MoslimBroeder die juicht voor Hamas verkozen tot beste politicus Rotterdam

Op het moment van schrijven is de uitslag nog niet bekend, maar gezien de kritiekloze aanbidding door de media in de Rijnmondregio en het Algemeen Dagblad van Willem Solleveld en Mark Hoogstad (tevens jurylid) in het bijzonder, ga ik er gevoeglijk van uit dat de race al gelopen is en Nourdin el Ouali, de voorman en oprichter van  ̶m̶o̶s̶l̶i̶m̶p̶a̶r̶t̶ij “de door islam geïnspireerde partij” NIDA de verkiezing gewonnen heeft. Officieel evenwel wordt de uitslag pas later vanavond bekendgemaakt.

Bedenkelijke tweets of filmpjes van el Ouali die op zijn minst tegen racisme aanzitten worden door de MSM steevast met de djellaba der liefde bedekt. Wèl buitenproportionele aandacht in de media voor de door NIDA geïnitieerde bijeenkomst “Eenheid overwint terrorisme!” naar aanleiding van de aanslagen in Parijs, die toch slechts op enkele honderden deelnemers kon rekenen. Tevens mocht de ‘ludieke actie‘ van 7 november gericht tegen de komst van Wilders op veel bijval in de pers rekenen. Een activistisch ingestelde docente schroomde zelfs niet om studenten hiervoor te ronselen bij haar werkgever, de Hogeschool van Rotterdam.

Bedenkelijke filmpjes van el Ouali worden door de MSM steevast met de djellaba der liefde bedekt

Op GeenStijl viel de naam van ex-GroenLinkser el Ouali (géén familie van de zelfbenoemde “opiniemaker“) voor het eerst op de ochtend van 13 februari 2014, omdat hij die avond daarvoor te gast was bij Pauw en Witteman. Diezelfde middag reeds dook hij weer op op dit weblog toen hij hoopte nog wat extra aandacht te pakken door in Metro te liegen over vermeende doodsbedreigingen aan zijn adres die op GeenStijl gedaan zouden zijn. Een bewering die alhier keihard gelogenstraft werd.

In februari 2015 zou hij weer opduiken toen hij er niet voor bleek terug te deinzen, om samen met zijn maatje Anne de Jong, die hij nog kende van zijn pogingen in 2011 om met de Gaza-Flotilla mee te varen, kinderen (waaronder zijn eigen zoontje) in te zetten voor zijn politieke doeleinden.

Maar wat nu heeft hij met de MoslimBroederschap en terreurorganisatie Hamas te maken zult u vragen? Welnu, in december 2012 reeds gaf hij een lezing over zijn avonturen in Palestina op een benefiet in Rotterdam waar geld ingezameld werd voor stichting ISRAA. Dit is de opvolger van Al Aqsa, een stichting die verboden werd wegens financiële steun aan terroristische activiteiten van Hamas. En mensen die weleens het blog van Carel Brendel lezen zullen weten dat el Ouali gelieerd is aan moskee De Middenweg (bekend geworden door Jan Eikelboom).

tegenwoordig is el Ouali ook zelf prediker in deze moskee

Sinds december 2013 prijkt zijn gezicht niet alleen op de coverfoto van moskee De Middenweg in Rotterdam-Blijdorp, maar tegenwoordig is el Ouali ook zelf prediker in deze moskee.

Een moskee, die een centrum van de Nederlandse tak van de Moslimbroeders is, opgericht door Jacob van der Blom (op deze foto uit 2013 te zien in De Middenweg samen met “de belangrijkste fondsenwerver van Hamas in Europa”, de Palestijns-Nederlandse activist Amin Abou Rashed).

Op zijn Facebook-pagina zien we deze Rashed trots poseren met Hamasleider Ismail Haniyeh, voormalig rechterhand van de oprichter van de Palestijnse terreurorganisatie, Ahmed Yassin. En wie geeft daar een ‘duimpje’ aan dit illustere duo? Juist, NIDA-frontman Nourdin el Ouali.
Maar goed, als je je ware gezicht zo goed voor de reguliere media weet te verbergen en hen al twee jaar lang om je vinger weet te winden, dan is de titel ‘Politicus van het Jaar’ misschien wel meer dan verdiend.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x