Onze Poortwachters zijn pionnen in schaakspel van moslimextremisten

Onbegrijpelijke stellingnames tegen het boerkaverbod

Titelfoto bij artikel Katiana Kayvantash op OpinieZ.com “Onze Poortwachters zijn pionnen in schaakspel van moslimextremisten”

Foto:

Wat een gênante vertoning; de hedendaagse feministen, intellectuelen, BN-ers, talkshowpresentatoren en de MSM die zich in allerlei bochten wringen, om boerkadragende Mystery Guests als slachtoffers van racisme, discriminatie, onverdraagzaamheid en intolerantie neer te zetten. Het is verbijsterend dat zij het lef hebben om zichzelf feministen te noemen.

 

Al te meer omdat ze meewerken aan het normaliseren van een sektarische cultuur die vrouwen ondergeschikt maakt aan mannen en niets anders dan vrouwenhaat, dood en verderf verspreidt over de wereld. Het is een pervers spel wat zij spelen, over de rug van vrouwen die dagelijks hun leven geven voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen.

De afgelopen week heb ik een paar dagen doorgebracht met drie vriendinnen uit Iran, die toevallig in Nederland aankwamen op dezelfde dag dat Amnesty met haar perverse campagne tegen het boerkaverbod kwam aanzetten. Terwijl Amnesty en alle andere zogenaamde vrouwenrechtenorganisaties met de sektarische salafisten aan het flirten waren en alles uit de kast haalden om hen te paaien en te ​pleasen​, zaten wij geschokt, bedrogen en teleurgesteld terug te denken aan onze eigen afgrijselijke jeugdherinneren.

 

Getekend voor het leven

Vier vrouwen die op de één of andere manier vernederd en getekend zijn voor het leven, door de ‘Religie van Liefde en Vrede’. Een jonge dame, in de bloei van haar puberteit, gearresteerd, toegetakeld en bestraft met 100 zweepslagen omdat zij deel had genomen aan een feestje waarbij ook mannen aanwezig waren en stiekem alcohol was gedronken. Een ander was dagen achtereen mishandeld en gemarteld. De ene dag vulde haar cel zich met de geur van haar eigen brandende huid, door sigarettenpeuken die diep in haar blote lichaam werden gedrukt. De volgende dag werd ze verkracht met flesjes, of andere objecten die binnen handbereik lagen, omdat ze haar mede-protesteerders weigerde te verraden. Tussen de gesprekken door liet ze ons herhaaldelijk weten; “Ik ben gescheurd daar beneden, weten jullie dat? Ik ben niets meer. Zeg dat tegen die naïeve Nederlandse vrouwen die nu nog de boerka verdedigen”.

 

Beulen

Mijn Armeense vriendin, waar ik vroeger samen met een Joodse vriendin dagelijks mee optrok, was ook van de partij. Wij hadden stiekem naast het geweld, de toetakeling en de barbaarse vernederingen die wij tijdens de Islamitische Revolutie hadden meegemaakt, een nog groter onbeschrijfelijk verdriet en ondraaglijke pijn in onze harten. Één waar wij nog iedere ochtend mee wakker worden en iedere avond mee naar bed gaan. Het verdriet voor de enige dochter van een alleenstaande Joodse moeder, die samen met ons door de geïmporteerde Palestijnse huurlingen en beulen van Islam in een hinderlaag werd gelokt, toegetakeld, verkracht, vernederd en vervolgens gearresteerd.

Dertig lange dagen had niemand enig idee waar zij werd vastgehouden en hoe zij eraan toe was. Uiteindelijk kreeg haar moeder een telefoontje vanuit de gevangenis met de mededeling dat haar dochter de volgende ochtend vrij zou komen. Blij als we waren dat we haar eindelijk hadden gevonden, gingen haar moeder, mijn Armeense vriendin en ik naar de gevangenis om haar opnieuw in onze armen te sluiten. Op een gewetenloze en perverse wijze, dumpte de islamitische beul een containerzak voor onze voeten; “Hier heb je je dochter, zij is voorgoed vrij”, zei hij grijnzend. Haar keel was doorgesneden, haar huid was bont en blauw, er zat bloed op haar gehele lichaam en haar beide armen waren afgehakt. Wij mochten haar niet eens begraven in een normaal graf. Zij ligt ergens bij het speciale gedeelte voor de “Corrupten der Aarde”. Haar moeder pleegde een maand later zelfmoord op het graf van haar dochter.

 

Belazerd

Normaal gesproken praat ik zelden over die dag en als ik erover praat laat ik haar verhaal bewust achterwege, omdat ik 40 jaar na dato nog steeds mijn tranen niet kan bedwingen. Zelfs nu dat ik dit aan het typen ben. Maar vandaag maak ik een uitzondering. Ik vertel dit verhaal omdat ik, evenals mijn Iraanse vriendinnen – als vrouwen die met gevaar voor eigen leven gestreden hebben tegen de degradatie van vrouwen tot seksobjecten – ons door Amnesty en haar campagne belazerd voelen. Met één campagne van een zogenaamde ‘mensenrechtenorganisatie’ is de dood en het leed van Iraanse vrouwen tevergeefs geweest.

 

Achterbaks Amnesty

Wat ons betreft is de campagne van Amnesty een mes in de rug van alle vrouwen die ooit hebben gevochten voor gelijke rechten tussen vrouwen en mannen. Het is een uitgestoken middelvinger naar de drie moedige Iraanse vrouwen, die vorige week samen veroordeeld zijn tot 55 jaar celstraf. De Iraanse vrouwen wiens gezichten door Amnesty zijn gebruikt in hun walgelijke campagnespot, zetten hun leven niet op het spel zodat Amnesty hen kan uitbuiten om draagvlak te creëren voor een barbaars gedachtegoed die hen de gevangenis in heeft gegooid.​ ​Realiseren zij zich niet dat het Islamitische regime voortaan kan beweren dat zelfs Amnesty achter de Sharia-wetgeving staat? En terecht. Je kunt niets anders concluderen dan dat Amnesty inmiddels is veranderd in een achterbakse organisatie die van twee walletjes wil eten.

Een beschaving staat of valt, tezamen met degenen die de toon zetten in de samenleving, zei mijn vader altijd. Het zijn de zogenaamde ‘Poortwachters’, de ‘integeren’ onder ons – onze regering, burgemeesters, politici, leiders, journalisten, media, intellectuelen, onze rechtsstaat en politieorganisatie – die erop moeten waken dat de samenleving niet ontspoort. Tot deze Poortwachters behoren wat mij betreft ook mensenrechtenorganisaties als Amnesty en de 47 ondertekenaars van misleidend NRC artikel, die zichzelf positioneren als strijders voor vrouwenrechten.

 

Verraad

Maar wat gebeurt er wanneer deze belangrijke rol van Poortwachter in de handen valt van de verkeerde figuren; karakterloze samenzweerders die voor eigen gewin de boel manipuleren en bedonderen? Dan krijg je een gedesillusioneerd land waarin intellectuelen en invloedrijke mensen de burgers willens en wetens verraden, bedriegen en geleidelijk 1400 jaar terug de tijd in duwen. Zoals Frédéric Bastiat, de Franse filosoof, zo mooi stelde:

“​Wanneer de misleide publieke opinie eert wat verachtelijk is en veracht wat eervol is, deugd straft en ondeugd beloont, aanmoedigt wat schadelijk is en ontmoedigt wat nuttig is, applaudisseert voor valsheid en de waarheid verstikt onder onverschilligheid of belediging, keert een natie zich af van vooruitgang en kan alleen herstellen door de verschrikkelijke lessen van een ramp”.

Amnesty heeft inmiddels bewezen niet langer een organisatie te zijn die een stem geeft aan vrijheidsgezinde vrouwen die monddood zijn gemaakt en in Islamitische kerkers aan het wegrotten zijn. Zij zijn samen met iedere schijnheilige pleaser pionnen geworden in het schaakspel van Salafisten en moslimextremisten. Pionnen als PvdA-raadslid ​Hendrik Jan Biemond​ die onder het mom van ‘tolerantie’ en ‘verdraagzaamheid’ de boerka verdedigt en vergoelijkt en in Nederland de weg vrijmaakt voor radicale Islam.

 

Manipulatie

Alsof deze mensen geen benul hebben van de manier waarop islamisten gebruik maken van mind-control en brainwashtechnieken. In Islamitische landen worden sinds jaar en dag al manipulatietechnieken gebruikt om meisjes zo jong als 5 jaar oud, tot aan emotioneel instabiele volwassene vrouwen ervan te overtuigen dat je “jouw kuisheid en vrouwenharen moet zien als Goud en Juwelen. Die laat je ook niet zomaar overal rondslingeren, je verstopt ze in een kluis, achter slot en grendel”. Over welke keuzevrijheid hebben we het bovendien, wanneer jou een schaamte- en verantwoordingsgevoel wordt aangepraat die jou doet geloven dat jóuw klederdracht de reden is dat jij en je geliefden in de hel gaan branden?

 

Linkse moraalridders

Verzonnen en verkocht in een emotionele verpakking genaamd “slachtofferschap”, hebben de immorele Linkse moraalridders inmiddels een winstgevende industrie gecreëerd, waarin zij blanke Nederlanders onder het mom van racisme en discriminatie op de mond slaan zodra zij hun ongenoegen uiten. Alsof het alleen de blanke Nederlanders zijn die daar moeite mee hebben. Het boerkaverbod gaat niet over racisme, discriminatie of xenofobie. Een boerka is een symbool voor Salafisme; een fundamentalistische gewelddadige ideologie die geen waarde hecht aan vrouwen en een poort is voor radicalisme. Dit verbod is dus een maatregel die ons allen zou moeten beschermen tegen de verspreiding van moslimextremisme.

De irrationele pleasers, burgemeesters, politieagenten en politici hebben allemaal een eed of belofte afgelegd om de wetten van ons land te eerbiedigen, plichtsgetrouw hun taak te vervullen en onkreukbaar te zijn. Een belofte waar zij tegenwoordig met trots lak aan hebben. Een wet wordt niet alleen gemaakt voor vandaag, maar ook voor de toekomst. Het is vijf voor twaalf en de Nederlander kijkt verstijfd, ontzet en lamgeslagen toe hoe Nederland wordt geïslamiseerd.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
44 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ruud
Ruud
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Zeer indrukwekkend, ingrijpend verhaal! Een signaal, het zoveelste in een steeds meer wordende duistere wereld, een komende wereld zonder vrijheid en gelijkheid, zonder veiligheid!

Een wereld die op allerlei niveaus wordt geleid en wordt misleid door verachtelijke deugdwazen die inclusiviteit en diversiteit tot prioriteit hebben verheven, daarmee eigen cultuur en traditie, normen en waarden vervagend, verlochenend! Daarmee het Paard van Troje binnenlatend, de weg plaveiend voor: de satanische ideologie, de islam!

P.S. Moslimextremisme is een pleonasme, want Islam = Islam! In al zijn verscheidenheid! Als er gematigde stromingen zouden zijn hadden er vanuit de moskeeen publiekelijk kunnen worden opgeroepen tot steun aan dat boerkaverbod. Maar men zwijgt, net zoals bij de aanslagen door moslims!

jory black
jory black
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Uitstekend stuk,jammer dat het geschreven moest worden.

Realist1966
Realist1966
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  jory black

Nu kan het nog geschreven worden, ik vrees echter voor de toekomst…

Rob
Rob
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Mooi geschreven stuk,je wordt kotsmisselijk van al die npo uitzendingen van dat linkse gepeupel, of het nu om het boerkaverbod,milieu,vlees,immigranten, klimaat gaat, ze willen allemaal popiejopie zijn en hun zinnetje doordrammen,kijk maar naar Amsterdam, een grote anarchistische bende, doen waar ze zelf zin in hebben,schikt aan Den Haag

Frans
Frans
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Organisaties als Amnestie, en ook de diverse feministische bewegingen, zijn al lang geleden gekaapt door lieden die in de eerste plaats activistische socialisten zijn, en schijt hebben aan mensenrechten, vrouwenrechten niet uitgezonderd.
Het is goed dat je dit verhaal hier verteld Katiana, in al zijn gore details, omdat dit het enige is wat de deugmens mogelijk nog kan doen ontwaken.
Ze moeten er gewoon met hun gezicht ingewreven worden, net zolang totdat de verschrikkelijke realiteit weer tot ze doordringt.
Schreeuw het dus maar van de daken, de tijd om de tere zieltjes te ontzien is voorbij.

Marien
Marien
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat een indrukwekkend verhaal. Ik wist wel dat de ‘feministen’ totaal fout bezig zijn en de vrouwen in islamitische landen die misbruikt en vernederd worden OOK nog eens een figuurlijk mes in de rug te steken.
Valse linkse wijven en slappe zakken van kerels, die linkse troep.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Marien

@ Marien.
U gebruikt zeer scherpe benamingen voor die wijven en kerels, maar ze zijn wél volkomen juist.
Maar om even een “ommetje” te maken : in veel moslimlanden viert de slavernij hoogtij-dagen. Meisjes en jonge vrouwen worden verkocht, als een beest misbruikt en weer door verkocht, zoals onlangs off. bekend werd gemaakt maar wat bij de niet-blinden reeds lang bekend was. De bedoelde “feministen” hebben hun burka/nikab of hoe zo’n lap ook heten mag, tot over hun ogen opgetrokken en zien geen ene moer meer………stelletje blinde vinken.

Marien
Marien
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

ja, Karton, dat lees ik ook in artikelen die geschreven zijn door mensen die ik serieus neem. Dus ik geloof zeker dat moderne slavernij daar nog gewoon aan de hand is.
ook boeken gelezen destijds van Ayaan Hirsi Ali. En ik geloof zeker dat het voor vrouwen in die contreien nog niet verbeterd is.
Maar ja, mw Kaag maakt ondertussen ons belastinggeld over naar landen waar dit soort praktijken heel gewoon is en ze zet daarmee de akelige regimes heel stevig in het zadel.
Onze linkse mensen zijn hier dus mede schuldig aan het continueren van oorlogen en onderdrukking.
Behalve PVV en FvD en enkele intelligente dissidenten uit andere partijen die eigenlijk ‘boven de partij’ staan als bv Paul Scheffer of destijds Jacques Monash van de PvdA durven gelukkig nog wel kritiek te leveren, maar zelfs dhr Ödzil die bij GL zat is ’te westers’ gebleken voor die partij omdat hij gewoon met Sid Lukassen omging en omdat hij kritiek durfde te hebben.
DAT zijn dus de linkse Nederlandse partijen. Wie DAAR in ’s hemelsnaam nog op wil stemmen…… ik snap niet dat je zo zelfdestructief kan zijn als Nederlander.

Nenne
Nenne
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank Katiana,
Als 67 jarige moeder van 2 dochters en 2 kleindochters wordt ik pisnijdig van de mantra’s dat een vrouw mag dragen wat zij wil dus ook een burka!
Het slaat volledig de plank mis. Nu weet ik dat het drug en pillen gebruik in Nederland alleen maar toeneemt vooral in de linkse wereld van Nederland
En trek dan de conclusie dat het brein daar door enorm slinkt en niet meer COMPOS MENTIS kan reageren.

P .
P .
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank voor dit belangrijke en – voor hen die nog niet afgestompt zijn – aangrijpende artikel.
Het is veelzeggend en diep beschamend voor onze gehele westerse wereld dat, eens te meer, deze heldere boodschap en ernstige waarschuwing tot ons moet komen uit de mond van een ervaringsdeskundige, uit een niet-westerse cultuur…
Zijn we voorbij het point of no return? Ik ben bang van wel.

BegrensEuropa!
BegrensEuropa!
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Extreem gruwelijk verhaal. De motieven van de daders vallen eenvoudig terug te voeren tot de grondteksten van de islam. Lees dan, poortwachters, lees dan!

Liesbeth
Liesbeth
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Helemaal mee eens, het is verschrikkelijk dat vrouwen zich in de buitenwereld zo moeten kleden en door het leven moeten gaan als een niemand. Wat is deze vrouwen wijs gemaakt dat ze dit uit vrije wil dragen?
Heel erg triest en alsjeblieft: handhaaf het boerkaverbod.
Er zullen vrouwen door gered worden.

Marien
Marien
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Liesbeth

ja, juist HIER wil men zo gekleed gaan als statement, als zich afzetten tegen ons, westerlingen, Ze willen BOVEN ons staan, want hiermee tonen ze aan dan HUN wil WET is of zou moeten zijn.
Moslims hebben eigenlijk een ZEER streng leider nodig, maar wel een WESTERSE leider. DIT is ONS continent en ZIJ dienen zich aan te passen aan westerse regelgeving en NIET dat hier onze regelgeving door slappe leiders wordt aangepast aan de wensen van de moslims.
Hen dienen strikt grenzen aangegeven te worden, waar ze NIET buiten mogen. GEEN onderhandelingen of marchanderen met onze normen en waarden. NOOIT.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Liesbeth

Liesbeth, deze vrouwen worden van kinds af aan geindoctrineerd. Hetzij in het oorsprongsland waar het door het regime wordt afgedwongen, hetzij binnen de familie (incl ooms, tantes, neven en nichten, overwegend INteelt). Tegen de tijd dat ze 12, 13 of 14 zijn, wordt het kind meegenomen naar een islam winkel in Amsterdam of Rotterdam, worden geen woorden aan vuil gemaakt, ‘kind, voor je eigen veiligheid’ en wordt de tent omgehangen.
En ons WEGkijkend links beweert dan dat dat vrijwillig is.
Ik erger me aan burqua-verbod omdat het toont dat wij een ons vijandig gezinde cultuur uit een land van buiten europa hebben geimporteerd EN faciliteren……

jan
jan
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Welkom in de Neder-Dietsche Democratische Republiek. Op weg naar een onvervalste deug dictatuur. Wat denk je overigens van al die Iraanse (vrome moslim) studenten en professoren die hier “studeren” en vrijelijk Iran uit en in kunnen reizen?

Joost Visser
Joost Visser
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Helaas moet ik dit een geweldig artikel vinden. Waarom ‘helaas’? Het is toch treurig dat anno 2019 dit soort artikelen geschreven kunnen worden als weergave van een morbide werkelijkheid uit de zevende eeuw.

Samson is het voorbeeld dit jaar van de linkse kerk, Green Peace, Amnesty, een grote linkse hoop met als persoonlijke doelstelling: ‘hoe verdien ik het meest’, maximalisering van de persoonlijke winst en die theorie/praktijk is zo kapitalistisch als het maar kan. Met het voorzitten van ‘klimaattafels’ kan ie er weer een tijdje financieel vooruit. Zijn warmtepomp is betaald.

Amnesty heeft ook strategen in dienst. Waar kunnen we de meeste donaties krijgen. Welnu, niet van tegenhangers van de ‘Burka-wet’, wel van de voorstanders van ‘vrije kleding voor vrouwen'(wha,wha,wha).

God zij dank (ben niet gelovig, maar dit is een nederlandstalige uitdrukking die aangeeft dat een persoon dolgelukkig is wat na deze spreuk komt) woon ik niet meer in het zich steeds meer naar een krankzinnigengesticht ontwikkelende Nederland. Politici zijn niet de schuldigen, het zijn de kiezers die op de egoisten stemmen.

Katiana, schrijf een boek!

Peter
Peter
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Bijna niet te geloven dat westerse vrijheden worden misbruikt om de vrijheid om een boerka te dragen te verdedigen. Van jongs af aan worden meisjes hiermee “opgevoed”. Van een vrije keuze is geen sprake. Binnen de Islam is geen ruimte voor een andere keuze. Het staat daarmee haaks op wat binnen onze westerse samenleving gebruikelijk is.

Ik heb vroeger altijd links gestemd,maar sinds enige tijd ben ik lid van FvD.
Ik kan niet negeren dat de linkse politieke partijen al lange tijd aan een aantal grote problemen in onze samenleving compleet voorbij lopen.
Ik ga ervan uit dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.
Treurig dat een artikel als dit nodig is om duidelijk te maken hoe dit werkelijk zit.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Subliem artikel van Katyana Kayvantash, hartelijk dank voor uw artikel als ervarings deskundige. Zelfs MdH moet per peiling constateren dat het overgrote deel van Nederland de wet die oa de burqua verbiedt, steunt en ook wil dat die gehandhaafd wordt.
Dank voor de details, al vind ik het een erg grote ‘opoffering’ van uw vriendin haar verhaal in dit artikel te laten verwerken. Bij het lezen van die regels kreeg ik tranen en had ik graag een aantal prominente anti-burqua wet linkse arrogante idioten een paar jaar een wekelijks pak slaag gegeven.
Dat er nog naieve idioten in Nederland rondlopen die werkelijk geloven dat een vrouw het prettig vind opgesloten te worden in een donkere tent, vind ik verbijsterend. In MIJN Nederland was de hele familie niet toegelaten, maar je moet gestoord zijn en in een inrichting thuishoren om te KUNNEN denken dat dat vrijwillig gaat. Een moslim zal in Nederland NOOIT erkennen vanuit familie-druk zon tent te dragen.
Wie tegen de burqua wet is, is duidelijk vrouw-vijandig, keurt (stiekem) physiek geweld tegen vrouwen goed, discrimineert naar max vermogen en is een diepgewortelde racist.
Het afkeuren van een ervarings deskundige, betekent dat je ver buiten iedere realiteit staat.

Elvi
Elvi
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Prachtig stuk.
Ik ben diep geroerd en begrijp tot in het diepst van mijn ziel hoe afschuwelijk de echte waarheid van de onderdrukking van de islam is voor met name vrouwen.

De enige kans om deze islam tegen te houden is de emancipatie van de vrouw binnen die gemeenschap, net zoals vrouwen van Nederland decennia geleden lang hebben gevochten voor hun vrijheid.
En Nederlandse vrouwen moeten hen in alles steunen en niet, zoals nu gebeurt, vechten voor een zogenaamde nikab vrijheid, die alles waar de islam voorstaat, ondersteunt.
Meer dan afschuwelijk.

Op femmesforfreedom is een petitie die ondertekend kan worden tegen vrouwenfobie. Ik heb ondertekend en zou willen dat ik juist deze vrouwen met veel meer zou kunnen ondersteunen.
Zij zijn het waard! Niet die achterlijke groep lelijke Nederlandse, bekeerde vrouwen met een nikab die totaal niet begrijpen wat de werkelijke onvrijheid is. Laat ze dat eerst ervaren, dan mogen ze nog een keer komen demonstreren!

karton
karton
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het feit dat de “burka-babes” worden beticht van het hebben van “lef”, zou ik hun houding willen betitelen als “uitermate stom én kortzichtig”; dat soort doet waarlijk álles om ’t journaal te halen, zelfs het nóg belachelijker maken van hun sekse-genoten.

Marien
Marien
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

ja, klopt.
Alle mensen in Nederland en eigenlijk ZEKER de linksen zouden moeten strijden voor uitbannen van zo’n vrouw onvriendelijk verplicht kledingstuk. Je maakt mij niet wijs dat die vrouwen dit vrijwillig doen. ze zijn gehersenspoeld. Het is een smerige sekte. En een klein hoofddoekje maar verder westers, zou met niet kunnen schelen. Dat kan je zien als een ‘haarband’. Maar met zo’n nikab en burka plaats je jezelf BUITEN de maatschappij. Die vrouwen werken niet omdat ze zich zo uitdossen, want niemand neemt hier zo’n vrouw aan en ik denk ook dat ze van hun mannen niet zouden mogen werken, maar straks, als ze hier blijven en AOW leeftijd krijgen, strijken ze wel AOW op. Dat is niet eerlijk tegenover Nederlandse vrouwen die 40-50 jaar moeten werken.

Bram
Bram
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

koekoek!

Voordat ik weggezet ga worden als racist en Sylvana en haar Bij1 knokploeg aan de deur staat of een of andere sharia knokploeg: ik heb niets tegen andere culturen, rassen of geloven. Jij mag zijn wie je wilt als je maar niet probeert jouw geloof of overtuiging aan mij op te dringen. Dat geld ook voor jehova’s of bible belt gekkies. Doe wat je wilt, aanbid wie je wilt, ben jij zoals een zekere Joost en anders geaard…helemaal prima! Zoiets heet vrijheid. Te kunnen zijn wie je wilt. En daarbij kunnen rekenen op een overheid die daar op toe ziet dat het kan. Althans dat roeptoetert voorganger Rutten van dit aanstaande Kalifaat aan de Noordzee. De man die als ie fluit al liegt……

Die hele discussie rondom de boerka toont fijntjes aan dat een groot deel van dit land gesjeesd is of rijp voor opname in een instelling. Gillende wijven die opkomen voor de rechten van de gesluierde moslim vrouwen. Het zelfbeschikkingsrecht om zelf te bepalen wat ze wil dragen. Hallo dames: In Iran strijden vrouwen tegen deze waanzin en worden openbaar in elkaar gerost of verdwijnen voor tientallen jaren in de cel. Vrije keuze? Welke keuze heeft een vrouw die getrouwd is met een haatbaard eigenlijk? Is het dezelfde vrijheid als ze in een duistere achterkamer je clitoris met een nijptang er uit knippen? Omdat een vrouw nu eenmaal niet mag ‘genieten van seks aldus de interpretatie van fanatici. Ook hier is het een kleine minderheid binnen de Islam die met hun zieke geest de onderdrukking en verminking rechtvaardigt. Maar is het niet de Staat der Nederlanden die met gezwinde spoed een einde hieraan moet maken? Of hebben ze daar de cohones niet voor. Geef dan gewoon toe dat je in je broek schijt.

Het is ook typisch dat als er weer een motorclub verbonden word agenten en politici o

Hector
Hector
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het dragen van een boerka is godsdienstwaanzin. Wie gaat er in zo’n lelijk ding lopen die bovendien nog verwijst naar geweld en onderdrukking? Maar dat het nu vijf voor twaalf is lijkt me een beetje overdreven. De betoging in Den Haag maakt dat wel duidelijk. Er waren maar een paar boerkadraagsters op afgekomen. Volgens de Volkskrant pasten ze allemaal onder een boom. Als je de pers, politie en tegenstanders wegdenkt, blijven er maar een paar betogers over. Als de overheersing van de moslims aanstaande is, dan zouden er toch veel meer betogers moeten zijn. Het is het bewijs dat moslims een boerka ook maar achterlijk vinden. Dus voorlopig kunnen we nog rustig slapen.

marjo012
marjo012
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Hector

Het dragen van een boerka heeft niets met godsdienst te maken.Dit is een kledingstuk wat gedragen wordt door bewoners in de barre woestijn tegen de zandstormen. Dat men van deze lap misbruik is gaan maken door een ideologie want (Islam is geen geloof) maar een dood verdervende ideologie dat is wereldwijd bekent inmiddels, is gevaarlijk omdat de Islam dit kledingstuk gebruikt bij aanslagen.Wat al gebeurd is in verschillende landen.Dus uit veiligheid reden zou dit een verstandig verbod zijn.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Hector

Hector, zoals het een goed PvdA’er betaamt, u bent een echte wegkijker. Onder geen voorwaarde de kennis van een ervarings deskundige als Katyana Kayvashan erkennen, onder geen voorwaarde erkennen wat het publiciteits effect is van uw mede-lid Biemond en juist het feit dat alle linkse media van Nederland het burqua dragen aan het promoten waren. Hoe je zo ongelooflijk, ja, misdadig verdwaald, kunt zijn is mij een raadsel. U heeft kennelijk graag dat de ambtenaar achter het loket in een burqua gekleed is, zodat u denkt te pronken met gutmensch. Net als aan Henk, wens ik u toe zon tent met ‘boem’ effevt tegen te komen…..
En tenslotte, links heeft vele jaren geleden het polariseren in gang gezet door iedere afwijkende mening te gaan veroordelen als ‘niet sociaal’, daarna, ‘discriminatie’, en nu inmiddels ‘racist’ en ‘fascisme’.

Henk
Henk
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Voor mij als motorrijder is het heel simpel, ik doe altijd mijn vizierhelm af als ik ergens naar binnen ga. Als ik in de koude periode ook bivakmuts onder de helm draag, gaat deze ook af. Lijkt mij wel zo netjes. De praktijk heeft mij geleerd dat mensen dan minder of niet angstig zijn. Deze hele f*cking discussie gaat echter helemaal de verkeerde kant op. Er wordt alleen nog over geloof gesproken, niet over vertrouwen en respect voor jou medemens. Met andere woorden, Burka op straat prima, maar ga je een gebouw binnen denk dan ook aan jou medemens!

Frans
Frans
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Ook een Burka op straat is niet “prima” Henk, dat jij dit denkt geeft aan dat je OF het probleem niet snapt OF dat je er niet mee zit wat vrouwen zoals in dit artikel beschreven wordt aangedaan.

Henk
Henk
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans

Ik heb het artikel helemaal gelezen. Wij leven echter in NEDERLAND met vrijheid van meningsuiting, geloof, maar ook hoe IK er bij wil lopen of er uit wil zien. Dat is wat ik koester in ONS land. Als er vrouwen in NEDERLAND zijn die vanuit hun eigen OVERTUIGING, op de openbare weg, een Burka willen dragen heb ik daar geen problemen mee. Net zo min als een motorrijder met integraalhelm. De Wetgever heeft nu enkele simpele regels opgesteld dat het dragen van gezichtsbedekkende materialen in Openbare gebouwen niet is toegestaan… prima toch? En voor mij einde discussie!

marjo012
marjo012
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Hoop toch echt henk als jij dit vrijheid durft te noemen zo n wandelende bomgrordel vlak bij jou in de buurt dan eens aan t onzichtbare touwtje gaat trekken wat ze onder die bomlap verborgen houd,meestal heet het dan boem.Misschien dat je dan eens anders gaat piepen inplaats van dit dom gezwets hier.

Frans
Frans
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Ja hoor Henk, laten we dit, zolang het nog niet op onze eigen stoep is gearriveerd, vooral blijven negeren, en er al doende zorg voor dragen dat het ooit daadwerkelijk zal arriveren.
Laten we dus vooral net doen of de Burka, het ultieme teken van vrouwenonderdrukking, net zo iets is als een integraalhelm.
Je mag het artikel dan gelezen hebben Henk, begrepen heb je er duidelijk niets van.
En al te veel respect voor de door de islam getraumatiseerde in Nederland wonende vrouwen heb je ook al niet.

Marien
Marien
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans

ja, goed gereageerd. Een burka = gevaarlijk en risico.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Henk, Goedzo, hard weglopen hoor!

Gee
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

De boerka is géén gewoon kledingstuk, de boerka staat symbool voor een kuisheidscultuur die erop is gericht de vrouwelijke seksualiteit te onderdrukken en controleren. De boerka is ook het symbool van een extremistische religieuze ideologie die haaks staan op de westerse waarden. Ik zal nooit en te nimmer tolerant zijn tegenover een extreme religieuze ideologie die vrouwen onderdrukt en ontdoet van haar identiteit. Ik zal altijd de “keuzes” die deze vrouwen maken bekritiseren, keuzes die voortkomen uit extremistische religieuze ideologieën, en zeer zeker wanneer deze keuzes publiekelijk zichtbaar zijn en een verkeerd voorbeeld zijn voor anderen. Deze keuzes zijn nooit en te nimmer goed te praten aangezien ze wel degelijk onderscheid maken in gelijkwaardigheid tussen de mannen en de vrouwen. Henk, in mijn ogen ben je ontzettend naïef, jij bent door het dragen van de boerka te verdedigen bezig om het te normaliseren en dat vind ik ronduit stuitend. Islamisten lachen om de naïviteit van mensen zoals jij.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Gee

@ Gee.
U noemt het een “kuisheidscultuur”; maar dan alleen uit het gezichtspunt van de islamitische mevrouwen.
De “heren” islamieten lopen rondjes in het red-light-district in
A’dam en in andere plaatsen waar prostitutie bedreven wordt, terwijl zij al prevelend, mogelijk “biddend”, hun rozenkrans door de vingers laten glippen.
Hypocrieter en gemener volkje bestaat niet.

Gee
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

@Karton.
Jazeker, de kuisheidscultuur is alleen bedoeld voor de vrouwen, bedacht door mannen met een groot minderwaardigheidscomplex.

Nenne
Nenne
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Hoe zo zelf kiezen.
De mannen verplichten de vrouwen om een burka te dragen!
Om mannen niet te verleiden!

Marien
Marien
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

wat mij betreft is de boerka op straat OOK ongewenst. Ik vind dat er een totaalverbod op zou moeten zijn. De straat ruimte is OOK openbare ruimte en ik wil gewoon niet geconfronteerd worden met mensen van een extreem gevaarlijke religie.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Henk, je basis karaktertrek is LAF. Daarnaast toon je je 100 % vrouw-vijandig, islam knuffelaar, liefhebber van terrorisme tegen autochtone rechtse blanken en zo kan ik nog even verder gaan. Een moslim heeft GEEN vertrouwen of respect voor de blanke-christelijke-medemens, en als je dat ontkent ben je een wegkijker en veroorzaker van de problemen die de islam Nederland bezorgt. En dan kun je de discussie als gesloten beschouwen, je bent Nederland vijandig. Het bekende links eigen nest bevuilen. Ik hoop het nog mee te maken dat je de ’tent’ tegenkomt waar iets met veel ‘boem’ onder blijkt te zitten.

Hector
Hector
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Meneer Albarda, Henk ziet de betrekkelijkheid van de nieuwe wet. Er wordt alleen maar aan mensen gevraagd om in het openbaar vervoer of in de wachtkamer hun gezicht te laten zien. Meer niet. Voor- en tegenstanders blazen het teveel op. Ik vind het beneden alle peil dat u hem direct zo kwaadaardig afspiegelt. Het is schokkend dat u zo tekeer gaat tegen iemand die niet helemaal uw mening deelt.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Hector

Hector, Het is schokkend dat u blijft wegkijken. Het is schokkend dat u in Nederland vrouwen onderdrukking stimuleert. Het is schokkend dat u in Nederland indirect ontkent dat vrijwel alle burqua sujetten dat onder druk van de stiekeme gewelddadige ideologie doen, en uw soort sujetten dat goedkeurt. Het is schokkend dat u dit soort diep racisme goedkeurt.
Ben overigens niet anders van u gewend, u plaats incidenteel racistische anti Nederland reacties.
MIJN enige fout is dat ik u antwoord…….

Hector
Hector
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Tegen iemand zoals u met zoveel kennis, een brede interesse, beschaving, smaak en welsprekendheid, daar kan ik niet tegenop.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Hector

Hector, wegloop en wegkijk gedrag, typisch pvda. Krijgt u een combi van ervarings-deskundige (de wandaden van de ayatollahs keurt u duidelijk goed) en stevige argumenten om uw oren, dan rest slechts sarcasme. Speek met UITgetreden moslimas in Nederland, ga zelf nadenken ipv racist asscher klakkeloos te volgen en kom dan hier terug……

Marien
Marien
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Hector

nee, niet mee eens. Albarda heeft wel een punt.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk

Henk, voor het geval u toch even hier komt kijken, hoeveel gesprekken heeft u gehad met in Nederland wonende UITgetreden moslimas die het ECHTE verhaal over de burqua aan den lijve hebben ondervonden.
Zal lastig zijn voor u, u wenst immers onder geen voorwaarde ervarings deskundigen te geloven…….. LAF

44
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x