Kamala Harris: de nachtmerrie van iedere integere en intelligente vrouw

Media-favoriet met juiste gender en roots

Titelfoto: Kamala Harris door Lori Shaull, gepubliceerd onder CC BY-SA 2.0.

Dames en heren, ik duik er direct in: de obsessieve manier waarop de media praten over Kamala Harris is ongezond. De afgelopen anderhalve week, sinds de objectieve journalisten bij CNN de spanning niet meer aankonden en Joe Biden en Kamala Harris tot winnaar uitriepen van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, gaat het alleen nog maar over haar. Voornamelijk over haar gender en roots natuurlijk.

Ze heeft nogal wat functies bekleed, maar daar is geen aandacht voor. Misschien omdat ze het niet zo goed deed? Maar ach, wat maakt het uit. Harris heeft de juiste identiteit en niet te vergeten het juiste label: Democraat. Dus is ze de perfecte running mate. Hoelang moet deze identiteitspolitiek nog hoogtij vieren?

 

Bevoorrecht

Progressieven, tegenwoordig ook wel bekend als neo-Marxisten, hebben de mond vol van privilege. Als ze het hebben over Kamala Harris komt dit privilege echter nooit ter sprake. Ze is het schoolvoorbeeld van een verwaande Valley Girl, opgegroeid in een academisch en financieel bevoorrecht huishouden. Ze had een makkelijke jeugd en haar ouders openden alle deuren voor haar. Het beeld van een vrouw die keihard heeft moeten werken om aan de top te komen is net zo aangedikt als haar afkomst. Harris wordt overal bestempeld als ‘zwarte vrouw’. Een stempel dat ze graag draagt.

 

Black?

Eerlijk gezegd moest ik het opzoeken – ik ben niet zo bezig met de etniciteit van mensen -, maar Harris heeft zowaar een klein beetje Afro-Caribisch bloed in zich. Ze is daarnaast ook Aziatisch en blank. Vreemd genoeg moet dat kleine beetje black naar voren geschoven worden. Uiteraard om de black vote op te eisen waarvan de Democraten het altijd moeten hebben tijdens verkiezingen. Ze probeert zelfs net te doen alsof ze interesse heeft in alle facetten van de Amerikaanse samenleving die je als black kan karakteriseren. Toen haar de vraag werd gesteld wie haar favoriete, nog levende rapper is antwoordde ze: Tupac.

Afgaan als een gieter doe je zo! Ik heb nooit begrepen waarom mensen zo hard hun best doen om iets te zijn wat ze niet zijn. Wees gewoon jezelf, de rest is al bezet.

 

Rolmodel

Iedereen die verder kijkt dan identiteit ziet dat met Kamala Harris een dubieuze, neo-marxistische politica op het toneel is verschenen. Een Democrate die de Constitution niet respecteert. Ze noemt zichzelf een anti-constitutionalist en vindt dat de Amerikaanse grondwet politieke macht blokkeert. Klinkt nogal anarchistisch. Vandaar dat Sigrid Kaag en co megafan zijn. Zolang het maar iemand is die tegen tradities is en alle oude gebruiken omver wil werpen. Dan is alles geoorloofd in de wereld van de counter culture.

 

Stijging criminaliteit

Tijdens haar tijd als Officier van Justitie in San Francisco is het aantal veroordelingen, waaronder die van veel Afro-Amerikaanse mannen, gestegen van 50% naar 76%. Dit kwam terug in haar tijd als procureur-generaal van Californië. Haar prison reform-beleid heeft ertoe geleid dat veel gevangenissen overvol raakten (door haar hoge veroordelingspercentage als OvJ) waardoor criminelen hun straf niet uitzaten en de criminaliteit in California explosief steeg. Ze had beter een voorbeeld kunnen nemen aan de prison reform van Trump. Die een three strikes-principe hanteert. Waardoor mensen niet onmiddellijk opgesloten worden en de kans krijgen van hun fouten te leren en gevangenissen gebruikt kunnen worden voor echte criminelen.

Opmerkelijk is ook dat vlak voordat zij OvJ werd zij een verhouding begon met de toenmalige, aanstaande (en getrouwde) burgemeester van San Francisco, Willie Brown. Een affaire die haar twee lucratieve posities opleverde en veel cadeautjes, waaronder een BMW. Over ‘het bed delen om verder te komen’ gesproken. Niet zo vreemd dat de toenmalige vrouw (nu ex-vrouw) van Brown in lachen uitbarst als haar gevraagd wordt naar Harris. Dat soort vrouwen moet je eigenlijk nooit serieus nemen.

 

Door haar slechte beleid steeg ook het druggebruik onder inwoners van California. Het heeft geleid tot meer werkloosheid en meer daklozen. Ze grapt, om de black voter te paaien, dat ze zelf marihuana rookt en de plant wil legaliseren, terwijl ze in haar tijd als procureur-generaal massaal mensen voor het gebruik en verkoop ervan opsloot. En wat te denken van de kille afwikkeling van de zaak rond de geruchtmakende moord op politieagent Isaac Espinoza. Mevrouw Harris heeft, zoals veel beroepspolitici, meer op haar harteloze kerfstok dan haar lief is.

 

Als senator van California stemde ze voor absurd dure klimaatvoorstellen, zoals de Green New Deal en het afstappen van fossiele brandstoffen, waardoor de staat nu langzaamaan failliet dreigt te gaan en het leven voor de mensen in California onbetaalbaar wordt. Zo zijn de straten van San Francisco bezaaid met uitwerpselen en naalden en is het normaal dat men daar gemiddeld zo’n 1500 tot 2000 dollar per jaar aan belastingen moet betalen, terwijl de state services steeds minder worden.

 

Daarnaast bepleit ze om de doorsnee belastingbetaler te laten betalen voor medische kosten voor asielzoekers. En, zoals een goede neo-Marxist betaamt, is ze voor een gelijk resultaat voor iedereen. Wat een verrassing weer. Zucht. Wanneer gaan we nu eens leren dat de verschillen tussen mensen iets zijn om te koesteren, niet om te kop in te drukken?

 

Planned Parenthood

Naast al haar brakke besluiten stond zij als linkse senator ook nog eens volledig achter het hele Impeach Trump-circus dat niets dan chaos en geldverspilling opleverde. Kamala is ook een vurig voorstander van Planned Parenthood. De organisatie die verantwoordelijk is voor het extreem hoge aantal abortussen onder de Afro-Amerikaanse bevolking. Planned Parenthood is opgericht door Margaret Sanger Slee. Slee was een verpleegster en een groot voorstander van eugenetica. Ze zag geboortebeperking en -controle als het faciliteren van een proces waarmee je ‘minderwaardigen wiedt en de geboorte van defecten voorkomt’.

Opmerkelijk is het dan ook niet dat deze organisatie vandaag de dag verantwoordelijk is voor bijna 80% van de abortussen bij Afro- en Latijns-Amerikaanse vrouwen. Om nog maar te zwijgen over de schandalen rondom de verkoop van foetussen bij Planned Parenthood en Harris die het strafbaar maakt om deze schandalen aan het licht te brengen. Het verband is inderdaad stuitend. Nogmaals zucht.

 

Valse beschuldigingen

But wait, there is more! Harris is er ook niet vies van om andere mensen valselijk te beschuldigen. Voornamelijk haar tegenstanders. Zo liet zij zich van haar meest verwaande Valley Girl-kant zien tijdens de Senate Hearings van de Hooggerechtshof-kandidaten Brett Kavanaugh en Amy Coney Barrett, door beiden te besmeuren en te beschuldigen van daden die zij niet hebben gepleegd. Als je van je tegenstanders wilt winnen, moet je met bewijzen en goede argumenten komen, niet met beschuldigingen die nergens op gegrond zijn.

En nu het Witte Huis in zicht is heeft mevrouw plots de mond vol van verzoening en verbinding. Laat me niet lachen. Niet verwonderlijk dat ze zo onpopulair is, dat zij als één van de eerste Democraten uit de voorverkiezingen moest stappen. Kijk maar eens hoe ze tijdens een debat gefileerd wordt door de getalenteerde en intelligente politica Tulsi Gabbard.

 

Het Biden-telefoontje

Besturen kan ze niet en ze is niet populair, integer en intelligent genoeg om op eigen houtje president te worden. Maar acteren kan mevrouw Harris als de beste. Dat ‘onschuldige’ filmpje waarbij ze toevallig aan het sporten was toen ze hoorde dat zij en Joe Biden de verkiezingen hebben gewonnen en hem opbelt om te zeggen: “We did it” komt rechtstreeks uit een Hollywood-script.

Allereerst kan men zien dat haar telefoon niet eens aanstaat. Ten tweede zijn er op de achtergrond allerlei bodyguards te zien en een gepantserde auto. Heel toevallig ook dat er net iemand met haar mee is die, terwijl ze sport, dit allemaal kan filmen. Ergens kan ik maar niet van het idee afstappen dat de aftakelende 77-jarige Biden zijn termijn van vier jaar niet kan volmaken en zij straks voor een goede twee jaar alsnog president kan worden. Volhardend is ze wel. Als je dan perse naar vrouwelijke politieke grootheden wilt kijken, neem dan een voorbeeld aan Margaret Thatcher en Tsai Ing-wen. Vrouwen die hun intelligentie gebruiken en integer en patriottistisch zijn.

 

Over-the-top emoties

De redelijkheid, integriteit, gezond verstand en balans zijn compleet verdwenen. Dit blijkt wel uit het feit dat mensen als Kamala Harris aan het roer kunnen komen te staan van het machtigste land ter wereld. Neem de emoties van Van Jones bij CNN:

Deze reactie wordt door de MSM gezien als prachtig en recht uit het hart. Maar net als Kamala Harris is Van Jones gewoon een poli-acteur. Politici, journalisten en andere mediasterren die hun over the top-emoties inzetten om hun gelijk te halen bij het grote publiek. Het gaat niet meer om wat er aangetoond moet worden, maar om wat er moet worden gevoeld. Capitol Hill is het nieuwe Hollywood.

Eerst vond ik dit gedrag vooral lachwekkend, maar nu gaat het mij steeds meer tegenstaan. Het baart me zorgen. Deze reacties zijn niet mooi, maar abnormaal. Het tijdschrift Times komt nu al met de koppen: “Time to heal” en “The Great Reset”. Dat lijkt mij iets te voorbarig voor een land dat hoe dan ook tot op het bot verdeeld blijft. De Democraten, met Kamala Harris voorop, willen nu ‘verbinden’ na vier jaar lang Trump en zijn aanhangers voor de meest verschrikkelijke dingen uit te hebben gemaakt. Zo werkt het natuurlijk niet.

 

Terugdraaien

Als Joe Biden president wordt blijven de media de komende vier jaar wel zoet, maar zullen Bidens kabinet, het Hooggerechtshof en de Senaat vier jaar lang bekvechten. Bovendien zal Biden er alles aan doen om alles wat Trump voor elkaar heeft gekregen terug te draaien. Dat betekent dat wij in Europa alvast Chinees mogen gaan leren en de knip mogen trekken. We zullen overgeleverd worden aan de Europese Unie en hun voorliefde voor communistisch China en belachelijk dure klimaatplannen. Mocht Trump uiteindelijk toch president blijven, dan zullen er grote burgerlijke onlusten uitbreken in de VS. De MSM zullen nog valser worden dan dat ze nu al zijn.

Amerika zal pas healen als het leert dat een Adelaar zowel een linkervleugel als een rechtervleugel nodig heeft om naar grote hoogten te kunnen vliegen. Tot die tijd moet men niet te vroeg juichen en al helemaal niet over het aantreden van Kamala Harris. De nachtmerrie van iedere integere en intelligente vrouw.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
30 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Marien
Marien
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank voor dit heel duidelijke stuk. Eng opportunistische vrouw, die Harris. Nou Amerika mag z’n hart vasthouden. Deze vrouw gaat het land slopen.
Wel mooi dat de Demo’s er eerst nu een puinhoop van mogen maken, voordat veel kiezers weer Trump gaan waarderen.

Martine
Martine
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik heb er veel vertrouwen in dat Trump straks genoeg bewijs heeft dat er fraude is gepleegd, de rechtszaak gaat winnen en nog 4 jaar president blijft. Op de achtergrond wagen mensen hun leven om alles boven water te krijgen en de media manipuleert er op los, om ons een vertekend beeld te geven. Als Trump wint zal dat een zegen zijn en de democraten (burgers) zullen zich daarbij gaan neerleggen, eenmaal aangetoond dat er is gefraudeerd! Daarom is dit gevecht zo belangrijk, men moet weten wat er achter de maskers van de democraten zit. Deze enge, marxistische club die de plannen van de Deep state uitrollen. Agenda 2030, 21.

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kamala is volgens mij gewoon in stelling gebracht als perfecte uitvoerder van de NWO/ globalistische agenda/ VN agenda 20/30 met alle kwalificaties: zwart, vrouw, toch niet helemaal zwart en vooral een democraat. Biden gaat na ongeveer twee maanden aftreden omwille van gezondheidsredenen. Je merkt het, hij is niet bij de les en slaat vaak wartaal uit en dan wordt Kamala de president. Sommigen noemen haar al zo.. shocking!

Maar…. zo hadden de democraten dit uitgedacht. Kamala gaat er nooit en te nimmer komen. Trump en zijn team hebben de totaal voor de hand liggende fraudes volledig voor het voetlicht gebracht. De case goes on and on! Maw de rechtszaken starten, volg de (alternatieve) Amerikaanse media!!

Laten we het maar lekker afwachten mensen. Trump komt hier als absolute winnaar uit, godzijdank! Dat betekent dat ook in Nederland we het tij kunnen keren als voldoende mensen wakker zijn.
De rally’s van Trump en Biden hebben dat voor mij overduidelijk aangetoond. De vibe bij de rally’s van Trump waren van een intens geloof in de democratische samenleving en in Trump. Bij Biden was er gewoon geen hond aanwezig…… of ze stonden er met vlaggen van Trump;).

Dit is een voorland voor Nederland. Wij worden door de idiote linkse regering, ja, zeker de VVD, net zo voor de gek gehouden! Jeetje, wanneer gaan we weer zelf nadenken!!!!!!
Kijk ook naar cafe Weltschmerz, Blue Tiger studio en voor de Amerikaanse verkiezingen, kijk naar Newsmax TV.

Foaak
Foaak
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

De macht van de MSM is te groot geworden en ze zijn compleet gecorrumpeerd. Zij trekken invloed en macht naar zich toe waar ze helemaal geen aanspraak op maken. Het gaat de MSM derhalve totaal niet meer om waarheidsvinding maar enkel om sturen, invloed uitoefenen en macht. Ik hoop dat u gelijk hebt maar ik ben bang dat zelfs bij een juridische overwinning van Trump dit door de MSM uitgelegd gaat worden als een overwinning van Biden. Mijn vrees komt voor uit het gegeven dat er vooraf uitgebreid gewaarschuwd is geweest voor de fraudegevoeligheid van stemmen per post. Nu verneem ik via de MSM dat de laatste verkiezingen nog nooit zo eerlijk zijn geweest, zoiets vind ik doodeng.

DPmar
DPmar
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Foaak

Foaak, ook ik houd m’n hart vast of dit allemaal goed afloopt in de VS, Gelijk hebben is heel wat anders dan gelijk krijgen. Mocht Trump in z’n recht staan wat haalt men dan weer uit kast om alles zo te laten zoals het is. Ook hier gaat het helemaal de verkeerde kant op, de VVD staat vandaag op 44!! Op grond waarvan, in vredesnaam? Omdat Rutte zo goed toneel kan spelen? De bewijzen van een ‘politiek gemaakte pandemie’ stapelen zich op. In Portugal heeft de rechter een streep gezet door al dat onzinnige testen en de overheid verboden om mensen ziek te verklaren en zich verplicht te laten ‘opsluiten’. Daar mogen uitsluitend artsen vaststellen of iemand ‘echt besmet is’ en geen politici en overheidsinstellingen zoals bij ons het RIVM. Inmiddels gaan miljoenen boeken in talloze talen, nu ook in het NL’s als: ‘Corona, vals alarm’ over de toonbank en nog hobbelt heel ons land achter Rutte aan. Hoe is het mogelijk??? Wanneer neemt men eens de moeite om even wat verder te kijken dan de valse MSM? Zijn wij echt zo dom en onderontwikkeld of zijn die peilingen ook fake?

c schutter
c schutter
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

Elvi, Goede observatie en met plezier gelezen,heb Newsmax gevonden en gelukkig is er alternative nieuws wat een ander licht geeft over deze belachelijke verkiezing.Zelf raak ik steeds meer overtuigd dat de Committee van 300 ook een hele sinistere rol speelt in deze verkiezing

Elvi
Elvi
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  c schutter

Black Conservative Patriot is ook erg goed, geeft elke ochtend een compilatie van alle gebeurtenissen. Die vind je misschien ook leuk.

Peter
Peter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ben er van overtuigd dat Trump de verkiezingen gaat winnen,kijk op CNN,daar staat 306 kiesmannen voor Biden en 232 voor Trump,maar kijk je op de neutrale media staat daar 227 kiesmannen voor Biden en 232 voor Trump,omdat er veel onregelmatigheden zijn en daar de juiste uitslag nog niet bekend is ,zijn ze vervolgens begonnen met hertellingen omdat de verschillen heel klein zijn ,daarna volgen er nog uitspraken door de rechtbank,komen ze er niet uit,krijgt elke staat 1 kiesman, die gaat bepalen wie President wordt ,momenteel heeft Trump in 25 staten gewonnen,en Biden in 19 staten,er staan er nog 6 open,en het is onwaarschijnlijk dat hij die alle 6 wint ,Journalisten die dit niet schrijven of bekend maken ,kunnen beter voor het weekblad Donald Duck gaan schrijven ,fantasie hebben ze namelijk genoeg,maar daar zitten de burgers niet op te wachten,die willen eindelijk maar eens dat de waarheid boven water komt .

Kees Tummers
Kees Tummers
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

als openbaar aanklager heeft Harris een onterecht ter dood veroordeelde nog een tijdje in de dodencel laten zitten terwijl ze wist had dat de man onschuldig was. Was goed voor haar imago als keiharde misdaadbestrijder, net als de buitenproportionele straffen uitgedeeld voor het bezit van softdrugs, waarvan vooral zwarten het slachtoffer werden. Harris is dus zo rot als een mispel, maar Democraat, vrouw én zwart, dus dan moet je volgens de deugmensenkliek -incl mutti Merkel- wel deugen. Gezien hoe Tulsi Gabbart haar fileerde bij de voorverkiezingen, vanzelfsprekend beeldmateriaal dat bij onze immer objectieve MSM zorgvuldig wordt gemeden.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Toen Obama presidentsverkiezingen won (2008) kregen we ook al zo een hysterisch circus waarbij werd gesuggereerd dat er enorme veranderingen in de lucht hingen. Nou, daar hangen ze nog steeds.
Zo werkt links steeds: veel beloven en weinig geven, doet menige kiezer in vreugde leven… alles wat niet gerealiseerd wordt door de politici, wil de teleurgestelde kiezer maar wat graag rationaliseren om zijn cognitieve dissonantie te overwinnen. En klaar is hij voor de volgende ronde.
De media spelen dit spel mee omdat ze belang hebben bij sensationele berichtgeving (rampen, veranderingen, loze beloftes) en links is de voornaamste leverancier van dit soort berichtgeving. Zo werkt het in Nederland ook.
Denken dat media ‘de vierde macht’ zijn, die de regering kritisch volgt, is echt een illusie. Is al in de jaren 1980 bestudeerd door de universiteit van Manchester: pers volgt altijd de gevestigde kaders, belicht alleen details kritisch.
Wie kan zich voorstellen dat Kamala straks gaat onderhandelen met Putin of Kim yung un?

Piet Gamelkoorn
Piet Gamelkoorn
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig, jullie artikelen, ik raad het al mijn vrienden aan!

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldige bijdrage weer. Messcherp en juist daarom zware kost voor al die tere linkse zieltjes. Al die nep emoties van deze mevrouw Harris. Volslagen ongeloofwaardig

Jay
Jay
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Grappig dat je voor juiste informatie dit stuk van Pamela moet lezen op opiniez ipv de mainstream media. Goed ingelezen en geschreven.

BegrensEuropa!
BegrensEuropa!
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

It ain’t over yet. Not by a long shot.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De animatie van Kamala Harris geeft helemaal goed aan de achterstand van de zwarte bevolking in de ontwikkeling tegenover de blanke en dat al in de eerste plaatje. De blanke Europeaan heeft door de geschiedenis heen de grootste prestatie geleverd in de ontwikkeling van techniek, wetenschap en vooral de samenlevingsvorm door de democratie als basisstelsel in te voeren na lange periode van oorlogen terwijl de zwarte bevolking zich niet van de primitieve leven heeft losgetrokken. De kolonisatie bracht veel vooruitgang in de nog primitieve landen al was het niet de ware doelstelling. Je laten koloniseren door primitieve landen zoals nu met het Westen gebeurd is een absolute misrekening van progressieve lieden omdat deze alleen maar afbouw van waarden van hoogstaande beschaving
betekent. Vandaag de dag proberen de meesten niet eens hun achterstand in te halen maar nemen liever de prestaties van de blanke in twijfel. Gelijkheid en vermogen of rechtswaardigheid zijn twee verschillende zaken. De blanke samenleving is ook ooit van nul vermogen begonnen en door eigen toedoen heeft zich ontwikkeld tot waarvoor ie nu staat. Harris huilt dezelfde liedje die wij altijd al horen over de ongelijke kansen. Kansen moet je zelf creëren en wie dat niet doet of kan moet zich niet achtergesteld voelen maar de feiten accepteren.

Steve
Steve
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Trump heeft nooit een kans gehad om te winnen deze machtswissel is veel groter opgezet dan we ooit te weten krijgen.
Zonder bewijs is fraude claimen lastig, maar wees ook niet zo naief te denken dat dit onmogelijk is. Er zijn meerdere machthebbers die miljoenen mensen hebben gedood voor hun macht en idealen, misschien is dit ons ook dit jaar overkomen.

Ronald
Ronald
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Steve

Het is me een raadsel waarom zoveel mensen denken dat de machthebbers deze keer echt, echt, echt, echt het beste voor hebben met het welzijn van de bevolking. Waarop baseren ze dat toch? Lezen ze nooit een geschiedenisboek?

Jan
Jan
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ze wordt alweer heilig verklaard door de Nederlandse pers, met de NOS voorop. Walgelijk. Alles maar dan ook alles is nep bij deze vrouw.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Na het lezen van dit verhaal kan ik alleen maar concluderen dat Kamala Harris voldoet volledig aan de eisen voor een Democratische Running mate van de broze nieuwe president Biden ten eerste door haar kleur. Het is Obama weer gelukt om een zwarte president te installeren gezien het feit dat Biden geen vier jaar waarschijnlijk haalt. Dit mag de kroon op de vier jaar durende bashen van de huidige president Trump en die menige commentator tranen in de ogen doet verschijnen. Er zullen vast nog veel tranen volgen maar of die van blijheid zullen zijn is nog maar de vraag.

KarelmeteenK
KarelmeteenK
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Een technische vraag: waaruit blijkt dat tijdens het “Biden-telefoontje” haar eigen telefoon niet aanstaat ?

Jerome
Jerome
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  KarelmeteenK

In de videoclip waarnaar verwezen wordt is niet vast te stellen of die telefoon aan of uit is, Harris heeft de telefoon namelijk de hele tijd aan het oor en dus is het scherm donker.

Signa
Signa
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Oh echt?
Leef je daar?
Heb je echt recht van spreken over haar en haar verdiensten? Ken je alle sentimenten?

Zie haar na te doen dan, ipv om vanuit Nederland (met welke relevantie??) zitten wauwelen.

In de VS breekt men heus niet zomaar door. FEIT.

Zoals hier in NL. Grillig systeem obv gunfactor. De simpelste geesten worden de hemel ingeprezen.

Vermakelijk om te zien soms, sinds ik hier woon (nu zeven jaar, nooit eerder).

Geen wonder ook al die labiele BN’ers steeds, met hun paniekaanvallen en allerlei GGZ issues.
Hot issue nu Van Leer en een hijgerige Duncan Laurence.

Eerder Gordon, Barbie, Roelvinks enz.

Die moeten natuurlijk ook breed uitgemeten in de
m e d i a .

Geestelijke onvolwassenheid is dat, welbeschouwd.

In de VS moet men mentaal STERK zijn. Zeker in haar positie was ze allang neergesabeld als zij niet deugde.

Bespaar de alwetende sneertjes daarom liever voor de BN’ers, jouw eigen thuisfront.

Niet vanuit een heerszuchtig perspectief ff denken de mysterie Kamala ontrafeld te hebben.

Zij is een flink aantal maten groter, groter dan menig lokaal politicus hier te lande.

Over BN’ers zeg ik niet eens iets, ter vergelijking.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Signa
P.
P.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

Wat een aanfluiting, deze reactie. Volstrekt inhoudsloos.ik zou zweren dat je een echte ‘Democrat’ bent.

Signa
Signa
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  P.

Bespaar me de Trumpgerelateerde manie.

Ga mij ook aub niet stalken en dergelijke. Maniakale types eigen. Trumpisten.

Maar ik was en ben duidelijk.
Weerspreken kan blijkbaar niet.

Dank.

p.s.
Harris heeft 50% Afro-Caribische genen. Niet een klein beetje zoals de auteur suggereert… eehhh schrijft.

Feitelijke miskenning van haar genen zelfs. Haar vader was een pikzwarte JAMAICAAAAAAN.

Heel raar dat Pinas dat weg probeert te moffelen. Heel raar.

Maar goed. Het zijn Harris’ persoonlijke competenties die gelden.

Niet die van een vader. Zo kleinzielig als in Nederland beoordeelt men derden in de VS toch nog niet.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Signa
eve
eve
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

Waarschijnlijk ben je haar reactie tav Jussie smolet vergeten, Flashback: Kamala Harris once called Jussie Smollett’s claims of an attack an ‘attempted modern day lynching’ wat naderhand een duidelijke hoax was. Of deze; Flashback: Kamala Harris said she believed women who accused Biden of inappropriate touching. Ik kan nog een tijdeje doorgaan.. gelieve U roze bril af te nemen.

Uri van As
Hoofdredactie
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

Even voor de goede orde. Hier een essay geschreven door de vader van Kamala Harris: Reflections of a Jamaican Father

Citaat: “My roots go back, within my lifetime, to my paternal grandmother Miss Chrishy (née Christiana Brown, descendant of Hamilton Brown who is on record as plantation and slave owner and founder of Brown’s Town) and to my maternal grandmother Miss Iris (née Iris Finegan, farmer and educator, from Aenon Town and Inverness, ancestry unknown to me). The Harris name comes from my paternal grandfather Joseph Alexander Harris, land-owner and agricultural ‘produce’ exporter (mostly pimento or all-spice), who died in 1939 one year after I was born and is buried in the church yard of the magnificent Anglican Church which Hamilton Brown built in Brown’s Town (and where, as a child, I learned the catechism, was baptized and confirmed, and served as an acolyte).”

Andre
Andre
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

“Weerspreken kan blijkbaar niet.

Dank.”

De reden dat er geen weerspreken volgt, is dat in uw bijdrage alleen maar bestaat uit:
– losse mededelingen
– vergelijkingen met BN’ers in de vermaaksector, geen politici
– emotie (emoties zijn geen argumenten)
– verdachtmakingen
Kortom er zit geen argument en al helemaal geen argumentstructuur in. Het leidt niet tot een conclusie, behalve dan dat Harris een sterke persoonlijkheid heeft. Nou dat was allang al duidelijk, maar in de politiek zou het niet moeten gaan om sterke persoonlijkheid, maar om de inhoud – u weet wel die inhoud waar links zo dol op is.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

Ik word ook weleens boos, tegenwoordig helaas steeds vaker. Maar ik probeer te reageren pas als ik afgekoeld ben. Het is echt veel beter.

Kees Tummers
Kees Tummers
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

van mij mag u best een superieur toontje aanslaan, maar gecombineerd met een hoop onzin wordt uw reactie hooguit vermakelijk.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Signa

Amerikaanse samenleving is anders dan de Europese en dat maakt de vergelijking van BN’ers met Amerikanen onmogelijk. Amerikanen groeien in hun systeem op en weten niet beter en voor de Europeanen geldt het net zo. Wel zal het voor een Europeaan in Amerika best moeilijker zijn dan andersom. Maar wat hebben BN’ers zoals Gordon en zo te doen met Amerikaanse politici dat begrijp ik niet. Iets met appelen en peren?

30
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen