OchtendHumeur: Limonade Verboten!

Overijverige Amsterdamse Handhavers Openbare Ruimte verbieden een paar meisjes op het Java-eiland limonade te verkopen aan SAIL-bezoekers. De meisjes hadden zo maar een tafeltje neergezet op de stoep. De brutaliteit! De openbare orde was dus duidelijk in het geding. En ze hadden geen vergunning!

Hier word ik dus moedeloos van. Ik vraag me werkelijk af wat de prioriteiten zijn van het korps handhavers van de gemeente Amsterdam. Het afstraffen van burgerzin, ondernemersgeest en creativiteit?

Laat deze pseudo-politie zich speerpunten op de kansparelende scooterjeugd die de stad dagelijks onveilig maakt. En op de Amsterdammers en bedrijven die hun vuil gewoon op de stoep kieperen waar en wanneer het ze uitkomt. En op de teringzooi in het Vondelpark op een zonnige dag. En op de Oosteuropese zakkenrollers en winkeldieven die groepsgewijs de stad leegroven.

Dat lijkt me wat prettiger voor de leefbaarheid van de openbare ruimte dan het bang maken van jonge meisjes.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x