Woke Woensdag – Van EK-Wokebal tot Trotskistische transbevrijding

Oprispingen uit de wondere wereld van Woke

Welkom bij de Woke Woensdag van 16 juni 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

 

Het EK-Wokebal

Het is de marxistische straatterreurorganisatie Black Lives Matter gelukt om een plaatsje te veroveren op het EK-voetbaltoernooi. Engelse voetballers gaan samen met hun trainer en begeleiders aan het het begin van iedere wedstrijd devoot op de knieën voor het evangelie van BLM. Tot afgrijzen van de betalende bezoekers.

 

Ook Boris Johnson, zijn ministers en andere Engelse politici zijn niet te spreken over de knieval van de multimiljonairs op het veld.

 

Of de voetbalmiljonairs uit andere landen door de Woke-knieën gaan in dit toernooi is nog even de vraag. Schotland heeft inmiddels bezworen rechtop te zullen blijven staan.

 

Mister Woke-USA bezoekt Europa

Joe Biden, de leider van Woke-Amerika, is op bezoek in Europa voor een G7-meeting waar hij wordt uitgelachen:

En hij meent dat Libië Syrië is.

En valt compleet stil tijdens een NAVO-summit:

 

en gaat een topoverleg met de Russische leider Poetin tegemoet, die ter voorbereiding alvast een potje geo-schaak speelt.

 

In onze Woke-media zult u over het pijnlijke zwijgen, de vele vergissingen en het oude mannengemurmel van mister Woke-Amerika niets vernemen. Dat zal de lezers van deze rubriek niet verbazen.

 

“Kinderen, verwerp je ouders!”.

 

“Witheid” als psychiatrische aandoening

Ook de psychiatrie is bevangen door het Wokevirus. Psychoanalist Donald Moss publiceerde een artikel in een tijdschrift voor de gezondheidszorg waarin hij ‘witheid een kwaadaardige, parasitaire aandoening’ noemt.

 

En wat te denken van deze psychiater en Yale-professor met moordneigingen. Je zult als blanke patiënt bij haar op de bank belanden…

 

 

Slavernijmuseum Amsterdam

Er is inmiddels 300.000 euro uitgegeven aan een zoektocht naar een geschikte plek voor een heus slavernijmuseum in Amsterdam. De zoektocht heeft nog niets concreets opgeleverd, maar over de bouw en de invulling van het zwarte Woke-museum is men het alvast roerend eens.

 

Koloniale koningshuizen

Een beetje Woke-universiteit verwijdert alle portretten van koloniale koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen. Wanneer volgen de UvA, de Radboud en andere Woke-academies in Nederland het voorbeeld van Oxford?

 

Woke-recrutering

Twee wervingsfilmpjes voor het leger. Het eerste voor het Russische leger en het tweede voor het leger van de VS.

 

Racistische appeltaarten

 

Het racisme van Oxfam

Wie aan Oxfam denkt, denkt aan seksfeesten, kinderuitbuiting, terreurondersteuning en vorstelijke salarissen. Deze tot in de tenen foute club slaat nu ook het pad in van Woke-racisme en antifeminisme. Een huiveringwekkend verslag:

Woke-taalgids

 

Hoe verwijder je een Wokie

 

Lees- en kijktips

Het OpinieZ Woke watchers team beveelt aan:

 

Over het Noord-Koreaanse denken op universiteiten

Lees en bekijk de ervaringen van de Noord-Koreaanse vluchteling Yeonmi Park, met de westerse Woke-cultuur.

 

En deze Chinese moeder:

 

Een zwarte moeder:

 

“Ik ontmoette de Taliban, ik ontmoette voorzitter Kim. Niets van dat alles maakt me zo bang als wat er vandaag op onze universiteiten en op onze campussen gebeurt.”:

 

Gruwelen die ook in het Nederlandse onderwijs gemeengoed worden:

Martin Bosma over het oprukkende Woke-virus

Cancel culture

Hoe het leven en de carrière van componist Daniel Elder werd verwoest nadat hij zich uitsprak tegen brandstichting in zijn stad.

Tien voorleesboeken voor Woke-ouders

 

Uit de wondere wereld van Woke-sex:

Deze week:

Trotskistische transbevrijding

Hilarisch artikel! Misschien moeten de Trotskisten van socialisme.nu hun transgenderbevrijdingsboodschap maar eens pitchen in een socialistische heilstaat als Cuba, China of Venezuela. Waarschijnlijk zitten ze binnen vijf minuten in een strafkamp.

 

Yippie!

Eindelijk een fietspad voor LHBTIQ+’ers! Het Utrechtse Science Park heeft het langste regenboogfietspad ter wereld geopend.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, George van Bergen, Ines van Bokhoven, Jan Gajentaan, Alma van Hees, Rutger van de Noort en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
5 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Elke keer val ik van verbazing in verbazing. We zijn compleet gek aan het worden. Luister naar de gevluchte Noord Koreaanse en de zwarte Keisha King, gelukkig zijn er nog mensen met gezond verstand. En kan er iemand zijn die ons, of beter nog Biden voor zichzelf kan beschermen.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Binzrath

Oh ja, een heldere uiteenzetting van Martin Bosma, daarom stem ik PVV.

Wouter1965
Wouter1965
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Prachtig stuk deze week. Die universiteiten komen vanzelf wel weer met hun voetjes op de grond als de subsidie van particulieren wegvalt en hun ruime begrotingen gaten gaat vertonen. Ze kunnen niet zonder het geld van al die foute witten.

En kinderen die zo nodig afstand van hun ouders willen doen omdat hun ouders niet woke genoeg zijn zeg ik, ouders draai de geldkraan dicht richting de kids. is kijken hoelang ze het volhouden op hun eigen benen.

Wat betreft dat fietspad, mooie is dat het geen enkele betekenis heeft in de wegen verkeerswet als zijnde een oversteekplaats. Het is niks meer en niks minder dan wat verfstrepen op de grond en als dat alfabet daar gelukkig van wordt, so be it.

Jos
Jos
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Niet zo heel raar dat er ook een tegenbeweging opgang komt tegen dit extremisme. Zoals in Hongarije. Nederland spreek er schande van dat bijv. op scholen geen lessen over transgenders en homosexualiteit meer gegeven worden.
Dat we in Nederland op scholen niet meer over Joden, Homo’s, Cartoons kunnen spreken en dat rechtse / conservatieve geluiden en kernenergie, taboe zijn is ook al onbesproken.
Meneer, die Goerge Floyd was toch een crimineel die o.a. een zwangere vrouw een pistool op haar buik zette?
Kinderen, sportprenten zoals die van Mohamed met een bom op zijn hoofd hoord bij Nederland!

dick orwell
dick orwell
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dat laatste plaatje.
Hoe ver staan die verwende geprivilegieerde woke debielen af van de arbeider uit het midden van de vorige eeuw?
Dit heeft toch niks meer met links te maken?

5
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen