Van Sassen van Elsloo aan Jan Dijkgraaf

Beste Jan,

Wellicht wist je dit niet, maar mijn eerste naam is ook Jan. Mijn roepnaam en laatste naam in rij van vier is Alexander. Het was eigenlijk een dingetje van mijn vader, die zijn eerste naam haatte (was namelijk Diethart) en dientengevolge zijn laatste naam hanteerde in het sociale verkeer. Hij trachtte blijkbaar met mij een nieuwe traditie in gang te zetten.

Ik haat mijn eerste naam echter niet; sterker nog, ik wil maar al te graag promoveren tot de Echte Jannen-club. Maar bestaat die club nog wel?

Je wordt de voorman van GeenPeil. De daden van GeenPeil zijn fenomenaal te noemen, met als (voorlopig) hoogtepunt het Oekraïne-referendum.

Echter, na de eclatante overwinning gingen de kopstukken, waaronder je bloedgabber (en Echte Jan) Jan Roos, ieder hun eigen weg, wat onderling wat wrevel heeft veroorzaakt.

Nou heb ik begrepen dat jij goede boeken hebt geschreven over tegelwijsheden, carrièreratten, opvoeden, sneue mannen en veel gemaakte taalfouten. Nu maak ik een inschatting dat jij ook wat afweet van relaties (zakelijk en privé).

Zou jij er dan alsjeblieft voor kunnen zorgen dat de kopstukken van het Oekraïne-referendum zich weer herenigen om vervolgens samen op te trekken tegen de gevestigde politiek die ons Nederlanders zo enorm heeft beduveld?

Het zou namelijk een gotspe zijn als de eigenschappen die wij met z’n allen de gevestigde politiek aanrekenen, juist de reden gaat zijn dat onze (op dit moment separate) initiatieven mislukken, waardoor voornoemde groep rustig door kan regeren.

Stel je voor dat dit je lukt; heb je weer een mooi boek te pakken!

Lieve groet,


Alexander, aka Echte Jan wannabe, Sassen van Elsloo

===============================================================
: Jan Dijkgraaf by Henk-Jan Wildermaat is licensed under CC BY 2.0
===============================================================

Over de auteur

Alexander Sassen van Elsloo
Alexander Sassen van Elsloo
BA, MA, MBA, Owner Sassen Research & Consultancy, exHedge Fund advisor, Private Equity, eurosceptic, Hayek, von Mises, Glocomnet, investor, freelance-columnist. Tradeidee.nl Opiniez.nl TPO.nl Posts in no way advice sassenresearch.nl info@sassenresearch.nl

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.