We moeten meedogenloos terugslaan

BRUSSEL (ANP) - Op het Brusselse Beursplein komen spontaan mensen samen om de aanslagen in Brussel samen te verwerken. Met krijt worden er boodschappen van steun en liefde op de grond geschreven, bloemen neergelegd en kaarsen aangestoken.

Ik ben geen Charlie, Parijs of Brussel. Ik ben geconcentreerde woede. Beertjes stoppen geen bommen. Tranen geen terreur. We moeten vernietigend terugslaan. We kunnen zo niet verder. Wie nu nog niet doordrongen is van de ramp die zich voltrekt is blind, doof of ongeneeslijk politiek-correct.

Zendingsmeisjes
De islamitische vijand is onder ons en wordt in de watten gelegd door hysterische zendingsmeisjes, meisjesmannen en een leger van linkse leuteraars. Onze overheden zijn verlamd, we worden niet beschermd, de media liegen ons voor, deskundigen slaan wartaal uit en komieken kastijden de criticasters. Het gesticht wordt bestuurd door krankzinnigen.

Terwijl de verminkten in ziekenhuizen vechten voor hun leven en de doden nog naamloos zijn, verschijnen de islam-is-liefde-leugenaars, islamofobieduiders en virulente Israëlhaters weer prominent op alle pagina’s en schermen van dit dwaze land. De journalistieke diva’s wentelen zich in walgelijke waanzin. De media vormen een monocultuur die ons multicultuur door de strot duwt.

De politieke prima donna’s staan als vanouds schouder aan schouder. In werkelijkheid staan ze volledig voor schut. Rutte wordt uitgespeeld door Erdogan, het islamofiele Mogherinimeisje huilt bij het zien van rampspoed rond haar kantoor en onze multicultikoning Willem wordt op straat beveiligd door een islamitische ordedienst.

Incompetenten
Terreurbestrijding is in handen van incompetenten. De NCTV is een baantjesmachine die op alle terreinen faalt. Samenwerking tussen veiligheidsdiensten is amateuristisch of nihil. Door politiek correct personeelsbeleid bij onze diensten, het leger en politie is vijandige infiltratie niet langer ondenkbaar. Frankrijk neemt harde maatregelen. Onze overheid schrapt de term allochtoon.

Ons leger is gedecimeerd en gefeminiseerd. Linkse lapzwansen hebben de boel verslonsd en wegbezuinigd. Hennis krijgt op haar donder van de NAVO omdat we ternauwernood de helft betalen van onze 2% BBP-verplichting. Amerika draait op voor 75% van het NAVO budget. Links Europa met haar grote mond kan zich namelijk niet zelfstandig verdedigen. Wij zijn de watjes van deze wereld. Wij strijden niet langer in wapenrok, maar in minirok.

Utopie
We moeten de hoop opgeven dat links ooit tot inkeer komt. Daarvoor heeft het teveel gemeen met de krachten die ons bedreigen. Met de islamitische cultuur deelt het de neiging tot totalitair denken en (zelf)censuur. Beide ideologieën gaan uit van een utopie. Men heeft de mond vol van anti-Amerikanisme, -kolonialisme en -kapitalisme. En de Joden smeden een complot. Want de twee geloofsovertuigingen zijn antisemitisch tot op het bot.

We staan er uitzonderlijk slecht voor. Aan de horizon doemt de zwartgeklede ondergang van onze westerse beschaving op. Er zijn nogal wat wetenschappers en veiligheidsexperts die denken dat Europa het keerpunt is gepasseerd. Die mening ben ik niet toegedaan. Mits we nu tot daden overgaan. Allereerst moeten we de vijand uit ons midden verwijderen. (Lees mijn aanbevelingen daartoe)

Terugslaan
We moeten de gewelddadige islam zo snel mogelijk uit het juridisch-religieuze-harnas verwijderen zodat we het effectief te lijf kunnen gaan. Onze wetten kunnen niet gelden voor een moordzuchtige, nietsontziende vijand. Propaganda moet verboden worden. Terreurrecht ontwikkeld. We moeten de strijd winnen. Het gaat om alles wat ons dierbaar is. Een flink deel van de bevolking beschikt nog altijd over gezond verstand. Stem de incapabelen weg en verzet u waar het kan.

Ga desnoods met een beer naar bed, ontsteek een kaars bij een romantisch diner maar houd op met het ge-ja-maar en gejank. Weg met het weerzinwekkende zelfbeklag. Weg met deze barbaarse cultuur. Verdedig wat u lief is. Sta op en sla terug. Hard en meedogenloos.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
10 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Luc Marcou
7 jaren geleden

Ja we moeten zeer hard en medogenloos terug slaan de tijd van mijn andere kaak aan bieden is voorbij als ook de politiekers van Eu en zeker van België !!!

trackback

[…] Bron: We moeten meedogenloos terugslaan […]

NemTudom
NemTudom
7 jaren geleden

http://fenixx.org/2016/03/27
Wat kunnen we leren van The Vicious Snake na de terreuraanslagen in Stockholm, Parijs, Keulen en Brussel?

Het gedicht wat Donald Trump voorleest gaat over een vrouw die onderweg een halfbevroren slang vindt en mee naar huis neemt. De vrouw wil het leven van de slang redden en verzorgt hem bij een warm vuur met melk en honing. Als de vrouw op een dag thuiskomt en de slang dicht bij haar lichaam houdt bijt de slang de vrouw.
Waarom bijt je me? Je weet toch dat je beet giftig is, vraagt de vrouw.
Zwijg domme vrouw! Je wist dat ik een slang was toen je me in huis nam, antwoordt de slang

positivo
positivo
7 jaren geleden

Uri van As,Je hebt volledig gelijk,
Maar eigenlijk zijn de moslims het kleinste probleem,
De echte problemen zitten bij de overheden,rechterlijke machten,hulp organisaties, ,onze ellendige pro islam MSM, linkse knuffelaars en en andere subsidie slurpers,
Dus, tegenstand op teveel fronten.
Maar gezien je artikel krijg ik weer een beetje hoop op een kentering,helaas denk ik dat er nog veel slachtoffers zullen vallen voordat men inziet dat islam en ongebreidelde import van dat afschuwelijke geloof onze ondergang zal gaan betekenen.

Cool Pete
7 jaren geleden

Wie de vrijheid niet verdedigt, is haar niet waard.

We moeten allemaal in verzet komen.

Er zit niets anders meer op, als een godsdienst-oorlog ons wil wegvagen.

Realpredictor
7 jaren geleden

Bekijk hoe een moslimvrouw tijdens de herdenking van de slachtoffers een Israëlische vlag verscheurt! En niemand grijpt in!

Johan
Johan
7 jaren geleden

Een land dat voor Korannen zwicht,
verleist meer dan lijf en leden,
dan dooft het licht

Gelaarsde Kat
7 jaren geleden

Als je kijkt hoe Israël, omringt door vijandelijke landen met veelal joden-hatende dictators én vijanden binnen ’t land, zich staande houd; idd, keiharde acties als liquidatie’s én uitstekende inlichtingendiensten als Shin Bet en Mossad en, niet onbelangrijk ; de Kidon.

Paul Lamote
7 jaren geleden

Leuk, maar dat alles gaat geld kosten. En dat is er niet want de Europese burgers is verslaafd aan uitkeringen, toeslagen en subsidies. het nieuwe kunstgrasveld voor de voetbalclub is bij de burger populairder dan extra uitgaven voor defensie.

Hans
Hans
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Paul Lamote

Niet iedereen verdient een Topsalaris !

10
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x