De EU-elite is een labiel, bang clubje

U leest en denkt misschien, maar de EU is toch de oppermachtige EUSSR, het Vierde Rijk of het Herstelde Romeinse Rijk? Ook. Het is van tweeën een zogezegd.

Angstzweet
Waarom vind ik de EU een labiel en bang clubje? De paniek bij een eventuele Brexit is navenant en het angstzweet bij de EU-oligarchen is voelbaar. Er worden in blinde paniek allerlei uitspraken gedaan die nergens op gestoeld zijn. Zo zal het Verenigd Koninkrijk bijkans aan een Armageddon ten onder gaan volgens de gekozen en ongekozen EU-elite.

Eenheidsworst
Democratie is een eng woord in EU-kringen en mensen die over hun eigen zelfbeschikkingsrecht een referendum houden zijn een nachtmerrie voor Brussel. En dat is vreemd. De EU is toch het paradijs? De EU heeft de parlementen van de natiestaten toch tot nul gereduceerd? De EU is toch actief bezig om via de Main Stream Media het Europese Volk (idee-fixe in Brussel) tot een tot murw geslagen eenheidsworst te maken?

Dus waarom doen de EU en haar vazallen toch zo moeilijk om een Brexitje dat volgens het eigen EU-zelfvertrouwen kansloos zou moeten zijn? Het antwoord is: de macht van het Volk. De EU weet donders goed dat de macht van het Volk kan leiden tot revoluties waar de cake-etende elite niet echt op zit te wachten.

Paniek
Er staat te veel op het spel voor de elite in Brussel. Zo simpel is het en dan gaat het niet om uw belang, maar om het belang van de EU-oligarchen zelf. Daarom is er paniek, daarom doen bijvoorbeeld Rutte en Merkel uitspraken die van alle realiteit zijn gespeend. Minister-president Rutte wist te vertellen dat Nederlanders het VK binnen de EU willen houden. Zo’n uitspraak getuigt van een losgezongen werkelijkheid.

Als de minister-president denkt dat Nederlanders geen Brexit willen, schrijf dan maar een referendum uit voor een Nexit, zou ik de minister-president willen uitdagen. Of is het zelfvertrouwen in de EU-heilstaat toch niet zo heel erg groot en is Rutte weer bang voor de eigen bevolking? Iets dat duidelijk werd na het Oekraïne-referendum, waarvan de overduidelijke uitslag nog altijd dag in dag uit wordt geschoffeerd.

Labiel
De oppermachtige EU is doodsbang voor een door de bevolking afgedwongen Brexit. De EU is eigenlijk doodsbang voor U. De EU is daarmee in de kern een bang, labiel clubje dat schoolpleinmethodieken gebruikt om zich te kunnen handhaven. De geschiedenis leert dat dergelijke entiteiten een slecht lot zijn beschoren.

Vuist
Het Romeinse Rijk, de tsaren, de communisten, allemaal ten onder gegaan aan de kracht van de eigen bevolking. Hoe harder de elite dus schreeuwt, hoe repressiever hun methoden, des banger ze zijn. Met deze kennis kan ook de Nederlandse bevolking nog steeds een vuist maken. Dat doet u dus door bij de volgende verkiezingen, afhankelijk van uw politieke voorkeur, op anti-Europese partijen of op EU-kritische partijen te stemmen. In alfabetische volgorde zijn dat de ChristenUnie, Partij voor de Dieren, PVV, SGP, SP en VNL. Voor iedere politieke smaak is er dus een anti-EU geluid te vinden.

Trek de macht dus weer naar u toe en stem stem stem bij de komende parlementsverkiezingen, maar zeker ook bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. Laat uw stem niet verloren gaan. Onthoud dat de stem van het volk de stem is waar de EU-oligarchen doodsbang voor zijn.

Over de auteur

Frank Berkemeier
Ik ben een anarchoconservatief. Schrijf op IsraNed en OpinieZ. Volg mij op Twitter via @Berkemef

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
5 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Opinez:  De EU-elite is een labiel, bang clubje Vandaag kunnen we nagenieten – en dat is niet alleen omdat de uitslag mij bevalt. Dit is hoe het voelt om in een democratie te leven.” Democratie is een eng woord in EU-kringen en mensen die over hun eigen zelfbeschikkingsrecht een referendum houden zijn een nachtmerrie voor Brussel. En dat is vreemd. De EU is toch het paradijs? De EU heeft de parlementen van de natiestaten toch tot nul gereduceerd? De EU is toch actief bezig om via de Main Stream Media het Europese Volk (idee-fixe in Brussel) tot een tot murw geslagen eenheidsworst te maken? Dus waarom doen de EU en haar vazallen toch zo moeilijk om een Brexitje dat volgens het eigen EU-zelfvertrouwen kansloos had moeten zijn? Het antwoord is: de macht van het Volk. De EU weet donders goed dat de macht van het Volk kan leiden tot revoluties waar de cake-etende elite niet echt op zit te wachten. […]

bari1951
7 jaren geleden

Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogd.

Alfred Melse
Alfred Melse
7 jaren geleden

UK exit is een feit! Ik ben trots op die Engelsen. Ne Nexit UAB!

guusvelraeds
guusvelraeds
7 jaren geleden

op anti-Europese partijen of op EU-kritische partijen

Op anti Europese partijen!

Wat is dat voor een belaberde opmerking. Steeds weer Europa vereenzelvigen met het gedrocht EU. Moet maar afgelopen zijn. Europa is niet de EU. In heel Europa is geen enkele partij op te noemen die anti Europa is. Integendeel iedereen die Europa lief heeft is op grond daarvan anti EU. Als er een entiteit is die Europa verkracht dan is het de EU. Europa moet opnieuw een cultureel levend en economisch stabiel en veilig werelddeel worden. Dat kan alleen op basis van soevereine natie staten met werkbare grenzen die besluiten op vrijwillige basis samen te werken. De politieke unie werd de Europese burger anti democratisch in de maag gesplitst en moet daarom zo snel als kan ontmanteld worden. Leve Europa, weg met de EU. De dag van een Brits Brexit gaat de geschiedenis in als de dag waarop de bevrijding van Europa zijn eerste stappen zette. Vanaf nu op naar een Nexit, Frexit enzovoorts totdat de EU opgelost is en de geschiedenis ingaat als de grootste elitair ideologische vergissing ooit. Laat in alle Europese hoofdsteden de gehate blauwe vlag met de geel gouden sterren branden.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  guusvelraeds

Daar zal de auteur van de column het mee eens zijn.

5
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x