Doodstraf? Doe maar!

Jaag de terroristen op en dood ze

Doodstraf? Barbaars! Ik hoor het linkse en “verlichte” grauw al schreeuwen. Onzin natuurlijk, maar het zal er toch niet van komen. Niet in Watjesland Nederland en dat is een gemiste kans. De doodstraf voor terreurdaden is naar mijn mening een legitieme straf.

En winst voor de dader(s) van terreurdaden, tenslotte worden zij dan alsnog in hoog tempo met hun 72 schoonmoeders herenigd.

Titelfoto:Witches Gallow by Chrstphré Cæmpbëll is licensed under CC BY 2.0

Verlichtiërs
Linksigen en Verlichtiërs lijken er geen problemen mee te hebben dat kinderen door moslims worden gedood, dat vrachtwagens op mensenmenigten inrijden, dat bezoekers in een museum worden doodgeschoten of dat een terrorist lukraak op mensen insteekt met als doel er zoveel mogelijk te vermoorden. Deze terroristen moeten volgens de Helper Whiteys worden begeleid en begrepen, want het is tenslotte de schuld van het grote boze Westen dat booslims booslim zijn. En door de doodstraf in te stellen voor dat laaghartige tuig wint de terreur ofzo en is Nederland geen beschaafd land meer. Tenminste, volgens de verlichte en linkse deugers.

Mannenbroeders
Ik weet het niet uit mijn hoofd, maar volgens mij is de SGP de enige partij die de doodstraf een legitieme straf vindt. In het partijprogramma van de mannenbroeders staat het volgende:

Het vaststellen en opleggen van een bepaalde straf is een zaak van de rechtsprekende macht. Dit laat echter onverlet, dat de SGP bij ernstige levensdelicten het opleggen van de doodstraf door een wettige overheid een legitieme straf vindt. Niet uit populistische bloeddorstigheid, maar omdat de overheid geroepen is het kwaad op gepaste wijze te bestraffen.

De doodstraf wordt door de meeste Nederlandse politici categorisch afgewezen. Als Osama Bin Laden in Nederland zou zijn opgepakt, zou hij niet aan de VS worden uitgeleverd, omdat de doodstraf daar een mogelijke straf is. In het licht van massamoorden, oorlogsmisdaden en terroristische aanslagen, is zo’n houding onbegrijpelijk.

Passende straf
Onbegrijpelijk inderdaad. Zowel Nederland als de Verenigde Staten van Amerika zijn volledige rechtsstaten en praktiseren geen foprecht, zoals in derdewereldlanden als Turkije, Marokko en andere semi-dictaturen. De doodstraf voor veroordeelde terroristen is een prima idee dat navolging verdient. Waarom mag dat tuig wel moorden, maar staat er geen passende straf tegenover? Levenslang is te lang voor die laffe moordenaars om te blijven leven en de lengte daarvan staat ook nog eens ter discussie. Daarnaast kost levenslang teveel: waarom moeten belastingbetalers voor het terroristische schuim der aarde de kosten dragen?

Het is onbegrijpelijk dat Nederland “rechtspraak die uitmondt in de dood als onrechtvaardig” beschouwt. Wikipedia meldt het volgende:

Nederland was in 2003 één van de ondertekenaars van Protocol 13 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, waarin staat dat de doodstraf onder alle omstandigheden moet worden afgeschaft. Op de 11e Werelddag tegen de Doodstraf tekende minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans samen met 43 Europese collega’s een verklaring om ‘opnieuw blijk te geven van onze niet aflatende inzet tot afschaffing van de doodstraf in Europa en de rest van de wereld.’

Zo’n verklaring is een geweldige uitnodiging voor alle terroristen: moord maar raak, mocht jij jezelf niet als laffe hond hebben opgeblazen en we pakken je, dan mag je de rest (voor zover dat straks nog geldt) van je leven achter de tralies slijten en wij betalen alles voor je. F*ck de nabestaanden met hun emoties, daar zijn wij tenslotte te verlicht voor en te moreel superieur of wat de goedmensen er ook voor draai aan geven.

Mijn mening is helder. Jaag de terroristen op en dood ze. Is het niet ter plekke, dan via de doodstraf, maar dood moeten ze.

Naschrift: Blablabla disclaimer: ik doel op alle terroristen, niet alleen de islamitische, hoewel die inmiddels bijna alleenrecht op terreur hebben.


© OpinieZ.com 2017

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.