De Weekend Leestips: Van een Woeste Hillary Clinton tot een Biden-adviseur op Stiletto’s

Aanbevolen artikelen uit binnen- en buitenland

OpinieZ, De Weekend Leestips

Welkom bij De Weekend Leestips van 19 en 20 februari 2022 met lezenswaardige achtergrondartikelen over Hillary Clinton en het onderzoek van de speciale aanklager John Durham, democratie in het Amerika van Joe Biden, de dodelijke gevolgen van Defund the Police, hoe China de Biden-familie in de zak heeft, hoe Amerika Iran aan atoombommen helpt en een nieuwe Biden-adviseur op stilettohakken.

 

Het Durham-onderzoek

De speciale aanklager John Durham doet al ruim twee jaar in alle stilte onderzoek naar de oorsprong van het Trump-Rusland-onderzoek van de FBI.

Nu dit nauwgezette onderzoek stapsgewijs resultaten begint op te leveren en er steeds meer Democraten in het beklaagdenbankje dreigen te belanden, raakt men in kringen rond Hillary Clinton en haar team behoorlijk nerveus. Achter de schermen in Washington wordt daarom flink druk uitgeoefend om dit onderzoek zo snel mogelijk te beëindigen. Reden waarom 46 Senatoren een brief hebben gestuurd aan procureur-generaal Garland met een een ‘klemmend verzoek’:

Geachte procureur-generaal Garland,

We schrijven om uw verzekering te vragen dat u de onafhankelijkheid van speciaal aanklager John Durham en zijn staf zult blijven respecteren, terwijl u er ook voor zorgt dat hij alle middelen krijgt die nodig zijn om het onderzoek waarvoor hij is aangesteld volledig, grondig en compleet voort te zetten.

Zoals u weet, blijft speciaal aanklager Durham alarmerende informatie onthullen met betrekking tot de oorsprong van het FBI-onderzoek naar vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Die bevindingen omvatten de zeer zorgwekkende en mogelijk criminele manipulatie en exploitatie van federale wetshandhavingsmiddelen om Amerikaanse burgers te targeten, waaronder een presidentskandidaat, op basis van gefabriceerd bewijsmateriaal dat was verkregen en verspreid door personen die nauw verbonden waren met een rivaliserende politieke campagne.

Het frauduleuze misbruik van de onderzoeksbevoegdheden van de FBI door die kwaadaardige actoren heeft een donkere smet achtergelaten op de reputatie en geloofwaardigheid van de belangrijkste wetshandhavingsinstantie van het land. We hopen dat u het ermee eens bent dat degenen die verantwoordelijk zijn voor die manipulatie en uitbuiting moeten worden geïdentificeerd en vervolgd in de ruimste zin van de wet door speciaal aanklager Durham.

We verwachten verder dat u zijn belangrijke werk zult steunen totdat alle verantwoordelijken voor de fraude die het Amerikaanse volk is aangedaan, voor het gerecht zijn gebracht. Wij stellen uw snelle antwoord en verzekering in deze kwestie op prijs.

 

Hillary Clinton woest

Sprekend voor de Democratische Conventie van de staat New York beschuldigde Hillary Clinton Fox News ervan over haar te liegen. “Trouwens, ze zitten de laatste tijd weer achter me aan, voor het geval je het misschien hebt gemerkt“, zei Clinton in haar toespraak. “Het is grappig. Hoe meer problemen Trump krijgt, hoe wilder de beschuldigingen en complottheorieën over mij lijken te worden“, aldus de gekwelde Democrate die stelde het Mueller-rapport te prefereren boven de nep-bevindingen van het Durham-onderzoek. Ze kondigde aan te overwegen een rechtszaak aan te spannen tegen de nieuwszender. Na afloop weigerde Clinton zowel binnen als buiten het gebouw vragen van de pers te beantwoorden.

Zoals ze al eerder deed deze week, toen haar gevraagd werd te reageren op het verloop van het Durham-onderzoek.

 

Vijf media-leugens over het onderzoek van John Durham

Ondertussen proberen de mainstream media de feiten, die de speciale aanklager John Durham heeft gevonden, woedend weg te wuiven. Dit zijn de vijf meest gebruikte leugens die daarbij worden ingezet.

 

Hillary nog steeds wereldvreemd

Dat Hillary nog altijd geen idee heeft hoe ze overkomt op de bevolking en geen enkel gevoel heeft voor wat er leeft bij haar eigen achterban blijkt uit een zeer recente poll, waarin de meeste Democratische kiezers aangaven dat haar rol in de Rusland-affaire onderzocht moet worden.

 

Het meesterwerk van Hillary Clinton

Clintons machinaties veroorzaakten vier jaar lang hysterie, een verdeeld Amerika en gevaarlijke nieuwe spanningen met Rusland. Victor David Hanson over de smerige en gevaarlijke praktijken van Hillary Clinton.

 

Democratie in het Amerika van Joe Biden

Critici als terroristen afschilderen en dreigen met het inzetten van de machtigste, alomtegenwoordige en meest geavanceerde veiligheidsstaat in de geschiedenis van de wereld, gaat natuurlijk niet over het verdedigen van de democratie of het beschermen van de waarheid, maar over het intimideren van de democratisch gekozen oppositie en hen dwingen tot zwijgen en onderwerping.

 

De dodelijke gevolgen van Defund the Police

Hoe een Woke-slogan chaos veroorzaakte in de Amerikaanse arbeidersgemeenschappen, die na George Floyd, Black Lives Matter, Antifa en het nieuwe beleid van Democratische bestuurders worden overspoeld door een groeiende golf van moord, doodslag, verkrachtingen en overvallen. Lees de huiveringwekkende analyse van Brendan O’Neill.

 

Hoe China de Biden-familie in de zak heeft

Voor degenen die zich afvragen waarom Joe Biden milder is voor China dan Donald Trump, hier een nooit eerder gemelde onthulling: de familie Biden heeft vijf deals in China gesloten voor in totaal ongeveer $ 31 miljoen, geregeld door personen met directe banden met de Chinese inlichtingendienst. En Joe Biden profiteerde persoonlijk van deze deals.

 

Hoe Amerika Iran aan atoombommen helpt

De wereld wordt met de dag gevaarlijker. Met de opheffing van de door Donald Trump ingestelde sancties van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zal de islamitische terreurstaat Iran machtiger worden, de middelen krijgen om zijn agressieve activiteiten in het buitenland op te voeren en erop vertrouwen dat het straffeloos kan doorgaan met het ontwikkelen van kernwapens. Ondertussen wegen Rusland en China hun kansen, nu zij gezien hebben dat het huidige Amerika geleid wordt door de zwakste president uit de recente geschiedenis.

 

Biden-adviseur op stilettohakken

De nieuwste Woke-aanwinst in het team van Joe Biden is een dragqueen en LGBTQ+-activist die op universiteitscampussen ‘lezingen geeft’ over kink en in interviews de geneugten uiteenzet van fetisj-rollenspellen en het hebben van seks met dieren. Sam Brinton – stagenameSister Ray Dee O’Active” – gaat aan de slag op het Office of Nuclear Energy.

Hij is geen onbekende in Washington en het Witte Huis. Sam stapte al eerder op stilettohakken het Congres in om wetgevers te adviseren over nucleair beleid en maakte hooggehakt zijn entree in het Witte Huis, waar hij president Obama en Michelle Obama adviseerde over LGBT-kwesties, zo meldt hij trots in een bio.

Door de alsmaar extremere vormen van Democratische decadentie begint het hedendaagse Washington steeds meer te lijken op Caligula’s Rome.

 

Het OpinieZ Weekend Leestips-team wenst u veel leesplezier en een ontspannen weekend:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, YorienvdH, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas, Robert Raupach, Wouter Roorda en Johannes Vervloed

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
1 Reactie
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Zij zou een zuster van Kaag kunnen zijn:zelfde hooghartige kille blik en zelfde streken!

1
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x