MiddagHumeur: Hulde aan de Positiviteit!

Omdat mij te verstaan is gegeven dat ik positief tegen de wereld moet aankijken en niet van die rechtse, zure stukjes moet schrijven die niks bijdragen aan het algemeen welzijn en waar sowieso niemand op zit te wachten en wat ook al in alle kranten staat, ben ik tot inkeer gekomen. Ik zal de zaken positief benaderen. Voor één dag dan, want positiviteit moet natuurlijk geen gewoonte worden.

Daar gaan we.

HULDE aan de talloze BN-ers en politici die op de radio en TV, in de kranten en op de sociale media hun verpletterend in orde zijnde moraliteit bewijzen door op te roepen tot open grenzen en ongelimiteerde opvang van vluchtelingen!

HULDE aan ons kabinet, dat in zijn onmetelijk nobele streven naar wereldvrede onze krijgsmacht heeft teruggebracht tot een handjevol straaljagers, anderhalf marineschip en een paar pelotons commando’s! De vijand zal voortaan met dialoog, bloemen en pang-pang worden onthaald.

HULDE aan alle antiracisten en diversiteitsdrammers die ervoor hebben gezorgd dat 15 miljoen niet-zwarte Nederlanders zich nu bewust zijn van hun racistische geaardheid en hun racistische kinderfeestjes!

HULDE aan ons politiekcorrecte klimaat, waarin het verkondigen van melodramatische meningen en verheven principes veel belangrijker wordt gevonden dan het daadwerkelijk aanpakken van problemen!

U ziet het. Positiviteit is zóóóóó makkelijk. Positiviteit lost alles op.

De zure wereld bestaat per slot van rekening alleen maar in je hoofd.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
3 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Victor Onrust
7 jaren geleden

Je moet nog wat oefenen…

Monique
Monique
7 jaren geleden

p.s. Ben er helemaal vrolijk van geworden:>)

Monique
Monique
7 jaren geleden

Fantastisch! Ik had het niet beter kunnen verwoorden! :>)

3
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x