De Vrijdag Video’s – Covid-19 en het Wuhan lab

Wekelijkse selectie van boeiend beeldmateriaal

OpinieZ, Wuhan, China, Covid-19, Wuhan lab, de Vrijdag Video's

 

Welkom bij onze Vrijdag Video’s, een nieuwe wekelijkse rubriek waarin we actuele onderwerpen op het terrein van de (geo)politiek, cultuur en technologie verhelderend uitdiepen en analyseren met speciaal voor u verzameld beeldmateriaal door het OpinieZ-team en redactie.

Ons dagelijks bestaan wordt al meer dan twee jaar volledig beheerst door het wereldwijd rondrazende coronavirus SARS-CoV-2 dat bij mensen de infectieziekte Covid-19 veroorzaakt. Een aandoening die op dit moment wereldwijd tot ruim 315 miljoen infecties heeft geleid en bijna 6 miljoen doden.

 

Pandemie

Deze pandemie bedreigt niet alleen onze gezondheid en onze manier van leven, maar ook de sociale cohesie van onze samenlevingen. Velen gaan elkaar te lijf over nut en noodzaak van de door bestuurders getroffen maatregelen om virale verspreiding en besmetting te voorkomen. Strijd over de wijze waarop je het beste Covid-19 kunt behandelen of voorkomen. Volgens de een is er slechts sprake van een gewone griep, terwijl een ander het virus ziet als een straf voor onze omgang met dier en milieu.

Het wantrouwen onderling, richting de overheid, media en wetenschap is gigantisch en groeiend. In steeds meer gevallen lijken deze vertrouwensbreuken onherstelbaar. Opvallend is dat we in alle narigheid die onze gemeenschappen verlamt en ontregelt, totaal vergeten zijn hoe we in deze rampzalige toestand verzeild zijn geraakt.

 

Wuhan

In het begin van de virusuitbraak was er nog sprake van twee wetenschappelijke theorieën over de oorsprong van deze ziekteverwekker. Een voedselmarkt in de Chinese stad Wuhan, waar levende dieren worden verkocht die mogelijk mensen met het virus zouden hebben geïnfecteerd, of een laboratorium in deze stad waar virologen experimenteren met een grote collectie virussen en waaruit, waarschijnlijk per ongeluk, een gemanipuleerde en hoogst besmettelijke experimentele virusvariant is ontsnapt. De laatste optie verdween al snel uit beeld. Niet op basis van wetenschappelijk bewijs, maar uit politieke overwegingen.

 

Ongecontroleerd

In de VS was 2020 een belangrijk verkiezingsjaar. Trump moest in de ogen van de one world-elites verwijderd worden. In China werden vanwege de explosie van dodelijke besmettingen alle interne vluchten en treinreizen stopgezet. Gek genoeg mochten alle vluchten naar Europa en de VS ongehinderd en ongecontroleerd vertrekken!

Nadat president Trump het volstrekt logische besluit nam om deze reizigers uit China wegens kans op besmetting voorlopig niet toe te laten in het land, brak de hel los. Het was een racistisch besluit volgens linkse politici en de media. Democraten togen naar China Town en Europeanen startten knuffelacties met Chinese toeristen.

 

WHO

De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO), een VN-club opgericht om pandemieën te voorkomen(!), volgde vanaf dag één de communicatielijn van de Chinese Communistische partij. Ook deze VN-organisatie vond het inreisverbod onnodig. Het virus sprong niet over van mens naar mens en China had de boel goed onder controle, loog de leiding van de WHO.

En terwijl diplomaten, artsen, geheime diensten en wetenschappers allang wisten dat dit niet waar was, hielden ook de media vast aan dit Chinese narratief. De grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog werd niet bestreden, maar gepolitiseerd. Ondertussen liet China in een van de grootste cover-up operaties in de recente geschiedenis virus-gegevens, virus-archieven, video’s, papers, klokkenluiders, journalisten en wetenschappers verdwijnen.

 

Corrumperen

De westerse wetenschap en politiek lieten zich door China corrumperen. Eigen belang won het van maatschappelijke en gezondheidsbelangen. Vele westerse wetenschappers, universiteiten, media en bedrijven hebben grote belangen in China, worden medegefinancierd met Chinees geld of werken samen met Chinese wetenschappers, bedrijven en instituten. Ook is er door Amerikaanse en Europese overheden en instituten fors geïnvesteerd in Chinees virusonderzoek.

Begin februari 2020 vond er een door Anthony Fauci georganiseerd geheim topoverleg met wetenschappers plaats over de vraag hoe om te gaan met de media en de Wuhan-lab theorie. Daarbij was ook ons OMT-lid Marion Koopmans betrokken. Naar uit vrijgekomen e-mails blijkt was zij een van de tegenstanders van verder onderzoek naar de Wuhan-lab theorie. Een laboratorium-oorsprong van het virus onderzoeken zou het vertrouwen in de wetenschap alleen maar kunnen schaden, was het argument.

 

Marion Koopmans

Uiteindelijk werd besloten om vol in te zetten op de dier-besmet-mens theorie. Een gang van zaken, die uiteraard weinig van doen had met wetenschap maar alles met politiek. Dat iemand als Marion Koopmans namens de VN op pad is gestuurd om ‘onafhankelijk’ onderzoek te doen naar de oorsprong van het virus ondermijnt niet alleen de geloofwaardigheid van de WHO, maar vooral die van de wetenschap. Alleen een handvol buitenlandse wetenschappers, politici en journalisten durfde na februari 2020 nog vraagtekens te zetten bij de opstelling van Fauci, Koopmans en haar internationale collega’s.

 

Complottheorie

Vanaf dat moment werd de Wuhan-lab theorie een complottheorie. Er werd door Koopmans cum suis smalend om gelachen in de media. Op Facebook en andere sociale media werd het op straffe van verbanning verboden om over de Wuhan-lab theorie te praten en te berichten. Wetenschappers konden hun onderzoeken naar de Wuhan-lab theorie niet langer publiceren. Alle wetenschappelijke tijdschriften gingen en masse over tot censuur. Uit angst voor hun carrière of financiering van andere onderzoeken hielden veel wetenschappers van naam en faam hun mond.

En zo is het de Chinese Communisten gaandeweg gelukt om direct en indirect de VN, westerse politici, journalisten en wetenschappers te corrumperen. En onze samenleving volledig te ontwrichten. De laatste maanden wordt dit schandaal, dat zijn weerga niet kent, stapje voor stapje blootgelegd. Een lange, lange weg naar de waarheid. Een bittere, pijnlijke maar noodzakelijke weg. Want de waarheid moet boven tafel. De ramp die ons als mens en maatschappij is overkomen mag zich nooit meer herhalen.

 

Bedrog

Door de leugens en het gedrag van China, de betrokkenheid van westerse jaknikkers en de bereidheid bij velen om dit bedrog toe te dekken zijn er ontelbare, volstrekt vermijdbare doden gevallen, levens verwoest en ondernemingen en complete economieën ten gronde gericht. Daarom mag niets en niemand in het onderzoek naar de waarheid over de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar ongenoemd en verborgen blijven.

Tijd voor zeven essentiële video’s met enkele hoofdrolspelers in de zoektocht naar de waarheid over de oorsprong van Covid-19.

 

1 – Een reportage van de Australische onderzoeksjournalist Sharri Markson. Zij schreef het boek What Really Happened in Wuhan.

 

 

2 – David Asher van het Hudson Instituut interviewt Sharri Markson

 

 

3 – De auteurs van het onderzoeksboek Viral – the Search for the Origin of Covid-19: de Canadese biologe Alina Chan en de Britse politicus Matt Ridley.

 

 

4 – Het Hudson Instituut met Alina Chan en David Asher.

 

 

5 – Reason interviewt Alina Chan

 

 

6 – Canadese podcast met Alina Chan

 

 

7 – De laatste onthullingen over het overleg van begin februari 2020 waarbij OMT-lid Marion Koopmans betrokken was.

 

 

Het OpinieZ Vrijdag Video team:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, Ines van Bokhoven, Maaike van Charante, Jan Gajentaan, YorienvdH, Alma van Hees, Rutger van de Noort, Pamela Pinas, Robert Raupach, Wouter Roorda en Johannes Vervloed

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
12 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Als er maar fatsoenlijke gerechtelijke procedures komen in Nederland en Internationaal. Zal mij goed doen als er mensen voor lange tijd achter de tralies verdwijnen en de verantwoordelijken waar mogelijk de schade moeten vergoeden…..
Er zijn heeeeeel veel levens letterlijk en figuurlijk verwoest.
Fauci en Koopmans staan op de lijst.

Laatste aanpassing 1 jaar geleden door Jos
Simon
Simon
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Jos

Wat dacht u dat rutte, de jonge, hoekstra, maxima etc. hier niets van af weten? Allen lid van het WEF van klaus schwab…..

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Een overheid kan liegen wat ze wil als ze de media onder controle hebben.

mark
mark
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

ik denk dat het de media is de de overheid onder controle heeft

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Koopmans kon met een glashard gezicht de media zeggen dat het virus ook in Italië had kunnen ontstaan, voordat ze voor het onderzoek met Fauci naar China ging.
Ze heeft nog een prijs gekregen.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

En nu is ze een gewaardeerd lid van het OMT

AAA
AAA
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik vraag me af: dat het virus nooit is geïsoleerd, is dat omdat zoiets technisch onmogelijk is, of is het omdat daarmee de laboratorium-oorsprong ervan duidelijk wordt?

Andre
Andre
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  AAA

Het genoom van corona virussen is al heel lang bekend. Zie wikipedia: vriology / genome (engelse pagina)
De specifieke variant die in 2020 naar Europa kwam werd in januari 2020 door het Pasteur instituut geanalyseerd. Maar elke variant heeft natuurlijk kleine veranderingen in het genoom.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Hadden de Chinezen het al niet geanalyseerd? Daar begon de pandemie, dat kan niemand ontkennen, ook Marion Koopmans niet.

Lin
Lin
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  Anton van Haasteren

Geisoleerd zullen jullie bedoelen. Nee, dit mutant virus is nog never geisoleerd. Er staat dus nog steeds een miljoen dollar als beloning op wie dat kan/heeft gedaan. Het Pasteur Instituut zou zeker wel de beloning binnen hebben gehaald als dit zo was. Bv Ebola – een filo virus, dus geen corona is wel geisoleert. Wiki is nou niet echt een goede referentie bron, elke leek ,elke malloot kan hier aan de originele tekst veranderingen aanbrengen.

Anton van Haasteren
Anton van Haasteren
1 jaar geleden
Antwoord op reactie van  AAA

Vrij snel nadat de pandemie in Europa begon huis te houden waren er al berichten dat het virus kunstmatig gemodificeerd was.
Die berichten hebben het grote publiek niet gehaald, om de een of andere reden. Ha ha ha.

Ni28
Ni28
1 jaar geleden
Artikelwaardering :
     

Ik vrees de ruziënde mens meer dan een Chinese virus.

12
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x