VIDEO: Zuid-Koreanen over de ontwikkelingen na “Singapore”

Zuid-Koreaanse televisie over de ontmoeting Trump - Kim Jong-un

TitelfotoZuid-Koreaanse televisie over de ontmoeting Trump – Kim Jong-un. Screenshot video Arirang News

Wat kunnen we de komende weken verwachten nu de ontmoeting in Singapore tussen Donald Trump en Kim Jong-un achter de rug is? Een blik achter de schermen in Zuid-Korea.

De wetenschapper

Te gast in de TV-studio van de Zuid-Koreaanse zender Arirang is Dr. Woo Jung-yeop, directeur van het Center for Security Policy van het Asan Institute for Policy Studies. In een klein kwartier schetst hij een helder beeld over het toekomstige contact tussen Trump en Kim; de toenadering tussen Zuid- en Noord-Korea; wat er verwacht wordt van Pyongyang; de uitgestelde militaire oefeningen; het sanctiebeleid, de belangen van Rusland; de eventuele rol van China en meer.

 

 

De minister

De Zuid-Koreaanse minster van Buitenlandse Zaken Kang Kyung-wha liet vandaag in persconferentie voor alle duidelijkheid nog eens weten dat de relatie met de VS airtight is.

 

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen