OpinieZ Podcast 041: De Coronacrisis. Is het einde in zicht?

Gesprek met Hans van Tellingen

OpinieZ, Podcast, coronacrisis, corona, Hans van Tellingen

 

Ines van Bokhoven sprak met publicist, marktonderzoeker en OpinieZ-auteur Hans van Tellingen (@HansvanTelling) over de houdbaarheid van het coronabeleid. Een balans en een positief toekomstperspectief: het einde is in zicht.

 

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
8 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Reknir
Reknir
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Een heel aangenaam persoon die Hans van Tellingen maar ik denk dat hij de ernst van de situatie niet helemaal heeft doorzien. Alleen al dat hij het heeft over het H en het I woord en het gegeven dat hijzelf zegt dat Trudeau de politie en het leger op de demonstranten af heeft willen sturen maar dat die geweigerd hebben… Dan zouden toch alle alarmbellen moeten rinkelen. Stel je voor, Trudeau wilde de Truckers met geweld hun licentie, dus hun broodwinning afnemen en een strafblad opleggen. Trouwens, God zij dank dat het leger en de politie niet hebben geluisterd maar dit neemt niet weg wat de intenties van dhr. Trudeau zijn en hij is nog steeds premier. Deze strijd is nog niet gestreden.

Jos
Jos
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Wie gelooft dat ALLE maatregels, dwang en drang enz daadwerkelijk gebaseerd is op Covid / Corona kan er vanuit gaan dat er een einde komt aan de mensenrechtenschendingen op basis van Covid / Corona.

Degene die het meer aannemelijk vind dat het F.E.W. en de E.U. haar kans gegrepen en/of gecreëerd heeft met Covid / Corona zal zich beseffen dat we slecht aan het begin van de verdere mensenrechtenschendingen staan.

Het besluit tot een digitaal identificatie bewijs en alle privacy gevoelige gekoppelde informatie is reeds genomen door de EU (verkozene) en zal spoedig uitgerold worden.

We noemen het dan geen CTB meer, maar Digitaal I.D. En sussen elkaar verder in slaap.
Men bezit reeds uw financiën, via de M.S.M. uw gedachten, met vaccinatieplicht uw lichaam en met de digitale I.D. actieradius. Het is uw aan en uit knop.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Je kan er boeken over vol schrijven, maar in mijn simpele gedachtegang als oudere Nederlander, is er maar één hoofdschuldige, de Rutte (WEF) gezinde media.
Zij de Rutte (WEF) gezinde media, staat met stip op plek één, als de spreekbuis van deze Corona leugens.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

In de podcast is men erg positief over De Vierde Golf – voor wat betreft het corona standpunt – maar als je wat verder kijkt op de website dan zijn ze voor minder marktwerking:

“4. Het vierde principe is duurzaamheid, de noodzakelijke ecologische voorwaarde voor onze samenleving, die de vrijheid om te consumeren beperkt. Dit principe betekent onder andere dat de macht van de markt, in het bijzonder de macht van het vervuilende en natuurlijke bronnen uitputtende grootkapitaal, moet worden ingeperkt, om voor elkaar en voor toekomstige generaties voldoende natuurlijke leefomstandigheden over te houden. ”

Volgens mij is dit gewoon het GL standpunt, marxisme, het prediken van de wereldrevolutie maar dan in het bekende globalistische jasje, waar Schwab ook zo gecharmeerd van is.
Want het is wel die vrije markt die onze welvaart genereert en die ons in staat stelt om te herverdelen. Die linkse mensen vergeten steeds dat er zonder welvaart ook niets herverdeeld kan worden.

Anna
Anna
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Gisteren zijn gegevens van het Corona beleid van de overheid via de WOB vrijgegeven.
Dit heeft mijn vertrouwen in de overheid ZEER BESCHADIGD. Als je leest hoe de regering over ons spreekt in de trant van dit moeten we zeker niet zeggen en ander woordgebruik met, wat hun dan noemen “ noodzakelijke drang” , de regering lijkt in sommige stukken net een KLEUTERKLAS DIE HAAR BURGERS AAN HET PESTEN IS. WALGELIJK OM TE LEZEN. ‼️Ik vertrouw nu niets meer van wat de overheid ons zegt. Ze hebben een driedubbele bodem. Ze zoeken het goed voor henzelf en de kliek waartoe ze behoren, mogelijk zelfs nog voor persoonlijke winst of aanzien,,,,, want waarom zou je het anders doen,,,,,, en dat nog de gesprekken wat WEGGELAKT IS ❗️

Ik geloof dat we nu met deze regering overgeleverd zijn aan grotere machten, als het WEF de op macht beluste EU , de grote farmaceuten, ( Pfizer voorop ❗️want de anderen Astra Zenica en Johnsons en Johnson draait hij de nek om ) de big tech bedrijven, met de toekomstige A.I. en de grote geld schieters die alles ( inclusief het klimaat) ( uitdunnen van de wereld bevolking zegt BG openlijk ❗️) met hun geld en hun idealistische wereld beeld waartoe ook eugenetica behoort, naar hun hand willen zetten, inclusief organisaties als de WHO. Die gefinancierd wordt door Bill Gates. . ❗️

Rienus
Rienus
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anna

Waar ik nog het meeste moeite mee heb is dat het zogenaamde vaccin veilig genoemd wordt en men keihard wenst te verplichten. Ik vraag me ernstig af wat vooral op de lange termijn de effecten gaan worden bij herhaalde inspuitingen. Zelfs het enige argument dat het de ontvanger beschermen zou tegen ernstige klachten betwijfel ik.

Het beleid is kwakkelend, onbetrouwbaar en vreemd genoeg ook nog eens wereldwijd. Een vraag die al decennia door mijn hoofd spookt is nu wel beantwoord.
Hoe een volk zo simpel te misleiden is als je de angstkaart speelt.

Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik heb de podcast niet helemaal beluisterd. Maar het lijkt mij helder dat het nog lang niet klaar is. Sterker nog, ze zijn nog maar net begonnen. Ofschoon het covid-narratief inmiddels voldoende is uitgeknepen. Ze hebben dan ook bereikt wat ze willen, namelijk: de QR-code. Voorlopig zit die nog op een app, straks gaat dat op een chip onderhuids. De QR-code is je toegangsbewijs voor alles. Het is veelzeggend dat maatregelen van de ene dag op de andere worden afgeschaft (uiteraard zonder enig nadelig effect, wat de onzin ervan aantoont) maar niet de QR-code. De EU wil dat nog minimaal een jaar aanhouden.

Binnen naar verwachting 5 jaar zal de QR code worden gekoppeld aan je bankrekening bij de centrale bank, de CBDC, en daarin zal ook je CO2 voetafdruk bijgehouden worden. Climate change gaat natuurlijk niet over het klimaat, maar over het controleren van burgers. Dan is de controle compleet. Dat is The Great Reset, Build Back Better, Agenda 2030, de 17 Sustainable Development Goals, de Vierde Industriële Revolutie, allemaal verschillende termen voor dezelfde agenda, waar onze globalistische elites al tijden over spreken en die uiteindelijk moeten leiden tot populatiecontrole en transhumanisme.

Het enige wat je moet zien is dat covid19 de eerste stap is in dat proces. Het ging nooit over je gezondheid of over een medische noodsituatie. Vandaar ook dat de maatregelen zo onlogisch, soms zelfs tegenstrijdig waren. Vandaar dat er met data geknoeid is, dat het mediacomplex, de geneeskunde en het wetenschappelijke complex onder druk gezet is om het covid19-narratief te ondersteunen.

We moeten ons nu voorbereiden op de volgende schok, die eveneens wereldwijd uitgerold zal worden, om volgende stappen te zetten binnen de eerder genoemde langere termijn agenda.

Marilou
Marilou
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik ben fan van Ines, heerlijk nuchtere vrouw. Dit gesprek was top of the Bill.

8
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen