OpinieZ Podcast 038: Regeren op de pof met Coalitieakkoord 2021-2025

YorienvdH in gesprek met Freek van Beetz en Johannes Vervloed

Titelfoto OpinieZ Podcast

 

 

OpinieZ-auteurs Johannes Johannes Vervloed en Freek van Beetz bespreken het Coalitieakkoord 2021-2025: smijten met geld en verwoesten van het Nederlands verdienmodel. Gesprekleiding Yorien vdH.

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
7 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ondanks de verliezen van links is ons een linkse regering toegewezen waarbij de VVD de rol van de PvdA overgenomen heeft. Met de VVD heb je geen linkse partijen meer nodig. Dat heeft de D66 weten te regelen. En dat doen zij straks nog meer. Wie zijn tegenwoordig de leden van de VVD dat zij dit toelaten? Terug naar de PvdA roots? Daar lijkt het op.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Ik geloof Ni28 als oudere Nederlander, dat de eigen waarde van de echte Nederlanders grotendeels verdwijnt, in het Rutte Kartel afvoerputje.

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

H.J dat gevoel speelt bij mij en mijn partner ook.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Dat is wat er gaande is. Nationaal gevoel moet verdwijnen. Je bent voortaan gast in eigen huis. Kwalijke ontwikkeling.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik begrijp heel erg goed waarom mensen uit Eritrea naar Nederland willen.
In plaats van dat ze hun eigen land op orde brengen, komen ze liever hierheen en onze overheid legt ze geen duimbreed in de weg.
En de foute regimes daar gaan vrolijk door met de mensen het leven zuur maken.

Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ergens halverwege wordt de vraag gesteld: leidt het tot een beter Nederland?
Nou daar geeft Rutte een heel ander antwoord op dan de Opiniez-auteurs. Het levert in ieder geval een geheel verRuttet Nederland op.
Rond m 20 wordt gezegd dat de stikstofwetten gebaseerd zijn op een verzonnen probleem. Uiteraard want de maatregelen zijn gebaseerd op modellen, niet op de werkelijkheid, en modellen kun je zo manipuleren dat er altijd uit komt wat jou het beste uitkomt.
De hele politiek van Rutte is gebaseerd op verzonnen problemen, omdat de echte problemen van de gemiddelde Nederlander niet interessant zijn voor het kabinet. Problemen worden verzonnen om het publiek om de aandacht weg te leiden van de echte problemen, om na 4 jaar te kunnen zeggen dat er nog veel moet gebeuren, om te verhullen dat kartelpolitiek vooral bestaat uit het bedienen van de vrienden in de multinationals en de internationale bestuursorganen zoals VN en EU.

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ben er ook doorheen geworsteld en vind het schandalig dat ze 9 maanden op dit gedrocht hebben onderhandeld. De olifanten worden vermeden en echte problemen worden weer niet opgelost.

7
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x