Waarom zoveel jongeren PVV gaan stemmen

Het beeld dat in de Main Stream Media wordt geschetst, dat het vooral ouderen zijn die PVV stemmen, omdat zij slecht tegen verandering kunnen en bang zijn dat hun Nederland verandert, kunnen we verwijzen naar de prullenbak. 21% van de 18-25-jarigen zegt op de PVV te stemmen, tegenover 13% van de vijftigplussers.

Bij de Dagelijkse Standaard verscheen een artikel met de kop “Jongeren kiezen massaal voor de PVV: “Ik ben dat gezeik over discriminatie zat!”. De belangrijkste quote:

“Omdat ik het wel een beetje zat ben in dit land met dat gezeik over discriminatie etc. Het wordt tijd voor tegengas,” zegt er één. Een andere jongere voegt daaraan toe: “Ik wil misschien een statement maken. Zoals het nu gaat, gaat het niet. Eerlijk gezegd blijf ik diep in mijn hart een VVD’er.”

Veenbrand
Veel van de politiek correcte partijen durven tot op de dag van vandaag hun vingers niet te branden aan de veenbrand die in Nederland woedt. De angst voor “discriminatie” is zo groot en de macht van de media is zo allesoverheersend, dat politici liever in hun eigen leugen van maakbaarheid blijven geloven dan de koe bij de hoorns te vatten en het op te nemen voor de eigen bevolking. Combineer dat met de immigratiedecreten vanuit Brussel en de veenbrand kan verworden tot een uitslaande brand, die niet meer te beheersen is.

Door de laffe passiviteit en inactiviteit van de politiek correcte partijen schuift het Nederlandse electoraat, waaronder een significant deel van de jongeren, op naar de flanken in de politiek. De paradox is dat de politiek correcte partijen daar zelf debet aan zijn, maar de schuld geven aan politici als Geert Wilders. Je kan het bijna niet verzinnen, maar het gebeurt wel.

Nepboodschap
Vind ik het erg dat jongeren het zat zijn? Zeker niet. Ik moedig het zelfs aan. Met behulp van de media wordt een kleine, onbelangrijke groep iedere keer weer groter gemaakt dan dat ze is. De nepboodschap van “racisme” en “islamofobie” wordt keer op keer op de agenda gezet. Politici van de politiek correcte partijen laten zich beïnvloeden en nemen het over.

Wanneer je politiek correct Nederland wijst op het feit dat de term islamofobie is verzonnen door ayatollah Khomeini, met recht een van de echte, grote racisten van zijn tijd, word je standaard uitgemaakt voor islamofoob, racist, xenofoob en natuurlijk de publiekstrekker fascist. Idem wanneer je het opneemt voor bijvoorbeeld Zwarte Piet of begrip opbrengt voor etnisch profileren.

Maar als in een wijk misdaden door overwegend blanken worden gepleegd, vind ik het niet meer dan normaal dat blanken daadwerkelijk worden gecheckt door de politie. Wanneer dat echter gebeurt voor bevolkingsgroepen die een andere tint dan blank hebben, gaat policor Nederland compleet uit zijn plaat.

Nederlands
Juist jongeren zoeken een identiteit en juist jongeren hebben in de gaten dat de gekunstelde en neppe, multiculturele schijnwerkelijkheid, waar de politiek correcten als paddenstoelen op paardenpoep gedijen, niet de hunne is.

Het wordt nog beter. De komende coalitie gaat namelijk over links. Buma heeft zijn voorkeur al uitgesproken en Rutte wil niet met Wilders regeren. Je hoeft geen Einstein te zijn om dan te verzinnen dat het een vijf partijen coalitie wordt met een super politiek correct gehalte. De natte droom van de elite, maar de hel voor de normale Nederlander. Na twee jaar en de uitslag van de Statenverkiezingen spat deze coalitie uit elkaar en zullen nog meer ontevreden Nederlanders hun heil zoeken bij partijen die de Nederlandse cultuur wel hoog in het vaandel dragen.

Na het zuur van Policor 1 zal ongetwijfeld het zoet van Patriottisch 1 komen. Even wachten, maar vooral gaan en blijven stemmen op partijen als SGP, VNL, FvD en PVV.

Foto: PVV.nl

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.