Permanente revolutie met de Internationale Socialisten

Internationale Socialisten verkondigen de permanente revolutie, die ooit door Lenin’s handlanger Trotski werd verzonnen. Trotski eindigde in Mexico met een pikhouweel in zijn schedel. Met de vriendelijke groeten van Stalin. Maar de permanente revolutie leeft nog steeds.

Het leven van Internationale Socialisten bestaat uit uitslapen, spandoeken maken, flyeren, actiebijeenkomsten houden en demonstreren. Ze zijn vooral tegen.

Tegen kapitalisme (lees: de westerse democratie), fascisme (lees: de westerse democratie), racisme (lees: alle blanken), kolonialisme (lees: de westerse democratie), sexisme (lees: alle varianten van vrouwenhaat, behalve die in de islam) en homofobie (lees: alle varianten van homohaat, behalve die in de islam).

Internationale Socialisten hetzen zij-aan-zij met moslimextremisten, antifascisten, antiglobalisten, BDS-ers en antiracisten voor Gaza, tegen Israël, tegen zionisme en voor onbeperkte immigratie. Ook Groen-Linkserts, SP-ers en migratiewetenschappers demonstreren graag met ze mee.

Het wordt een druk weekje. Hou je vast.

Vanmiddag 14 uur demo Vluchtelingen Welkom! op de Dam. Morgen reprise hiervan in Groningen. Dinsdag in Nijmegen actiebijeenkomst tegen TTIP. Woensdag in Amsterdam tegen de Uitverkoop Van Griekenland. Donderdag in Zeist lawaaidemo tegen uitzetcentrum in Zeist. Zaterdag in Amsterdam symposium over racisme, islamofobie, antisemitisme en uitsluiting.

Ik ben blij dat Internationale Socialisten alle dagen van de week hun recht op vrije meningsuiting en vrije vergadering uitoefenen. En dat wij die noeste, full-time arbeid mogelijk maken door hun sociale uitkeringen te financieren. Dat is pas het ware socialisme!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
LOB
8 jaren geleden

ymmd – op het punt – perfect de stemming reflecteerd – chapeau – en ik mag het aanvullen met een bijdraag op oppositie24. de – War Against Citizen -http://opposition24.de/buergerkrieg-in-deutschland-oder-krieg-gegen-die-buerger/217507

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x