De bankzittende revolutionairen van Wilders

Woensdag jl. kreeg Geert Wilders het laatste woord in het politieke showproces tegen de PVV-voorman: “Het vrije woord laat zich niet opsluiten. Overal waait die wind van verandering en vernieuwing,” zo zei hij. Daar is geen speld tussen te krijgen.

MosLinks
Zijn woorden zijn een doorn in het oog van MosLinks – de kongsi van de linkse politieke en media-elite en beroepsallochtonen – die dit politieke showproces in gang heeft gezet met als doel u de mond te snoeren onder de NewSpeak-noemer: “censuur is vrijheid voor iedereen”. Iedereen met een beetje Nederlands gezond boerenverstand weet dat dit proces verregaande consequenties heeft, mocht het tot een veroordeling komen. De grootste absurditeit van het OM is om Marokkanen als ras te bestempelen. Het “Marokkaanse ras” dus.

Aangifte
Alles wat negatief over Marokkanen wordt gezegd, kan vanaf het moment van een eventuele veroordeling worden gebruikt om aangifte te doen. Wegens rechtsgelijkheid kan de Nederlander zich dan ook gediscrimineerd voelen met als gevolg dat, wanneer iemand van het “Marokkaanse ras” kk-Hollander zegt tegen iemand van het “Nederlandse ras”, deze laatste aangifte kan doen.

Policor
Ik lees het, u leest het en we lezen allen een absurditeit die kan leiden tot een juridische rassenoorlog. Niets mis mee, overigens. Laat het OM maar verdrinken in de eigen verstikkende policor drek die het tracht op te leggen via dit politieke showproces. Bovenstaande werkt echter alleen als de miljoenen (stemmers en sympathisanten) van Wilders daadwerkelijk aangifte doen tegen Marokkaans of ander allochtoons racisme tegen het “Nederlandse ras”. En daar zit hem nu net de kneep.

Bankzitters
De miljoenen van Wilders zijn namelijk over het algemeen bankzitters en thuisblijvers, want bezorgde burgers gaan niet massaal aangifte doen, maar gebruiken Twitter en andere sociale media om zich te beklagen en leunen vervolgens tevreden achterover om zich voldaan te voelen over hun passieve verzetsdaad.

Geweld
MosLinks heeft al decennia het monopolie op daden van verzet en helaas ook het plegen van geweld. Denk aan de protesten tegen de neutronenbom, de onzinacties van Greenpeace tegen kern- en kolencentrales, de massale islamitische en linkse demonstraties tegen Israël (terwijl er in Syrië inmiddels 450.000 dodelijke slachtoffers zijn), het geweld door AFA (in feite de paramilitaire tak van MosLinks) en natuurlijk niet te vergeten de aanslagen op Fortuyn (gepleegd door de linkse Volkert van der Graaf) en Theo van Gogh (gepleegd door een moslim, tevens behorend tot het “Marokkaanse ras”).

Revolte?
Geert Wilders had het in zijn verdedigingstoespraak over een revolte van het volk. Dit is echter Nederland. Zijn: “Het vrije woord laat zich niet opsluiten. Overal waait die wind van verandering en vernieuwing” is zeker van toepassing in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika, maar die staten vormen het oude trans-Atlantische bondgenootschap waar Nederland dus geen onderdeel van uitmaakt.

Patriottisch Nederland, inclusief de PVV-stemmers, bestaat uit papierschuivers en kent geen revolutionairen die de straat op gaan om hun punt te maken. Laat staan geweld gebruiken om hun argumenten kracht bij te zetten. Daarom kan MosLinks op zijn lauweren rusten en rustig de volgende vrijheidsbeperkende maatregelen bedenken en implementeren. Het klootjesvolk zal iets van OPHEF! roepen en de sociale media opzoeken en daar blijft het dan verder bij.

Dus: een prettige revolte verder.

===============================================================
Foto: Couch Potato by Banalities under CC BY 2.0
===============================================================

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.