OpinieZ Podcast 028: Het stikstofdossier piept en kraakt

YorienvdH in gesprek met Jaap Hanekamp en Geesje Rotgers

Titelfoto OpinieZ Podcast

Gepromoveerd chemicus Jaap Hanekamp en agrarisch journaliste Geesje Rotgers over de papieren natuur bij het ministerie van Landbouw, het rammelende stikstofdossier en de mislukte lijmpogingen van Minister Carola Schouten. Gespreksleiding YorienvdH.

 

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
5 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Meine
Meine
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Denk eens aan de mestinjectie, bedacht door ambtenaren en een niet bestaand onderzoek uit Wageningen……

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het vertrouwen in onze regering aangaande het stikstofdossier was al niet hoog. Het is zeer verontrustend, dat er geen transparantie is en dat feiten bewust worden verzwegen. Dank voor de inkijk in dit moeilijke dossier.

Jos
Jos
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

Ik ben het natuurlijk eens met u, maar mijn vertrouwen in de regering is in het algemeen niet groot. Deze podcast bevestigt dat wederom. We zitten aan de ketting van EU, Frans T, V.N. W.E.F. en ga zo maar door.
ALs we niet bereid zijn de E.U. te verlaten kunnen we net zo goed onze nationale regering weg bezuinigen en de provincie ambtenaren het E.U. beleid laten uitvoeren.
Het bespaarde geld kan dan ook in die put.

Gussel
Gussel
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Ben het volkomen met u eens. Mijn vertrouwen aangaande de regering is momenteel gedaald tot het nulpunt.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ok, een werkende mens en dan zo een podcast luisteren is een opgave. Tis dat ik voor morgen voor een gezelschap moet koken en zo het aangename met het nuttige kan combineren.
Op zich wel jammer, omdat de podcast inhoudelijk zeer sterk is en de informatie een geweldige inkijk geeft in de wereld achter de schermen.

De podcast smaakt naar meer, maar is deze in delen te beluisteren?

5
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen