Er is te lang ruimte geboden aan woestijnculturen

Als Fool on the hill ontdek je soms buitengewoon verwarrende en verbazingwekkende patronen in de deken van gebeurtenissen om je heen. Bijvoorbeeld dit: Saoedi Arabië heeft 50 onthoofdingen op de agenda staan, dd 27-11-2015!! Het land dat door Engeland via een geheime deal zitting heeft verkregen in de UN Human Rights Council (UNHRC). De acceptatie door wereldleiders en politici hier in het Westen van de griezelige uitwas van dat land, het politieke systeem van het Wahabisme, is verbazingwekkend.

Deze fundamentalistische, oer-conservatieve hedendaagse aftakking van het Soennisme heeft het koningshuis daar volledig in de zak. De volgelingen van Mohammed ibn Abd al-Wahhaab (1703-1792) hebben het ‘klok-terugzetten naar jaar 0 in de zandbak’ hoog in het vaandel staan. Een zandbak die zich langzaam maar zeker uitspreid over Europa.

‘Welkom heten’ werd ruimte maken, vrijheden inleveren en – inmiddels – aanpassing opeisen

Als vele monstruositeiten begint het klein en onbeduidend. Ik herinner me de sociale clubjes in oude wijken in Rotterdam, die leuke dingen organiseerden voor de burgers daar. Voor ‘gastarbeider’-vrouwen organiseerden zij naaicursussen en andere nuttige samenkomsten. Om de moslimnieuwkomers over de drempel te krijgen, hoefden zij slechts de helft te betalen van het entreegeld. In tegenstelling tot de gewone Nederlanders, waaronder Surinamers, Kaapverdianen en Indonesiërs uit die oude afbraakbuurten. Kritiekloos werd deze apartheidspolitiek geaccepteerd, want goed bedoeld.

‘Welkom heten’ werd ruimte maken, vrijheden inleveren en – inmiddels – aanpassing opeisen. Langzamerhand ontstonden aparte ingangen en zitplaatsen in theaters, aangepast kunstbeleid, gescheiden artsenopleidingen, eigen gebedsruimten en gesponsorde moskeeën waar geïmporteerde predikers vrijuit hun haat druppelsgewijs konden toedienen aan de gelovigen. En het werd allemaal geaccepteerd, want ruimdenkendheid…

Politici lijken het prima te vinden om Westerse vrijheden op te offeren voor stemmen. Meevarend onder deze verstikkende deken van goedheid glibberde het met oliegeld gesponsorde Wahabisme mee over de (kies)drempel. Zo glibberig dat Saoedi Arabië onbeschaamd Duitsland hulp toezegde voor de ‘vluchtelingen’-invasie, in de vorm van de bouw van tweehonderd moskeeën: zonder officieel weerwoord. Het is dezelfde onbeschaamdheid waarmee oliegeile machthebbers, politici en hun lakeien kritiekloos hun opportunistische agenda’s volgen. Dat religies perfecte werktuigen zijn, wist Seneca al.

Het geheven zandbak-vingertje eist dat vrouwen zich oerzedig moeten gedragen, op straffe van lastig gevallen mogen worden

Wegpoetsen lukt niet meer. De ingedruppelde haat toont zich in de minachting waarmee de nieuwkomers neerkijken op de westerse samenleving, en in de misdaadcijfers. Onze wetten zijn ondergeschikt aan ‘religieuze’ zandbakwetten. De seculiere samenleving is te koop gezet. In Engeland kent men al diverse shariarechtbanken. Iets wat ondenkbaar zou moeten zijn in een seculier land. Het betekent immers overdracht van soevereiniteit aan die shariarechters. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen zijn overboord gegooid in de race om de macht. En het zijn mannen, maar bovenal de vrouwen die de prijs voor deze coulantie gaan betalen.

Het geheven zandbakvingertje eist dat vrouwen zich oerzedig moeten gedragen, op straffe van lastig gevallen mogen worden, verkrachting, zelfs eerwraak. Het wordt oogluikend en begripvol toegelaten: ‘Ze weten immers niet beter’… Langzamerhand zie ik steeds meer mensen zich terecht afvragen wat de toekomst voor hun nageslacht gaat brengen.

Zie ’socialistisch ideaal’ Zweden: een vernield land dat emigratiecijfers publiceerde die – voor het eerst in de geschiedenis – een duidelijke stijging van vertrekkende vrouwen laten zien. Nog even en onze enige hoop ligt bij een Europabrede exodus van heldhaftige, slimme vrouwen, richting een vrijere wereld. De dragers van de beschaving die hier teloor gaat en ontaardt in een zandbak vol machtsbeluste idioten.

Over de auteur

Faulks
Jester, former 'Master of the Revels', Fool on the Hill, vrije ziel.... en wil dat graag zo houden.
Faulks @Revelsoffice

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
7 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Adriaen
7 jaren geleden

Ik ben zeer bezorgd maar dit artikel vind ik toch wat té alarmistisch. Daarmee zet je jezelf buitenspel in de discussie ben ik bang. Bijvoorbeeld in Engeland heeft men sharia councils en geen sharia courts. Ben ik ook tegen daar niet van maar zo vlieg je dus wel uit de bocht.

Asher
Hoofdredactie
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Adriaen

In Engeland worden beide termen door elkaar gebruikt, sharia council en sharia court. Twee woorden voor hetzelfde fenomeen. Dat een stuk alarmistisch is, wil niet zeggen dat je je daarmee buiten de discussie plaatst. Dat zou inhouden dat je in het debat alleen gematigde stellingnames mag betrekken. En dat is natuurlijk onzin. Soms is er echt reden om alarm te slaan.

Adriaen
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Asher

Okay, niet buiten de discussie maar, en dat heb ik heb niet uitgezocht, maar ik zou alarm slaan als councils als courts gebruikt worden. Maar ik neem aan dat er in Engeland ook kritische volgers zijn die dat in de gaten houden. Over councils op zich is al jaren alarm. Niet in de msm maar bereik je die met deze artikelen en met deze site? Je hebt meer kans als je court-gebruik van councils rapporteert.

L King
L King
7 jaren geleden

Wat een briljant stukje tekst………..

Ron
Ron
7 jaren geleden

Hier is duidelijk gebleken dat machthebbers uitermate onbetrouwbaar zijn en zeker niet het belang van hun eigen volk voorop hebben staan, hooguit het belang van een toplaag die als enig belang hebben om veel winst te maken.

trackback

[…] Lees verder>>> […]

Guardiacivil
Guardiacivil
7 jaren geleden

Heldhaftige slimme vrouwen die vluchten? Ik vrees dat wanneer alle landen zijn volgelopen en je niet aanpast of de koranlessen gaat volgen je kop eraf vliegt. Deze waanzin moet snel gestopt worden. Zoveel zogenaamde vluchtelingen zoek, wapentransporten waarvan slechts een vrachtwagen onderschept kon worden. Hoeveel moet er nog gebeuren eer Europa wakker wordt???

7
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x