Ongecontroleerde immigratie ontwricht elke samenleving

Wanneer keert dit desastreuze tij?

‘Wir schaffen das’ en ‘vluchtelingen welkom’ waren lang de leidende mantra’s voor een op naïef idealisme gebaseerde immigratiepolitiek. Maar zelfs de grootste voorstanders hiervan, zoals de Democraten in de VS, veranderen nu acuut van mening als ze zelf met een grote instroom van immigranten worden geconfronteerd en de daardoor veroorzaakte problemen op hun stoep belanden. Gaat Europa tenslotte ook de desastreuze gevolgen van ongecontroleerde immigratie erkennen en het beleid veranderen? Het lijkt daar nog niet op, schrijft Alma van Hees.

In New York is nu ook een migrantencrisis uitgebroken. Sinds de lente stuurt Texas illegale immigranten, die in enorme aantallen de grens oversteken en hun staat binnenstromen, in bussen door naar andere steden. Bij voorkeur naar Blue Cities of Sanctuary Cities, bestuurd door Democraten die altijd immigratie hebben verwelkomd. Zo ontving New York City al meer dan 100.000 mensen, voor wie inderhaast opvang moest worden geregeld. Zoals in het Stratford Arms hotel, voorheen een studentenonderkomen.

Veel New Yorkers zijn hier niet blij mee. De migranten houden zich aan geen enkele (verkeers)regel en als je ze erop aanspreekt bespugen ze je, schelden je uit voor racist white bitch of laten hun broek zakken en gaan masturberen, zo luiden sommige klachten. “Ze denken dat Stratford een all-inclusive resort is met gratis Wifi, gratis huisvesting en gratis medische zorg, en ze deden zelf niets. En ze weten dat slecht gedrag niet bestraft wordt,” aldus een bewoonster.

“Stuur ze terug!” riepen woedende New Yorkers op een bijeenkomst waarop de Democraten hun beleid kwamen verdedigen met: “These are folks that will take New York City to a better place”. Ze werden overschreeuwd door een boze menigte en bliezen smadelijk de aftocht.

 

New York wordt verwoest

De burgemeester van New York, Eric Adams, altijd pro-immigratie, veranderde acuut van mening: “Never in my life have I had a problem that I didn’t see an ending to. I don’t see an ending to this,” Adams said Wednesday. “This issue will destroy New York City. We’re getting 10,000 migrants a month.”

Er is een tekort van $12 miljard, dus moet op elke voorziening worden bezuinigd, stelt Adams. Maar New Yorkers die protesteren tegen het reserveren van een verzorgingshuis voor migranten worden zonder pardon door de politie afgevoerd.

 

Chicago

In Chicago worstelen ze met hetzelfde probleem. Massa’s migranten moesten op de grond slapen in bijvoorbeeld ruimtes op het vliegveld, verscholen achter grote zwarte gordijnen. Daarover werd volop geklaagd, want het is natuurlijk de normaalste zaak van de wereld om een ander land binnen te wandelen en gratis onderdak, voedsel en verzorging te eisen. Dus worden er zo snel mogelijk tentenkampen opgezet met alle bijbehorende voorzieningen. Kosten: eerst $29 miljoen, oplopend tot $302 miljoen tegen het eind van dit jaar. Maar is dit veel? In het UK zijn de huisvestingskosten van migranten alleen al in hotels opgelopen tot acht miljoen pond per dag.

 

Texas

Ondertussen worden wagonladingen immigranten naar de VS-grens aangevoerd. Texas neemt inmiddels maatregelen tegen de nieuwe ongecontroleerde instroom van migranten, die via de Eagle Pass binnenkomen.

Ze versperren hen de weg met prikkeldraad. Dat vervolgens door afgezanten van de Biden-regering wordt doorgeknipt, waarna Texas het weer herstelt. Bizar.

Inmiddels heeft de Biden-regering afgelopen augustus het maandrecord gebroken met meer dan 300.000 illegale immigranten die de grens overstaken.

 

Goedkope arbeidskrachten

De CEO’s van onder andere Pfizer en Blackrock zien echter geen enkel probleem. Integendeel, ze drongen er bij president Biden op aan om direct werkvergunningen aan de illegale migranten te verstrekken, die dat vervolgens heeft gedaan. Never mind dat dit misbruik van wetgeving is en dat de veelal ongeschoolde migranten de werknemers aan de onderkant van de arbeidsmarkt verdringen, omdat zij bereid zijn een nog lager loon te accepteren.

 

Europa en Lampedusa

In Europa is ook al jaren een migrantencrisis gaande, die nu weer extra opvalt vanwege de enorme instroom in Lampedusa als favoriet en dichtstbijzijnde landingspunt vanuit Afrika. Sinds de recente migratiedeal met Tunesië, dat smokkelbootjes vertrekkend vanaf hun kusten tegen zou houden in ruil voor hulp en geld, is het aantal migrantenboten alleen maar toegenomen.

De migranten, overwegend jonge mannen, worden vanaf het overvolle eiland met veerboten afgevoerd naar het vasteland om vervolgens naar hun favoriete bestemming te reizen. Duitsland? WELT-columnist, journalist en schrijver Henryk M. Broder fileert de Duitse en Europese politiek: “Das ist keine Flüchtlingskrise, das ist eine Lawine […] Jetzt ist der point of no return überschritten, wir haben hier Millionen von Menschen und ich bin ratlos.”

De burgemeester van Lampedusa is net zoals zijn collega in New York ten einde raad. “Vluchtelingen zijn hier niet welkom. Lampedusa moet vrij zijn. We willen alleen maar leven van de visserij en het toerisme.”

De EU kon er natuurlijk niet onderuit om ‘te hulp’ te schieten, en er werd weer van alles door Ursula von der Leyen beloofd. Zoals het verbeteren van de opleiding van de Tunesische kustwacht. Ze is er vast niet van op de hoogte dat die kustwacht lucratief samenwerkt met de mensensmokkelaars.

 

Economische ‘vluchtelingen’

De Franse journalist Erik Tegnér ondervroeg op Lampedusa de nieuw aangekomen migranten: waarom zijn jullie gekomen? Een official van de EU maakte daar bezwaar tegen met het argument dat dergelijke beelden, waarin de migranten openlijk toegaven dat ze om economische redenen waren gekomen, hun asielaanvraag zouden kunnen bemoeilijken (!).

Nu is het helemaal geen nieuws dat de asielprocedure op grote schaal wordt misbruikt door economische migranten. Het is in de EU al lang bekend dat vijftig procent van de ‘vluchtelingen’ geen geldig asielmotief heeft, maar afkomstig is uit veilige landen, schrijft Harrie Verbon in Wynia’s Week. “Dit blijkt uit statistieken die de Europese Commissie geregeld publiceert. De helft van de asielzoekers die de EU bereiken voldoen dus niet eens aan de ruime EU-definitie van een vluchteling.” Het is ook niet voor niets dat zij zonder identiteitspapieren arriveren om terugzending te bemoeilijken. Uit de cijfers blijkt ook dat maar 8% van de migranten uit vrouwen bestaat.

 

Tijdgeest

Mensenrechtenactivisten zijn van mening dat een landsgrens een achterhaald negentiende-eeuws begrip is. Iedereen moet kunnen wonen in het land van keuze, lang leve het globalisme. Dus de armen en verdrukten hebben het mensenrecht om zich in het welvarende vrije Westen te vestigen. Zoals deze standup-comedian en acteur Louis C.K. het verwoordt: “Als we open grenzen toestaan krijgt Amerika een heleboel problemen… maar dat is goed. We moeten problemen hebben. Het is niet eerlijk dat het leven in Amerika goed is terwijl het slecht is in derdewereldlanden.”

Deze opvatting wordt breed gedeeld, ook in Europa. Het gevolg is mondiale, onbeperkte migratie, want ‘een vaderland’ is uit de tijd en landen zijn van niemand, vinden de globalisten. En aangezien zij het voor het zeggen hebben kennen we nu een tijdgeest, die gebaseerd is op naïeve en onhaalbare idealen en de harde werkelijkheid totaal negeert. ‘Open grenzen’ is een luxe geloof van een linkse elite die de schadelijke gevolgen hiervan niet onderkent en willens en wetens negeert. Of van de Paus, die het heeft over “verouderde en oorlogszuchtige nationalismen”, we moeten “de pijnkreten” horen die uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten komen, en mensen toelaten die “oorlog, honger en armoede ontvluchten”, in plaats van het behoud van het eigen welzijn te benadrukken.

Die naastenliefde is vast goed bedoeld, maar er zijn talloze ‘goede bedoelingen’ die, eenmaal omgezet in daden, tot desastreuze effecten leiden.

 

Tij keren

Toch zijn er wel politici die hebben geprobeerd het tij te keren. Wellicht herinnert u zich de Italiaanse politicus Matteo Salvini, die niet meer toestond dat boten met migranten in Italië aanmeerden. Dat riep veel weerstand op en herhaaldelijk werd hij voor het gerecht gedaagd. Douglas Murray, schrijver en journalist, vestigt in zijn recente artikel in The Spectator de aandacht op het lot dat politici wacht als ze de wet willen handhaven door illegale migratie niet toe te staan. En Salvini is niet de enige die voor het gerecht is gesleept. Wat betekenen deze voorbeelden voor andere politici die tegen illegale immigratie willen optreden? Het is veiliger om maar mee te buigen, stelt Douglas Murray.

Murray bezocht Lampedusa in 2015, het begin van de migrantencrisis, en het was voor hem de aanleiding voor het schrijven van zijn boek ‘The Strange Death of Europe“. Hij schreef toen dat Europa bezig is zelfmoord te plegen, of de leiders hebben in elk geval besloten zelfmoord te plegen. In hoeverre de Europese bevolking hiermee instemt is natuurlijk een andere zaak. Sinds 2015 is er niets veranderd, constateert hij somber.

 

Giorgia Meloni

De Italiaanse bevolking heeft de nogal rechtse Giorgia Meloni tot president gekozen, die beloofde hard op te treden tegen illegale immigratie. Tot nu toe heeft niemand daar iets van gemerkt. Maar vanwege de problemen op Lampedusa beloofde Meloni dat er in hoog tempo detentiecentra worden gebouwd om de migratiestroom op te vangen en er is inmiddels geregeld dat migranten zonder papieren nu tot 18 maanden lang vastgehouden kunnen worden.

Of dat volstaat om de gemoederen tot bedaren te brengen is maar zeer de vraag, nu ze eveneens de armoedetoeslag van €500 per maand heeft afgeschaft. Dat heeft in Rome al tot botsingen van boze Italianen met de politie geleid. Voor die armoedetoeslag is geen geld, maar dat is er wel voor de Afrikaanse immigranten die €1050 per maand kosten, zo luidt de kritiek. Het is overal hetzelfde liedje.

 

Nederland

Ons demissionaire kabinet trekt twee miljard uit voor armoedebestrijding en vier miljard voor migranten. En probeert op de valreep de spreidingswet er nog door te loodsen, waarmee gemeenten gedwongen kunnen worden asielzoekers op te nemen. Want de nood is hoog. Wanneer keert dit desastreuze tij?

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
24 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Youp
Youp
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

“een op naïef idealisme gebaseerde immigratiepolitiek”

Daar mag je toch wel vraagtekens bij plaatsen.
Verschillende groepen mensen mengen en verplaatsen zijn van oudsher bekende technieken om lastige volken ronder te houden. Stalin had er een handje van, maar ook de Britten hebben ooit wat protestante Schotten tussen katholieke Noord-Ieren geplaatst. Ging niet helemaal lekker. Ook bij onze zuiderburen zijn er spanningen tussen de Franstalige en Nederlandssprekende Belgen. Moet ik nu geloven dat dit niet begrepen wordt door politieke leiders? Moet ik denken dat de massa-immigratie in heel Europa en inmiddels gedurende de nodige decennia een ongelukje is?
Waarbij hele redelijke, goed onderbouwde kritiek meteen wordt neergesabeld en door onwelriekende kwalificaties wordt omgeven, wat leidt tot sociale isolatie voor de criticus.

Nee, ik geloof dat niet.
Hier wordt een plan uitgevoerd.
Wat men er mee wil, daar mag je naar raden. Maar het feit dat globalistische organisaties en hun NGO’s grote voorstanders zijn doet vermoeden dat het met Agenda 2030 n de 17 SDG te maken zal hebben.

Het stopt dan ook pas als de globalisten gestopt worden: het partijkartel, de EU, de NAVO en al die andere daarmee vervlochten organisaties.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Youp

Het kán simpelweg niet dat het ze ‘overkomt’ dat het maar door en door gaat, inderdaad. Het begint wel sterk te lijken op kwaadaardigheid, als je beseft dat groepen van het eigen volk het nakijken hebben, terwijl voor illegalen (want dat zijn de meesten) jaar na jaar na jaar miljarden worden uitgetrokken.
Ik wíl zo niet denken, maar je kunt moeilijk meer anders.
En ik vrees al helemaal de dag dat de boel ontploft.

Youp
Youp
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Niets is wat het lijkt

Ik ben bang dat je serieus rekening moet houden met de mogelijkheid dat ‘ontploffen’ precies de bedoeling is. Chaos is het plan. Als mensen bang zijn kun je vrijwel elk krankzinnig radicaal plan er doorheen drukken.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Youp

Was het debat over de dwangwet aan het kijken, maar heb het uitgezet. Niet te harden. Niet goed voor mijn bloeddruk en nachtrust.
Links blijft maar volhouden en als fait accompli presenteren, dat er geen migratieprobleem is. Als we nu maar veel opvangplekken hebben is er geen probleem….. Hoe wereldvreemd wil je het hebben.

Gussel
Gussel
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Niets is wat het lijkt

Ik heb de hele rit wel uitgezeten. Hoe is het toch mogelijk, dat sommige kamerleden geen gezond verstand bezitten en dit elke keer weer etaleren.

Andre
Andre
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Youp

Wat men er mee wil…als de natie-staten ineenstorten door de gevolgen van migratie zullen er alleen maar ‘administratieve provincies’ van de EU overblijven, die dan direct vanuit Brussel bestuurd kunnen worden, zonder tussenkomst van nationale parlementen.
Dan hebben ze de enige bestuurslaag geëlimineerd die de nationale identiteit kan uitdrukken.

Youp
Youp
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Bovendien is er dan geen nationale identiteit meer om te vertegenwoordigen waarmee de raison d’être voor de natiestaten is opgeheven.
We gaan een nieuwe mens maken, een Europese mens; waar hebben we dat ook al weer eerder gehoord?

Andre
Andre
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Youp

Er is tot op zekere hoogte een overeenkomst tussen wat gebeurde in het Romeinse Rijk en wat nu gebeurt in Europa.
In de loop van de 3de eeuw waren de Romeinen niet meer goed in staat om de barbaren buiten de grenzen te houden. Er waren teveel barbaren en bovendien waren ze steeds beter georganiseerd.
De Romeinen sloten verdragen met sommige barbaren – de Goten, de Franken – en lieten vervolgens toe dat ze een bepaald gebied, meestal langs de grens die ze moesten verdedigen tegen andere barbaren. Ingevolge het verdrag werden de barbaren ‘bondgenoten’ genoemd, die werkten voor de Romeinen, net als de migranten nu.
Op die manier probeerden de Romeinen de druk op de grens te verlichten en ook hun eigen slagkracht te vergroten.
Dit werkte een tijdje. Uiteindelijk waren de ‘bondgenoten’ zo goed gevestigd in het toegewezen gebied, dat ze dit op eigen houtje gingen uitbreiden en geheel voor eigen rekening gingen besturen. Daaruit zijn Spanje en Frankrijk ontstaan.

Laatste aanpassing 2 maanden geleden door Andre
Andre
Andre
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

1) Het niet ‘eerlijk’ is dat het leven goed is in de VS en slecht in de derdewereld landen – zegt een acteur. (waarschijnlijk een acteur uit dezelfde stal als Zelensky).
Maar het is wel eerlijk dat iemand gewoon de VS binnendringt, wetende dat zulks illegaal is en de inwoners van de VS geen indringers willen. Als de migranten het huis van de acteur binnendringen, dan ben ik benieuwd of hij dat nog steeds ‘eerlijk’ vindt.
2) Waarom zijn die grenzen opgericht? Omdat het eerlijk is te beschermen wat je tot stand hebt gebracht in het leven. Hun enige daad was in een bootje dobberen , opgepikt worden door een NGO (die 20.000 dollar per dag betaalt voor een schip) en vervolgens profiteren van de sociale voorzieningen die Europeanen door hard werk en discipline hebben opgebouwd. De organisaties die de migratie steunen, vallen niet alleen de natie-staat aan, maar ook het zelfbeschikkingsrecht van de onderdanen ervan.
Wat de paus ‘verouderde en oorlogszuchtige nationalismen’ noemt, is doodeenvoudig het recht op zelfbeschikking. Hetzelfde recht wat de Afrikanen uitoefenen door illegale grensoverschrijding. Wij hebben net zoveel recht als zij.
Het meest oneerlijke over deze situatie is dat we elke dag worden voorgelogen door onze politici en onze media over illegale migranten en dat mensen blijven stemmen op liegende politieke partijen.

Ni28
Ni28
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Hoe een droombeeld in nachtmerrie kan veranderen daar moeten de linkse mensen pas door praktijk achter te komen. Wat een ander kan bedenken moet de ander met de lijf ervaren voordat het kwartje valt. In de VS sturen de gouverneurs migranten naar democratische staten om hun te confronteren met wat zij doen. In Europa is het nog treuriger. Zolang men blijft alleen over verdeling praten komt er geen einde aan. Overal in de wereld waar het tot vechten komt zullen wij hier merken want hier gaat men nog steeds van uit dat en tien liter water in een literfles past zonder te mossen. Dictators lachen zich een breuk om de naïviteit domheid van de Westerse wereld. Zo wordt Europa veroverd zonder een schot te hoeven te lossen. Domheid is de beste vriend van de wereld dictators. En de ngo’s niet te vergeten dat zijn de beste compagnons. De linkse idealisme komt ons duur te staan. Europa dreigt te verdwijnen tussen de vele derdewereldlanden en holt qua kennis en armoe achteruit. Globalisme is verdelen van armoe en meer niet. Wie dat niet kan bedenken moet niet aan de roer
staan. Dat is gewetenloos en desastreus voor de inwoners van Europa die grotendeels zwijgen an laten het over zich gaan.

Laatste aanpassing 2 maanden geleden door Ni28
Realist1966
Realist1966
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Darwin in optima forma. De sterksten en slimsten overleven. Dat zijn vermoedelijk niet de fatsoenlijke autochtonen die alles gelaten over zich heen laten komen.

Joke
Joke
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Grenzen helemaal dicht voor asielzoekers en immigranten. Dat zorgt voor minder druk op de huizenmarkt en ook op de zorg.

Jos
Jos
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Natuurlijk ontwricht ongecontroleerde immigratie de samenleving.
Maar de huidige immigratie is m.i. wel degelijk gecontroleerd.
Door links beleid, een minister de eerder uitsprak ‘hoe meer immigranten hoe beter’ diverse klupje die gesponsord worden door de postcode loterij. Een serie NGO’s met subsidie en George Soros…enz enz….
We spreken over gesubsidieerde en gefaciliteerd immigratie.

audio1958
audio1958
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Komt er ooit een einde aan? Ik ben bang van niet. De EU bepaalt en Nederland durft niet tegen te stribbelen. Men offert simpelweg de eigen bevolking op. Misschien een heel zwart scenario, maar zo voel ik het. En het gaat een keer fout…

Hesa
Hesa
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Goed artikel. Vooral over van der burg. De man zelf neemt natuurlijk geen vluchtelingen op in zijn villa. Nee, dat moet de gewone burger doen, die steeds minder geld te besteden heeft.
En van der burg verdient tonnen aan de vluchtelingenstroom.

Bernard
Bernard
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Onze Westerse samenleving wordt ontwricht door het collectief samenspel van linkse groeperingen. Zuid America loopt leeg en vermengt zich met de bevolking van het land van onbegrenste mogelijkheden USA en de bevolking van Afrika mengt zich met de Europese samenleving met als gevolg VOOR IEDEREEN: Geen voldoende voedsel, geen onderdak, geen (medische) zorg en dus een uitgeholde samenleving waarbij iedereen uiteindelijk gelijk gesteld wordt aan elkaar, zonder onderscheidt des aanziens en men moet leven in een semi communistische wereld met gelijke inkomsten voor iedereen. Geen bezit, geen rechten en hevige onderdrukking, geen vrijheid van meningsuiting en werkkampen tot ver in Siberie toe. Een valuta, een wereld dictator. Een toekomst beeld dat nog ca 20 tot 30 jaar verwijderd ligt, maar wel het voorland voor het Westen gaat worden.

Bernardo A.
Bernardo A.
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Links populistisch luidt het: “iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen”.

Daar kan je prima mee leven, als je:
A. De verzorgingsstaat afschaft, dus geen gratis inkomen meer voor nieuwkomers.
B. Lokale wetten handhaaft.
C. vereist dat je de lokale gebruiken als norm accepteert.
D. net als met verkeersovertredingen adequaat handhaaft en vervolgt.

Als je hard moet werken voor een bestaan in je “nieuwe” vaderland en je moet aanpassen aan de normen en waarden van dat land houdt je qua immigranten Polen en Oekraïners over. Rijk gepigmenteerde mensen en Arabieren zal je dan in mindere mate aantreffen.

Waarbij opgemerkt, dat het afschaffen van alle toeslagen etc i.c.m. een vlaktax zoveel rondpompen van geld overbodig maakt, dat iedereen, autochtoon en nieuwe allochtoon, er beter op wordt.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Bernardo A.

Ik ben altijd al van mening geweest dat ieder mens in principe het recht heeft zich daar te vestigen waar hij/zij/het denkt een goed leven te kunnen opbouwen. De aarde is van iedereen. Echter zul je je dan moeten aanpassen aan de mores en de verplichtingen in het aankomstland. De aarde is om goede redenen niet grenzen-loos. Dat er alleen rechten vrijwel zonder plichten aan nieuwkomers, die ook meestal de wet al overtreden als ze binnenkomen (illegaal), worden verleend, is ronduit catastrofaal. Een open uitnodiging om hier te komen hangmatten, vaak levenslang. Op kosten van mensen die met werken een steeds verder uitgekleed inkomen verdienen.
De instroom verminderen? Laat in de herkomstlanden breed verspreiden dat niemand zonder papieren en illegaal overstekend meer een status, vergunning of uitkering en recht op gezinshereniging krijgt.

Frank
Frank
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  Bernardo A.

Bernardo, dit zal gewoonweg gaan gebeuren. Punt A al op heel korte termijn, max 5 jaar omdat het geld gewoon op is bij de meeste NL-ers. Die verzorgingsstaat gaat als we zo doorgaan binnen 5 jaar door het putje. Je punten B/C/D gaan ook gebeuren, maar warschijnlijk niet door de politie en rechtsstaat maar door lokale voornamelijk autochtone milities die huis en haard gaan beschermen omdat de politie niks gaat handhaven.
Interessant punt gaat dan worden aan welke kant politie en handhaving gaat staan. Ik vrees het ergste wat dat betreft. Politie is al heel lang niet meer aan de kant van autochtoon NL.

HenryN
HenryN
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Het AD kopte onlangs: 1.5 mln per week voor 3000 a-zoekers op die 2 cruise boten!!
Rekent U even mee dat is € 500 per week per a-zoeker of te wel € 2000 per maand. (OK dat krijgt die asielzoeker natuurlijk niet in z’n handje er zit ook nog huur inbegrepen van die boten) Maar aan die alleenstaande en/of gehuwde AOWer of niet door zijn schuld geworden WWer wordt dit bedrag niet besteed!! Laat dat maar even inzinken

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt
2 maanden geleden
Antwoord op reactie van  HenryN

Nee, dat IS de huur van de, ik meen 2, cruise schepen. Daar komen de kosten voor IND, AIVD, advocaten enz., personeel, zorg en levensonderhoud plus zakgeld nog bovenop. En indirect nog veel meer.

Marien
Marien
1 maand geleden
Antwoord op reactie van  Niets is wat het lijkt

dr Jan van de Beek en collega’s hebben een gedegen rapport gemaakt over de kosten van migratie en die zijn schrikbarend hoog. Echt onbetaalbaar, dit. Men rolt de kosten uit over de Nederlandse burger.

Andre
Andre
2 maanden geleden
Artikelwaardering :
     

Deze video toont wat er allemaal gebeurt langs de grens Hongarije-Servië. De ‘vluchtelingen’ hebben Kalashnikovs, ladders om de hekken over te steken en hebben er geen moeite mee om de mensen in hun toekomstige gastland te bestoken met kogels en staven.
https://www.youtube.com/watch?v=UepVcOq-p2k
De beelden spreken voor zich. Elke week proberen 1000 mensen de Hongaarse grens over te steken.

Laatste aanpassing 2 maanden geleden door Andre
Marien
Marien
1 maand geleden
Artikelwaardering :
     

duidelijk artikel. Het hele migratie gebeuren lijkt een scenario dat is geschreven door mensen die samenlevingen willen ontwrichten.

24
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x