Hoe zit het nou met die Kaag-subsidie voor Palestijnse terreur?

Resultaten Israëlisch onderzoek binnenkort openbaar

Herinnert u zich nog het Israëlische meisje dat door een terrorist werd vermoord, wiens organisatie werd gefinancierd door Sigrid Kaag? In het onderzoek dat volgde zijn zes Palestijnse ‘welzijnsorganisaties’ ontmaskerd als terreurorganisaties. ‘Toppoliticus’ Kaag staat nu op de lijst van financiers van terreur. Straks wordt ze vogelvrij verklaard. Op welke tafel gaat ze dan dansen, vraagt Simon Soesan zich af.

Eindelijk is ze dan waar ze al zo lang van heeft gedroomd! Internationaal bekend!! Joepie!!
Eh … bekend? Meer berucht.

De Israëlische minister van Defensie Gantz deelde recent mee dat zes Palestijnse ‘welzijnsorganisaties’ zijn ontmaskerd als terreurorganisaties. Deze ontmaskering is te danken aan Sigrid Kaag. Haar financiële steun aan zo’n terreurorganisatie, die leidde tot de moord op een Israëlisch meisje door een terrorist, bracht een onderzoek naar Palestijnse “mensenrechtenorganisaties” teweeg. Daaruit bleek niet alleen dat Kaag daadwerkelijk terreur ondersteunt, maar het bracht ook een hele wereldkaart aan het licht waarop te zien was welke organisatie door wie gesteund wordt en waar het geld naartoe gaat.

 

Terreurlijst

Ze kan nu mekkeren en heerlijk mondain uit de hoogte zeggen dat het “heulemaal niet waar is”, maar de ‘ich habe es nicht gewusst’-tactiek kan haar deze maal niet redden. Kaag gaat, net als haar hartsvrienden in Teheran, op de lijst van financiers van terreur. Grote eer voor Nederland, dat ouden van dagen laat creperen om een bruine neus te halen in Brussel en dus hevig niet-gedocumenteerde terroristen Nederland binnenhaalt.

Dus Nederland heeft een geverifieerde lijsttrekker die nu op de lijst van financiers van terreur staat! Feest in huize al-Qaq, waar de wierook onder het beroemde portret met aarts terrorist Arafat wel zal worden aangestoken, met de Engelse zin “mission accomplished”. Nederland kan trots zijn – niet alleen als houder van het wereldrecord Joden Doden (1940-45), maar nu ook als enige land in de EU waar officieel een toppoliticus aan kan blijven, terwijl ze terreur ondersteunt.

 

Documenten

Afgezanten van Israël zijn momenteel onderweg met documenten om de VS, VN en de halfbakken EU te laten zien hoe het allemaal in elkaar zit. Het was te verwachten dat corrupte politici een rapport met een dergelijke inhoud niet weten te lezen, daarvoor zijn ze niet gekozen. Ikzelf noem het al het “Kaag-systeem”, waarin belastinggeld wordt doorgesluisd naar moordenaars.

O, en ik zie nu al de boze reacties, maar die krijg ik sowieso. Mensen schrijven me boos dat mijn drie vaccinaties helemaal niet helpen (terwijl mijn laatste test liet zien dat ik voor 97% beschermd ben) en dat ik woon in een gejat huis van Palestijnen (ons huis werd in 1972 gebouwd op gedocumenteerde gekochte grond op de berg Carmel). Iedereen op Twitter weet het beter, vooral de helden die niet onder hun eigen naam durven te tweeten. Die zijn trouwens de meest fervente critici, maar kunnen geen enkele bewering ondersteunen met bewijzen.

 

Vogelvrij

En dat dacht Kaag waarschijnlijk ook: laat ze lullen, het kan niet bewezen worden. Welnu: dat kan dus wel en Kaags naam gaat vanaf deze week overal ter wereld prijken, want het is allemaal dankzij haar aangetoond. De kans dat Kaag op de lijst van andere terreur-financiers komt te staan is dus groot en van daar is de stap naar vogelvrij verklaard worden klein. Uiteraard kan ze zich gaan verbergen in haar huis in Oost-Jeruzalem, hoewel meneer al-Qaq ook nog wat heeft in Bagdad. Maar dat mag u zelf opzoeken – de Belastingdienst deed dat kennelijk niet…

De Amerikaanse president wil in het Midden-Oosten een Amerikaans consulaat voor Palestijnen. Nee, niet in Ramallah, waar de bendeleiders van de PLO zich gevestigd hebben. Welnee. Hij wil dat in het centrum van Jeruzalem. En terwijl de hele wereld dat een legitieme eis vindt, kan ik u vertellen dat de reden achter deze eis niet alleen politieke, maar ook veiligheidsredenen heeft: niemand kan een Amerikaans consulaat/ambassade (als er een land was dat Palestina heette) in Ramallah beschermen. Zeker niet tegen de doorgeslagen terroristen, die door Kaag gefinancierd worden.

 

Spelbreker

Even voor de duidelijkheid: Kaag is geen terrorist. Net als Grapperhaus maakt ze haar handen niet vuil en weet hoe ze ‘het spel moet spelen’. Daarom ben ik een spelbreker, omdat ik er trots op ben te kunnen rapporteren dat ik geholpen heb om deze bal – het onderzoek naar haar financiële steun aan terreur – rollende te houden en kijk: het wordt een sneeuwbaleffect. Ze kan zich misschien het beste weer aansluiten bij de VN-niksnuttenclub, waar ze, ver van de camera’s, kan doorgaan met haar duistere praktijken.

Ikzelf beloof u in alle rust te wachten tot ze eindelijk vogelvrij wordt verklaard. Kijken op welke tafel ze dan gaat dansen.

Over de auteur

Simon Soesan
Simon Soesan
Simon Soesan woont sinds 1973 in Israël en is directeur Europa van Taglit - Birthright. Soesan is bekend van columns in o.a. NRC Handelsblad, het Reformatorisch Dagblad, Israël Actueel en het Nieuw Israelietisch Weekblad.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
15 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Stel je voor, dat je als Nederlandse burger moet meemaken, dat als het Kaag lukt om Rutte te laten struikelen, de eerste vrouwelijke MP van Nederland wordt.
Na Rutte met zijn vele leugens en zijn vergeetachtigheid, komt Kaag, die zei het, via, via, de subsponsor is van Palestijnse terreurorganisaties, aan de macht in Nederland.
De Duitsers lachen zich een hoedje.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Dan kunt u gebruik maken van de eveneens D66 regeling om vroegtijdig dit leven te verlaten. D66 heeft overal een oplossing voor.

karton
karton
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

H.J.
Ik verwacht dat de Duitsers beslist niet de enigen zullen zijn die zich een hoedje lachen. Nederland is nu al, in de ogen van velen, een lachwekkend landje geworden.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het blitzkrieg van Kaag lijkt in een Russische winter terecht zijn gekomen. Zoals alle politici die gefaald hebben houdt zij zich in stilte. Kaag met haar Palestijnse lijnen zou nooit minister van BZ mogen zijn en überhaupt niet in de regering zitten. En de EU bewijst haar vijandige standpunt tegenover Israel door een boycot
tegen Expo 2020 in Dubai en 2022 in VAE op te roepen omdat deze vredesverdrag met Israel hebben ondertekent en dat moet afgestraft worden. Het Europese parlement tegen vrede in het MO blijven de Palestijnse terroristen steunen. Dat de Amerikaanse president een consulaat voor Palestijnen in Jeruzalem wil openen zegt ook mee dat Jeruzalem Palestijns is. Trump zou het nooit doen
maar Biden is net zo slap als de EU.

Rob
Rob
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ben benieuwd hoe het uitgelegd wordt bij NPO/Buitenhof, als het überhaupt al ter sprake komt

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Rob

Mijn idee is simpel, als de Nederlandse overheid heeft bepaalt, dat de bewuste groepering een terreurorganisatie is, dan is iedere ondersteuning en of deelname strafbaar.

Dus OM werk aan de winkel.

Theo Prinse
Theo Prinse
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Dank voor dit artikel. De onderste steen moet boven !

Mathilde Van Vliet
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Goed zo. Sigrid alQaq-Kaag: down the drain!

Paul
Paul
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Het enige wat het Nederlandse volk hoeft te doen is nee te zeggen

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Paul

Kijk Paul, de natuur heeft het zo geregeld, dat bijna de helft van de bevolking geen ballen heeft, maar mijn indruk is dat een te groot deel van de andere helft, ze ook niet durft te tonen.

Ineke van den Hof
Ineke van den Hof
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Geweldig artikel, de woede van de schrijver voel ik ook. Helaas kiest Nederland altijd voor de verkeerde kant en de huidige mensen aan de macht zijn het summum. We blijven hopen op gerechtigheid, voor Kaag maar vooral voor Rina en haar familie.

Peter
Peter
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Beste Simon,

Dat op socialmedia een hoop drek rond loopt is een feit. Daar moet je je niks van aantrekken. Je hoeft jezelf ook niet te verdedigen of te verontschuldigen voor de plek waar je woont.
Dat de ‘vaccins’ (gen therapie, want ze mochten niet als vaccin worden geregistreerd) werken zal zeker, al moet je elke keer weer updates halen. Voor oudere mensen en risico groepen is dat een goed idee, maar voor jongere en gezonde mensen die er alleen een snotneus van kunnen krijgen niet zo. Er wordt steeds meer bekend van de nadelige bijwerkingen en ook onderzoeken wijzen het uit. Kijk om je heen en gebruik ook andere media kanalen en niet alleen de msm waar een eenzijdig verhaal wordt verteld. Je zal daar genoeg onderbouwing vinden.

Mvg, Peter

Theresa Geissler
Theresa Geissler
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

De dag dat dit hautaine, misselijkmakende creatuur metterdaad vogelvrij wordt verklaard, sta i k te dansen op mijn tafel – zij het dan ook virtueel!
Tevens zal ik dan niet kunnen wachten om mijn mede-reageerders van het Duitse blog ‘conservo’ – ook mijn blog dus – op de hoogte te brengen. Die weten nl. ook al, wie zij is – door mij, uiteraard.

s.f.hoekstra
s.f.hoekstra
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

had allang door dat die vrouw stinkt meneer Soesan , dit distillerend uit haar taalgebruik die elke twijfel in heur kopje niet weergeeft ( en ze heeft toch zo’n fraaie studie record … )

Carrt Petri
Carrt Petri
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Mevrouw Kaag’s bijdrage aan de Nederlandse politiek!
Dat dit kán en mag gebeuren is een werkelijk een schande voor Nederland.
Meteen (laten) stoppen en excuses aanbieden.

15
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen