Mijn Dodenherdenking, op speciaal verzoek van Gerdi Verbeet

De al 1400 jaar durende bloedige jihad

Moskee te Teheran

Foto: Moskee te Teheran –

 

Van de week las ik dat jongeren uit de hogere klassen van de middelbare school en het mbo van mening zijn dat er meer gefocust moet worden op mensen die op dit moment aan het vechten zijn in oorlogen, of mensen die huidige oorlogen en rampen hebben overleefd in landen zoals Syrië. ​Een mening die onder andere gesteund wordt door mevrouw Gerdi Verbeet, voorzitter van Stichting Comité 4 en 5 mei.

Hoewel ik persoonlijk van mening ben dat de Nationale Dodenherdenking moet blijven waar het oorspronkelijk voor bedoeld was, namelijk een herdenkingsceremonie voor de slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog, ben ik alsnog bij mezelf nagegaan hoe ik op mijn manier de redenatie van Gerdi Verbeet kon omarmen.

Ik hoefde niet te lang na te denken om te achterhalen voor welke oorlog ik het liefst meer aandacht zou willen vragen. Een oorlog die eeuwen geleden is begonnen, talloze slachtoffers heeft gemaakt, het meest onderbelicht is gebleven en waarvan het einde bij lange na nog niet in zicht is: de islamitische jihad.

 

Onwetend

Laten we eerst eens nagaan hoe onwetend we eigenlijk zijn over de geschiedenis van de politieke, jihadistische aard van de islam. Hoeveel Christenen kent u die weten hoe de Perzen in Iran, Turken en Egyptenaren islamitisch zijn geworden? Vind maar eens een Nederlandse politicus die je kan vertellen over de geschiedenis van de Dhimmitude; de onderwerping van tweederangsburgers aan de islam.

Welke Europeaan of westerling is ervan op de hoogte dat blanke vrouwen ooit de duurste slaven waren in Mekka? Wij weten allemaal hoeveel Joden Hitler heeft gedood, maar ga maar iemand in Nederland vinden die moedig genoeg is om te vertellen hoeveel onschuldige mensen, ongelovigen en andersdenkenden er in de afgelopen 1400 jaar als gevolg van de jihad om het leven zijn gekomen.

 

Kennis van de politieke islam ontbreekt

Een imam of mollah die jou en mij een eerlijk verhaal vertelt over hoe de geschiedenis van de politieke islam zich heeft ontwikkeld, is nergens te bekennen. Wie staat er op deze dag bij stil dat imam Ali, schoonzoon van de profeet Mohammed, in één dag eigenhandig 700 Joden heeft onthoofd in het bloedbad van Banu Qurayza​ -​ een joodse stam in Noord-Arabië die tot de zevende eeuw aan de oase van Yathrib leefde?

Welke Nederlandse politicus, parlementariër, burgemeester, maatschappelijk werker, hulpverlener, politieagent, journalist, BN-er, opiniemaker of influencer heeft werkelijk grondige kennis van de doctrine van de politieke islam?

Foto: Straatbeeld Teheran –

Zelfs onze militairen die ingezet worden in islamitische landen ten behoeve van wederopbouw, of het bewaken en behouden van vrede en rust tijdens een oorlog, hebben daarover weinig tot geen kennis. Ze krijgen hooguit misschien een opleiding van een dagdeel of twee over de islam. Een cursus die zich voor het grootste deel richt op hoe je een moslim niet moet beledigen, dat mannen vier vrouwen mogen hebben, dat vrouwen een hoofddoek dragen, wat informatie over het Suikerfeest en de Ramadan en misschien een rondleiding in een of andere moskee.

 

En dat noemen wij kennis over de islam.

Daadwerkelijke verdieping in de gevaren en de ontwikkelingen van de politieke islam wordt achterwege gelaten. Natuurlijk is er in de geschiedenis genoeg bewijs van geweld en moord binnen alle religies, maar alleen het ego van de islam is groot genoeg om zichzelf alsnog als hét geloof van ‘Love and Peace’ te verklaren.

Onze academici worden opgeleid in islamitische kunst, architectuur, dichtkunst, soefisme en een geschiedenis die het lijden van onschuldige ongelovigen negeert. Men verdiept zich in beperkte mate in de toelichtingen van de Koran en de Hadith, maar ze verdiepen zich niet in de werkelijke jihadistische doctrine.

 

Barbaars

Welke Nederlandse politicus is ervan op de hoogte dat het Zoroastrisme in Perzië een eeuw lang gestaag door de politieke barbaarse islam is teruggedrongen tot een verstoten minderheid? Welke BN-er of journalist weet dat Profeet Mohammed na de overwinning van zijn Jihad tegen de joden bij de Slag van Khaybar een overlevingsverdrag sloot met een Joodse stam, waarin zij gedwongen werden de helft van hun inkomen aan moslims af te staan als zij hun land wilden behouden?

Welke politieagent die vandaag de dag een Iftar-gala organiseert voor de islamitische gemeenschap weet ook maar iets af van het Pact van Omar? Het Pact waarin weliswaar respect voor persoon, familie en goederen voor ‘Mensen van het Boek’ (Christenen en Joden) wordt gegarandeerd, maar waarin wordt geweigerd gelijkheid tussen religies te erkennen?

Foto: Vrouw in Iraanse moskee –

Een Pact dat de bestaande kerken en kloosters tolereert, maar het bouwen van nieuwe kerken en kloosters verbiedt, het verplicht om onderdak te bieden aan moslim-reizigers, maar niet aan ‘spionnen’ oftewel de Dhimmi’s. Hun religie mocht niet in het openbaar worden beleden, er mochten geen bekeerlingen gemaakt worden en zitplaatsen moesten zelfs opgegeven worden als een moslim wenste te zitten. Je mocht moslims niet ‘imiteren’ door dezelfde kledingstukken te dragen en het had zelfs gevolgen als je een huis bouwde dat hoger stond dan een moslimwoning.

Wie praat over het feit dat er al 1400 jaar een jihad gaande is in Afrika waarbij meer dan 120 miljoen christenen en animisten zijn omgekomen?

Welke deugpolitici, deug-BNers, deugjournalisten, opiniemakers of linkse autochtonen die zo hartstochtelijk en naïef de islam als Religion of Love and Peace verdedigen, hebben zich tot op heden bekommerd om het leed van de 270 miljoen onschuldige mensen die wereldwijd door de Jihad tegen de kafirs (ongelovigen) van hun leven zijn beroofd?

 

Khomeini’s fatwa’s

Omdat mevrouw Verbeet er zo op aandringt, sta ik vandaag dus ook stil bij de Armeense genocide die is gepleegd door het Ottomaanse rijk en 1,5-2 miljoen Armeniërs in één keer van de aardbol heeft weggevaagd.

Daarnaast wil ik in het bijzonder stilstaan bij de slachtoffers van de Islamitische Jihad van Khomeini tegen het Iraanse volk. Ik sta stil bij de 30.000 politieke gevangenen, waaronder minderjarige kinderen zo jong als 13 jaar, die in de eerste twee maanden na de Islamitische Revolutie op het directe bevel van Ayatollah Khomeini op brute wijze werden geëxecuteerd of in de gevangenissen zijn doodgemarteld. Ik sta stil bij tientallen Iraanse dissidenten die door de Fatwa van Khomeini in een operatie genaamd ‘De Kettingmoorden’ in zowel Iran als in het buitenland zijn geliquideerd door de beulen van de islamitische jihad.

Ik sta stil bij de moord van Farrokhzad, de Iraanse openlijk homoseksuele zanger, acteur, dichter, tv- en radiopresentator, schrijver, politiek oppositiefiguur en visionair, die 50 jaar geleden de eerste talentenshow ter wereld op de buis bracht. Ik denk terug aan mijn ontmoeting met hem bij mij thuis hier in Nederland, waarbij wij samen een middag hebben doorgebracht en ik mijn hondje Barfi door hem liet adopteren. Op 8 augustus 1992 werd zijn lichaam gevonden in de keuken van zijn appartement in Bonn, te Duitsland, nadat de buren een melding hadden gemaakt van het geblaf van 2 honden, waaronder de mijne.

Een grootheid die op een beestachtige, gewelddadige wijze is vermoord door de huurlingen van het islamitisch regime. Hij was meerdere malen met een keukenmes gestoken in zijn gezicht en bovenlichaam en vervolgens onthoofd.

Ook sta ik vandaag stil bij de moordaanslag op Shahpour Bakhtiar, de laatste premier van Iran in het Pahlavi Koninkrijk, die aan de hand van een Fatwa van Khomeini tot de dood is veroordeeld, ten gunste van de islamitische jihad. Bakhtiar is evenals zijn bediende op 6 augustus 1991 op dezelfde wijze als Farrokhzad in zijn woning in Parijs aan zijn einde gekomen.

 

Mijn vader

Foto: Straatbeeld Teheran –

Ik sta stil bij de dood van Iraanse dissidenten die in ballingschap zijn overleden, onder wie mijn eigen vader. Een luitenant-kolonel van de landmacht in de tijd van Shah, gevlucht voor het islamitische regime. Via de grens tussen Pakistan en Iran is hij op een motor, een ezel, een kameel en te voet uiteindelijk in Pakistan aangekomen, waar hij meteen werd gearresteerd door de Pakistaanse politie.

Daar heeft hij drie maanden in gevangenschap gezeten waar hij door islamieten bont en blauw is geslagen en mishandeld. Nadat wij hem ‘vrijgekocht’ hadden, is het hem gelukt om naar Frankrijk te vluchten. Bij aankomst is hij meteen naar de IC gebracht. Nog geen half jaar later heeft mijn kleine dochter van destijds 3 jaar oud hem op zijn laatste adem in de woonkamer gevonden. De laatste adem die hij op 60-jarige leeftijd in mijn armen heeft uitgeblazen.

Ik sta stil bij de honderdduizenden onschuldige Iraanse slachtoffers van de executies die door het islamitische regime gedurende de afgelopen 40 jaar van het leven zijn beroofd. Ik sta stil bij de brute behandeling van moedige Iraanse vrouwen, die als gevolg van de islamitische jihad tegen ongehoorzame vrouwen in Iran in de gevangenis verkracht werden en vervolgens in groene plastic vuilniszakjes in het openbaar voor de ogen van hun familieleden en naasten gewetenloos zijn opgehangen.

 

Grootste oorlog

En tot slot doe ik een beroep op mevrouw Gerdi Verbeet, om vanuit haar positie de Nederlandse samenleving, jongeren, haar eigen politieke partij en haar netwerk te stimuleren en te motiveren om stil te staan bij de slachtoffers van de gruwelijkheden van de grootste oorlog in deze tijd: de islamitische jihad tegen ongelovigen, Joden, Christenen, Bahais, milieuactivisten, vrouwen, schrijvers, bloggers, minderjarige kinderen niet alleen in mijn geboorteland, maar ook in Europa en elders, die al meer dan 1400 jaar gaande is.

Een oorlog die naar eigen zeggen maar één heilig doel voor ogen heeft: het islamiseren van de wereld.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
30 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
hendrikush
hendrikush
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank Katiana. Ja ik heb die geschiedenis van haat en wreedheid bestudeerd.
Het is een schande voor ons land en voor Europa dat we dit met stilzwijgen bedekken. Precies zoals we gelaten het nazisme hebben ondergaan. Angst en machteloosheid voor de terreur van mohammedanen gaat opnieuw veel slachtoffers maken.
Blijf de trom roeren; misschien helpt het.

Wim Petersen
Wim Petersen
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  hendrikush

Wat een leerstuk is dit van Katiana een stuk geschiedenis over de Islamanisering om van te gruwelen .

Ron
Ron
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geachte mevrouw Kayvantash,

Is: moedig, het juiste woord om uw ingetogen relaas hier te delen?

Bedankt: hopelijk vindt het zijn weg naar een breder gehoor, de tijd is er rijp voor en het is de hoogste tijd in deze tijd van crisis.

Ron Heekelaar

jan
jan
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Volgens mij is Opiniez de enige plaats waar je dit soort artikelen nog ongestraft kunt plaatsen. Nog… Een niche site met een beperkt lezersbereik. (Nog) geen bedreiging voor de Broederschap en de bestuurlijke elite.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  jan

@ jan.
U heeft geheel gelijk.
Opiniez is de enige plaats voor dit soort artikelen.
Ik wilde op een andere site (DDS) de oorspronkelijke (Marokkaanse) naam van Jesse Klaver (GL)plaatsen.
Het gevolg ? Niet geplaatst en als “straf” gebanned omdat ik zou hebben getracht een complot-theorie te steunen.
Om opheldering gevraagd, maar dan is er plots niemand aanspreekbaar.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

DDS is een trollen schuilplaats.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  ni28

@ ni28.
Wat DDS precies wél is weet ik niet, maar wat mij wél opviel was het feit dat er een ongelooflijke schuttingtaal wordt gebezigd door de meeste “reaguurders”. Via DDS is mij duidelijk geworden dat het inderdaad een schuilplaats is voor trollen. Dit wordt allemaal geaccepteerd door de “beoordelaars”, maar het noemen van de oorspronkelijke Marokkaanse naam van Jesse Klaver gaat de “heertjes” te ver.
Verder is het voor mij geheel onduidelijk geworden welke richting DDS nu eigenlijk “vertegenwoordigt”.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

Ik plaats naar vermogen reacties op DDS, Elsevier Weekblad, Hier en ik hoop binnenkort op ClimateGate. Waarom ook op DDS? Omdat ik hoop dat bij voldoende ‘Echte’ reacties en financiele donaties de diverse ‘Rechtsige’ sites kunnen overleven. Van mijn bijdrages is geen enkele op DDS geweigerd en ik gebruik voor links regelmatig ‘bruinhemden’ of ‘jaren 30’…… Op Elsevier Weekblad moet ik wel ernstig rekening houden met de Algoritmes, reacties worden immers niet door mensen beoordeeld.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De moslims zijn al anderhalf eeuw elkaar aan het vermoorden en een einde is nog niet in zicht. Het is al die tijd voor Europa best voordelig dat de moslims niet in staat zijn een eenheid vormen anders zouden ze de zo vredelievende linkse Europa die het allemaal zo goed bedoelt al lang bezet hebben. Want deze Europa is voor hun de
grootste vijand sinds de Kruisoorlogen. Maar die eenheid is eigenlijk niet nodig als Europa zelf alles doet om de islamitische problemen binnen te halen. Als er eenmaal genoeg moslims in Europa doordringen worden hun oorlogen ook de onze. Zoals er nu al gepromoot wordt vanuit linkse zijde om op 4 en 5 mei allerlei nieuwe oorlogen bij te betrekken geeft genoeg stof om na te denken. Zij redeneren simpel, een dode is gelijk aan een andere dode maar een oorlog is de andere niet. Het probleem is dat Europa van de 21ste eeuw lonkt naar de vroeg middeleeuwse islamwereld. Het verschil tussen een moslim en een radicaal moslim is dat de tweede vecht en de eerste niet. Zij worden hier door de politiek als helden en slachtoffers onthaald maar in wezen zadelen wij ons met een oud religieuze onheil die wij in Europa na eeuwen ellende door de Verlichting hebben overwonnen. Nu vallen wij langzaam terug in de donkere tijdperk van een inquisitie want de Verlichting van de islam kun je van een gemiddelde moslim niet eisen. Maar dat verandert wel onze leven. Het artikel van Katyana is verfrissend zoals ook de artikelen van Afshin Elian in de Elsevier zijn. Deze ontwikkelde en verlichte mensen weten heel goed het het eigenlijke probleem te benoemen maar spreken tot dovemansoren van onze politici die meer van hun eigen politiek correcte gelijk houden. Want de echte waarheid preken is schadelijk voor je carrière. Dat weet toch mevrouw Verbeet ook goed.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  ni28

@ ni28.
“De echte waarheid preken is schadelijk voor je carrière”, dat weet niet alleen mevrouw Verbeet héél goed, maar óók heel veel ambtenaren in dit landje.
Je waagt het toch zeker niet om als politie-ambtenaar, luid en duidelijk te zeggen dat je op de PVV of FvD stemt/hebt gestemd ? Grote kans dat een volgende promotie om de één of andere duistere reden NIET zal doorgaan !
Ook dát is “democratie” in Nederland.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  karton

Zij is zeker niet de enige maar figureert in dit artikel door haar oproep. Leuk dat Katyana de oproep op haar manier opgepakt heeft en hiermee echte inhoud aan heeft gegeven.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  ni28

Mag ik nog een opmerking maken? Katyana zowel Afshin Ellian zin ervarings deskundigen uit de haatzaaiende landengroepen waar ze (kritisch) over schrijven, net als Ayaan Hirschi Ali. Het is en blijft verbijsterend dat links hen klakkeloos opzij schuift met de opmerking dat ze ‘overdrijven’…… Toch ben ik op basis programma sinds 2 jaar FvD kiezer en lid.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Dat is precies waar ik op doel. Men hoort het aan en weet beter. Dus niet maar dat is helaas de werkelijkheid. Men moet kennelijk eerst alles op eigen lijf ervaren.

MGJ
MGJ
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig artikel. Ik heb een voorbehoud. Waarom wordt Geert Wilders helemaal niet genoemd. Hij schreeuwt het iedere dag van de daken en is volgens mij de enige Nederlandse politicus die wèl op de hoogte is van de geschiedenis van de islam. Nooit van zijn boek ‘Marked for death’ gehoord? Ik heb het gelezen en er blijkt een grote kennis uit van Wilders voor de problematiek die in dit artikel wordt beschreven. Noodgedwongen heeft hij zich volledig op de hoogte gesteld en laat niet na dit keer op keer te benoemen. Dus waarom wordt hij niet in dit artikel genoemd, heel erg jammer.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  MGJ

Hij schreeuwt al zo lang dat men het vergeet……

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  MGJ

Niet om U te beledigen en ik zou willen dat na TK 2021 FvD, VVD, CDA en PVV een regering zouden kunnen vormen. De PVV heeft een economisch iets linksige koers moeten inslaan. Was Martin Bosma partijleider en fractie voorzitter, dan was de PVV een genuanceerdere partij geweest dan nu. Met de kretologie van Geert Wilders win je geen verkiezingen.

MGJ
MGJ
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Henk, ik ben nu lid van Forum voor Democratie, voorheen heb ik PVV gestemd. Ik ben het met u eens dat je met Wilders geen verkiezingen wint, maar dat neemt niet weg dat hij wel de enige politicus is die dit probleem steeds weer benoemt. Dus hij is het zeker waard hier genoemd te worden.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  MGJ

Niet om te muggeziften, maar Thierry Baudet of FvD worden ook niet genoemd, haar artikel gaat niet over de Nederlandse islam kritische voortrekkers.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Beste heer Albarda, waarvoor Wilders staat is geen kretologie maar een basis gedachte over de islam die de bekende partijen bevechten maar af en toe iets van overnemen. Ik las vandaag dat Buma hoopte dat in Europa een verlichte islam na Europese waarden zou ontstaan wat dus niet gebeurd is en zal nooit gebeuren. Als hij naar Wilders zou luisteren i.p.v. hem veroordelen kon hij zich deze naïviteit/domheid besparen.

Piet Karbiet
Piet Karbiet
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig stuk. Had dezelfde gedachten. Dankzij Bill Warner weet ik al jaren wat de islam echt is en haar wrede doel. En ook een heel andere kijk op onze “donkere” Middeleeuwen, heel anders dan die ons op school geleerd is. Die stilstand in kunst, literatuur en wetenschap kwam niet enkel door de Rooms katholieke kerk.

Henny Keur
Henny Keur
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Toen ik het opschrift van dit artikel zag in de mail en dus nog niets gelezen had, was mijn eerste gedachte: waarom wordt onze jeugd nog nauwelijks geschiedenis onderwezen? Hoe kun je hen dan kwalijk nemen, dat zij een eigen invulling maken van een herdenking en geen begrip hebben of tonen van de werkelijkheid.
Het is goed dat dit artikel nog eens wijst op die echte werkelijkheid. Daar is weinig aan toe te voegen. Laten wij onze jeugd, onze kinderen en kleinkinderen blijvend op de hoogte stellen van datgene, wat overheden wensen te verzwijgen. Niet om haat te zaaien, niet om te verwijderen, maar om verbinding te zoeken tussen die velen die wel oprecht in vrede met elkaar wensen om te gaan. Dat heeft niets van doen met verschillende inzichten, maar alles met beschaving. En dat is nu juist wat veel huidige bestuurders door hun handelswijze bezig zijn te vernietigen. In de Bijbel staat geschreven, laat uw ja ook ja zijn en uw nee is nee.
Er zijn geen meerdere waarheden, wel meerdere leugens.
Dank voor dit artikel, waarvan ik hoop dat het tot lering voor de toekomst mag leiden en niet alleen tot bitterheid over dit gruwelijk verleden.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig artikel. Dapper, moedig. Verfrissend. Geen woorden voor dergelijke artikelen. Fantastisch een dergelijk artikel te lezen van een vrouw die uit een dictatoriaal islam gebied komt en het zelf heeft meegemaakt. Op alle punten schot in de roos. Mijn mening kwam op hetzelfde neer, mede door bezoeken aan Oostblok tussen 1978 en 2009 en aan 3 x Israel tussen 1994 en 2002. Echter, lees je het dan op deze manier, dan heb je in 1 klap de argumentatie waarmee je kunt proberen links in stapjes wakker te maken. Al vele jaren ben ik verbijsterd dat Links met droge ogen mij een intolerant vind omdat ik zeer islam critisch ben door ervaring. Links, altijd ‘geschokt’ bij vrouw-onvriendelijk gedrag, bij homo haat incidenten. Rechter die doodvrolijk verklaren dat ze geen bewijs zien voor homohaat, begrip voor andere cultuur vragen bij gedwongen huwelijk 14 jarig meisje. Bang voor bedreiging uit moslim hoek? Zonder enige twijfel.

Frans
Frans
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik wist veertig jaar geleden al dat de Islam niet deugde, voornamelijk omdat destijds de politieke correctheid nog niet uitgevonden was, waardoor je in allerhande literatuur nog gewoon recht voor zijn raap de bevindingen van mensen die de Arabische wereld bezocht hadden tegen kwam.
Inmiddels is al die informatie weg gecensureerd, of simpelweg bedolven onder een enorme lading pro-islam propaganda.
Als het electoraat wist waar de Islam werkelijk voor staat, op de hoogte was van wat de Islam de afgelopen 1400 jaar heeft aangericht, en ook nu nog aanricht, dan hadden we deze discussie helemaal niet, dan was de Islam al lang uit de beschaafde wereld verbannen.
Het is dus belangrijk dat de vele leugens omtrent de werkelijke aard van “het geloof van de vrede” ontmaskerd worden, en een artikel als dit draagt daar wezenlijk aan bij, waarvoor mijn dank Katiana.

Harrie
Harrie
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Indrukwekkend, wat een verhaal in het kort over 1400 jaar ellende. In en in triest. Hoe kan ik beter geïnformeerd raken? Waarmee starten?

BegrensEuropa!
BegrensEuropa!
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Afschuwelijk maar waar. Het begon in de 7e eeuw en het gaat maar door. Je zou toch denken dat we ons lesje in de Tweede Wereldoorlog wel geleerd hadden.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  BegrensEuropa!

@ BegrensEuropa!
Je zou inderdaad denken dat we ons lesje in de Tweede Wereldoorlog wel geleerd hadden. Dat geldt niet voor de huidige “leiders”. “Leiders” op élk niveau zij hebben niks geleerd !
Las daarnet een stukje dat een wijkblaadje in Apeldoorn NIET meer mag schrijven over een asielzoekerscentrum dat in Apeldoorn komt en waartegen héél veel weerstand bestaat.
Censuur dus !
En dát in een “democratisch” Nederland.

Henk Albarda
Henk Albarda
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Gister gereageerd en ongemerkt het artikel 3 sterren gegeven, ik schaam me dood dat ik dat niet direct heb opgemerkt. Bij deze de correctie. Ik herhaal, moedig, dapper, fantastisch artikel. Ik zou anytime met Katyana verder willen praten. Mevrouw Katyana Kayvantash Dank voor deze sublieme bijdrage.
Heeft u het artikel al bij Elsevier Weekblad aangeboden?

Yvonne Koster
Yvonne Koster
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Beste Henk Albarda, Met ontzettend veel aandacht het artikel gelezen van Katyana Kayvantash. Inderdaad een moedig en dapper artikel. Het is goed dat u haar hiervoor bedankt. Ook dank natuurlijk aan de redactie van Opiniez, die zo een gigantische bijdrage heeft geleverd door plaatsing, dat wij Europeanen een beter inzicht krijgen wie en wat deze mensen in werkelijkheid zijn. Het lijkt of de geschiedenis zich weer herhaalt. Was het niet een van onze Nederlandse Ministers die het Nederlandse volk zand in de ogen strooide met zijn uitspraak : ” Ga maar rustig slapen, de Nederlandse Regering waakt over U.” Maar dat de Duitsers in mei 1940 ons land waren binnen gevallen, wisten ze niet hoe gauw ze moesten weg komen naar Engeland.

Marija
Marija
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Henk Albarda

Ik las voor het eerst een artikel van deze moedige vrouw WAAROM DEZE ALLOCHTOON FORUM VOOR DEMOCRATIE STEUNT.
Maakte diepe indruk op mij en heb op de site van DDS, waar ik lees en reageer, naar dit artikel verwezen.
Iedereen zou van deze verhelderende, eerlijke en moedige artikelen kennis moeten nemen.
Het is voor mij niet te verklaren waarom de Islam zoveel macht heeft verkregen in de wereld. Het zou een verboden ideologie moeten zijn.
Inderdaad komen er nooit, noch van imams zgn. gelovigen en zwijgende meerderheid, ooit geluiden van verbeterd zelfinzicht en mededogen met slachtoffers van de “moordbrigades” over heel de wereld door moslims.
Er moet achter de schermen een MACHT bezig zijn, die dit alles stuurt en in stand houdt.
Wij, Europeanen, worden zonder meer geofferd hieraan en kunnen alleen protesteren met ons stemgedrag en dat geldt dan alleen voor de mensen die de ogen en het verstand wijd open hebben.
Stem naar mijn idee op PVV of FvD.
OpinieZ staat nu in mijn favorieten.

Dank u KATIANA KAYVANTASH en redactie OpinieZ.

Marija
Marija
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Waar blijft mijn reactie redactie?

30
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen