De Nachtmerrie van het Diversionisme

Op weg naar een onzalige, zielloze samenleving

Ik had een droom. Ik droomde van een vrij land waar je toch niet langer jezelf mocht zijn. Een land waarin het volk zich gelaten neer liet slaan door een kleine fanatieke minderheid. Een land waarin de zonen en dochters van hoogopgeleiden en van laagopgeleiden zich samen sullig de les lieten lezen door een groep doorgeslagen diversiteitsfundamentalisten.

Ik droomde van zonen en dochters die hun geslacht verloren, die angstig om zich heen keken, wegdoken, met woorden stuntelden. Niets durfden ze te ondernemen, uit angst uitgestoten te worden.

Diversionisten
Ik had een droom, dat op de duinen van Noord-Holland en Zuid-Holland de wereld in twee groepen werd verdeeld,  diversionisten versus verdoemden. Ze werden snel uiteengedreven en kwamen vijandig tegenover elkaar te staan. Ik droomde dat diversionisten en verdoemden geen mannen of vrouwen meer waren, dat ze niet langer rationeel mochten zijn, dat ze niet langer voor zichzelf konden beslissen. Dat ze genderneutrale namen moesten opgeven bij de gemeente. Dat hun kinderen geen jongen of meisje meer waren, alleen nog vormeloos nageslacht dat direct na hun geboorte met scherpe messen van elk geslachtsdeel moest worden ontdaan.

Genderbendes
Ik had een droom, dat deze hordes vanuit Amsterdam naar het noorden begonnen op te rukken, tot in Friesland, Drenthe en Groningen aan toe, van oudsher een wereld van koele, helder denkende mensen, een gebied waar de mensen zich de kop niet gek laten maken door hypes en waanideeën. Ik droomde dat zelfs dáár de mensen zich als makke zeehondjes begonnen te gedragen en zich lieten neersabelen door de Randstedelijke Genderbendes en angstvallig over neutrale toiletten en goedemorgen reizigers begonnen te mummelen.

Newspeak
Ik had een droom dat ik geen vrouw meer mocht zijn en we allemaal tot genderloze zoogdieren werden gereduceerd. Dat we nergens meer gewoon Nederlands mochten spreken. Dat een lange lijst met verboden woorden aan het Binnenhof werd gespijkerd. Dat we moesten oefenen met genderneutrale Newspeak zoals we dat eerder al hadden moeten doen met zinnen als mensen met een migratieachtergrond, mensen met een Downsyndroom, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een beperking, mensen met een andere kleur, mensen van gelijk geslacht, mensen met een intellectuele uitdaging, mensen met een eikeltjespyjama, mensen met een motorblok, mensen met een bakfiets.

De lijst werd langer en langer totdat we alleen nog maar ‘zoogdieren’ mochten zeggen tegen elkaar, wat later nog werd veranderd in ‘wezens’ om de schelpen en dode bomen niet te kwetsen.

Ik had een droom, dat iedereen zweeg, het hoofd boog, zich overgaf. Dat iedereen zich gedwee liet wegvoeren langs de hobbelige paden van de waanzin op weg naar een onzalige zielloze samenleving.

Nachtmerrie
Ik hóóp althans dat het een droom is, dat ik spoedig ontwaak en deze nachtmerrie kan vergeten. Ik hoop dat we voor het ochtendgloren het diversiteitsleger terug in zee hebben weten te drijven en hun lange lijsten met verboden woorden massaal door de shredder hebben gejaagd.

Dat we normaal doen, dat we mogen zijn wie we zijn en doen wat we doen in dit land van jongens en meisjes, van dames en heren, van mannen en vrouwen die samen opkomen voor vrijheid, in de wetenschap dat ons land uiteindelijk voor altijd verlost zal zijn van de waanzin.

© OpinieZ.com 2017. U kunt dit artikel delen via de knoppen onder de advertenties 👇🏽.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.