Er is een land waar vrouwen willen wonen

Linkse fopfeministen negeren vrouwvijandige islam

Titelfoto artikel Katiana Kayvantash OpinieZ “Er is een land waar vrouwen willen wonen”

Titelfoto: “Nicosia 2019”by Ithmus is licensed under CC BY 2.0

Ik ben er nog niet helemaal over uit of onze Nederfeministen nou verward zijn, in ontkenning zitten of last hebben van grootheidswaan. Zoals we allemaal hebben kunnen zien, brak een paar weken terug een dijk in Nederland; het water stond tot aan de lippen van de linkse sektarische Kerk en haar ‘intellectuele’ leger. Van alle kanten hebben de linkse toxic feministen een aanval van nep-nieuws geopend op een rechtse politieke leider en zijn stemmers.

Van Margriet van der Linden die haar talkshow opende met de bizarre fact-free mededeling dat Thierry Baudet een essay had geschreven over werkende vrouwen en abortus, tot aan de hoofdredactrice van het pseudo-feministische blad Libelle, die stelde dat Baudet de Sharia-wetgeving wil invoeren in Nederland. Een uitspraak waarvan je niet weet of je er nou om moet lachen of huilen. Alsof ze vergeten is dat haar blad in 2012 zelf heeft geweigerd een advertentie voor een kritisch boek over vrouwen in Islam te plaatsen.

En last but not least, Linda Duits die de oorlog aan Baudet verklaarde. Deze nieuwe golf van feminisme heeft alleen nog maar als doel de samenleving in verwarring te brengen en negatieve emoties op te wekken. Opeens golden de retorieken van de linkse gelegenheidsfeministen van “je moet kunnen zijn wie je bent” en “zeggen wat je zeggen wil” niet meer voor ons allen maar alleen voor henzelf.

Toxic

Als slagroom op de taart schreef Sheila Sitalsing namens de hedendaagse ambivalente Nederfeministen haar agressie en frustraties jegens de Forum voor Democratie-stemmers van zich af in de Volkskrant. Dat iemand die de Heldringprijs won voor de beste Nederlandse columnist, op zo een haatdragende, oppervlakkige en onverantwoorde wijze, mij, een FvD-stemmer, de les durfde te lezen.

Het leek alsof ze ons trakteerde op een inkijkje in haar Tupperwareparty waar ze samen met de hedendaagse toxic feministen als Margriet van der Linden, Linda Duits, Hilmar Mulder en Eva Jinek – de zogenaamde consciëntieuze feministische vrouwen met liefde voor islam – ongeïnformeerde, ongefundeerde roddels zat te verspreiden over de Nederlandse FvD kiezer die gebruik had gemaakt van haar stemrecht. En dan te bedenken dat de jury haar geprezen heeft om haar feitenkennis, humorvolle benadering en afwezigheid van cynisme.

Gedachtenpolitie

Volgens deze hypocriete linkse gedachtenpolitie mogen we blijkbaar niet reflecteren op vraagstukken die in de hoofden van de alledaagse vrouw spelen, laat staan onze zorgen hierover uitspreken. Want waar haalde Baudet het lef vandaan om erkenning te geven aan maatschappelijke kwesties en dilemma’s die voortkomen uit het inmiddels doorgetrokken liberalisme? Dilemma’s waar vooral wij vrouwen, als we eerlijk zijn tegenover onszelf, allemaal stiekem in verschillende fasen van ons leven mee worstelen. Een échte feminist zou de man die aandacht vraagt voor de tweestrijd die vrouwen in onze samenleving dagelijks voeren over het wel of niet baren van kinderen juist prijzen.

Het interesseert deze zogenaamde feministen niets dat er daadwerkelijk vrouwen zijn die met dit soort gedachten in de knoop zitten – en als die er wel zijn, dan moeten ze zich daar blijkbaar maar voor gaan schamen. Ze hebben hiermee mooi een nieuwe vorm van vrouwenonderdrukking in het leven geroepen en gaan de oorspronkelijke essentie van het feminisme volledig voorbij.

Wat is een mens zonder vrijheid en het vermogen om bij tijd en wijle te reflecteren op de gevolgen van keuzes die wij als samenleving maken? Het lijkt alsof we ons inmiddels in een soort Orwelliaanse links-liberale dictatuur bevinden, waarbij wrongthink doorgaans wordt bestraft met karaktermoord.

Slachtoffers

Hedendaagse emancipatie-strijders als Sitalsing behandelen allochtonen en hun nakomelingen als een stelletje lichamelijk en geestelijk gehandicapte zielige slachtoffers met special needs, om zich vervolgens als een zooitje parasieten te voeden met de zogenaamde kwetsbaarheid van deze groep mensen. Ze mogen wel alle rechten die dit land hen toe-eigent gebruiken en misbruiken, maar wat plichten betreft: ho maar – want hun cultuur en geloofsovertuiging weetjewel, daar moet je begrip en respect voor hebben. Zelfs als ze homoseksuelen onjuist bejegenen en in elkaar slaan en zich schuldig maken aan vrouwonvriendelijke daden.

Fop-feministen

Fop-feministen die altijd netjes zeggen, “Ach meid, wat vreselijk voor je dat je dat allemaal hebt moeten doormaken”. Ze zouden een door moslims gemartelde en verkrachte vrouwelijke vluchteling heus wel een tweedehands truitje of een Zeeman broekpak overhandigen als zij ermee zouden worden geconfronteerd. Maar houden hun lippen stijf op elkaar wanneer onze regering – waar hun eigen geliefde politieke leiders deel van uitmaken – besluit om Yezidi’s terug te sturen naar waar zij vandaan kwamen. Vrouwen die het meest onvoorstelbare en onmenselijke hebben meegemaakt van verkrachting tot aan gedwongen toekijken hoe hun naasten en geliefden door islamieten werden gemarteld, levend verbrand en onthoofd. Dat is zeker niet het feminisme waar ik mee ben opgegroeid.

Witte man

Van welke planeet komen deze nep-feministen? In welke grot hebben zij in de afgelopen decennia geleefd? Het feminisme waarmee ik opgegroeid ben zal nooit een vrouwonvriendelijke ideologie verdedigen die stelt dat de getuigenis van een man twee keer zoveel waard is als die van een vrouw. Het geeft geen dekking aan mannen die geloven dat “Allah vrouwen heeft geschapen om ervan te genieten”. Maar op de planeet van Sitalsing & Co. wordt “de witte man” die hen altijd heeft bijgestaan en gerespecteerd continu gebasht, geframed en vernederd terwijl onderdanigheid, tolerantie en begrip worden getoond aan mannen uit culturen die neerkijken op westerse niet-moslimvrouwen. Of is dat ook de schuld van de witte vrouwonvriendelijke man?

Op de aardkloot van Sitalsing & Co. worden de gruwelijke persoonlijke verhalen van de door migranten verkrachte jonge vrouwen schaamteloos gebagatelliseerd, genegeerd en weggezet als fantasieën. Ze vinden het geen schande voor een land als Nederland om te moeten toekijken hoe vrouwen en meisjes worden blootgesteld aan foltering en verminking door een middeleeuwse cultuur van vrouwenbesnijdenis. Ze roepen dat mannen en vrouwen gelijk zijn maar eisen deze gelijke behandeling alleen van de westerse “witte man” – want cultuur en geloofsovertuiging weet je nog?

Toekomst

Je hoeft maar een snelle blik te werpen op Iran om te weten hoe de toekomst van vrouwenrechten in Nederland eruit zullen zien als deze feministen hun zin krijgen. Daar hebben vrouwen niet eens meer de luxe om na te denken over het recht op abortus. Pasgeboren kinderen worden als een zak bedorven vlees bij het afval gegooid omdat de vader ze weigert te erkennen. Jonge vrouwen zijn genoodzaakt relaties aan te gaan met oude viespeuken in de hoop wat eten op hun bord te krijgen. En als ze wel normaal werk willen vinden om zichzelf van onderhoud te kunnen voorzien, moeten ze eerst een reeks aan seksuele handelingen verrichten. Het meeste verdrietige is nog dat dit allemaal zo is genormaliseerd dat zowel mannen als vrouwen nu denken dat dit gewoon onderdeel is van ‘vrouw-zijn’.

Laag gezonken

De toxic feministen voelen zich zó dapper dat ze de “witte man” aan het bevechten zijn over woorden, terwijl ze niet beseffen dat ze in de tussentijd gewoon een sluipmoordenaar en een vrouwvijandelijke ideologie de hand boven het hoofd houden. Één die ervoor zal zorgen dat hun dochters en kleindochters in de toekomst niet eens het recht hebben om te beslissen wat ze gaan aantrekken, laat staan de baas te zijn in eigen buik. Het is best wel bedroevend dat de vierde feministische golf in Nederland uit vrouwen en mannen bestaat die inmiddels zo laag gezonken zijn en zo radicaal van hun pad af zijn, dat ze de schapen niet meer van de bokken kunnen scheiden.

De authentieke krijgers als Simone de Beauvoir, Bell Hooks, Aletta Jacobs en Gloria Steinem zouden Sitalsing & Co. met de grond gelijk hebben gemaakt als ze wisten dat feminisme in Nederland is gekaapt en verkracht door deze collaborateurs van antisemitische geweldplegers en vrouwenonderdrukkers. Want als zij hun zin krijgen zal Nederland nooit dat land zijn waar Joke Kool-Smit van droomde; “een land waar vrouwen willen wonen”.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
17 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Nenne
Nenne
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank Katiana voor deze stevige uit eenzetting.
Soms droom ik er van als Ayaan minister president was geworden i.p.v Rutte hoe Nederland er dan had uit gezien.
Zouden er dan ook van die domme kakelende vrouwen voortdurend aan het woord zijn?
En deze laatste zin kan ik als 67 jarige feministische vrouw best op schrijven!

Ron
Ron
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dag mevrouw Kayvantash,
Opnieuw weer onder de indruk van uw integrale visie.
bedankt
Ron Heekelaar

Henk Albarda
Henk Albarda
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank Mevr. Katya Kayvashan, dat u blijft schrijven. Zo zijn er 2 personen in de media in Nederland waarmee ik wat graag een politiek-menselijke kop koffie zou willen drinken…….
Mag u ik u ook complimenteren met uw Nederlands, van hoger niveau dan menig Nederlander waarvan de familie al meer dan 100 jaar in Nederland woont.
Uitstekend artikel, de vinger op de wonde. Het heeft even geduurd, maar mede met uw artikelen zie ik eindelijk hoe link links Nederland hun eigen normen en waarden overbood gooit om een nieuwe groep kiezers aan te boren.
Ik ben ervan overtuigd dat als de linkse partijen afhankelijk bleven van Nederlanders die hier van voor WO II al woonden, zij inmiddels zouden zijn gedecimeerd, met name Groen Links.
Links heeft er baat bij ‘dom’ volk binnen te halen en dat is met moslims uit afrika en MO goed gelukt. Binnen halen, pamperen, dom houden oa door te stimuleren hun eigen cultuur vast te houden, bingo, inmiddels 750.000 – 1.250.000 nieuwe kiezers.

Elvi
Elvi
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik zou dit artikel tien sterren willen geven.

Emancipatie moet vanuit de vrouw komen. En wat er nu gebeurt is dat de vrouwen die willen emanciperen vanuit voornamelijk het islamisme, maar ook de Arabische cultuur, gewoon worden tégengewerkt.
Dit is al heel lang aan de gang. Als vrouw heb ik vaak gedacht wat ik hiertegen kan ondernemen. Alle actie wordt onmogelijk gemaakt door instituties die het politiek correct denken tot hun ideologie hebben gemaakt.
Kijk naar landen die tot nu toe geïslamiseerd zijn, Perzië, Afghanistan, Pakistan, Indonesië enzovoorts.
Het kán hier gewoon gebeuren en als we niet optreden, de vrouwen uit die cultuur ondersteunen, gaat het ook gebeuren.
Uiteindelijk moet emancipatie vanuit de vrouw gebeuren, zij moeten er klaar mee zijn en het niet meer accepteren. Wij mogen hen daarin ondersteunen en voorál niet tegenwerken.

Henri
Henri
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geachte mevrouw Kayvantash,

Dank voor uw indrukwekkende betoog, niet in de laatste plaats door de kwaliteit van uw zeer steekhoudende argumenten maar ook door een goed leesbaar, intellectueel taalgebruik. Dat kom je niet vaak meer tegen, de Nederlandse taal wordt door de media en bijgevolg door veel mensen uiterst stiefmoederlijk behandeld.

marien
marien
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ja Katiana, vreselijk he, die ‘feministen’. Vreselijk volk is het. En alle echte voorvechtsters voor vrouwen rechten van destijds als een Simone de Beauvoir en Aletta Jacobs zouden zich in hun graven omdraaien als ze wisten wat voor vreselijke wijven zich NU uitgeven voor ‘feministe’.
Ik ben vrouw en ik vind Thierry Baudet reuzeleuk. Zou wel zo’n zoon willen hebben. Grappig, intelligent. ruimer rond kijkend dat die benauwende linksen van nu.
Ayaan ziet er leuk uit. Intelligente vrouw ook. heel wat beter dan die ‘columnistes’ van niks van tegenwoordig. Die Baudet bashers. Bah wat een taarten zijn dat. Ik als 60+ vrouw schaam me dood plaatsvervangend dat die wijven die nu het woord vrouw eigenlijk bezoedelen. Welke vrouw wil nou niet lekker kletsen met een leuke, intelligente man. Thierry Baudet ziet er tenminste lekker uit, dat kan je van Jetten niet zeggen. En van die gladde Klaver ook niet.

ni28
ni28
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Raar dat sommige moderne vrouwen in de hedendaagse westerse maatschappij verlangen naar een middeleeuwse beeld die de vrouwen in het openbaar leven decimeert tot vermomde tweederangs wezens. Tegelijkertijd schreeuwen zij over de gelijkheid tussen de vrouw en de man. Dat Katiana zich hier zo over opwind is begrijpelijk. Zij bevecht de onvrijheid van de vrouw in haar geboorte land terwijl deze linkse vrouwen vanuit hun zorgeloze en veilige achtergrond onvrijheid propageren. Toxic feministes, mooi uitgedrukt! Voor mij zijn het lage giftige linkse heksen die alle denkvermogen kwijt zijn door hun blinde propaganda. Zij zijn hun vrijheid niet waard. Links is een oorlogszuchtig volk die hun waarheid als de enige ziet en anderen door de strot duwt. Het zijn ware dictators vol haat. Helaas manipuleren zij vrijelijk en op onze kosten de hele media en openbaar bestuur. En de heersende elite vind het prima, die neemt altijd de weg van de minste weerstand. En de oppositie blaft maar bijt niet.

Bert van Heemst
Bert van Heemst
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  ni28

Zie mijn bijdragen, de toplaag van deze “giftige linkse heksen” weet bijzonder goed wat ze doet. En het klopt dat zij de weg naar hun heilig ideaal zien als niets meer en minder dan een oorlog. Ze ronselen zo veel mogelijk vrouwen voor dit ideaal, en die worden dan wel geacht zo te denken en doen als zij willen, en anders zijn het wederom Untermenschen. Of het nou vrouwen zijn of niet.

ni28
ni28
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bert van Heemst

Precies, manipuleren naar links model en helaas wordt ze in dit land geen strobreed in de weg gelegd, in tegendeel lijkt het Links typeert zichzelf met de eeuwige strijd, zij houden nooit op. Rechts bouwt, links breekt af.

Bert van Heemst
Bert van Heemst
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

; dat zien we bijvoorbeeld terug bij de betoging tegen Trump in Londen, waarbij het volkomen normaal wordt gevonden dat iemand met een MAGA petje, fysiek wordt belaagd zodanig dat de politie moet proberen tussenbeide te komen. Maar die mensen zijn voor hen nu eenmaal “Untermenschen”, en daar gelden heel andere regels voor dan voor normale mensen.

De femAlinsky’s zien de islam als hét middel voor hun strijd tegen het kapitalistische Nederland. Hoewel ze soms de gebruikte middelen betreuren, steunen ze zonder dit natuurlijk ooit uit te spreken, de jihad. En nooit zullen ze lering trekken uit wat er in Iran is gebeurd in ’79. De communisten en de religieuze fanaten verdreven samen de sjah, en het eerste dat vervolgens gebeurde nadat Khomeini de macht greep was “kill all the communists”.

Ze zouden eens kunnen lezen wat een voorloopster in de tweedegolf -een échte feminist- Joke Smit, over de islam heeft geschreven. Zolang de huidige toplaag van de jongere feministen echter zo selectief en destructief blijft sturen verandert er niets. Geen realiteitsbesef zal de vrouwen daaronder hinderen in hun opgewekte meeloperij, tijdens hun robotachtige standaard-geprotesteer. Niets dat ze doet beseffen hoe ze hun eigen land, hun eigen leven en dat van hun nakomelingen, aan het slopen zijn. En niet voor de komende regeerperiode of een paar decennia, maar voor veel en veel langer.

Fluitje
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Inderdaad in Duitsland is een vrouwelijke Imam, Seyran Ates die net als Geert Wilders altijd omringt is met bewakers.
Vooral het stukje van Katiana onder de kop, Laag gezonken is een waarheid als een koe.

Jan
Jan
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ben zeer onder de indruk van dit artikel van mevr Kayvantash, ze slaat de spijker op z’n kop. En op het NPO podium kunnen deze nep-feministen raaskallen zonder tegenspraak…..

Bert van Heemst
Bert van Heemst
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel. De feministen waarover u hier spreekt belijden dit alleen maar met de mond, om zoveel mogelijk vrouwen te kunnen ronselen, dat is het goede woord, voor de strijd. “The issue is never the issue”, de ware bedoelingen NOOIT bekend maken. Zie Saul Alinsy “Rules for radicals”. Het doel waarnaar zij streven, is het bereiken van de communistische heilstaat, hoe onwaarschijnlijk en belegen dit ook klinkt. Dit wordt gedaan met een strategie waarmee de samenleving moet worden opgedeeld in zoveel mogelijk clubjes die het grote kwaad moeten bestrijden. Deze clubjes zijn bedoeld om het vestigen van machtscentra voor het bereiken van het heilig ideaal.

Er is een kleine bovenlaag van hardliners die dit weet, die de connecties met de staat hebben, en die de subsidies en de mineure doelen veiligstelt (vrouwen in A’dam kunnen niet naar een toilet in de openbare ruimte : veel ophef, vrouwen in A’dam kunnen steeds minder veilig over straat ’s avonds: totale stilte). Het zijn kleine, aansprekende doelen die de kandidaat-gerecruteerde het idee geven dat ‘die club toch maar mooi zaken voor elkaar krijgt’. Maar the issue is never the issue.

Onder die eerste laag komen de meelopers die -bijvoorbeeld- goed kunnen schrijven. Die bewerken op hun beurt, in hun naiviteit, en met oprecht goede bedoelingen !, de ‘onderlaag’ van Nederlandse vrouwen. Deze zijn hun volledige schooltijd geoefend om ongerijmdheden en dubbele standaarden over de samenleving volkomen normaal te vinden. Ook wel double think genoemd (Orwell, 1948). Dat laatste is overigens iedereen geleerd tijdens de opvoeding hier, en deze ‘gunst’ is dus niet alleen voorbehouden aan vrouwen.

De aldus gerecruteerde vrouwen hebben door hun opvoeding en later doorlopende conditionering, een moreel superioriteitsgevoel opgelopen

Alex Delarge
Alex Delarge
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Allelemachies. Wat een analyse en betoog.

marjo012
marjo012
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dit is geen feminisme meer wat dit soort vrouwen laat zien tegenwoordig. Ze zijn een schande geworden voor al die vrouwen die op de bres gegaan zijn in het verleden voor wat er echt aan de hand was in die tijd, en hebben voor de rechten van de vrouwen gevochten. Het zogenaamde feminismeclubje van tegenwoordig is zo blind als wat en nog te dom om er aandacht aan te schenken. Zo dom als ze zijn hebben ze schijnbaar zelf niet in de gaten dat ze op de manier waarop hun nu te werk gaan, alles waar de vrouwen toen voor gevochten hebben kapot aan het maken zijn. Ik denk dat ze zelf niet weten waar ze mee bezig zijn, maar feit is dat juist door hun, de verworven rechten van vrouwen straks niet meer zullen tellen en dat alles door de domme acties wat men steeds leest en ziet van dit soort malloten.

p.
p.
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Lang leve het vrije Iran!

Benedict Broere
Benedict Broere
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kijk, het volgende is afkomstig uit de doctrine van de ‘religie van de vrede’. Tabari IX:113 ‘Treat women well for they are like domestic animals’. (Behandel vrouwen goed want zij zijn als huisvee.) Als een priester, dominee of rabbi iets dergelijks zou beweren, dan zou het huis te klein zijn, er zou een rel uitbreken, heel de linkse kerk zou schuimbekkend z’n verontwaardiging uitspreken, de linkse media roeptoeters cq. propaganda-spreekmeesters zouden over elkaar rollen om maar als eerste te kunnen betuigen dat het hier een vreselijke en ten strengste af te keuren tekst betreft. Maar… Het betreft dus jeweetwel. Datgene waarover we niet spreken mogen. Met vervolgens doodse stilte onder al de ‘moreel superieuren’.

17
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x