Hongaarse ‘anti-homowet’ is aanklacht tegen Woke genderideologie

Westen kan tikkeltje Orbanisering best gebruiken

De Hongaarse premier Orban wist in no time de hele westerse wereld woedend te maken met zijn ‘anti-homo wet’. Die contrasteert ook scherp met de grensverleggende seksuele Woke-moraal, waarin alle gender- en transvarianten worden gevierd en peuters worden voorgelezen door Drag Queens. Orban vindt dat het Westen hierin veel te ver is doorgeslagen. Misschien kunnen we een tikkeltje ‘Orbanisering’ best gebruiken…

De wereld is vol gevaren. Vooral als je klein bent. Daarom waarschuwden ouders vroeger hun kroost voor ‘kinderlokkers’. Ga nooit mee met een vreemde. Neem nooit snoep of een ijsje aan van iemand die je niet kent. Wat die kinderlokkers dan precies van plan waren werd er niet bij verteld. Dat was ook niet nodig, want elk kind kende de Grote Boze Wolf en de Heks uit de sprookjes. Ze vergiftigden je, namen je gevangen, mestten je vet en aten je op.

 

Vreemden

Kinderen werd een gezond wantrouwen bijgebracht over mogelijk nare bedoelingen van volwassenen die heel lief en aardig oogden. Want een ‘kinderlokker’ was moeilijk te herkennen. Misschien was het wel de draaiorgelman die je verleidde achter zijn muziek aan te lopen, veel verder dan je mocht. Of een buurman verderop met zalvende praatjes en lekkere toffees. In elk geval was een kinderlokker een ‘vreemde’, meestal een man, iemand die je niet kende. “Pas op voor vreemden!” luidde de boodschap.

 

Drag Queens

Waarschijnlijk brengen de meeste ouders van nu hun kinderen nog steeds bij dat je niet zomaar iedereen moet vertrouwen. De gevaren van toen zijn voor de kinderen van nu niet verdwenen. Maar staat deze waarschuwing tegenwoordig niet op gespannen voet met het vieren van ‘inclusief’ en ‘divers’ en het uitbannen van xenofobie? Want wat is tegenwoordig ‘vreemd’ en wat is ‘normaal’? En wie is een vreemde? Je moet openstaan voor vreemden, ook al vind je ze als kind griezelig. Dus kan het gebeuren dat kinderen worden meegenomen naar demonstraties die allerlei seksuele varianten vieren en worden ze voorgelezen door Drag Queens in de Enschedese bibliotheek.

 

Parodie

Prachtige paradijsvogels, zegt de ene ouder en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen om je kind te laten kennismaken met de enorme rijkdom aan menselijke variëteit. LHBTQ+-promotie, zegt de ander, en waarom moet mijn kind in contact komen met een wandelende parodie op de vrouw, met veel te hoog blond haar, veel te veel make-up, lange nepwimpers en lange gelakte nagels? Griezelig. Want wie is dit nou, een man of een vrouw, en waarom wil een man zich zo verkleden?

De meeste kinderen begrijpen waarschijnlijk helemaal niet waar dit over gaat, en kijken naar een Drag Queen als naar een sprookjesfiguur of een clown: een mooie verkleedpartij. En als hij/zij maar goed voorleest en aardig is: aan al dat volwassen sekse-gedoe zijn ze nog lang niet toe. Het is vooral amusement voor ouders, observeert voormalig redacteur en senior-schrijver van de Independent Journal Review Mike Miller, die peuters en kleuters zo’n inclusief festijn ziet negeren – ze gaan liever hun eigen gang. “Leave the little ones with the babysitter and have a Drag Queen Story Hour for parents.”

Inderdaad, volwassenen hebben dit verzonnen en hebben er blijkbaar plezier in, althans een deel van hen, maar is zo’n Drag Queen-presentatie in het belang van kinderen? Het kost ze al moeite genoeg om te ontdekken dat er buiten hun ‘ik’ ook anderen bestaan en dat je daar rekening mee moet houden.

 

Gewoon Bloot

Je moet als klein kind al zoveel leren. Dat het niet ‘netjes’ is om in gezelschap onbekommerd in je kruis te krabben, uit je neus te eten of in je pyjama naar buiten te gaan. Maar inmiddels wordt hen in het programma Gewoon.Bloot. geleerd dat bloot helemaal normaal is, en dat je geen spier moet vertrekken als je blote vreemde mensen in een tv-programma ziet die door kinderen worden ondervraagd over hun naakte lijf.

En ‘we’ zijn alwéér een paar stappen verder. Kinderen wordt bijgebracht dat je niet zomaar een jongen of een meisje bent, maar dat je je eigen ‘gender’ eerst moet ontdekken. Het is immers volkomen normaal om te twijfelen aan je biologische geslacht?

 

VN-richtlijnen

De VN vaardigt richtlijnen uit voor seksuele opvoeding, een terrein waarover ze net zoals over vele andere terreinen geen zeggenschap hebben. Maar wat geeft dat? Zo schijnen kinderen van nul tot vier de ruimte te moeten krijgen om van hun lichaam te genieten, het aan te raken en te masturberen. Alleen die term al, alsof kinderen op die leeftijd al volwassen seksuele wezens zijn. Unicef vindt dat elke poging om kinderen te beletten om online pornografie te bekijken een inbreuk op hun mensenrechten kan zijn.

 

Woke-moraal

In onze wekelijkse afleveringen van Woke Woensdag wordt verslag gedaan van de meest opvallende rariteiten, voortkomend uit de seksuele Woke-moraal. Die zich kenmerkt door het totaal voorbijgaan aan hoe jonge kinderen en pubers, stap voor stap, in hun eigen tempo deze wereld ontdekken. Is het nog wel toegestaan om voorlopig helemaal niets over seks te willen horen of valt daaraan niet meer te ontkomen? Alle kinderen moeten immers grondig worden opgevoed. Zoals bij deze ‘seksuele opvoeding’ in Zweden, en dit in de VS. Nederland kan er ook wat van met de serie ‘De sekszusjes‘ op school-tv. Als je het plastische, overweldigende, vaak lompe en onaantrekkelijke aanbod op dit terrein voor deze doelgroep beziet, wil je als kind of puber helemaal nooit meer seks…

 

“Anti-homowet”

En toen was er opeens Orban met zijn ‘anti-homo wet’, zoals de regenboogvlaggengemeenschap het onmiddellijk noemde. Orban, die een grote dikke streep trok door deze westerse progressiviteit, die hij als decadent beschouwt. Hij kiest voor het biologische geslacht en voor het kerngezin als basis voor de samenleving. De wet heet officieel een wet tegen pedofilie en voor de bescherming van kinderen, want de straffen voor pedofielen worden verzwaard. Orban wil geen seksuele staatsopvoeding, van welke kleur dan ook, omdat hij vindt dat dat aan de ouders is voorbehouden. “Het is verboden kinderen onder de achttien jaar reclame aan te bieden waarin seksualiteit als zodanig wordt afgebeeld of waarin een afwijking van de identiteit van het geboren geslacht, geslachtsverandering of homoseksualiteit wordt bevorderd of vertoond”, zo staat er letterlijk in de wet.

 

Eerbetoon

De felle reacties op de Hongaarse wet waren voorspelbaar. Het is niet aan de staat om op het terrein van de genderdiversiteit grenzen te stellen, bijvoorbeeld bij het onderwijs en de media, zo is de teneur in de westerse media. Zelfs in de gaygemeenschap werd verbaasd gereageerd op zoveel veelkleurig eerbetoon.

 

Wellicht was het niet verstandig van Orban om homo’s in een adem met pedofilie te noemen, overdrijft hij en is hij veel te conservatief in onze ogen. Zijn wet maakt in ieder geval veel tongen los. Zo trok Elsevier-columnist Asfin Elian paralellen met Iran, waar homo’s worden opgehangen. Nausicaa Marbe van de Telegraaf schreef in haar column dat de communistische censuur herleeft, waaronder homo’s werden vervolgd.

Niettemin blijkt in Budapest een gay-scene te bestaan en wordt er een Gay Pride gehouden. Geregistreerd partnerschap is er ook voor homoparen. De Hongaarse wet richt zich alleen op kinderen onder de achttien: volwassenen zijn vrij om zich seksueel te manifesteren zoals ze willen.

 

Staatsbemoeienis

Het verwijt van ongeloorloofde staatsbemoeienis is interessant. Want als je grenzen stelt aan seksuele ‘opvoeding’ op school en promotie van allerlei gendervarianten in de media voor onder de achttien verbiedt, omdat je dit als een exclusief domein voor de ouders ziet, dan doet de staat toch een stap terug omdat zij zich hier niet mee wil bemoeien? Vastgelegd in een wet die door de bevolking wordt gesteund.

Dit alles contrasteert scherp met de stand van zaken in het verlichte Westen. Stap voor stap worden onze kinderen inmiddels – bijna ongemerkt – opgevoed met Woke-gedachtengoed op seksueel gebied, ondersteund door onze overheid die deze ‘progressiviteit’ niets in de weg legt. Het is helemaal geen onderwerp van discussie. Maar wordt hier niet permanent seksualiteit aan kinderen opgedrongen? De onschuld van jonge kinderen die nog helemaal niet toe zijn aan vragen over gender en ontdekking van hun seksuele gevoelens wordt ondermijnd. Waarom laten we ze niet met rust en lezen Drag Queens niet voor in bejaardentehuizen?

 

Doorgeslagen

Want laten we eerlijk zijn. De overgrote meerderheid van de Nederlanders is niet preuts en heeft geen enkele moeite met homo’s. En ook niet met transgenders, (non-)binairen of travestieten. Wees vooral jezelf. Maar al deze veelkleurigheid actief promoten voor een publiek van jonge kinderen, dat is een ander verhaal. En iedereen er eindeloos mee lastig vallen ook.

Op de seksuele Woke-moraal, die de grenzen steeds verder verlegt, valt heel wat af te dingen. En we zijn toch wel behoorlijk doorgeslagen in onze ijver om ruimte te maken voor alle mogelijke, al dan niet verzonnen gendervarianten.

Een beetje ‘Orbanisering’ zou misschien toch geen kwaad kunnen.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
39 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Bart
Bart
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Heel goed dat mevrouw Van Hees hier aandacht aan besteedt. Inderdaad wordt de realiteit door de media en de politiek, gevolgd door een eindeloze stroom useful-idiots, weer op brute wijze geweld aangedaan.
Kinderen worden in ons land meer en meer staatseigendom; de ouders zijn verplicht ze een groot deel van het jaar af te staan aan onderwijsinstellingen zodat ze volledig geïndoctrineerd kunnen worden.
En deze sexuele indoctrinatie is natuurlijk maar een klein deel van het lespakket; we hebben ook de hersenspoeling tav het klimaat, immigratie, globalisering, demonisering van (echt) rechtse partijen en politici, en ga zo maar door.

Overigens ken ik Budapest een beetje en ik kan me toch echt niet voorstellen dat homostellen daar niet gehand over straat zouden kunnen (ik spreek overigens niet uit ervaring). Ik zou een ieder willen uitdagen om dat eens op het August Allebéplein in Amsterdam-West te proberen.. (wel zorgen dat de ambulance klaar staat).

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Bart
Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

ik denk dat homostellen in Budapest gewoon vrij over straat kunnen en ook dat ze niet in elkaar gemept worden, zoals hier in dat ‘verlichte’ Nederland WEL gebeurt. Maar daar praat links niet over, want dan kom je aan hun andere hobby, de immigratie van intolerante culturen. Daar willen ze het namelijk weer niet over hebben.

Realist1966
Realist1966
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Had nooit gedacht in mijn leven de ondergang van een beschaving mee te maken. Maar ik sta er (machteloos gemaakt) bij en kijk er momenteel naar. De westerse wereld zoals de meeste volwassenen hem kennen, is gedoemd. Geniet nog maar zoveel mogelijk nu het nog kan, we hebben niet lang meer voor de hel losbreekt. Ook Orban kan dit niet voorkomen. Niet in zijn eentje.

Auke51
Auke51
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

De geschiedenis laat zien dat we dezelfde kant op gaan met onze “beschaving”. Ik laat iedereen vrij en respecteer iedereen maar dwing mij niet met het hele pallet mee te doen. Orban heeft gelijk door te stellen dat ouders primair verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van de kinderen die ze op de wereld hebben gezet. West-Europa gaat ten onder aan zijn eigen arrogantie en woke fanatisme.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Auke51

zeker, ik zou willen dat wij levenslang een premier zouden hebben als dhr Orban. Rutte kan op geen enkele wijze aan de man tippen.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

ja, dat zeggen wij ook. Grote delen van de wereld zijn gedegenereerd. Nederland ook. Echt doodeng, dit.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De doorgeslagen woke raciale en gender politiek bereikt langzaam de hoogste vorm van decadentie van de Westerse maatschappij die hiermee haar einde nadert en daarmee die van de hele blanke beschaving.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Zeker weten. Eigenlijk moet er een hek om de Randstad en moeten alle andere stedelingen uit het oosten en zuiden van het land ook naar de andere kant van dat hek gejaagd worden. En dan alle normale mensen aan de oostkant van het hek.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Is deze man niet gewoon van het type voor volk en vaderland.
Kijk vandaag wat er in Nederland gebeurt.
Ophalen ISIS vrouwen.
Wilders monddood gemaakt.
Aanslag de Vries.
Corona leugens flink aangedikt.

Jos
Jos
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Peterrrr neergeschoten op de dag dat de Minder Minder Minder uitspraak in cassatie bleef staan.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Tja die Peterrr.. in mijn ogen de meest irritante en politiek correcte mediapersoonlijkheid aller tijden en ik zal hem dan ook niet missen.
Hij was echter geen lafaard en dat is tegenwoordig wel iets dat uitzonderlijk is en respect afdwingt.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

En dan nu ook weer al die walgelijke lieden die om het hardst roepen dat we “ deze aanslag op de vrije journalistiek nooit mogen tolereren”..
De vrije journalistiek bestaat in Nederland helemaal niet, die hebben deze zelfde mensen al lang geleden de nek omgedraaid..

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Bart
H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

Inderdaad Bart die vrije journalistiek is weggespoeld met het wegspoelen van onze democratie.
Wij Nederlanders zijn samen het slachtoffer van de opstelling van de regeringen vanaf Joop de Uyl.
Als je zo’n Rutte ziet reageren moet ik denken aan een eng figuur.
Sterkte Peter R de Vries.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Overigens was Peterrr onderdeel van het probleem; hij behoorde tot het vaste clubje mensen “met de juiste mening” die in werkelijk alle tv-programma’s werd uitgenodigd om andersdenkenden de mond te snoeren. En Peterrr was natuurlijk zo mediageil dat je als tv-kijker niet om hem heen kon.

Wel respecteer ik hem om zijn werk tav de misdaad en hoe hij elke keer weer liet zien hoeveel steken politie en justitie weer hadden laten vallen.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

Volledig mee eens, Bart.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

B

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Bart
Els
Els
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

Volledig mee eens. Wéér die verdomde schijnheiligheid van hier tot aan Ursula von der Leyen aan toe. (Was het niet Ollongren die beweerde dat OpinieZ moest verdwijnen vanwege nepnieuws?) Hoezo is deze moordaanslag een aanslag op het vrije woord.
En wéér wordt er alweer met een politiek correct vingertje gewezen naar Wilders en Thierry Baudet. (Terwijl Wilders juist mínder Marokkanen wil!)
Bovendien is dit naar mijn mening geen aanval op het vrije woord, maar een afrekening binnen het criminele circuit.
Het leidt in ieder geval af van het falen door justitie in het bestrijden van de criminaliteit. Grapperhaus: “het bestrijden van de criminaliteit vergt een hele lange adem”.
En dat heeft onze regering wel, kijk maar naar de héle lange adem die de formatie vergt.

Theresa Geissler
Theresa Geissler
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

Wat dat laatste betreft: Agree. Maar tóch ben ik blij, dat u het voor het overige zo duidelijk en onomwonden formuleert: Ook ik zal hem om genoemde reden niet missen, maar het is gewoonweg benauwend, dat je dat elders momenteel niet eens naar voren kunt brengen – op Nu.nl bijvoorbeeld in geen geval!
Dus zwijg ik daar maar, want ondanks dat hij ontegenzeggelijk geen lafaard was/is, kan ik het niet over mijn hart verkrijgen, om uitgerekend hèm in de hoogte te gaan steken.
Je waant je echter op het ogenblik de enige op de wereld, die hiermee worstelt; daarom is uw benadering tenminste nog een opluchting.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Inderdaad Jos, vanaf de tijd dat Nederland Linksaf is geslagen, is de Nederlandse democratie vervangen door Links geneuzel.
Iedere anders denkenden is bij voorbaat een wappie.

Theresa Geissler
Theresa Geissler
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

En als je het dan toch over ‘links geneuzel’ hebt, juist DAARIN was/is Peterr R. de Vries de absolute kampioen, en hóe!
Daarom kan ik persoonlijk me dan ook niet voorstellen, dat er achter deze aanslag Marokkanen zouden zitten:
Onderwereld: Vrijwel zeker! Maar Migranten/Islamieten….nee…
En vergeet niet, dat juist de Vries een eersteklas Wilders-basher was/is; zijn situatie kan dan ook niet met die van Wilders (of eertijds Fortuyn) vergeleken worden.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Theresa Geissler

Nou ja Peterrr was natuurlijk de vertrouwenspersoon geworden van Nabil B., de kroongetuige die moet getuigen tegen Redouan Taghi.
Taghi heeft natuurlijk al verschillende personen uit het kamp van Nabil B. laten liquideren, zoals zijn advocaat en zijn broer.
Ik denk toch echt dat de kans dat deze meneer achter deze aanslag zit, heel groot is.

Ik denk dat ook Peter zich heeft vergist in de blinde, domme agressie die binnen de Mocro-maffia de standaard is.
We hebben door de mateloze, kritiekloze immigratie van hele groepen berbers inmiddels een grote groep kansloze en laag intelligente Marokkaanse jongeren in Nederland, die geen enkele andere ambitie hebben dan op te klimmen in het criminele milieu.
En ze zijn licht bereid geweld of zelfs moorden te plegen.

Dus het is ook wel weer enigszins ironisch dat juist Peter, als voorvechter van immigratie en Wilders-basher, nu naar alle waarschijnlijkheid door deze zelfde immigranten wordt neergeschoten.

piet12345
piet12345
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Jos

De dag dat besloten is dat corona als A status blijft staan en het wetsvoorstel verplicht isoleren wordt aangenomen…………alles gebeurt met een reden; beetje afleiding en de strop wordt weer strakker aangehaald.

Netty Meelen
Netty Meelen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

“Een beetje ‘Orbanisering’ zou misschien toch geen kwaad kunnen” ! Helemaal waar mw Alma van Hees. Uit mijn hart gegrepen dit prima artikel!

Doe mij maar een beetje Orban in dit losgeslagen eenrichtingsverkeer van West Europa, waar men wegens overdadige welvaart, van gekkigheid niet meer weet wat te verzinnen, om maar op te vallen en de ene hype na de andere te beleven.
In Nl mag je bijvoorbeeld met 16 jaar al beginnen met geslachtsverandering. Zestien jaar!!!!! Wat weet je dan van het leven, al lijk je zo’n wiseguy!

Orban heeft gelijk. Het Westen is decadent. Orban en andere leiders uit voormalige Oostblok landen, zijn tegendraads en blijven eigen waarden en normen hanteren. Daardoor is met name Orban de boksbal van de EU landen geworden. Zie de misselijkmakende en van deerniswekkende stompzinnigheid getuigende opmerking en aanval van Mark Rutte.
Ik schaamde mij al dood voor Rutte, maar nu nog veel meer.

Onze kinderen worden net als wij met dezelfde hypes en woke geëtter overspoeld. Kijk maar naar NPO 3 overdag en het jeugdjournaal en je weet genoeg.
Pure (ook seksuele) indoctrinatie door verhoudingsloos veel getinte actievoerders en actievoersters, aangesteld door de roomblanke kern van de NPO.
Wanneer zij volwassen zijn, zullen veel van onze blanke kinderen, met een zwaar minderwaardigheidscomplex worstelen, dankzij de indoctrinatie activiteiten van de NPO, betaald met ons belastinggeld.

Het grote probleem is dat wij en vooral de linkse deugers en mee heulers, momenteel ziende blind zijn en de splinter in andermans oog zien (Orban) maar de balk in hun eigen oog wensen te negeren!
Ik vrees dat er voorlopig ook geen enkele verandering te verwachten zal zijn!

De Dertiende
De Dertiende
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Een prachtig voorbeeld van hoe er in “beschaafde” (of liever beschamende) samenlevingen omgegaan wordt met andere meningen. Distantiëren, demoniseren, bestraffen. Diversiteit wordt bejubeld op alle vlakken behalve de mening.

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wij geven Nederland af aan 2 totalitaire idiologyen, die elkaar nu nog omhelzen.
Maar één van de ‘idiologyen’ zal vroeg of laat van de flat af donderen mét regenboog t-shirt en de olifant.
Voor mensen die beide idiologyen afwijzen is asiel in Oost Europa of elders een optie.

r.maassen
r.maassen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kinderen moeten hier niet mee lastig gevallen worden. Dat dit soort dingen bestaan daar komen ze vanzelf wel achter. En dat is dan vroeg genoeg.

s.f.hoekstra
s.f.hoekstra
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

een poos geleden waren we op het strand. Daar is de versexualisering ook doorgedrongen : kleutermeisjes van zo’n 3 jaar oud verkleed in een bikini , drag queens die voorlezen is even gek.

marilouhilhorst@gmail.com
marilouhilhorst@gmail.com
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig goed verwoord.

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ken veel homos,lesbiennes en anders gekleurden en zij hebben mij en ik hen nog nooit als afwijkend ervaren. Door elke keer hier de nadruk op te leggen creëer je juist tegenstellingen. Als ouder ben je verantwoordelijk voor de opvoeding van jouw kinderen. Veel woke beweringen zijn niet goed voor de ontwikkeling van een kind en daar moet over gediscussieerd kunnen worden. Ben het eens met Alma.

Els
Els
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Gussel

“Door elke keer hier de nadruk op te leggen creëer je juist tegenstellingen.”
Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik discrimineerde. Van kennissen en collega’s uit andere culturen vond ik het juist leuk met hun cultuur kennis te maken. En dan vooral voor wat betreft hun eetgewoonten.
Maar sinds ik te boek sta als racist (want vóór Zwarte Piet) let ik steeds meer op de verhouding blank/zwart in reclames, journaals en zelfs in Engelse en andere Europese detectives, waar steeds meer zwarten in voor komen. Het zou mij vroeger niet opgevallen zijn, maar tegenwoordig irriteer ik mij er aan en ervaar het als opgedrongen woke acties.

johanHoe ver staat het
johanHoe ver staat het
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Hoe staat het met het aanpassen/uitbreiden van ons alfabet, het aantal van 26 lijkt toch in de naaste toekomst problemen te geven om alle gender mogelijkheden aan te duiden. Uitbreiden naar 35 of meteen naar 45, geeft ook veel werkgelegenheid en dan kan meteen de taal onzijdig worden gemaakt.

De Dertiende
De Dertiende
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  johanHoe ver staat het

En dan kunnen we ook nog jaren door met het maken van nummerborden voor elektrische auto’s, geweldig idee!!

Jos
Jos
2 jaren geleden

De Wokkies roepen inderdaad nogal wat woede op met dat totalitair gedram.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

En wat me nog het meeste ergerde was dat de zogenaamd onafhankelijke NPO en al die andere nep programma’s het stee vast anti homo wet bleven noemen en zeiden dat hij homoseksualiteit gelijk stelde met pedofilie. Nou, DAT is verdraaien van woorden en bedoelingen…. En van hersenspoelen van de luisterende kijkers. Het IS helemaal niet een anti homo wet. Het is en kinderen beschermingswet.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Zeer goede column. Ik vind het opdringen van platte afwijkende seksualiteit ook echt over de top. Hier in NL weet men soms van gekkigheid niet wat men moet verzinnen…..
Prima dat een vrouw met een vrouw wil vozen, ze doen maar…. IK als vrouw kan bij de gedachte alleen al er van kotsen, maar goed ieder z’n meug.
Maar waarom MOETEN kindern daar nou al iets mee. kinderen van andere mensen……. dan kan die linkse rarigheid toch dat niet afdwingen? Als de Hongaren blij zijn met hun normaliserende wet, dan kan ik alleen maar jaloers zijn, dat wij in zo’n achterlijk land wonen.

Eddie
Eddie
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Als we dit niet stoppen, ontneemt de staat steeds meer van de “opvoeding” over van de ouders. Bestaat er niet een rapport van een aan D66 verbonden denktank, waarin wordt gesteld dat kinderen eigenlijk van de “samenleving” zijn en niet van de ouders?

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eddie

Ja hoor een dergelijk rapport zal er ongetwijfeld zijn.

ANT
ANT
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed verhaal! Want inderdaad, de woke-waanzin in het Westen is totaal doorgeslagen en niet alleen op sexueel gebied.

(Opmerking redactie: uw e-mailadres bevat een typefout. Ons systeem blokkeert reacties van accounts met een ongeldig e-mailadres. U kunt deze automatische blokkade op simpele wijze voorkomen. Log uit en maak een nieuw account aan met een juist gespeld e-mailadres)

Susan Drakenviller
Susan Drakenviller
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het kan best zijn dat je vind dat seksuele opvoeding het domein is van de ouders. Dit is echter niet wat in de wet geregeld wordt, nee die richt zich speciaal op oa homoseksualiteit en schuwt ook verregaande inbreuken op de privacy niet. Kennelijk is homoseksualiteit bedreigend en dat is nu juist het discriminatoire aan de ‘wet’. Ook staat er vrijwel niets in dat direct effectief zou zijn in het bestrijden van misbruik van kinderen. Kennelijk is de wetgever daar niet in geinteresseerd.

Het zou overtuigender zijn geweest als we de woorden homo in de wet zouden vervangen door katholiek. Het wordt dan ineens helder, want inderdaad we kennen de talloze misbruikzaken en zelfs dode kinderen die zijn begraven onder het mom van kerstening. Deze zaken geven veel meer aanleiding om kinderen de toegang tot kerken te ontzeggen. Ook moet heb religieuze opvoeding worden onthouden in scholen, dit is strikt het domein van de ouders. Kerken mogen hun propaganda niet aan minderjarige kinderen opdringen en kinderen mogen niet kijken naar zenders met religieuze inhoud. Ook surfen hiernaar op het web moeten worden geblokkeerd.

Voor de balans, er zijn uitwassen die voortvloeien uit overmatige ‘wokeness’, maar haal eerst de balk uit het eigen oog alvorens daar over te beginnen.

Susan,

Overtuigd Christen en lesbisch

39
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x