Politieke elite wil via omvolking van Nederland af

Politici doen vrijwel niets tegen immigratie en terrorisme

Zoals ondertussen genoegzaam bekend, is bij aanslagen door “vluchtelingen” – of geïmporteerden, lees mohammedanen – altijd de gewone burgerij het slachtoffer. De elite weet zich beschermd door hekken, beveiliging, camera’s en in het geval van politici de door ons met belastinggeld betaalde Koninklijke Marechaussee.

Na iedere aanslag hoor je van die goed beschermde politici dat wij onze manier van leven niet door Allahu Akbar schuimbekkende mohammedanen moeten laten beïnvloeden. Het is makkelijk een hol roepende politicus te zijn.

Deugmensen
In de Volkskrant van 29 juli 2017 werden twee “tegenpolen” – lees deugmensen – tegenover elkaar gezet om over terrorisme te praten. In dat gesprek tussen Beatrice de Graaf en Ernst Hirsch Ballin vond ik één ding opmerkelijk. De Graaf gaf aan dat op een schaal van 1 tot 10 de onrust in Nederland uitslaat naar 3, waar het een tijd op nul stond. In het jaar 2016 schreef ik voor dit opinieplatform een artikel over de laffe Nederlandse volksaard.

Dialoog
Bovengenoemde schaal bevestigt het door mij beschrevene: Nederlanders beschikken niet over het vermogen zich te willen verdedigen. In een vecht-of-vlucht-situatie is maar 24% van de Nederlanders daadwerkelijk bereid te vechten, de overige 76% zal een dialoog met de aanvallers willen aangaan. Bijvoorbeeld over de vraag of jongens wel als jongens mogen worden opgevoed of ze willen bomen over de belangrijkheid van de transparantie inzake transgenders. Moeilijk praten met een mes tussen je ribben of een 7,62mm patroon in je hart, maar één voordeel: je hebt niet hoeven knokken voor je leven.

Het nieuwe normaal
Wat moet er gebeuren in Nederland om van de 24% de 76% te maken? Een aanslag in de Kalverstraat waarbij honderden slachtoffers te betreuren zijn zoals Harald Doornbos voorspelde, een terreurdaad in de Efteling, een opgeblazen school? Ik heb het antwoord niet. Wat ik wel zie is dat politici willens en wetens en bij volle bewustzijn bezig zijn een situatie te creëren waarbij aanslagen het nieuwe normaal zijn. Gebeurt dit inderdaad in het kader van de nieuwe mens? Die nieuwe mens die gecreëerd moet worden door omvolking? De nieuwe mens die na de omvolking één is in doen, laten en denken?

Thierry Baudet wordt weggehoond door de deugbrigade als hij het heeft over homeopathische verdunning van de Nederlandse bevolking met als doel dat er in de toekomst geen sprake meer is van ‘de Nederlander’.

Verdunning
Het klinkt allemaal erg aluhoedje, dat ben ik mij bewust, maar kijk nu eens wat er om ons heen gebeurt. De Nederlandse taal staat onder druk en het verdwijnen ervan wordt in bepaalde kringen toegejuicht. De populaire Maxima die met droge ogen beweert dat “de Nederlander” niet bestaat. Een Europese Unie die de grenzen wagenwijd openzet voor niet -“Europeanen”. Bij elkaar opgeteld krijgt de homeopathische verdunning van Baudet in snel tempo gestalte. Wie zijn degenen die er baat bij hebben? Inderdaad, u kent het antwoord al: de elite.

Omvolking
Voor degene voor wie het nog niet helemaal duidelijk is, het volgende:

  • Omvolking zorgt voor goedkope arbeidskrachten en daardoor lonen die onder druk komen te staan. Concurrentie met lage lonen landen kan dan weer worden aangegaan.
  • Omvolking zorgt ervoor dat de nationale identiteit verder verwatert, zodat er gebouwd kan worden aan een “Europese identiteit”.
  • Omvolking zorgt voor een nieuwe Übermensch, lijkt de elite te denken.

Met de 76% die vlucht en weigert te vechten heeft de elite een makkie om deze plannen te verwezenlijken. Aluhoedje? Misschien. Realiteit? Misschien.

Maar hou de uitspraak van George S. Patton in gedachte: “If everyone is thinking alike, then somebody isn’t thinking.”

© OpinieZ.com 2017. U kunt dit artikel delen via de knoppen onder de advertenties 👇🏽.

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.