📽 Preview Splinterview 1: Bart Nijman, voorzitter GeenPeil

OpinieZ voelt als splintersite natuurlijk de dure plicht om zich met splinterpartijen bezig te houden en door middel van splinterviews te onderzoeken wat de versplintering in de politiek ons en de Nederlandse kiezer te bieden heeft.

Zondag 12 februari kunt u om 11 u 🕚 het gehele gesprek bekijken dat op 14 januari van dit verkiezingsjaar plaatsvond tussen Bart Nijman, voorzitter van GeenPeil en Maja Mischke. Ruben Gischler was niet alleen sidekick, maar ook camera- en geluidsman. Het zal gaan over het referendum, Rutte, Liquid Democracy, anarchie, Geen Stijl, partijprogramma’s, hackers en iets dat groter is dan Bart zelf.

Hier alvast een voorproefje 👇🏽

bart

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.