2015: het jaar van seks en lust

Volgens Aimée Kiene in de Volkskrant van maandag 28 december, was 2015 het jaar van de transgender. Wat 2015 betreft gaan mijn gedachten uit naar een ander seksfenomeen: islamitische lust. Middeleeuwse taferelen vol maagdenroof, seksslavinnen en kinderbordelen, dit alles temidden van dood en verderf zaaiende terreur. Wereldwijd islamitisch geweld, mede aangewakkerd door sterke seksuele prikkels. Allah heeft voor iedere dode jihadist een plekje gereserveerd in Al-Djannah, het islamitische paradijs waar moordenaars en beulen zich mogen uitleven op tweeënzeventig zwartogige maagden die op wonderbaarlijke wijze nacht na nacht, voorzien van een vers maagdenvlies, weer fris en onschuldig ontwaken.

Ook de jihadstrijdster wacht een door Allah voorbestemd genot: een trouwe huwelijkspartner gevormd naar haar fantasiebeeld. Dat dit vooruitzicht bijzonder serieus genomen wordt bleek na aanhouding van jonge zelfmoordterroristen in Israël. Sommigen hadden zich zo verheugd op de ontmoeting met hun maagden dat zij zich zorgvuldig hadden gereinigd, geparfumeerd en het geslacht omwikkeld met luxueus toiletpapier. De gelovige achterblijvers die nog rondploeteren op dit ondermaanse mogen zich bij wijze van troost vrijelijk bedienen van de lichamen der ongelovigen.

Ook de jihadstrijdster wacht een door Allah voorbestemd genot

Leven en dood zijn nauw verbonden met seks en in dat licht valt er wel iets te zeggen voor Kienes’ transgendertrend. De transgender is een menstype dat door het doden van zijn ene geslacht, haar andere tot wasdom kan brengen en omgekeerd. Bruce maakte een nieuw begin in een oud lichaam, zodat Caitlyn een oude wens kan vervullen in een nieuw lichaam. Deze omschrijving klinkt uiteraard lachwekkend ouderwets in de oren van een postmoderne denker. In het gendertheater van vandaag onderscheidt men een oneindig aantal vrouwen-, mannen- en mengrollen. Buiten de populaire unisekser en de gestage opmars van de geslachtsvloeibare is er sinds kort ook sprake van de geslachtsloze.

De geslachtsloze is voor het eerst waargenomen in Frankrijk, de bakermat van het postmoderne denken. Wat dacht u van een ras- en statenloos personage? Een geur-, geluids- en gewichtsloos wezen? Een lachend, goedgemutst karakter dat de wereld met lieve, linkse ogen gadeslaat? Een gedroomde wereldburger en -verbeteraar waarvan menig hipsterhart een tiental slagen sneller gaat kloppen? Dit wezen bestaat. En het heeft ook een naam: Elyx.

Elyx werkt sinds een aantal maanden hard aan de vrijheid, verbetering en verbroedering van alle mensen op deze zo gekwelde planeet. Elyx is de eerste digitale mensenrechtenambassadeur, als ik de functie zo mag omschrijven. Een humanistische revolutionair. Elyx is geconcipieerd door de Frans/Algerijnse kunstenaar YAK (Yacine Ait Kacin) in opdracht van de grootste postmoderne tempel van deze wereld: de VN. Voor wie het gemist heeft, hèt bolwerk van recht en vrede vierde in 2015 zijn zeventigste verjaardag.

naast de jaarlijkse orgiefestijnen boordevol Israël moties, verwensingen en veroordelingen

Om dit te vieren besloot de VN om, naast de jaarlijkse orgiefestijnen boordevol Israël-moties, verwensingen en veroordelingen, ambassadeur en mensenvriend Elyx 70 dagen rond de wereld te laten reizen. Het is leerzaam om Elyx’ rondreis eens goed te bekijken. Elyx heeft zich onder meer vermaakt in Syrië, Palestina en Oekraïne. Het vond zelfs een gaatje in de agenda om Nederland met een kort bezoek te vereren.

Helaas ontbrak het Elyx aan tijd om VN-burgemeester Jozias van Aartsen te ontmoeten. Wel zag Elyx al snel dat alles goed was in ons land en is daarom tevreden, met een Volkskrant onder de arm, vertrokken richting Washington DC. Wordt 2016 het jaar van de geslachtsloze of een andere onontdekte gendervorm? Of vallen ook zij ten prooi aan islamitische lusten…?

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
7 jaren geleden

[…] en bloggers. Ook op OpinieZ is er op 2015 gereflecteerd, onder andere door Freek, Gertjan, Victor, Uri, Dennis, Joep, Frank en Asher. En Ger, onze linkse profeet, keek juist vooruit. Buiten OpinieZ […]

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x