Waarom deze allochtoon het Forum voor Democratie steunt

Linkse Kerk is gewetenloze propagandamachine

Waarom deze allochtoon het Forum voor Democratie steunt Katiana kayvan opiniez

Titelfoto: Screenshot YouTube-video, kanaal Forum Democratie

 

Als 16-jarig Iraans meisje stond ik op een dag midden in mijn slaapkamer, verbijsterd, verdrietig en vooral vol verschrikking naar buiten te staren waar een islamitische revolutie gaande was. Een grote groep vrouwelijke demonstranten ingepakt in zwarte chadors en boerka’s die diep vanuit hun keelgat bulderden: “Wij willen de wet bescherming van vrouwen niet”, gevolgd door geschreeuw om “zelfstandigheid, vrijheid, Islamitische Republiek” en “dood aan de anti-revolutionairen”.

 

Uitbuiting van emoties

Dezelfde vrouwen die een maand of zelfs een week daarvoor in minirokjes en zichtbare decolletés op straat liepen, naar clubs of discotheken gingen om te drinken, te dansen, te sjansen en plezier te maken. Vóór de eerste rij van demonstranten liepen de leiders van linkse bewegingen, de linkse socialistische volkspartijen, de Communistische beweging en de islamitische Marxistische beweging, het MEK (Iraanse Volksmoedjahedien).

Sindsdien staat de Linkse Kerk voor mij symbool voor de uitbuiting van emoties. Een Kerk die haar roem, succes, rijkdom en populariteit te danken heeft aan haar succesvolle verdienmodel gebaseerd op de kommer en kwel, malheur en miserie van de zwakkeren en het promoten van het slachtofferschap en bedroefdheid van de mens. Deze Kerk heeft zich door de jaren heen weten neer te zetten als een soort messias; de redder van de mensheid, de enige echte kerk die de enige echte waarheid in pacht heeft.

Het was dezelfde Linkse Kerk die 40 jaar geleden mijn geboorteland, Iran, zo genadeloos en gewetenloos heeft overgeleverd aan de duivel des duivels: Ayatollah Khomeini en zijn islamitische internationale terreurnetwerk. Zij die niets anders dan dood en verderf, onheil en verwoesting, armoede, angst en terreur op een ongekende schaal hebben geïntroduceerd en teweeg hebben gebracht.

Foto: Pro-Khomeini demonstratie (Teheran 1979) –

 

Afgepakte dromen

Als ik aanschouw hoe de Linkse Kerk in Nederland te werk gaat, doet dit mij ontzettend denken aan de wijze waarop de mollahs in mijn geboorteland Iran opereren. Het is deze Kerk die op een dogmatische wijze al het mogelijke — van kwetsbare vluchtelingen, migranten, kinderen en vrouwen, tot aan waarden en normen, diversiteit, tradities en gewoontes — misbruikt, exploiteert en te koop aanbiedt om haar eigen bestaan veilig te stellen.

Een sektarische politieke Kerk die vanuit de comfortabele veilige bubbel waarin ze leeft, mij, een Iraanse ex-vluchteling, vrouw en alleenstaande moeder van twee dochters, wil dicteren hoe ik moet denken en handelen als ik de ambitie heb om te deugen. Een Kerk die mij onder de sluier van liefde, vrijheid, verbinding en gelijkheid wil dwingen om respect te tonen voor een ideologie die mijn familieleden en naasten heeft geëxecuteerd en mijn dromen, vrienden, jeugd, geluk, identiteit, cultuur en land op de meest gruwelijke barbaarse islamitische wijze van mij heeft afgepakt.

Kortom; een Kerk die doet alsof zij de vrijheid en mensenrechten heeft uitgevonden en er monopolie op heeft en iedereen die haar tegenspreekt monddood probeert te maken.

Mijn hart breekt wanneer ik zie dat ook mijn tweede thuis langzamerhand hetzelfde lot ondergaat.

 

Propagandamachine

Ik aanschouw hoe de Linkse Kerk haar propagandamachine 24/7 aan het werk zet in de gedaante van een leger van omhooggevallen betweterige linkse journalisten, BN’ers, opiniemakers, politici en (moslim)acteurs — met de nadruk op ‘acteur’ — die blijkbaar de taak hebben om islam te promoten in Nederland.

Vanuit hun comfortzone hebben ze een sub-leger van naïeve burgers weten op te hitsen die mij denken te kunnen intimideren door mij vandaag de dag uit te maken voor racist, naziwijf, fascist, slaaf van de witte mens en nog veel meer. Dat terwijl een moslimterrorist die bloed aan zijn handen heeft door dezelfde politici, linkse intellectuelen en journalisten onbeschaamd in bescherming wordt genomen. Beschermers wiens inhoudelijke kennis van de islam overigens niet verder reikt dan een gratis kopje thee drinken bij de moskee, een stukje baklava van de buurvrouw, of een couscous van een collega.

Ik heb ondertussen de indruk dat we niet meer in een democratie leven. We leven met zijn allen in een ​hypocrisie.​ Als ik mij als migrant, vluchteling, weldenkende hoogopgeleide, zelfstandige, ervaringsdeskundige vrouw weiger te laten meesleuren in de linkse indoctrinatie en weiger mij als instrument te laten lenen voor het linkse politieke gedachtegoed dat al decennia lang zijn bestaan te danken heeft aan het exploiteren van ‘mij’ als allochtoon, vrouw en migrant, mag ik er opeens niet meer zijn. Dan ben ik een verrader en een gevaar voor Nederland.

 

Geen islamgeknuffel meer

Waar heb ik dat nou eerder gehoord en meegemaakt? Oh ja, die islamitische terroristische mollahs hebben mij ook al eerder veroordeeld tot ‘corrupte der aarde’, omdat ik deel uitmaakte van die honderdduizenden moedige vrouwen die 39 jaar geleden op straten van Teheran met kettingen bont en blauw werden geslagen, in steegjes geambushed, vernederd en verkracht werden door het leger van ‘The Religion of Love and Peace’, omdat we het lef hadden om te demonstreren tegen de verplichte hijab en de ware aard van de islam recht in haar ogen durfden aan te kijken.

 

Foto:

 

Hypocriet

Ik heb mezelf jarenlang bewust onthouden van het recht om te stemmen omdat ik mij totaal niet kon vinden in de hypocriete aard van de politieke partijen die de gevestigde orde vormgeven. De komst van Forum voor Democratie heeft daar plotseling verandering in gebracht. Opeens stond een jonge, welbespraakte authentieke politicus genaamd Baudet die zich net als ik weigerde te committeren aan de linkse dogmatische denkwijze.

Opeens kon ik kiezen voor een partij die weigert de islam te knuffelen en vast te houden en durft op te staan tegen één van de meest seksistische, fascistische en vrouwonvriendelijke beleidsvormen van kabinet Rutte III waar onze gevestigde deugpartijen één voor één mee ingestemd hebben. Namelijk het ongecontroleerd en ondoordacht importeren van migranten uit landen die seksisme, fascisme, discriminatie tegen vrouwen, misbruik en de inhumane gedragingen tot hun cultuur en religie hebben gemaakt.

 

Baudet verdient een kans

Een politiek leider als Baudet, die pleit voor zorgvuldigheid en wellicht in staat is een betere oplossing te bieden voor een wereldwijd maatschappelijk vraagstuk, verdient in mijn ogen niet alleen het respect van zijn volk, maar ook de kans om zijn visie verder uit te werken en in praktijk te brengen. Een politieke leider die de veiligheid van onder andere mijn twee dochters niet te koop zet voor eigen electoraal gewin en niet alleen leeft in het hier en nu, maar in staat is om te anticiperen op de toekomst van Nederland.

In de daadkracht van Baudet echoën voor mij de woorden van John Steinbeck: “I am impelled, not to squeak like a grateful and apologetic mouse, but to roar like a lion out of pride in my profession.

Jaren geleden zat ik in een brainstormsessie over integratie waar onder andere veel allochtonen aan meededen. Op een gegeven moment stond er een islamitische man die kennelijk zeer boos op mij was vanwege mijn kritiek op de houding van sommige allochtonen in Nederland. Zijn giftige woorden zal ik altijd blijven horen: “Wacht maar, je zult zien hoe we die Nederlanders en iedere allochtoon die zich voor die kaaskoppen hoereert gaan verslaan met hun eigen instrument — namelijk hun eigen ‘Democratie’”.

Het zal wel, dacht ik toen lacherig… Ik nam hem destijds niet zo serieus. Ondanks zijn agressie werd ik niet bang. Als je Khomeini en zijn beulen hebt overleefd, schrik je niet meer zo gauw van een schreeuwmoslim, niet waar? Maar de reacties uit de zaal en het bevestigende applaus van honderden aanwezigen dat erop volgde was voor mij direct aanleiding om mij terug te trekken uit dat project dat de ambitie had om een landelijke politieke partij te worden. Daar stond ik totaal niet achter.

 

Principeloze politieke partijen

Jaren later begreep ik pas wat hij daadwerkelijk met zijn uithaal bedoelde. 15 jaar geleden stonden onze politici in de Tweede Kamer achter dezelfde microfoon en vanaf hetzelfde podium als nu te roepen dat een hoofddoek het uiterste symbool is voor de onderdrukking van vrouwen en geen plek heeft in de Nederlandse samenleving. Het was de taak van de politiek om die onderdrukte vrouwen te redden en steun te bieden. We hadden met elkaar afgesproken elkaar een hand te geven ongeacht of je een man of een vrouw bent. Tegenwoordig hebben dezelfde politici plotseling ‘het licht gezien’ en wordt dat allemaal als ‘verrijking’ door ons keelgat geduwd.

Nog nooit eerder heeft de islamisering van een land zo naïef als Nederland op zo’n sluwe manier tot stand kunnen komen. Maar de huidige politiek is helaas te elastisch om deze democratische achteruitgang te trotseren. En dat was precies waar die moslimman in die brainstormsessie op doelde.

 

Thierry Baudet tijdens zijn overwinningsspeech op 20 maart 2019

Foto: Thierry Baudet. Screenshot YouTube-video, kanaal RTL Nieuws

 

Mijn stem en steun voor Baudet is een hard protest tegen de gevestigde principeloze politieke partijen die over de rug van burgers van dit land in de achterkamertjes hun toekomstige carrières vormgeven.

Mijn stem voor Baudet is een tegengeluid, een bezwaar tegen het normaliseren en adopteren van een ideologie en cultuur waarvan ik persoonlijk de gruwelijkheden heb meegemaakt en doorleefd. De rillingen gaan daarom door mijn lijf als ik Asscher hoor zeggen dat ik die moet knuffelen en vasthouden.

 

Tot hier en niet verder

Wie in staat is in alle redelijkheid en met enige mate van realisme naar Baudet te luisteren, snapt zijn bezorgdheid en angst voor de toekomst van Nederland. Daarom steun ik Baudet, die het lef heeft om al die gekkigheid en het gedraai van kameleons in donkerblauwe pakken in het Binnenhof een halt toe te roepen en te zeggen: “Tot hier en niet verder!”

Ik zal daarom blijven kiezen voor de Baudets van dit land, want ik gun geen enkele Nederlander het verlies van zijn identiteit, cultuur, waarden en normen, evenmin het verlies van haar/zijn land, zoals ikzelf al eens heb moeten ervaren.

En als morgen blijkt dat ook het Forum voor Democratie onder de populistische linkse hypes, islam-apologeten, corruptie, politieke correctheid en vriendjespolitiek is bezweken en zijn principes inruilt voor stemmen vanuit de hoeken die de vrijheid en veiligheid van onze kinderen in gevaar brengen, ben ik even resoluut om mijn steun en stem voor Baudet in te trekken.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
35 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
hendrikush
hendrikush
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Hulde Kaya. Er is een grote stille meerderheid van autochtonen die het met je eens is.

jan
jan
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  hendrikush

Een grote stille meerderheid die het gelaten allemaal laat gebeuren. En verder gewoon VVD, GL etc. blijft stemmen.

Trijntje
Trijntje
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  jan

De VVD is rechts! Net las de CHU ,CDA,D66
En Groen links regeert niet eens mee !

Asher
Hoofdredactie
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Trijntje

Bizar om de VVD onder Rutte nog rechts te durven noemen. Zelfde geldt voor de overige genoemde partijen die op alle fronten een links(ig) beleid voorstaan. Kijk naar klimaat, immigratie en EU.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Trijntje

De enige echte rechtse partij is op moment de FvD. De anderen die u vermeldt noemen zich rechts maar hun ruggengraat heeft last van een linkse scoliose.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  jan

Goede opmerking, ik heb het zelf enigszins benadrukt aan het begin van mijn betoog. Men neemt het voor kennis maar gaat verder tot de orde van de dag.

Nenne
Nenne
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank voor het delen van je verhaal Katiana.
Ben onder de indruk van je verhaal.
Ook ik steun Forum v Democratie en heb mijn hoop op hen gevestigd om verandering in Nederland te krijgen het is meer dan alleen een politieke zaak.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het is altijd de vraag hoe de ervaring van iemand uit het buitenland tot het denken van mensen in hun eigen land doordringt als men hetzelfde op eigen huid geproefd heeft. En die ervaringen zijn heus geen fantasie van extreme enkelingen. Ik kan mij hetzelfde voorstellen wat Katiana hier beschrijft omdat ik in soortgelijke milieu opgegroeid ben. Nu wil ik geen een op een vergelijking doen tussen de landen achter de IJzeren gordijn toen en de situatie in Iran. Ik denk dat het daar veel erger is dan wat ik meegemaakt heb. De communisten bij ons bestreden het geloof, in Iran bepaalt conservatieve geloof alles en werpt daarmee het land verder in het donkere verleden. Wat een domper als je in het westerse vrije wereld ineens het communisme in opmars ziet en daarin je oude ervaringen herkent. Van de regen in de drup. De media die met een mond spreken en conservatisme als iets duivels aanmerken. De praatprogramma’s met een dagelijkse hersenspoeling door zich herhalende linkse visie als enige mening. Nieuwsberichten die veel achterhouden of gekleurd presenteren. Alle tegengeluiden worden in de kiem gesmoord, de VS zijn ineens geen vriend meer omdat er iemand nu is die het doorziet. Links presenteert democratie met alleen rechten maar geen plichten en maakt deze kapot. Links houdt niet van democratie, Links is officieel een dictatuur van het proletariaat maar in wezen alleen van een elite die op het nodige proletariaat teert. Arme mensen moeten voorradig blijven en als een deel het beter krijgt want dat moet dan importeren zij nieuwe in de vorm van vluchtelingen. Daarom zeg ik Katiana na: ik steun een ieder die een echte democratie wil invoeren totdat deze zijn goede bedoelingen trouw blijft.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  ni28

Een echte oogopener, dit verhaal van Katiana voor mensen die het allemaal zo niet geloven want zij hebben het toch goed.

Elvi
Elvi
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Toch even een vraag. Waarom heb je voor FvD dan geen PVV gestemd? Dat is de partij die al jaren bij uitstek weet wat een groot gevaar we tolereren.

wouter
wouter
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

PVV is behalve moslim stand punt erg links. check standpunten.

an venomi
an venomi
3 jaren geleden
Antwoord op reactie van  wouter

graag voorbeelden

Harry
Harry
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Elvi

Begrijpelijke vraag. Ik heb nooit PVV gestemd maar nu wel FvD. Het verdedigen van onze NL waarden moet kunnen zonder anderen te verketteren. PVV was teveel anti. Je kunt m.i. best pro NL zijn en dat verdedigen zonder anderen aan te vallen. Maar…als de NL cultuur zich moet gaan verdedigen en ineens de “ander” moet begrijpen, zoals de “gutmensch” van links dat doet, dan zijn we de weg kwijt. Van FvD verwacht ik geen aanval op anderen en dat we alleen actie nemen als NL cultuur ter discussie komt of men vindt dat “wij” ons moeten aanpassen. Ook NL is een etnische groep met rechten die we mogen verdedigen.

peter
peter
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Zeer goed geschreven,,gelukkig zijn er nog enkele met open ogen .

Eva
Eva
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Mooi artikel Katiana. Misschien is het een idee om dit aan de Volkskrant en het NRC te sturen.

ni28
ni28
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eva

Het wordt vast gewaardeerd.

Peter Viering
Peter Viering
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Schrijnender kan het échec van de Linkse Kerk en de ellende die ze heeft veroorzaakt niet worden verteld. Dank, mevrouw Kayvan.

C.F.J. Ooijevaar
C.F.J. Ooijevaar
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Deze vrouw heet “ervaringsdeskundige”, maar gelooft men haar? Ja, de gewone man wel, maar de politici hebben bijna allemaal een andere agenda, want het is best lekker als het hele volk ervan overtuigd is dat “vadertje Staat” weet wat het beste voor hen is. Kijk eens naar wat er gebeurd is met Pim Fortuyn. En een beetje toekomst zien wij al in Ayatollah Rutte en zijn leger aan sympathisanten. Vergelijk alleen al eens de nieuwsuitzendingen van NPO en RTL! Of de Telegraaf en de NRC, Volkskrant, AD etc.. Neem bijvoorbeeld de uitspraak “Wir schaffen das!” Was schaffen wir dann? De afschaffing van onze cultuur en de vrije meningsuiting van de burger.
Ik moet hierbij aan een bekend Nederlands liedje denken.
“Laten wij allemaal doen wat wij willen,
zonder te schreeuwen en zonder te gillen,
doen wat je ’t liefste doet,
ja zuster nee zuster,
dan is het altijd goed,
ja zuster, nee zuster,
ja zuster, nee zuster,
ja zuster, nee zuster,
ja zuster, nee zuster,”

Carrie
Carrie
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Heel veel respect en duidelijke taal dat je dit schrijft wat de waarheid is .

Gerrit
Gerrit
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Hier ben ik erg blij mee, prachtig neergezet.

Theodorush
Theodorush
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Indrukwekkend

Jos
Jos
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat een krachtige boodschap! Verplichte kost op school, zou ik zeggen.

Jana
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ontzettend onder de indruk van dit stuk. Mevrouw geeft precies aan waar het om gaat en ik deel haar zorgen al jaren. Het is zo belangrijk dat dit geluid gehoord wordt. Chapeau!

jaja
jaja
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Links heeft last van karpmans drama driehoek. Ze zien zichzelf als redder, hebben daarvoor zielige slachtoffers nodig, en geven constant anderen de schuld van alles. Links is toxische sekte.

HansRO
HansRO
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het is de diepere fijnezinnigheid en het waarlijk diep “Verstehende” dat rechts uiteindelijk van links onderscheidt. Het gaat in de linkse ideologie voortdurend over groepen, systemen en maatschappelijke mechanieken, waarbij saamhorigheid en bindende krachten ook steeds in diezelfde macro termen worden geïnterpreteerd, met heel weinig ruimte voor het individuele, het oprecht liefdevolle wat Kloos ooit zo mooi uitdrukte in zijn “Ik ben een God in het diepst van mijn gedachten”. Welnu: het is door links teruggeduwd in de subjectiviteit van het privé domein en het telt niet meer mee in de beschrijvende antropologie van Mens en Wereld. Er lijkt een soort “verbod” op te rusten, het is lastig inpasbaar in de linke ideologie.

In de begintijd van de Frankfurter Schule had je nog uiterst erudiete en fijnbesnaarde links intellectuelen zoals Theodor Adorno, Erich Fromm en later ook wel Jürgen Habermas, maar tegenwoordig moeten we het ter linkerzijde doen met de geestelijke armoedigheid van ene Leo Lucassen, SJW “hoogleraren” en afgestudeerden in de gender…eh…wetenschappen fijn ondersteund en nagewauweld in de media via een treurig aftreksel van deugende Linkse Kerk journalisten of talkshows met links geïndoctrineerd klapvee.

“À la recherche du temps perdu”, Gustav Mahler, Flaubert, “Erbarme Dich”….het speelt allemaal geen rol meer. Ik snap heel goed wat Thierry Baudet bedoelt met de “heelheid van de westerse samenleving van vóór de Eerste Wereldoorlog” en dat is echt geen nostalgisch achteromzien of terug willen naar het verleden. Dat is het aan de kaak stellen van de geruisloze, stille uitsnijding van een deel van de ziel van de westerse mens en de voortschrijdende implantatie van neutrale “feel good” noties om het gemis op te vangen.

Piet Karbiet
Piet Karbiet
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ontroerend en mooi artikel. Zet er nog even bij hoe het met die nuttige linkse idioten is afgelopen in Iran. In de martelkelders en bungelend aan de hijskranen van de Mullahs. Maar daar hoor je onze linkse idioten nooit over.

an venomi
an venomi
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

FvD draait me teveel mee met de partijen die nu de macht hebben. Ik zie liever een PVV, die al jaren hetzelfde zegt en niet met de wind mee draait.
Hadden ze jaren geleden hun waarschuwingen serieus genomen dan zaten we nu niet in deze ellende. Valt het jullie niet op dat alles wat Wilders al jaren voorspelt, ook elke keer uit komt en dat wat hij al jaren probeert, heel langzaam overgenomen wordt…onlangs hoorde ik iemand van de vvd in een programma zeggen dat we eigenlijk de grenzen zouden moeten sluiten….iets wat de PVV al jaren zegt…

PVV is niet rechts en niet links, ze zijn allebei, afhankelijk van het onderwerp. Zo maken ze zich sterk voor het welzijn van de dieren…een uitermate links standpunt want rechts ziet dieren alleen met dollartekens in hun ogen….maar is dat wel links? of is dit gewoon een humaan standpunt?
We zouden niet in rechts en links moeten denken, we zouden simpelweg het beste met het land en zijn inwoners voor moeten hebben, een humaan beleid waarin ouderen ontzien worden, waar hard werken beloond wordt, waar er normaal over milieu, natuur, etc gedacht wordt en niet alleen maar aan economie en veel geld binnen halen…want als dat niet bij de multinationals lukt, knijpen ze de burger wel uit…dat geld moet en zal er komen…

en dat geld zou dan ook met gezond verstand uitgegeven moeten worden, niet rechts of links…waarom ouderen uit hun verzorgingstehuis schoppen maar wel miljoenen voor het bouwen van een azc voor illegalen?….

regeren is vooruitzien (wat de huidige partijen niet doen) en voor je mensen op komen (wat ze ook niet doen want iedereen uit de hele wereld is belangrijker dan de nederlander lijkt het wel)

A c zondag
A c zondag
3 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het gaat precies zoals katiana het verwoord we zijn al geen baas meer over ons eigen land gister nog gezien op facebook buschauffeur in elkaar getrapt omdat hij bejaarde passagiers in bescherming nam rechters zijn ook compleet gestoord er stond een allochtone man voor de rechter en niet voor het stelen van een pakje cigaretten hij stond te snikken dat het een lieve lust was wat zei de vrouwelijke rechter sorry dat ik uw zo zie huilen hij kreeg nog net geen aai over zijn bolletje dus voorwaardelijke gevangenisstraf ik durf in het buitenland niet te vertellen dat ik uit nederland kom, katiana vooral doorgaan met je goede werk sterkte.

Ruud
Ruud
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig srtikel! Een artikel van een topvrouw!! Dat hiermee de ogen van het deugvolk maar worden geopend! Het deugvolk dat als dom en puur naïef stemvee VVD, D66, CDA, PvdA, GL etc. blijft steunen!

Sedmorteza
Sedmorteza
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Sorry dat ik niet het hele artikel heb gelezen. De verzinsels aan het begin over de begintijden van de revolutie in Iran is een sterke afknapper. Ze spreekt zichzelf tegen als ze zegt dat die vrouwen weken ervoor in minibrokje liepen en toen hebben ze kennelijk een andere keuze hebben gemaakt die zij met dictatoriale neigingen niet aanstaat. Maar het is hoe dan ook een verzinsel aangezien Iraanse vrouwen meteen in opstand kwamen tegen de opgelegde hejab van de mollahs. Daarom meldt Kayvantash ook geen precieze datums en namen(behalve MEK, omdat schoppen tegen de MEK beloond wordt, toevallig door de mollahs). Mocht ze concreet willen aangeven welke datum en demonstraties ze bedoeld wil ik ze met bewijzen factchecken dat ze hier niet eerlijk is geweest.

Eveline
Eveline
4 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Denk maar niet dat het Fvd de oplossing gaat brengen. Bovendien zijn het geen linkse partijen geweest die de laatste decennia geregeerd hebben, maar partijen die achter de grote bedrijven stonden. Fvd gaat ook niets aan het behoud van onze aarde doen.

Theo
Theo
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eveline

Ja wat wil je nu, Eveline?
Moet Baudet behalve onze cultuur en onze zelfstandigheid ook nog de aarde redden?
Laten we eerst de belangrijke zaken regelen. Dat klimaatprobleem is geweldig overtrokken. De dreiging van toekomstige overheersing door de islam is dat niet.

Guus
Guus
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eveline

En jij eveline bent zeker iemand die mooi vvd en roversbende aan de macht wil houden
Dat wat deze dame geschreven heeft is de volste waarheid rutte lijkt op zo ene uit Iran die alles heerlijk vind behalve zijn eigenvolk
Baudet probeert al iets te doen maar word door alle linkse uitgesloten In onderhandelingen
Geef die man maar eens de kans nu in mei Dan kijk maar eens wat er Dan gebeurt in Europa en het Walhalla van rutte en de Rovers

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Guus

@ Guus.
Helemaal mee eens.
Ik vermoed dat mevr. @ Eveline ff van ’t padje is.

karton
karton
4 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Eveline

@ Eveline.
Mensen als ú hebben dapper meegeholpen om de aarde te “vernielen”.
Ik heb het dus NIET over het klimaat, daaraan kan de mens niks veranderen. (dat blijkt al eeuwen zichzelf te regelen !)
Mogelijk brengt de FvD de oplossing niet, dat moeten we nog afwachten; de mensen die het tot op heden zéker NIET opgelost hebben zijn de huidige z.g. “politici”.
De grootste dreiging is volgens mij de ongebreidelde instroom van parasiterende immigranten, veelal islamieten.

35
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x