PVV en VNL werken mee aan anti-joods klimaat

Toen Frits Bolkestein in 2010 de volgende woorden sprak: Met bewuste joden doel ik op joden die als zodanig herkenbaar zijn, zoals orthodoxe joden. Voor hen zie ik geen toekomst hier vanwege het antisemitisme onder vooral Marokkaanse Nederlanders, die in aantal blijven toenemen,’ kon hij niet bevroeden dat het niet alleen de Marokkanen met hun giftige antisemitisme zijn die het bewuste Joden onmogelijk maken in Nederland te blijven.

Ook de zogenaamd goede vrienden van de Joden zoals de PVV en VNL maken het bewuste Joden bijzonder ingewikkeld om Nederland als hun veilige thuis te blijven zien. De PVV natuurlijk met hun anti-Joodse maatregel om de sjechieta (joodse, rituele slacht) te verbieden. Hierdoor worden Joden gedwongen om vegetariër te worden, of te verhuizen, terwijl PVV’ers zich ongans kunnen blijven eten aan verdoofd geslachte varkens. Maar confronteer de PVV niet met dit soort feitelijkheden, want zwijgen is dan je deel.

Helaas heeft VNL zich in het rijtje Jodenwegpesters geschaard met zijn programmapunt om de financiering van bijzonder onderwijs op te schorten. De voorman van VNL meldde trots:

Vervolgens zegt Roos dat er geen verbod komt op religieus onderwijs, maar dat de financiering wordt gestopt. Dat betekent voor het Joodse onderwijs in Nederland dat de scholen ophouden te bestaan. De kleine orthodoxe Joodse gemeenschap heeft tenslotte de middelen niet om het eigen onderwijs te financieren.

Het is volgens VNL blijkbaar de normaalste zaak van de wereld dat je dan vervolgens herkenbaar Joodse kinderen naar openbare scholen stuurt waar geen beveiliging is en waar kosjer voedsel niet voorhanden is, want openbare school. Met als conclusie dat Joodse kinderen en hun ouders het ergens anders dan in Nederland moeten zoeken. Fijn hè, dat zogenaamd liberale vrijheidsdenken? Bij de gelijkheidsfacisten van GroenLinks zou het bepaald niet misstaan.

Ik was lid van VNL, maar heb mijn lidmaatschap onmiddellijk opgezegd. Ik kan geen partijen steunen die openlijk meewerken aan de ontjoodsing van Nederland. En met “vrienden” als de PVV en VNL hebben Joden in Nederland geen islamitisch antisemitische vijanden meer nodig.

Graag sluit ik af met een quote uit een toespraak van Lord Jonathan Sacks voor het Europees Parlement “Antisemitism means denying the right of Jews to exist collectively as Jews with the same rights as everyone else. It takes different forms in different ages. In the Middle Ages, Jews were hated because of their religion. In the nineteenth and early twentieth century they were hated because of their race. Today they are hated because of their nation state, the state of Israel. It takes different forms but it remains the same thing: the view that Jews have no right to exist as free and equal human beings.”
De speech is trouwens belangrijk genoeg om hem eens in zijn geheel te beluisteren:

Antisemitism means denying the right of Jews to exist collectively as Jews with the same rights as everyone else.
Dat dus.

Foto: telegraaf.nl

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.