Eerste OpinieZ-poll over GeenPeil-referendum

De eerste OpinieZ-poll over het GeenPeil-referendum! Komend voorjaar mag u in een referendum uw mening geven over het associatieverdrag van de EU met Oekraïne. Wij zijn nu al benieuwd naar wat u gaat doen.


Vul daarom onderstaande poll in.
 
De poll blijft actief tot en met maandag 5 oktober, 21 u.

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
2 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] stelling van de recente OpinieZ-poll over het GeenPeil-referendum was:   Ik ga komend voorjaar 2016 deelnemen aan het […]

CRUSADER
7 jaren geleden

Tja, de Russische beer treiteren, pesten vraagt om een reactie van Vlad(imir) Poetin
En de chaos wordt aangewakkerd door EU-Malloten. Het gaat uiteindelijk om de grondstoffen waarbij Shell en groot aandeelhouders er in grote mate een financieel belang in hebben.
Wat een stelletje ‘HYPOCRIETEN EN LAFHARTIGE STRUISVOGELS”! Wanneer luisteren dit soort farizeeërs nou naar de mensen die op hen hebben gestemd en de grondwet en democratie vertegenwoordigen. Maar de grootste schuld is te wijzen naar de EU-Brussel waar de vetgemeste dames & heren graaikakkerlakken ons een schuldgevoel en ellende in onze schoenen proberen te schuiven, als het al niet gebeurd is. Zij, de EU m.n.: Merkel, Hollande, Juncker, griezel Herman Van Rompuy, Jean-Claude Juncker & VS zijn in zeer ernstige mate medeverantwoordelijk voor dit met een vergelijkbare genocide omvang en men stuurt er willens en wetens erop aan om chaos te creëren in het Midden-Oosten. Ook moet het Westen zich ernstig gaan afvragen met welk doel dit uiteindelijk moet resulteren, ook chaos creëren in het Westen of gaat het ook om de grondstoffen! Reslutaat: CHAOS & TERREUR IN HET RIJKE WESTEN! Misschien heeft Geert Wilders en Nigel Farage toch gelijk en is EUROPE IS BURNING Nigel Farage: https://www.youtube.com/watch?v=BvyhrrwjjCk.
Misschien toch ook het “PAARD VAN TROJE”!

2
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x