OpinieZ Podcast 019: Islam bedreigt het fundament van onze samenleving

Katiana Kayvantash in gesprek met YorienvdH

Titelfoto OpinieZ Podcast

Katiana Kayvantash kwam naar Nederland als vluchtelinge uit Iran kort na de islamitische revolutie. Ze weet als geen ander wat de islam kan aanrichten in een samenleving en ziet de toekomst van ons land somber in. Een gesprek met YorienvdH.

 

 

Lees ook:

 

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
13 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kijk het hele verhaal over de wurging van het eens zo vrije Westen, verpak je niet in een klein uurtje.
Het grote probleem is namelijk, dat de ontvangers van het verhaal, die invloed zouden kunnen hebben in het stoppen van de overname van Nederland door de islam, niet thuis geven (de jeugd).
Mijn stelling is simpel, er is een groep die kost wat kost het vrije Westen wil knevelen en hun verworven vrijheden wil beknotten.
Is het door een interne tweestrijd ?.
Een plotselinge griep uit China.?
Een omvolking.?
Ik weet het als oudere Nederlander niet zo goed te verwoorden, maar ik weet wel dat dit Nederland anno 2021, op weg is naar de verdommenis.
Met dank aan het Linkse gedachtegoed.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Katrina heeft helemaal gelijk, Nederlanders zijn naïef, hebben geen idee wat ze boven het hoofd hangt en hebben zich helemaal laten hersenspoelen door de MSM.
Inderdaad kan dit niet goed aflopen.

Bart
Bart
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Bart

Excuus, Katiana (autocorrect)

J J M van Eerd
J J M van Eerd
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

“Nou hoor je het eens niet van een ander maar van een insider.” Mooi en leerzaam gesprek.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Er komt een moment, bij moslimaantallen van tussen de 20 en 30 % in Frankrijk, Duitsland, Belgie en Nederland, en dat moment komt snel naderbij dankzij massa-immigratie en grote gezinnen, dat het niet meer te verhinderen is dat radicale fanate moslims de macht grijpen en eisen dat de islamisering wordt opgevoerd en dat nog meer moslims worden binnengehaald en dat de sharia wordt ingesteld en dat de prominenste islamcritici worden opgepakt, gemarteld en onthoofd. Ik schat in dat dat ergens in 2040 – 2050 zal plaatsvinden. En Nederland zal dan gestaag veranderen in een open inrichting en slachthuis en gangsterstaat. Laten we zeggen, een tweede Libanon.

Realist1966
Realist1966
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

Ik denk veel eerder, binnen 10 jaar.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Realist1966

Je kan je afvragen bijvoorbeeld wanneer er een vertegenwoordiger van de moslimbroederschap minister-president wordt van Nederland. Of wanneer leden van het Koninklijk Huis worden uitgehuwelijkt aan Arabische olieprinsen. Of wanneer kritiek op de islam geheel verboden wordt en ook zwaar gestraft wordt, met bijvoorbeeld 100 stokslagen uitgevoerd op het Binnenhof en met een enthousiast tv-verslag ervan verzorgd door de NPO. Of dat moslims voorrang krijgen bij de toewijzing van woningen. Of dat moslims en islamitische instellingen vrijgesteld worden van het betalen van belastingen. Enzovoort. Het is zoals Katiana zegt, bij ongewijzigd beleid zal dit alles werkelijkheid worden. Het is moeilijk te voorspellen in welk tempo het werkelijkheid zal worden. Maar het is af te lezen aan allerlei signalen. Dat er bijvoorbeeld iemand van de moslimbroederschap bij Groen Links zit, is zo’n signaal. En er zijn er nog vele andere.

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Waarom wordt Katiana niet uitgenodigd in praatshows op de tv, zodat de naïeve Nederlanders eens kennis kan vergaren van de werkelijke bedoeling van de Islam.
Weet het antwoord wel, maar zou toch graag antwoorden willen hebben van de verantwoordelijken. Katiana bedankt en hopelijk heb je bereikt dat sommige ogen nu eens opengaan.

piet12345
piet12345
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ja, van de islam wordt je niet vrolijk maar ik zie de overheid, big corporate en Ngo’s als een veel, heel veel, grotere bedreiging.

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Kunnen vergaren

Richard
Richard
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Hoe komt het mij voor dat het racismedebat van vandaag zo ver afstaat van mij ervaring? Zo zie ik tegenwoordig ook eer mensen in de Rijn zwemmen, iets wat we veertig jaar geleden niet deden met betrekking tot de vervuiling van de Rijn. We lijken erg gefocused te zijn op wat niet goed gaat, dit terwijl er ook dingen goed gaan. Racisme bijvoorbeeld zit diep in onze tribale instincten dat een lange weg heeft te gaan, waarvan ik nu constateer dat de mens bepaald niet racistisch is. Andersom, het komt mij voor dat mensen met een islamitische achtergrond vaak goed assimileren. De totstandkoming van de Grijze muizensamenleving werkt erg goed.

Rechts Nederland valt te verwijten dat men meent dat de huidige samenleving het gevolg is van de Joods-Christelijke traditie; het tegendeel is waar, het is afgezet tegen de Joos-christelijke ideaal. Een proces wat we vandaag nog lang en lang niet overkomen zijn. Het socialisme is het moderne christendom van vandaag, zo dien je ze ook te beoordelen. Wat zit nu zo diep verankerd in het Noordelijk christendom? Schuld! De mens is slecht en moet verbeterd worden. Allen zullen we universeel worden.

Monotheïsme is door en door dualistisch, de hele wetenschap is gevormd door dit dualisme, voortkomend uit het monotheïsme; de strijd om het bestaan van de betekenis. Goed van de schrik bekomen en weer met beide benen op de grond gezet, vraag ik mij af of deze dualistisch logica wel geschikt is om de levende wereld te onderzoeken? Er is namelijk geen reden om aan te nemen dat de levenloze wereld hetzelfde werkt als de levende wereld, toch worden we door de wetenschap deze waanwereld ingezogen.

Het is niet de natuur, maar de mens dat de natuur de oorlog verklaard heeft, daarin lijken de monotheïsten een belangrijke overeenkomst te vertonen.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Richard

U schrijft: “Andersom, het komt mij voor dat mensen met een islamitische achtergrond vaak goed assimileren.” Hebt u wetenschappelijk onderzoek waaruit blijkt wat u beweert? Persoonlijk ken ik heel veel wetenschappelijk onderzoek dat juist het omgekeerde aantoont. Daarom ben ik nieuwsgierig naar datgene waar u uw bewering op baseert. Ik kijk daarnaar uit.

Leo
Leo
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Uw reactie is verwijderd. U gebruikt een ongeldig e-mail-account. Log uit en maak een nieuw account aan met een bestaand e-mailadres. Dit is uw laatste waarschuwing. Bij een volgende overtreding wordt uw account geblokkeerd. Zie: https://opiniez.com/opiniez-reactie-spelregels/

13
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x

Ontdek meer van OpinieZ

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen