Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme

Hoewel het nieuws gedomineerd wordt door islamitische moordaanslagen op onschuldige burgers menen de media ons de gruwelijke gevolgen daarvan te moeten onthouden. “Uit respect voor de slachtoffers en nabestaanden”, luidt het vrome mantra.

Islamitische gelukzoekers die verdrinken in de Middellandse Zee, zwarte criminelen die in de VS worden neergeschoten of terroristen die in Israël tijdens hun terreuracties worden uitgeschakeld wacht een andersoortige piëteit. Hun verwondingen, hun bloed en hun doodstrijd worden full colour geprint op de voor- en webpagina’s van onze kwaliteitskranten en desnoods in slow motion getoond in alle TV-journaals.

Linksisme
Onze media hebben een politiek-correcte agenda. Journalistiek is niet langer feitelijk maar opiniërend van toon. Kritische stemmen gelden als extreem-rechts. Want de EU is noodzakelijk, nationalisme is fascistisch en islamitische immigratie inspirerend. Terreur wordt uitgelokt door islamofobie, discriminatie en maatschappelijke achterstelling. Onze Westerse levenswijze is in de kern verrot en bovendien verantwoordelijk voor al het leed in de wereld. Van scherm en pagina spat dit Linksisme je tegemoet.

Tussen Volkskrant-columnist Thomas von der Dunk, die naast de Nederlandse taal ook de nagedachtenis van terreurslachtoffers mishandelt, en NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch, die synagogen Joodse moskeeën noemt en Palestijnse terreuraanslagen wijt aan Joods extremisme, valt weinig verschil te ontdekken. Nieuwsredacties huren politiek-correcte praathoofden in om terreurdaden te ontdoen van islamitische ongerechtigheden. U dient vooral rustig te gaan slapen en opgewekt aan een nieuwe werkdag te beginnen.

Martelingen
Op 5 juli verscheen een lijvig rapport van een Franse onderzoekscommissie over de strijd tegen islamitisch terrorisme. Het is een ontluisterend verslag van incompetentie, bestuurlijk bedrog en onbeschrijflijk leed. Een verslag ook van moedige mensen die moeten werken in een door correctheid vergiftigd klimaat. Voor een deel betrof het besloten hoorzittingen met getuigen en getuigenissen die uit oogpunt van (staats)veiligheid niet openbaar worden gemaakt. Desondanks is de inhoud van dit onderzoeksrapport zo schokkend dat het ook in Nederland onderwerp zou moeten zijn van debat.

De gruwelijke martelingen die plaats vonden op de bovenverdieping van Le Bataclan veroorzaken opschudding en ongeloof in de sociale media. Ogen uitsteken, buiken opensnijden, vrouwen genitaal verminken, castratie? Direct na de aanslagen vertelden overlevenden hun horror-verhalen. Commissievoorzitter Fenech maakte tijdens het verhoor korte metten met de doofpotcultuur.

Islamitisch terreurpakket
Folteren maakt deel uit van het islamitische terreurpakket. Alle islamitische terreurgroeperingen maken er wereldwijd gebruik van getuige de onvoorstelbare wreedheden die plaatsvonden in het Taj hotel en de synagoge in Mumbai, het restaurant in Dhaka, Bangladesh, het Westgate winkelcentrum in Nairobi en tijdens de huiveringwekkende ontvoering van Ilan Halimi in Parijs.

Het zijn weerzinwekkende feiten. Weerzinwekkender zijn de pogingen van onze media om het misdadige karakter van de islamitische cultuur te verhullen en de ideologen te beschermen. Het maakt de media medeplichtig. In deze turbulente tijd is het dringend noodzakelijk dat iedereen beseft met welke vijand we van doen hebben en hoe die te bestrijden. Niet uit angst maar door inzicht en overlevingsdrift.

Ruw ontwaken
Tijdens de aanslag in Le Bataclan troffen verschillende politieagenten en militairen elkaar voor de ingang van het theater, meldt het rapport. De agenten wilden gezamenlijk naar binnen. De militairen weigerden. Zij hadden geen toestemming. Toen een agent een wapen vroeg van een militair werd hem dat geweigerd. Communicatie faalde. Gewonden stierven door gebrekkig functionerende hulpdiensten. Ambulances konden door wegversperringen de ziekenhuizen niet bereiken.

Denkt u als kwaliteitskrantenlezer en Nieuwsuur/Buitenhofkijker dat islamitische gijzelnemers in Nederland wel voor rede vatbaar zijn, niet tot marteling van hun slachtoffers overgaan? Denkt u dat de Nederlandse autoriteiten beter zijn voorbereid op een islamitische terreuractie dan de Franse? Dan wacht u een ruw ontwaken.

Addendum door de hoofdredacteur d.d. 18 juli 2016
Op Twitter is door sommigen twijfel geuit of de bewering in dit artikel klopt dat er door de terroristen in Bataclan folteringen zouden zijn uitgevoerd. De auteur Uri van As heeft zich hiervoor gebaseerd op een dienovereenkomstige verklaring van een politie-officier voor de betrokken Franse parlementaire onderzoekscommissie en een verklaring van de commissievoorzitter George Fenech. Deze verklaringen zijn terug te vinden op pagina 441, 362/363 en 367/368 van het onderzoeksrapport.

Dat er naar alle waarschijnlijkheid martelingen hebben plaatsgevonden in Bataclan is ook bericht op diverse internationale nieuwssites. Bijvoorbeeld in de Engelse krant Daily Mail , de Engelse krant Mirror, de Engelse Daily and Sunday Express, de Amerikaanse nieuwszender FOXnews, de Amerikaanse nieuwssite Heatstreet inclusief vervolg, de Amerikaanse krant Washington Times, LiveLeaks en het Russisch-Franse RT en Francais.

 

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
2 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Lees verder via Opiniez –  Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme […]

trackback

[…] Lees hele stuk: Media verdoezelen feiten islamitisch terrorisme – OpinieZ […]

2
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x