VIDEO: Zuid-Koreanen over de ontwikkelingen na “Singapore”

Volg OpinieZ

Zuid-Koreaanse televisie over de ontmoeting Trump - Kim Jong-un

TitelfotoZuid-Koreaanse televisie over de ontmoeting Trump – Kim Jong-un. Screenshot video Arirang News

Wat kunnen we de komende weken verwachten nu de ontmoeting in Singapore tussen Donald Trump en Kim Jong-un achter de rug is? Een blik achter de schermen in Zuid-Korea.

De wetenschapper

Te gast in de TV-studio van de Zuid-Koreaanse zender Arirang is Dr. Woo Jung-yeop, directeur van het Center for Security Policy van het Asan Institute for Policy Studies. In een klein kwartier schetst hij een helder beeld over het toekomstige contact tussen Trump en Kim; de toenadering tussen Zuid- en Noord-Korea; wat er verwacht wordt van Pyongyang; de uitgestelde militaire oefeningen; het sanctiebeleid, de belangen van Rusland; de eventuele rol van China en meer.

 

 

De minister

De Zuid-Koreaanse minster van Buitenlandse Zaken Kang Kyung-wha liet vandaag in persconferentie voor alle duidelijkheid nog eens weten dat de relatie met de VS airtight is.

 

 

Reacties worden gemodereerd. De spelregels staan vermeld in het blauwe vak onderaan de pagina. Reacties die niet voldoen aan de spelregels worden verwijderd. Herhaalde overtredingen kunnen leiden tot een ban.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x