OchtendHumeur: TTIPpelaars!

De motie is aangenomen. De Amsterdamse gemeenteraad wijst het handelsverdrag TTIP tussen de EU en de VS af. Het verdrag is er nog niet eens. Maar met wereldstad Amsterdam valt niet te spotten. De hoofdstedelijke megalomanie kent zoals gebruikelijk geen grenzen.

Het is natuurlijk de afdeling flauwekul en voor de bühne. Amsterdam gaat namelijk niet over verdragen. Amsterdam kan afwijzen wat het wil, dat verdrag komt er toch. En als het er is, is het Europees recht. En gaat het brave Nederland als braaf EU-lid het verdrag braaf uitvoeren.

Wat Amsterdam van TTIP vindt, doet dus helemaal niet ter zake. Peuterpats, zou Kees van Kooten zeggen. Laat de gemeenteraadsleden van 020 nou eindelijk eens ophouden met buitenlandse politiek te bedrijven.

Ze kunnen nog niet eens een stedenband aangaan.

Reacties worden gemodereerd. Lees hier onze spelregels. Reacties die de regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen leiden tot een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Victor Onrust
5 jaren geleden

Het gemeentebestuur (en raad) kan nog niet eens een stukje werelderfgoed goed beheren. Ze laten het verzuipen in de toeristen.

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x