Advertenties

Amanda Kluveld over het krakkemikkige Nederlands van Kajsa Ollongren

De taalfouten in de Dales-lezing meedogenloos op een rijtje

Titelfoto: Kajsa Ollongren - screenshot OpinieZ van uitzending WNL 17-12-2017

Afgelopen vrijdag hield D66-minister Kajsa Ollongren de Dales-lezing. Het waren niet alleen haar uitspraken over het vermeende racisme van Thierry Baudet’s Forum voor Democratie die de aandacht trokken. Historica Amanda Kluveld zette in een reeks tweets de bizarre Nederlandse taal- en stijlfouten in de tekst van de Dales-lezing nuchter en meedogenloos op een rijtje. Lees de citaten en het commentaar van Amanda ⬇️

Advertenties

Reacties zijn welkom. Graag kernachtig, niet meer dan 15 regels (ca. 200 woorden). Er wordt gemodereerd. De spelregels staan in de voettekst. De redactie gaat niet in discussie over geweigerde reacties.

  Abonneren  
Abonneren op