Weg-met-ons: de race naar de bodem

In Nederland Deugland bestaat er niet zoiets als Nederlandse cultuur, of een Nederlandse nationaliteit geworteld in de christelijk-joodse cultuur. Je ziet het in het zwaaien met witte vlaggen door grote bedrijven als het om Zwarte Piet gaat, waar men voor een klein groepje beledigden – gesteund door de deugers in Den Haag en Hilversum – als een ongelovige bij IS voor de bijl gaat.

Je merkt het nu ook met Kerst, waar de publieke omroepen en wederom de grootgrutters het woord Kerst vervangen door winterfeest of gewoon feest. Want dat is dan genderfeestneutraaal of iets deugelijks. Met het verdwijnen van Zwarte Piet en Kerst (en straks Pasen) is de race naar de bodem met volle gang ingezet.

Gelijkheidsdenken
De deugaanval op Zwarte Piet, Pasen en Kerst moet u echter zien in een groter geheel. De progressieve dwang en drang in het gelijkheidsdenken en het deugen zijn zo groot dat daarvoor alles voor aan de kant moet. De links-liberale gelijkheidsorde helpt daarmee de islam en de daarmee gepaard gaande islamisering een handje. Soit, dat is tenslotte een logisch gevolg van het koloniale schuldgevoel dat deze deugmensen hoog in het vaandel hebben.

Hoger doel
Deze gedachtenkronkels zorgen ervoor dat het heel normaal is dat statushouders eerder een huis krijgen en sneller aan een baan worden geholpen. De mensen van het Nederlandse ras die al jarenlang op wachtlijsten staan of niet aan een baan komen, zijn in links-liberale ogen onbelangrijk. Het gaat immers om het hogere doel: de Nederlander die we kennen over te laten gaan in een multiculturele, multiraciale goedmens. Een wezen dat begrijpt dat minderheden altijd heel veel streepjes voor hebben op de ouderwetse, achterlijke, blanke Nederlander.

Dat gelijkheidsdenken van de links-liberalen verklaart ook waarom zij meestal ook een hekel aan Joden hebben. Want Joden willen graag zichzelf blijven en moeten er niets van hebben om anoniem in de grote vaart der volkeren op te gaan.

Kiezen
Er is gelukkig een manier om de race naar de bodem te stoppen. Deze mogelijkheid dient zich aan bij de komende verkiezingen, wanneer u in de gelegenheid bent om het alles verstikkende gelijkheidsdenken te stoppen. Wanneer u kan kiezen voor gezond boerenverstand en kan stemmen op partijen die daar hetzelfde over denken. De enige partijen die de race naar de bodem zullen vertragen en/of kunnen stoppen zijn: SGP, VNL. FvD en PVV.

Drammend
Deze partijen hebben begrip voor het Nederlandschap en snappen dat de Nederlandse cultuur moet worden behouden, omdat zij een nationale identiteit als wezenlijk voor het voortbestaan van Nederland beschouwen. Andere partijen niet. Die zullen het gelijkheidfetisjisme juist toejuichen, of zijn dusdanig gepolderd dat zij water bij de wijn zullen doen en daarmee het weg-met-ons niet zullen stoppen. Voor deze Nederlanders is het belangrijker de eigen identiteit op te geven en te capituleren voor allerlei drammende minderheden. De meerderheid laat zich de wil opleggen door de dictatuur van de minderheid.

Alleen al daarom worden de komende verkiezingen interessant. Het gaat niet alleen om de economie, de EU, of islam en immigratie. Nee, de komende verkiezingen gaan om een essentiële keuze: of u de Nederlandse identiteit en cultuur liefhebt, of dat u het weg-met-ons omarmt en daarmee het Nederlands zijn verloochent.

Kies verstandig.

===============================================================
Foto: L1006255 by Guido van Nispen is licensed under CC BY 2.0
===============================================================

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.