De politie als varkensmuts-bestrijdingsdienst

image

Aan deze flauwekulverklaring van de politie te Ede hebben volgens mij zeker 6 ingevlogen communicatie-adviseurs het hele weekend gewerkt. De kern blijft dat het tijdens een demonstratie dragen van een nogal grappige varkensmuts van de politie niet mag en de drager wordt opgepakt, want “beledigend voor asielzoekers”.

Als alles wat door iemand als beledigend kan worden ervaren door de politie wordt verboden, moeten we allemaal maar binnen blijven met de deur op slot. Hef Nederland dan maar op en maak er een gesloten inrichting van.

Dit is laf en onnodig buigen voor veronderstelde tere en gekwetste gevoelens van asielzoekers. Ik vind het bestaan van een politiek-correcte politie pas een belediging.

Een politie die wel klaar staat met voorbedrukte aangifteformulieren tegen Wilders, maar niks doet als op Gaza-demo’s Joden Dood! wordt gescandeerd en met ISIS- en Hamas-vlaggen wordt gezwaaid. Een politie die – gesteund door een net zo selectief verontwaardigde politieke en bestuurlijke kaste – niet optreedt als doorgeslagen moslims in de sociale media en in AZC’s andersgelovigen, andersgeaarden en andersdenkenden intimideren, aanvallen en met de dood bedreigen.

Een wegkijkpolitie vormt een grotere bedreiging voor een vrije samenleving dan duizenden roze varkensmutsen op een Pegida-demonstratie.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
12 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
HdeK
HdeK
7 jaren geleden

En HAM? Mogen we dat straks ook niet meer eten? Wordt het anders gezien als een provocatie?
Wordt het straks verkocht onder de toonbank? Had al dat blauw echt niets beters te doen?
Met de zegen van ‘boven’?
Om je rot te schamen!

Rob Esveldt
Rob Esveldt
7 jaren geleden

Binnenkort zijn spaarvarkens ook verboden.

Pieter Breydel
Pieter Breydel
7 jaren geleden

Wat heeft een roze carnavelsk mutsje dat op een karikatuur van een varkenskop lijkt nu met islam te maken? Omdat deze dwaze godsdienst het levende beest tot onrein heeft verklaard? Dan ben je als overheid toch echt de weg verbijsterend ver kwijt. Dat hadden die gelovigen zelf nog niet kunnen bedenken. Dat wordt dan een paar miljoen varkens ruimen want alleen al de aanwezigheid van die soort in de lage landen kan natuurlijk islamitische asielzoekers ten zeerste verontrusten, en veel meer dan zo’n mutsje. Kom op klabakken aan het werk. Ruimen!

trackback
7 jaren geleden

[…] In Nijmegen zou de eerste slager met varkenskramp zijn geconstateerd, die zijn hamlappen vanonder de toonbank verkoopt om moslims niet te kwetsen. Het is een hoax, maar er komt een moment dat zo’n geval als dit in de échte statistieken moet worden opgenomen. De casus van de Edense politie is niet veel absurder. […]

Arminius Thrihanti
7 jaren geleden

De politie scheert dus alle asielzoekers over één kam. Dat is erg kwetsend voor de Christelijke en niet gelovige asielzoekers die wel van een speklapje houden.

V.K.
V.K.
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Arminius Thrihanti

-Je kan mij niet wijsmaken dat de politie uit zichzelf iemand gebied om een varkensmuts af te zetten.

-natuurlijk zit het O.M en de hele reutemeteut mee te kijken om de politie van opdrachten te voorzien. Ach, een zo’n gek hoeft maar te bleren dat Mohammed is beledigd en de vlam slaat in de pan.

-Dat het OM wijst naar de politie en zichzelf schoonpraat, dat gaat ervoor zorgen dat de dienders zich tzt keren tegen het bestuur en de kant van de betogers kiezen.

YorienvdH
7 jaren geleden

Dit is op Losse Flodders herblogden reageerde:
Varkensmutsencensuur bij de politie. Te gek voor woorden

Harrie Vaes
7 jaren geleden

Het zijn niet alleen de asielzoekers waar we voor moeten vrezen……maar het gevaar komt van de overheid zelf.
Onze overheid zelf is door zulke belachelijke optredens het grootste gevaar voor de democratie.
Maar…. de oproer is gaande en zal leiden tot onoverkomelijke gewelddadigheden…..als de onnozelheid niet gestopt wordt.

pieter
pieter
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Harrie Vaes

Als er al gewelddadigheden komen tengevolge van oproer, dan is alleen de overheid in staat tot verregaande gewelddadigheid. Het is niet voor niets dat de burger geen enkel wapen mag bezitten, en dat de EU de doodstraf heeft uitgebannen, maar op slinkse wijze via het verdrag van Lissabon carte blanche heeft gegeven aan de regeringen van de lidstaten om (zelfs zonder gerechtelijk vonnis!) in opstand gekomen burgers gewoon te vermoorden, want de dictatuur is heilig!.

Paul
7 jaren geleden

Op deze manier zijn we nog maar heel nipt verwijderd van de gedachtenpolitie, gewoon “iedereen zijn bek dichthouden want er zou zich anders wel eens iemand beledigd kunnen voelen”. Ik vraag me zwaar af hoe onze dienders in hun vrije tijd denken over de hen opgelegde instructies.

Dick Kraaij
7 jaren geleden

Waar kun je die varkensmuts bestellen? Ik neem aan dat je de vlag die IS-fanboys leuk vinden, ook gewoon kunt bestellen. It’s A Free Country Stupid!

JooJootje
JooJootje
7 jaren geleden

Het is duidelijk een teken aan de wand,compleet doorgeslagen en van het padje af.

12
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x