OpinieZ Podcast 018: Vaccineren, formeren, winkelen en woke zijn

Asher en Hans van Tellingen in gesprek met YorienvdH

Titelfoto OpinieZ Podcast

De stand van het land, hoe staat Nederland er deze zomer voor als het gaat om maatschappij en politiek? Vaccinatie, kabinetsformatie, winkelen en woke waanzin. Een gesprek van YorienvdH met OpinieZ-hoofdredacteur Asher en publicist en retaildeskundige Hans van Tellingen .

 

 

Lees ook:

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
4 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
emilia
emilia
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Dank! Dat geeft de burger weer wat moed. Zo te horen staan we er niet alleen voor, maar breidt de groep critici zich zeer langzaam maar zeker uit. Het is goed te weten dat er nog podcasts en opiniesites zijn die de gevoelens en de mening van heel veel mensen vertolken. Ik weet zeker dat we op de goede weg zijn. Inderdaad meneer van Tellingen, “Elke revolutie eet zijn eigen kinderen op”. We wachten in spanning af. Ondertussen blijf ik met humor en ironie de woke hysterie naar mijn kleinkinderen vertalen. Daar gaan ze voor een groot deel in mee! Ook blijf ik in mijn naaste omgeving steeds weer reclame maken voor jullie uitzendingen.

Hans v. T.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  emilia

👍🏻

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik ben het eens met Hans van Tellingen zegt dat de consument uiteindelijk bepaalt hoe de inrichting van de economie gestalte krijgt (bijna aan het einde van het gesprek) en dat The Great Reset om die reden waarschijnlijk niet zal slagen.
Tegelijkertijd is er een enorm stuwmeer aan niet uitgegeven geld gecreëerd van vele honderden miljarden: niet uitgegeven aan horeca, reizen, enz.
De regeringen willen dit geld uitgeven aan ‘groene’ projecten zoals windturbines en zullen daarmee banen en geldstromen scheppen die ook vorm geven aan de economie. Als ze dan in het najaar van 2021 weer de economie deels sluiten, zal het ‘logisch’ lijken om nog meer in de groene economie te investeren. Het zal in ieder geval tijdelijk veel banen en geldstromen opleveren. Op deze manier heeft de consument niet zo veel keuze als Hans zich misschien voorstelt.
Alleen het rendement zal uiteindelijk veel lager blijken dan de oude koolstofeconomie. Dan zal The Great Reset krakend tot stilstand komen. Of het dan nog op tijd is… ik weet het niet….

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Wat de WEF niet weet, zoals bijna alle elites en politici, is de ondermarkt of zwartemarkt waar de economie om draait. Dat de gewone man niet het kaas van het brood laat eten. Hoezo diversiteit, ik zie alleen mannen de straten tegelen en muren metselen. Zij zijn de oude Pvda stemmers die naar de PVV stappen omdat de grachtengordel niet eens weet dat er een ontevreden onderlaag bestaat.

4
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen