Woke Woensdag – Van Regenboogvlaggenoorlog tot Boze Bunnyseksuelen

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Rainbow, pride, gender, woke

Titelfoto: You are beautiful like a rainbow door Edna Winti, gepubliceerd onder CC BY 2.0.

Welkom bij de Woke Woensdag van 4 augustus 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

Regenboogvlaggenoorlog

Het jaar 2021 gaat de geschiedenisboekjes in als het jaar van de Regenboog. TV-decors, trams, bussen en zebrapaden worden en masse voorzien van dikke veelkleurige lagen verf. Aan menig gemeentehuis, politiebureau, D66-hoofdkwartier en door de overheid gesubsidieerd bedrijfs- en verenigingsgebouw wappert dit jaar een fors uitgevallen Regenboogvlag. Kakelbonte kleuren domineren de Sociale Media. Is hier sprake van een weemoedig verlangen zoals vereeuwigd door de zestienjarige Judy Garland in het lied Over The Rainbow uit de film The Wizard of Oz (1939)?

Een korte rondgang door Regenboogland maakt duidelijk dat daar geen sprake van is. Het is allesbehalve pais en vree achter de Regenboog. Er is sprake van een heuse vlaggenoorlog. De redactie van Nieuwsuur ging op zoek naar de ware Regenboogvlag:

Voor wie na het zien van dit filmpje door de Genderbomen het Genderbos niet meer ziet, hier een helder en lezenswaardig overzicht van alle tot nu toe bekende Genderidentiteiten en hun bijpassende vlaggen!

 

Politiekleuren

De Nederlandse politie (van Groningen tot Brabant) heeft inmiddels de juiste vlag gevonden en tooit zich op de Sociale Media in de, naar hun opvatting, enige echte Regenboogkleuren. Een combinatie van ouderwetse Regenboogvlagkleuren voorzien van een (anti-)racistisch, Marxistisch en crimineel pakket Black Lives Matter-kleuren. Niet zo gek als je bedenkt dat menig Woke-diender de afgelopen tijd op de BLM-knie viel tijdens protesten en demonstraties.

 

Gender Letterbak

Je zou in het vlaggengeweld en alle waanzin die zichtbaar wordt achter de Regenboog bijna vergeten dat er ook nog normale mensen rondlopen in Nederland. Zoals Twitteraar @Echoduider (Marcus G), die als antwoord op een vraag van politica Caroline van der Plas een verhelderende en aanbevelingswaardige column schreef: De gemeenschap die een ‘letterbak’ werd.

 

Israël roept Woke-toorn op

Wokies zeggen te strijden voor diversiteit, inclusie en antiracisme. Toch is er één specifieke bevolkingsgroep die je naar hartenlust mag uitsluiten, beledigen, vernederen en vervolgen: Joden. Wie het zelfs maar in zijn/haar hoofd haalt om Joden te begroeten krijgt er meedogenloos van langs in Wokeland. Het overkwam de zangeres Billie Eilish die het waagde om speciaal voor Israël, naast vele andere landen, een promotiefilmpje te maken voor haar nieuwe album Happier than Ever. Ze kreeg een golf van Woke-haat  en antisemitisme over zich heen.

Wel Woke is oproepen tot een wereldwijde intifada en de totale vernietiging van Israël:

Of Joden jagen en lastig vallen in hun eigen huis:

 

Rode Kruis-amateurtoneel

 

Tederheid in de trein

 

GroenLinks-intellectuelen

In de serie aanstormende GroenLinks-intellectuelen, de jonge, revolutionaire communiste Sabine Scharwachter.

 

De twee gezichten van Eindhoven

Losers:

 

En winnaars:

 

Op naar de Woke Krijgsmacht!

 

Lees- en kijktips

Het OpinieZ Woke watchers-team beveelt aan:

Verplichte kost

Een kraakhelder en bijzonder lezenswaardig overzicht van jarenlange mediamanipulatie en bestuurlijk bedrog, samengevat in een reeks tweets door de Britse komiek Konstantin Kisin. De Twitterdraad-versie:

En alle tweets overzichtelijk in één artikel:

 

 

Victor Davis Hanson doorgrondt Woke-isme

 

Bidenees

Tijd voor een korte taalcursus Bidenees:

 

Uit de wondere wereld van Woke sex

Deze week:

Hen

 

De zwangere mens

 

Neurodivergent bunnyseksueel waarschuwt nog één keer:

 

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, George van Bergen, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
16 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Voor mij is de regenboog vooral symbool van mensen die in zinloze en onhaalbare dromerijen geloven. Want een regenboog is geen object in de werkelijkheid, maar een visuele illusie die ontstaat door de breking van licht in waterdruppels. Wie naar de regenboog toeloopt, bemerkt dat deze onbereikbaar is.
Regenboogmensen geloven dus in iets dat onbereikbaar is.
Ook het overschilderen van drie trams in Amsterdam zou duidelijk maken dat het openbaar vervoer voor iedereen is (of zoiets). Nou, dat was allang duidelijk. Het overschilderen van trams of het voeren van een regenboogvlag van de politie maakt slechts één ding duidelijk: dat deze mensen bezig zijn met de waan van de dag, met iets dat overbodig is en hun eigenlijke taak uit het oog hebben verloren.

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Ik denk dat ge (simpelweg) gelijk hebt!

H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Weet jij Andre, dat dit juist de mensen zijn die echt geen raad met zich zelf weten en dat uiten door anders denkenden te demoniseren.
Kijk vroeger in mijn jeugd, was een homo een homo, nu is de homo daar niet meer tevreden mee.

Marti van Lin
Marti van Lin
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Waar baseert u die kennis op H..J? Vreemd genoeg kom ik op Twitter voornamelijk homo’s en lesbiennes tegen, die niets met de letterbak te maken willen hebben en deze zwaar bekritiseren. Ik ben er zelf ook eentje van. De meeste homo’s/lesbiennes horen niet bij de eeuwig gekwetsten. Het zijn voornamelijk linkse BN-ers die de wereld willen redden. De zogenaamde “Antiracisten”, “Antifascisten” en “Mensenrechten Activisten”, die vrijwel iedere tweet besmeuren met “FreePalestine” en een hoop leugenachtige propaganda. “De homo” draait gewoon mee in de maatschapij en is inmiddels allergisch voor de linkse kerk,

H.J.
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marti van Lin

Kijk Marti als wat oudere Nederlander, zijn Twitter en de letterbak door jou genoemd, onbekende dingen voor mij.
Kijk vroeger in mijn jeugd en muzikanten bestaan, was een homo een homo zonder alle poespas er omheen, nu vraagt de homo anno 2021 alleen (veel) meer aandacht.
Let op, het type homo waar ik over praat, kom ik nog dagelijks tegen.

Daan van der Keur
Daan van der Keur
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

In 1986 begon ik aan mijn derde baan op een chromosomen-laboratorium = Cytogenetica. Daar kregen we aanvragen binnen als ‘Micropenis’ (wij grapten dan moet dat niet Megaclitoris zijn) wat er op neer kwam dat de artsen het geslacht niet konden vaststellen. En ook kregen we uiteraard de aanvragen binnen van vrouwen die eruit zagen als vrouw maar wegens afwijkende kenmerken/symptomen misschien wel 46,XY-vrouwen konden zijn. Afijn in alle 15 jaren op Cytogenetica heb ik heel wat sexen zien passeren. Maar zo gestoord als men nu is moet ik toch wel heel erg hard om lachen. Een kind genderneutraal opvoeden hoe volslagen gestoord ben je dan??? En een X in je paspoort willen in plaats van M/V omdat je jezelf ‘anders’ voelt. Man, man ga je eens druk maken over belangrijker dingen dan dit.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Daan van der Keur
Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Daan van der Keur

ja, mee eens. Er wordt een probleem gecreeerd dat er niet is. Want verandert er voor jou iets als je er over zeurt of om erkenning vraagt? Ik ben juist geneigd om diegene te accepteren als ie overal over praat behalve over genderprobleem. Als het over gender geneuzel gaat, denk ik ‘rot op’ ga iets nuttigs doen.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Dit hele wokegedoe heeft maar een doel, een rookgordijn creëeren voor de werkelijke maatregelen.
Het ontnemen van de vrijheden van de Nederlandse bevolking en daarbij schuwt de overheid de leugen en de harde hand niet.
Er was eens een man met snor uit Duitsland, die een spertijd invoerde en ca 80 jaar later, doet een man zonder snor in Nederland hetzelfde.

Binzrath
Binzrath
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Bidenees lijkt mij wel wat, het moet maar eens uitgelegd worden wat Biden raaskalt.
Kijk maar op Youtub op “Biden blunders”. Het ontbreekt de MSM aan ballen om te laten zien dat de machtigste man van de vrije wereld een dementerende man is die vaak het onderwerp en de plaats waar hij is vergeet. Als het Trump was werd het elke dag breed uitgemeten.

Als de wetenschap al aanneemt dat iedereen zwanger kan worden en geen vrouw meer genoemd mag worden, dan vrees ik voor de toekomst. Of we worden over 50 jaar hard uitgelachen door onze kleinkinderen.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Binzrath

Persoonlijk vind ik Joe Biden best een griezel, zoals hij seniel loopt te doen. Die Kamela Harris doet geloof ik helemaal niks.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ook de regenboog op de hemel krijgt een andere betekenis met deze nieuwe massahysterie.

Alysa
Alysa
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik begrijp van héééééééél dat ‘gender’gedoe hoe langer hoe minder; ik ben een vrouw/meisje en ik draag weleens een stropdas, volgens sommige mensen ben ik dan net een transgender en/of wat dergelijks, ik voel mij échter suuuuuuuuupervrouwelijk en eerder een meisje, verder vind ik dat etikketjes plakken op mensen eerder beledigend voor de persoon in kwestie, tenzij die er zelf in mee gaat, maar ik voel me beledigd wanneer mensen mij bv . ’t etikket van ’transgender’ en/of wat dergelijks wensen op te plakken!

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Alysa

Iedereen is gewoon anders. Je hebt mannelijke vrouwen en vrouwelijke mannen en van alles er tussen in. Wat maakt dat uit. Zeur er niet over, leef gewoon je leven en zoek aansluiting bij mensen bij wie je je thuis voelt. Dat doen wij als hetero’s ook.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Marien

OF pak de pestende groep aan. We weten allemaal uit welke hoek de homo treiterij komt, dus draai er niet omheen en praat niet in algemeenheden als je 1 bepaalde probleemgroep bedoelt.

Marien
Marien
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

het is enorm irritant dat woke gedoe. Ik krijg gewoon een hekel aan gender invaliden die maar doorzaniken over hun ‘probleem’. Ik denk, zanik niet zo en ga werken voor de kost.

Richard
Richard
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Een van de zaken die een individualist onderscheid van een kuddedier is denk ik wel dat een individualist een bepaald wantrouwen heeft jegens het eigen gevoel en instinct. We leven in een binnenste buiten gekeerde wereld waarin we in de illusie verkeren ik het ben dat handelt, maar eigenlijk is het zo dat voortdurend de prikkels van buiten ons denken en doen bepaald. De oorsprong van ressentiment. Heb je een dergelijk wantrouwen niet, dan heb je evenmin een middel om met een scheef oog naar het eigen gevoel te kijken en ben je evenmin in staat om meester te worden over het eigen gevoel. Linkse activisten komen mij vaak voor als automaten waarin de knop tot zelfreflectie ontbreekt. Het is waar, ze zijn niet te verbeteren of te verslechteren, je kunt er alleen maar je schouders over ophalen. Het vervelende is wel dat je voortdurend geconfronteerd wordt met irrationaliteit en misplaatst gevoel van de linkse activist.

Het hele racisme en alfabet discussie komt mij voor als een anachronisme, simpelweg omdat het niet spoort met mijn levenservaring. Of we het leuk vinden of niet, racisme en acceptatie nieuwe type mensen is een langzaam uitdovend proces waarin de witte man grote vorderingen heeft gemaakt waarin de met ressentiment bezeten mens als Sylvana Simons nog veel van kan leren. Ook de witte man heeft bijgedragen aan de ontmanteling van het racisme, wat ik alleen wel durf te veronderstellen is dat de witte mensen die bij de speech van MLK hebben gestaan niet de linkse activisten van vandaag zijn.

De grootste vordering die is gemaakt is dat het racisme uit onze epistemologie is verdwenen. Adolf Hitler kwam niet van Mars, maar was geworteld in een wereldwijde racistische epistemologie. Dat is niet meer, daar hebben de blanken ook aan bijgedragen.

16
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x