Jankfeministes!

“Al dat feministisch PMS-geïnspireerd gezever leidt maar tot één conclusie: Het is tijd voor een revival van het masculinisme.” Dit twitterde ik afgelopen vrijdag naar aanleiding van weer talloze RT’s van verongelijkte dames in mijn TL. Meteen ontving ik een reply van @Benavra: “stukje?” Laat ik het maar doen, was mijn stille reactie.

Het huidige feminisme heeft niets meer te maken met de BH-verbrandende en Baas-in-eigen-Buik-scanderende vrouwen van slechts enkele decennia geleden. Dat waren pas echte feministen. Vrouwen die de strijd aangingen, barricades bouwden, beklommen en verdedigden en het opruimen van de troep aan de mannen overlieten. Echte vrouwen die wat konden, die respect verdienden. Vrouwen die voor vrijheid kozen en tegen onderdrukking ageerden. Vrouwen die het zelf voor elkaar wilden krijgen en het niet aan de andere sekse wilden overlaten.

Vrouwen, kortom, waar een man alleen maar van kan houden (al zullen maar weinigen dat openlijk toegeven).

Hoe anders is dat met de huidige generatie feministes. Ik zal geen namen noemen, nee dat doe ik echt niet. Wat een slap stelletje jankerige, huilende, kwezelende, gekwetste, met een Calimero-complex behepte dreinfabrieken zijn dat. Gatverdamme, labbekakkerige mietjes. Ik kan er niets anders van maken.

In plaats van een andere positie te veroveren zitten ze verongelijkt langs de kant van de weg, verzinnen een glazen plafond, kijken naar de mannen en vragen angstig: waarom ik niet?

Dit type feministen verschuilt zich achter de glorie van de vorige generaties. Ze zeggen wel dat ze willen, maar ze kunnen niet. En hun niet kunnen willen beargumenteren ze met kreten in de trant van: “De blanke man houdt ons tegen”. Ooh, boohoo. Sodemieter toch op, bitches.

Dit zijn vrouwen die niets liever willen dan thuis gezellig de bloemetjes schikken, een potje koken voor het kinderrijke gezin, de man – die na een lange werkdag thuiskomt – de gestopte pijp, een koud glas bier en warme pantoffels aanreiken. Ze zeggen het alleen niet, omdat ze denken dat ze het niet mogen zeggen. Wat zouden de andere Viva-lezeressen wel van hen denken?

Het zijn natuurlijk niet alleen de vrouwen die de vrouwen dwingen feministisch te denken en een light versie daarvan aan te hangen. De oorzaak ligt ook bij de gefeminiseerde mannen die wat graag met een schort aan op zondagochtend met stoffer en blik door het huis razen. Daar worden de vrouwtjes van Nederland doodongelukkig van. Die willen een man in huis, die een echte man is.

Daarom, mannen van Nederland, heeft u een taak: masculiniseer! Neem een voorbeeld aan de Kenaus van de jaren ’60 en ’70. Werp het juk van de metroman, van de androgyne rokjesdrager, van het opgelegde ideaalbeeld dat vrouwen van u denken te hebben verre van u. Doe iedereen een plezier, laat je vertroetelen, verdien het geld. Want de huidige generatie feministes vraagt, bidt en smeekt daarom.

Bent u niet getrouwd met een jankfeministe, maar met een vrouw die niet jengelt, maar gewoon werkt, haar eigen geld verdient, carrière maakt en regelmatig een bedrijfsborrel bezoekt? Prijs u rijk, u hebt een voor velen begerenswaardig exemplaar aan de haak geslagen.

Over de auteur

Peter van Dijken
Man met een missie en een mening. Conservatief, liberaal. Voor alles een ras-optimist. Publiceerde eerder op Liberale Media en DDS. Ziet een mooie toekomst voor Europa zonder EU en Euro. Is te volgen op Twitter via @PetervanDijken

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x