Woke Woensdag – Van Eindtijd-angst tot Trixic- en Toricseksuelen

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

 

Welkom bij de Woke Woensdag van 11 augustus 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

 

Eindtijd-angst

Maandag 9 augustus publiceerde het VN-klimaatpanel IPCC, met het oog op de VN-klimaatconferentie eind dit jaar, alvast één hoofdstuk uit het VN-onderzoeksrapport dat medio 2022 moet verschijnen. Het leidde tot emotionele reacties bij onze ‘geëngageerde’ politici en hun spreekbuizen in de media.

“Het is code rood voor de mensheid. Het is nu of nooit”, meldde D66-angstprediker Sigrid Kaag:

“Zolang als ik leef wordt de dreiging groter en urgenter”, liet haar GroenLinks-concurrent Jesse Klaver met droge ogen weten:

 

Volwassenen angst inboezemen is één kant van de zaak. Maar wie de kindergeest heeft, heeft de toekomst, moet de gedachte zijn op de redactieburelen van onze publieke omroep. “Het klimaat verandert heel erg snel. Zo snel is het in de afgelopen 2000 jaar nog niet voorgekomen. Dat staat in een groot onderzoek waar honderden onderzoekers zeven jaar lang aan gewerkt hebben“, is de angstaanjagende boodschap waarmee de makers van het NOS-Jeugdjournaal de kinderfantasie op hol laten slaan, met als gevolg dat steeds meer kinderen niet goed meer kunnen slapen, bij de psycholoog belanden of erger.

Neem het verhaal van de familie Deckwitz. Twee neefjes van NRC-columniste Ellen Deckwitz konden het laatste klimaatnieuws niet meer aan.

De oudste neef, die dankzij de klimaatcrisis al jaren kampt met een pre-traumatische stressstoornis, was na het rapport zo van slag dat hij een oxazepam mocht. Na een uurtje maakten woede en doodsangst plaats voor gelatenheid.“, schrijft Deckwitz. “…al die ecosystemen die vernietigd zullen worden, culturen die zullen verdwijnen, diersoorten die worden uitgeroeid. Alleen met de tonijn zag ik het nog goedkomen, tot ik de paragraaf las over zuurstofverarming van de oceanen en toen ook maar een oxazepam nam.“, meldt de eveneens hevig verontrustte columniste.

Hopelijk kan de familie Deckwitz (en andere door Eindtijd-angsten bevangen Nederlanders) de oxazepam laten staan en eens proberen te ontspannen met andere teksten dan die van het IPCC en hun pleitbezorgers. Zoals deze kalmerende klimaatanalyse van Bjorn Lomborg:

Of het essay van onze OpinieZ-auteur Alma van Hees dat verontruste geesten zeker uitkomst zal bieden:

 

Gender-geleerden

Verheugend nieuws uit Duitsland. Er zijn inmiddels meer dan tweehonderd Gender-leerstoelen in het land van de gründlichkeit. Of deze Gender-geleerden ook een bijdrage kunnen leveren aan de wateroverlast in ons buurland is helaas nog niet aan bod gekomen in de politiek en media.

Racistische zwerfkeien

Een zwerfkei van twee miljard jaar oud, die twaalfduizend jaar geleden tevoorschijn kwam door terugtrekkend ijstijd-ijs, is in de ogen van studenten aan de universiteit van Wisconsin een steen des aanstoots geworden. De kei droeg in de jaren twintig van de vorige eeuw korte tijd een kwetsende bijnaam. Een onmeetbaar moment in een zwerfkeienbestaan, maar lang genoeg voor de fijnbesnaarde, academische Woke-populatie om de racistische kei voorgoed van de campus te verbannen.

Het is nog niet duidelijk of er ook gevreesd moet worden voor het lot van de vele Nederlandse zwerfkeien-met-een-verleden die nu nog vredig in ons landschap staan.

 

Nora, een moslima uit de stal van Paul Rosenmöller

Ons onderwijs in niet links maar GroenLinks. Neem de VO-raad, geleid door oud-revolutionair Paul Rosenmöller, de trotse bezitter van een heuse Pol Pot bedankbrief. Kosten noch moeite worden door zijn raad gespaard om de linkse idealen te verwezenlijken. Docenten en leerlingen wordt het juiste pad naar diversiteit en inclusie gewezen met webinars en zoom meetings.

We schakelen over naar Havana aan de Waal: “Als docent van ROC Nijmegen zet Nora Harrachi zich in voor diversiteit, inclusie en kansengelijkheid. Het thema ‘outgrow the box’ staat bij haar centraal. In de strijd tegen kansenongelijkheid pleit zij ervoor om voorbij labels en vooroordelen te kijken,” luidt de introductie. “Hoe de ander jou ziet heeft meer invloed dan we zouden willen. Je daarvan bewust zijn maakt dat je er uit kunt groeien, boven je eigen en andermans verwachtingen”, filosofeert de ROC-docente. Nora blijkt een eigentijdse moslima die zich via Spoken Word tot de kijker wendt.

 

Er gaan koppen rollen in filosofenland

Een wereld zonder mannen

De moeder van alle Woke-series komt eraan: Y The Last Man. Een serie waarin alle mannen (en mannelijke zoogdieren) over de hele wereld in een klap het loodje leggen. Wat rest is een planeet bevolkt door louter vrouwen. Gelukkig, of jammer genoeg, blijkt er nog één man in leven te zijn. Een druppel testosteron in een zee van oestrogeen. Het is een volbloed Woke- productie vol briljante vrouwen, knappe Russinnen, klonende Chinezen en Israëlische vrouwen in de rol van het kwaad. Het geheel uiteraard gefilmd, verzonnen en geregisseerd door vrouwen. Nou ja, buiten die ene man dan…

Verboden boeken

 

Lees- en kijktips

Het OpinieZ Woke watchers-team beveelt aan:

CDA-wachtgeldgraaier Kathleen Ferrier

Kathleen Ferrier, die dankzij een rel rond asielzoeker Mauro acht ton bijeen wist te graaien, wil nu goede sier maken met de prestaties van onze Olympische kampioene Sifan Hassan. Medailles die de atlete heeft verdiend door haar enorme wilskracht, doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit. Maar daar staat Ferrier niet bij stil. Zij denkt alleen aan haar eigen handeltje. Lees het artikel van Arno Wellens dat het ware gezicht laat zien van deze onsmakelijke politieke profiteur.

 

De zelfmoord van de Westerse Cultuur

Twee essays over de vernietigende campagne die ontketend is tegen de Klassieke Muziekcultuur in het westen. De essay-reeks laat zien dat vrijwel ieder aspect van onze cultuur onder druk staat. Een heldere en diepgravende analyse van een zeer verontrustende ontwikkeling.

 

Ondertussen in de Woke-hoofdstad van de wereld

Victor Orban in zijn eigen woorden

Mark Rutte, Sigrid Kaag en Frans Timmermans zijn politici, die de Hongaarse premier Victor Orban voortdurend afschilderen als een dictator, een homohater en erger. Orban dient te verdwijnen is hun repeterende boodschap. Gek genoeg hebben deze politici geen enkele moeite met de antisemitische en homo hatende leiders van Iran, Gaza en Ramallah of Maleisië. Ook de antisemitische oppositie in Hongarije kan rekenen op de steun van dit drietal. Deze houding komt overeen met die van vele andere EU-leiders en de links-liberale politieke kaste in het Amerika van Joe Biden.

Orban legt uit wat hiervan de reden is:

 

Uit de wondere wereld van Woke sex

Deze week:

 

Regenboog-marketing

De afgelopen week meende menig bedrijf en organisatie zich te moeten profileren als pro-xxx (vul hier een gender of identiteit naar keuze in). Dat is goed voor de klandizie en ons sociale profiel, zal de gedachte zijn geweest tijdens de marketing brainstorm sessies. En zo buitelden onze banken, postbedrijven en webwinkels over elkaar heen met bontgekleurde logo’s, filmpjes en pride-preken.

Een korte blik op de Sociale Media laat zien dat de Nederlandse consument onaangenaam getroffen is door deze storm aan hypocriete deug-uitingen. Of de deugmarketeers hun lesje hebben geleerd? Een overzicht:

Uiteraard kon onze D66-Deugdiva Sigrid Kaag niet achterblijven:

Transgender versus Vietnamveteraan

Een botsing tussen fantasie en realiteit:

 

Transgendercriminaliteit

Alsof een verhaal over een transgender YouTuber influencer, die zijn aan dementie lijdende moeder verkracht, niet erg genoeg is, wordt deze biologische man ook nog eens in een vrouwengevangenis geplaatst omdat hij (en de rechtbank) denkt dat hij een vrouw is.

Trixic en Toric

Er zijn weer twee nieuwe gendertypes ondekt: Trixic en Toric. Kijk u even mee?

 

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

 

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
19 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Alysa
Alysa
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik kan sinds lang niet meer volgen wat dat héle transgender-en non-binaire-en vérder gedoe allemaal mag betekenen!

Realist1966
Realist1966
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

Ik wil het ook niet meer volgen. Zonde van mijn tijd.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

juist opgemerkt. Wij hebben besloten alleen maar om te gaan met mensen die we leuk vinden. ook niet leuke familieleden laat ik in sop gaarkoken.

Hans de Jong
Hans de Jong
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Elke als ik maar denk dat er ook maar iets niet aan klopt aan diegene die ik op straat tegenkom, die groet ik met: Hallo alfabet-mens.
De weinige (want het is duidelijk een minderheid) kijken me dan vernietigend aan, en krijg geen terug.
Wat ik ook niet, wang ik vind het griezels brrrrrr.
Oh, zelfs onze honden bij het passeren van zo’n griezel gedragen zich ineens vreemd, grommen en kijken naar ze/ hij / haar/ hun / het / om, wat ze normaliter nooit doen.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Vroeger was een homo een onderdeel van de Nederlandse samenleving.
Nu heb ik het idee dat een homo zijn eigenschappen ten gelden wil maken.

audio1958
audio1958
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Niet de homo maar de beweging er om heen.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  audio1958

Geloof jij audio1958, dat die beweging er ook was geweest zonder homo’s.

Arie
Arie
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Net zoals blm niks met het beschermen van zwarte mensenlevens heeft heeft, zo heeft de lhbtqwerty letterbak niks met homofilie. Dergelijke bewegingen zijn puur marxistisch, en zonder zwarte of homofile mensen zouden er andere excuses zijn bedacht om dezelfde waanzin uit te kramen.

Homofilie heeft altijd bestaan en zal altijd blijven bestaan, en een homo blijft tot zijn dood homo. De pakweg 200 nieuwe “genders” die afgelopen 10 jaar zijn bedacht zijn over 30 jaar weer vergeten. De non-binaire toricseksuele colour-genders van nu hebben dan een gezin en willen nooit meer aan hun idioterie herinnerd worden.

audio1958
audio1958
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Er zijn vele homo’s die niets met de beweging te maken willen hebben. Die gewoon een rustig leven willen leiden.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  audio1958

Er bestaan ook Linkse personen die het beste met anders denkenden voor hebben, maar die hoor je niet.
Dat is waarschijnlijk bij homo’s ook het geval.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het einde van de wereld is nabij. Tenzij u blindelings onze beleidmakers wil volgen die u een woke toekomst onder de regenboog willen aanbieden.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Zielig allemaal. En de politieke elite doet rustig mee, ook zij weten dat het onzin is maar het levert wel gereedschap op om rechts te Woken en cancelen.
Is er leven op Pluto?

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Waarom nog moeite doen om het klimaat te redden,?
Om deze Wokkies en de Islamisten een schone planeet te overhandigen?
Deze extremisten trekken nu samen op tegen de gematigden (rechts liberalen en conservatieven).
Daarna gaan ze elkaar cancellen en van de flat gooien.
Miscchien is de planeet beter af zonder de mens.

Hans de Jong
Hans de Jong
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Even een foutje herstellen….
Het moet zijn: De weinige (want het is duidelijk een minderheid) kijken me dan vernietigend aan, en krijg geen GROET terug.

Marien
Marien
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

soms denk ik wel eens, ‘is er nog IEMAND normaal’? Dat hele woke gedoe zou compleet de kop moeten worden ingedrukt. Die mensen zijn bovenmatig kwaadaardig bezig een wig in de samenleving te steken. Smerig volk.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Als de Ethiopische mevrouw Hassan niet drie medailles had gewonnen voor Nederland zouden de woke mensen zich afreageren op de nationalistisch vlagvertoon van de Olympische spelen. Maar nu zijn de drie medailles van een migranten vrouw even belangrijker en komt nationalisme goed van pas.

nanko55
nanko55
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Maar het allermooiste is toch deze nieuwe “aandoening”:
Pre-traumatische stress stoornis.
Hét woord voor 2021.
Voordat er iets gebeurt al psychiatrische hulp nodig hebben.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door nanko55
Marien
Marien
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  nanko55

ik denk dat we de ‘psychiatrische’ hulp drastisch moeten verminderen. Al dat misbruik van gemeenschapsgeld door een stelletje idi@ten. Alleen de echt gediagnostiseerden helpen en de rest met van die flauwe verhalen gewoon opzouten.

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

We hebben al een T van Trans in het LGBHT+ alfabet.
Nu komem daar nog 2 T’s bij?
Welke T moeten we dan eerst uitspreken? Is daar een competatieve rangorde in?
T van Trans eerst en dan pas Trixit of Torc eerst? Hoe zit het met de H is die exlusief voor Homo en ben ik dus nu een Etro?
Kan ik de A van Alfa reserveren of zou dat te gepriviliseerd zijn om te doen?
In Ben tenslotte ook al Wit met Blanke achtegrond.
Sorry trouwens dat ik door mijn onwetendheid domme vragen stel en eventueel iemand uit de betreffende gemeenschap en hun Woke vrienden kwets.

Waar liggen die Goelags,? Ik zal mij, schuldbewust en vrijwillg melden, als er daar lekkere wijven zijn.

19
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x