Woke Woensdag – Van GroenLinkse Vliegreizen tot de Genderfae

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Woke Woensdag - Van GroenLinkse Vliegreizen tot de Genderfae Redactie opiniez

Titelfoto: The Colours of Love door Roman K, gepubliceerd onder CC BY-NC 2.0.

Welkom bij de Woke Woensdag van 25 augustus 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

GroenLinks is de Vliegschaamte voorbij

Na talloze Haagse therapiesessies, trainingen en voorzichtig overstappen van fiets naar roeiboot, zeilboot en trein, hebben GroenLinks-politici eindelijk afgerekend met hun alles verlammende vliegschaamte. Je mag als GroenLinkser weer klimaatvervuilend en CO2-uitstotend verre vliegreizen maken en tegelijkertijd anderen die dat ook doen de les lezen over duurzaamheid. Een GroenLinks-delegatie ging op bezoek in Caraïbisch Nederland. Uiteraard werden de all-inclusive resorts niet vergeten, waren er fotomomentjes met arme mensen in hun sloppenwijken en las Paul Rosenmöller (ja, Laura Bromet, zo schrijf je die naam…) enkele door zijn medewerkers geschreven toespraakjes voor. Verder heerlijk ontspannen. De Groene Klimaatkanjers hebben het verdiend.

 

Taliban kent de ware sharia niet

Gelukkig hebben we de Afghanistan- en islamexperts van de Publieke Omroep die ons behoeden voor onnodige misverstanden over de Taliban en hun opvattingen over de islamitische heilstaat. De ingehuurde wetenschappelijke staf van de NOS in de personen van Arabiste Al Zwaini en Genderexpert Kwakkenbos heeft vastgesteld dat de Taliban zich niet aan de sharia houdt. En dat de sharia so wie so multi-interpretabel is en het er maar van afhangt hoe je er tegenaan kijkt en nog meer van al dat progressieve kapotgenuanceer. Een hele geruststelling voor de wereld dat de radicale islam eigenlijk wel meevalt en dat het een allemaal kwestie van definitie, interpretatie en invalshoeken is.

 

Een ons-soort-mensen tuinfeest

Eindelijk even onder elkaar. Nancy Pelosi en haar Democratische geldschieters organiseren een tuinfeestje plus diner voor ons-soort-mensen. Mondmaskers zijn vanzelfsprekend niet verplicht, alleen de al dan niet gekleurde mensen die het gezelschap bedienen dienen hun gezicht te bedekken. Want je zou toch niet willen dat het gewone volk al die Progressieve Deugprominenten besmet. Dat moeten we met elkaar niet willen.

 

De Regenboogpolitieauto

Eindelijk. Een afschrikwekkend nieuw wapen in de de niet aflatende strijd tegen homo- en LHBTIQ etc – gerelateerd geweld: de Regenboogpolitieauto. In het Verenigd Koninkrijk wordt dit wondermiddel de laatste tijd grootschalig ingezet om criminelen op te sporen en af te schrikken. En uit te stralen dat de politie Heel Erg Deugt en er voor alle gendertypes is. Het is trouwens nog maar de vraag welke regenboogkleuren er moeten worden gebruikt, want daarover lopen de gemoederen in de Woke- en Gendergemeenschap hoog op. En dat de politie geacht wordt alle burgers te beschermen wisten we toch al?

 

Militaire VerWoking

Alsof de militaire vernedering in Afghanistan nog niet genoeg is dringen de generaals van de Amerikaanse luchtmacht aan op verdere verWoking van officieren en soldaten. Vanaf nu is het voor alle studenten van de Air Force Academy verplicht om Marxistische Black-Lives-Matter trainingsvideo’s te bekijken en de achterliggende boodschap van het verwoestende effect van White Privilege en systemisch racisme te internaliseren. Zodat ze zich bewust worden van hun eeuwige schuld.

 

Ook het Britse leger is gelukkig geheel in handen van Woke-bevelhebbers.

 

Hoe word je een mediaster

Schrijver en columnist Arthur van Amerongen ziet scherp dat de gendergekte tot allerlei onbegrijpelijke termen en situaties leidt, die op zich dan weer een probleem schijnen te zijn en reden voor media-aandacht en gesprekken aan de Deugtafels van de publieke omroep. Een soort permanent zelfvoorzienend publiciteitssysteem. En D66 zit er nog achter ook via de dames Kaag en Van Engelshoven die kwistig strooien met subsidiegelden voor genderclubs die vervolgens ons en elkaar het leven zuur maken.

Woke Sugarcoating van Biden

De progressieve media hebben vier jaar lang alles gedaan om elke beslissing en daad van president Donald Trump af te branden en te demoniseren. Maar nu Wokie Joe Biden aan het roer van de VS staat en tot verbijstering van de westerse bondgenoten halsoverkop wegvlucht uit Afghanistan, onder achterlating van hypermodern militair materieel voor de Taliban, doen de Woke Deugmedia en de Democraten in de VS er alles aan om deze beschamende vertoning goed te praten.

 

It’s raining them

De aloude pophit It’s raining men is natuurlijk niet inclusief en Genderneutraal genoeg. ‘Mannen’ zijn immers social constructs en komen voort uit een verouderd begrippenkader. Beter is het de non-binaire term them te gebruiken, de genderneutrale aanspreekvorm waarmee de hele genderkaartenbak wordt afgedekt. Dit overigens tot verbazing van de Stichting De Roze Leeuw, die nog gewoon ouderwets voor de belangen van homo’s en lesbi’s opkomt en dat ook niet meer schijnt te mogen doen van de Woke genderbeweging.

 

De Placioseksueel

In de serie nieuwe Genderontdekkingen (de al eerder in deze serie besproken permanent uitdijende LHBTIQ-etc. etc. kaartenbak) is er de gloednieuwe ‘ik-raak-jou-aan-maar-blijf-van-mij-af’ mens ontdekt. Inmiddels geclassificeerd als de Placioseksueel. Ook deze onderdrukte mensensoort heeft uiteraard recht op subsidie en media-aandacht.

 

De Genderfae

Een tamelijk ingewikkeld nieuw Gendertype is de Genderfae. Gelukkig weet Bunt Sukino dit Gendertype op heldere wijze van alle kanten te belichten. Als u het desondanks nog steeds niet snapt, kunt u contact opnemen met de wetenschappelijke bureaus van D66, BIJ1 en/of GroenLinks. Die hebben er een heldere kijk op.

 

De vrouw bestaat niet

Dat zagen we dus al honderdduizenden jaren verkeerd. Het menstype ‘vrouw’ bestaat helemaal niet, is een groot misverstand, een betekenisloos feit en een ‘social state’, whatever that may be. Al die onzin over biologie en XX-chromosomen leidt alleen maar af van de enige echte realiteit: het immer uitdijende genderpalet, waaruit iedereen zijn eigen gender kiest. Dus doen trivialiteiten en verouderde begrippen als ‘mannelijk’ en ‘vrouwelijk’ er helemaal niet toe. Dat we dat niet eerder hebben ingezien.

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
12 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

In Afganistan is voor dit onderwerp nog veel werk aan de winkel,zijn er nog missionarissen te vinden die de Taliban willen bekeren of durven ze niet voor de klas te gaan staan ,het is hier bijna een schande als je hetero bent, wat zijn we diep gezonken .Kappen met bijdrage geven aan al die onzin en stuur ze gewoon aan het werk,dan is het zo afgelopen met deze nieuwe ambtenaren . D66, BIJ1 en/of GroenLinks. Geldverslinders die niks toevoegen aan de maatschappij,sex maar zoveel je wilt ,en trek aan wat je spannend vind ,maar laat de bevolking met rust,Orban heeft het stukken beter op een rijtje

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Peter

Inderdaad Peter, Boedapest bezocht wat een verademing, in Boedapest is het gewoon weer leven zonder gelul.

Kom je dan weer op Schiphol, dan zakt die Corona angst deken weer over je heen, kompleet met het uitdelen van gratis Corona zelf test.

Wat een …land is Nederland.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De Woke gemeenschap komt op voor de moslim vluchteling. Zullen zij dit blijven doen als zij met hun hoofd naar beneden van een flatgebouw gegooid worden?
Dit hele gebeuren met de LHTB etc. is een decadente welvaart virus dat erger is dan Corona. Ik heb het al een keer eerder geschreven: over vijftig jaar lachen onze kleinkinderen ons uit, als er nog wat te lachen valt.
Met open ogen tuinen wij er in.

Verduin
Verduin
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Binzrath

Wat denkt u van het niet willen beschermen van de Europese grenzen door de EU en deze wijd openzetten voor iedere “zieligerd” die hier wil wonen. Het ophalen van ons vijandgezinde mensen door NGO bootjes. Het levenslang onderhouden van hele groepen onbekende vreemdelingen.
Dit is het toppunt van degeneratie en decantentie door een teveel aan welvaart en zal tot de ondergang van de Westerse maatschappij leiden.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Verschrikkelijk, het weggestuurde kabinet Rutte 3 luidt de noodklok, de stroom gelukszoekers is zo groot, meer opvangplekken (woningen).
De Nederlandse burgers, moeten nog maar een poosje langer wachten.

Verschrikkelijk, Rutte, oh Rutte waar haal jij het lef vandaan.

Peter
Peter
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Lees net dat dat Kaag een huis heeft gekocht van 1.4 miljoen .Ze hebben er zelf weinig last van .Onze kinderen en kleinkinderen hebben weinig goede vooruitzichten met dit beleid.De regering is momenteel zo bezig dat terwijl het schip zinkt,ze zelf vanuit de reddingsboten roepen vrouwen en kinderen eerst .

Milo
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Elke woke woensdag voelt als een jaw drop. De mensheid heeft een hoop tijd voor gekkigheid, laten we dat dan maar als de vooruitgang zien.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Tijd voor een economische crisis in de heb-ik-me-jou-daar-klasse. Kunnen we ons weer bezighouden met de basiszaken van het leven en kan deze onzin weer voor een jaar of 40 terug in de kast. Net als na de debiliserende jaren ’70.

johanHoe ver staat het
johanHoe ver staat het
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kaag en Schippers zijn met het nieuwe wonderwapen van ons leger op weg naar Kaboel, Kaag vliegt toch energie neutraal en geluidsarm.. De Taliban sidderen van angst voor dit verf kanon dat alle zebrapaden in Kaboel in de regenboog kleuren
zal schieten. Dat zal de Taliban wel overtuigen van de woke krachten

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Elke week weer een andere abnormaliteit net zolang dat normaal abnormaal is geworden. Ernie schreef terecht een grote economische crisis en dan ons weer bezighouden met basistaken van het leven en deze onzin weer zeer veel jaren in de kast.

Verduin
Verduin
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Laura Brommet werd door haar vader in een van zijn documentaires over extreem – rechts even aan het woord gelaten. De domheid spatte er vanaf.

trackback

[…] Redactie OpinieZ Redactie OpinieZ Welkom bij de Woke Woensdag van 25 augustus 2021. Een wekelijkse rubriek waarin […]

12
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen