Woke Woensdag – Foute pleisters, Coca-Cola en Victoria Koblenko

 

Welkom bij de Woke Woensdag van 7 april 2021. Een wekelijkse rubriek waarin OpinieZ-auteurs de meest opmerkelijke en vermakelijke artikelen, tweets en video’s voor u selecteren. Allemaal afkomstig uit de wondere wereld van Woke, de nieuwste mutatie van het linkse genoom.

White privilege pleisters

Pleisters voor Woke wonden.

 

Haags Woke feestje

Het linkse lievelingsleger van Woke-professor Leo Lucassen versperde dit keer eens niet de weg, maar rolde de rode loper uit voor drie geestverwanten die toetraden tot de Tweede Kamer.

 

Woke handjes

Antwerpse handjes refereren aan een legende over het ontstaan van de stad Antwerpen; over een reus die handen afhakte van iedereen die weigerde tol op de Schelde te betalen. Woke België wrijft zich in de handjes…

 

Facebook verbiedt het stemgeluid van Donald Trump

Facebook ontnam president Trump zijn account en verbood het doorplaatsen van interviews, toespraken en andere Trump- gerelateerde teksten. Het is kennelijk niet genoeg. Ook het stemgeluid van Donald Trump is vanaf nu verboden op Facebook.

 

De Woke leugens van Opruier in Chief Joe Biden

Joe Biden ontpopt zich in het Woke Huis als opvallend radicaal met zijn sociaal-culturele Woke agenda. De oude, ‘gematigde’, blanke man handelt en wandelt als de buikspreekpop van extreem-links Amerika. Het was bekend dat Joe in zijn lange politieke loopbaan altijd al met alle heersende stromingen meewaaide, van KKK tot Clinton en Obama. En dat de fantast de leugen niet schuwde. Maar dit?!

 

 

 

Donald Trump kwam met een statement na de smerige leugens van Biden over racistische Republikeinse wetten en de politiek gemotiveerde boycot-acties van Woke bedrijven als Coca-Cola en Delta Air Lines (een vliegmaatschappij die binnenkort het tonen van paspoorten afschaft vanwege racisme?).

 

OpinieZ, Donald Trump, Woke, Cancel Culture

 

 

Deze racisme-rel is uiteraard koren op de molen van iedere Trump-hatende Amerika-deskundige in Nederland. Zoals onze Woke Huis-duider Kirsten Verdel:

 

En dan valt Kirsten stil. Het verbod betreft drankjes en kleine cadeautjes uitgedeeld door activisten van politieke partijen of andere belangengroepen en zeker niet een algemeen verbod. Wie dit beweert kent de feiten niet en papegaait de linkse spreekpunten na.

Amerika-deskundigen die dag in dag uit CNN kijken krijgen sowieso een verwrongen beeld van de werkelijkheid.

 

Woke christendom – God, help mij te haten

De auteur van dit christelijke haatboek is Dr. Chanequa Walker-Barnes:

 

“Witheid is een ziekte…” betoogt de zwarte heler.

 

Ook CNN-ster Don Lemon heeft een oplossing om de levensbedreigende Witte Ziekte te bestrijden: “Een eerste stap om de Witte Mens te reinigen van racisme is het verwijderen van alle afbeeldingen die Jezus portretteren als een ‘een hippie uit Zweden of Noorwegen’ en te vervangen door nieuwe plaatjes die laten zien hoe Jezus er er echt uit zag.”

En hoe zag Jezus er uit?

“Zwart of bruin, dat weten we omdat Jezus op een moslim leek”, aldus de CNN-geleerde..

 

De Woke gouverneur van Vermont introduceert nieuwe rassenwet

De ordetroepen van Woke Amerika

Wat ons te wachten staat: de Woke maffia. In Woke Amerika word je als ondernemer bedreigd, afgeperst of geweld aangedaan door het straffeloos opererend Antifa en BLM-tuig.

 

De salon is inmiddels met hulp van de lokale Woke autoriteiten gesloten. Intimidatie loont.

 

Wit privilege veroorzaakt zwarte vetzucht

Wist u dat uw witheid de oorzaak is van zwarte vraatzucht?

 

Wokie ontdekt geschiedenisplaatje

Hoe Wokies aan hun diploma’s komen is een van de raadselen van onze tijd. Het Engelse Labour-parlementslid Claudia Webbe denkt een heus complot te hebben ontdekt. Een geschiedenisplaatje dat zorgvuldig verborgen is gehouden volgens Wokie Webbe. Opvallend, omdat dit plaatje in vrijwel alle geschiedenisboeken over de hele wereld afgedrukt staat. De Berlijnse Conferentie van 1884 wordt behandeld op iedere middelbare school. Bovendien kun je het plaatje met één klik tevoorschijn toveren op je computer. Zou Webbe wel weten dat de aarde rond is?

 

Witte Victoria Koblenko steelt zwart haar

Actrice Victoria Koblenko gaat op haar Woke knieën en geselt en plein public haar blinde witte vlek. Met haar ingevlochten haar deed ze aan ‘culturele toe-eigening.’ En dat is uiteraard strikt verboden volgens alle Woke geleerden van de Critical Race Theory.

 

 

In de wereld van Woke is strikt gescheiden samen zijn het devies:

 

Leestips

Het OpinieZ Woke watchers team beveelt aan:

De nieuwe Woke rage van het paleolithische dieet gaat ervan uit dat prehistorische mensen groenten, fruit, noten, wortels en vlees aten – waardoor dat voedsel het meest natuurlijk is voor consumptie. Wetenschappelijk onderzoek suggereert dat alleen het laatste item op het menu van onze grot bewonende voorouders stond: “Voor veel mensen is het paleolithische dieet tegenwoordig een kritieke kwestie, niet alleen met betrekking tot het verleden, maar ook met betrekking tot het heden en de toekomst”, zegt onderzoeker Barkai. “Het is moeilijk om een vrome vegetariër ervan te overtuigen dat zijn/haar voorouders geen vegetariërs waren. Mensen hebben de neiging persoonlijke overtuigingen te verwarren met de wetenschappelijke realiteit. Onze studie is zowel multidisciplinair als interdisciplinair. ”

 

Woke Technologie

“I am not a conservative, so I should be thrilled about what these companies are doing. But no one should be thrilled, no matter what one’s politics. No private company should have this kind of power, even if, at the moment, they happen to be supporting your side.”

Chinees geld bepaalt Westers sportbeleid

Uit de wondere wereld van Woke sex

De Twitter-thread van een Woke vader over zijn ’transdochter’ onthulde per ongeluk de tragische waarheid over het transfenomeen bij kinderen.

Transgenders staan symbool voor Wokeheid. Geen minderheidsgroep (± 0.2% van de populatie) die zichtbaarder is. In staat om de politieke, academische  en maatschappelijke agendapunten te bepalen. Van genderneutraal toilet tot genderquota. Dag in dag uit worden via de media en ons onderwijs kinderbreinen volgestopt met gendertwijfel en transbewustzijn. Het is niet genoeg. Daarom is er een speciale #TransDayOfVisibility in het leven geroepen. Onze overheid betaalt de propaganda en doet er zelf volop aan mee. In binnen- en buitenland. Nederland als trendsettend transland.

 

Uw Woke watchers waren:

Uri van As, Asher, Freek van Beetz, George van Bergen, Alma van Hees, Pamela Pinas en Wouter Roorda

Tot de volgende Woke week!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
39 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Edward
Edward
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik voel me gediscrimineerd als blanke man, geframed als houder van white privilege oid.
Het doet mij geen biet, man,vrouw, omgebouwde geit, geel, wit,zwart, bruin, rood.
Flikker op met die idiotrie!
Woke is a joke.

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Edward

Merk elke dag, dat op de geestelijke gezondheidszorg wereldwijd flink bezuinigd is.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Edward

Ik ben een blanke man van 62. En heb in mijn leven geen privileges gehad. Wat ik nu ben heb ik zelf bereikt door te studeren en hard werken.
Ik werd op de lagere school beoordeeld naar de beroep van mijn vader. Schijt daaraan geen slachtoffer rol spelen, WERK aan je eigen toekomst en welzijn en geef niemand de schuld.
Iedereen mag zijn seksuele voorkeur hebben ook mij doet het geen biet, maar ga gewoon verder met het leven en ga geen slachtoffertje spelen.

Edward
Edward
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Binzrath

Ik moet duidelijk aan mijn stijlfiguren werken als u de sarcastische ondertoon in mijn bericht niet leest 😉
Wat ik wil zeggen is dat dit soort idiotrie alleen maar geridiculiseerd dient te worden.

Binzrath
Binzrath
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Edward

Ik begreep uw sarcastische ondertoon.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Je waant je in een krankzinnigengesticht van E.A. Poe als je de vruchten van deze woke beweging onder aandacht krijgt. Hoe ver kan politieke correctheid helpen afdwalen van een normale beschouwing van het leven. Een kleurafhankelijk overheersing van een groep boven de andere. Zonder de blanke gemeenschap was vandaag de dag de zwarte bevolking net zo ver gekomen als de blanke is hun inzet. Maar verder dan de blanke man te elimineren komen zij niet. Hopeloze jaloezie is het kenmerk van deze lieden die als de beste voor een afbraak van de civilisatie kunnen zorgen met behulp van hun blinde politiek correcte blanke slaven. Het loopt aardig uit de hand. Dit is geen antidiscriminatie beweging, dit is een discriminatie strijd waar de blanke onderspit moet delven. En de progressieve blanke man is de nuttige idioot met zijn politieke correctheid.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Opvallend is de snelle excuses aanbod van bekende mensen die liever door de stof gaan dan voor hun zelf opkomen. Eigen populariteit “redden” gaat boven gezond denken.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Straks worden wij geregeerd door Bonnie en Clyde met hun vriendin als Kamervoorzitter en wordt de woke cultuur leidend.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Een heb ik al goed, de nieuwe voorzitster van de Kamer met 74 stemmen aangewezen, VVD, D66 en CDA. Maar het was zeker niet voorgekookt. Echt waar, Rutte liegt niet en Kaag ook zeker niet.

Gussel
Gussel
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Kaag en consorten hebben het voor elkaar. Wist van te voren wie de nieuwe Kamervoorzitter zou worden.
Heb geen voorspellende gaven, maar ze gaan gewoon op de oude voet voort. Arm Nederland.

Ernie van de Wal
Ernie van de Wal
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Misschien mag ik dit niet hardop schrijven. Maar zou het geen idee zijn om Europa en Noord Amerika als exclusief continenten te houden voor die akelige brute witte mensen, waarbij alles met een kleurtje helemaal gelukkig gaat worden in Afrika of Zuid Amerika? Dan geven we de Aziaten Azië terug. Zo houdt je iedereen zorgvuldig uit elkaar en hoeft niemand zich nog aan de ander te ergeren.

nanko55
nanko55
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ernie van de Wal

Helaas, het is te laat.
De rot gaat van binnen naar buiten.
Het Linkse gezwel wordt nu zichtbaar.

Trinco
Trinco
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ernie van de Wal

Nou, die Aziaten zitten mij niet in de weg: zeuren en drammen niet, werken hard en hebben tenminste een meerwaarde voor dit land. kun je van die woke subsidieslurpers niet zeggen.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Het doet mij denken aan de tijd dat mensen met een bril werden vervolgd door de Rode Khmer, om te worden verbannen naar heropvoedingskampen, of om simpelweg te worden afgemaakt.

Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik heb NUL tolerantie voor de Woke stupiditeit en de Woke idioten.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

Ik ervaar het als methodisch en volhardend en opzettelijk racisme en fascisme en totalitarisme, dat er op uit is de westerse cultuur te vernietigen. En deze mensen menen het, gaan ermee door, denken aldus de wereld te redden. Je zou kunnen spreken van een zich snel uitbreidende, genocidale, nihilistische, massapsychose.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Neef Jansen
Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

@ Neef Jansen.

“Ik ervaar het als methodisch en volhardend en opzettelijk racisme en fascisme en totalitarisme, dat er op uit is de westerse cultuur te vernietigen.”

Methodisch Inmiddels zeker zonder naar mijn mening hoger doel maar mogelijk ligt de basis voor deze beweging dieper. Iedereen lijkt tegenwoordig ook wel gekwetst te zijn of dat te voelen en daar moet een reden voor zijn.
Nee ik ga over die vele vormen van gekwetstheid geen opsomming geven die lijst lijkt eindeloos en iedereen mag daar ook zijn of haar (of het) gekwetstheid aan toevoegen.
Mijn vraag is hoe komt dat toch. Praten we elkaar dat aan en is het mode om je op de een of andere wijze gekwetst te voelen. Hoor je er dan pas bij en vooral doe je er toe als gekwetst te zijn of dat te voelen.
Mijn ‘gekwetste’ geest zegt me dat het een ernstige vorm is van massahysterie met een diepere oorzaak gelegen in onvrede in combinatie met angst. 
Onvrede en angst kunnen liggen in de ervaring met de maatschappij die steeds ingewikkelder wordt en steeds meer van mensen gaat eisen. Welzijn staat onder druk ondanks groei in welvaart en het wordt ook nogal druk (sarc) om ons heen. Misschien nog een reden van het gekwetst zijn of voelen van het individu in constante concurrentie en verdrinkend in die massa. Zijn er mogelijk toch te veel mensen op deze planeet?

vervolg.

Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

Vervolg.

“En deze mensen menen het, gaan ermee door, denken aldus de wereld te redden. Je zou kunnen spreken van een zich snel uitbreidende, genocidale, nihilistische, massapsychose.”

Ja ze menen het zeker maar of ze de wereld willen redden lijkt mij een valse reden maar uiteraard goed voor de bühne Het eigenbelang staat mi voorop. Ik vraag mij wel af wat deze gekwetste lieden door hebben dat deze revolte meer kwaad dan goed teweeg zal brengen. Hebben ze dat wel door dan is niet het redden van de wereld hun doel maar juist deze ‘wereld’ om zeep te helpen

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

Dat Woke is een vorm van marxisme. Men wil toe naar de vernietiging van het kapitalisme en het christendom en de witte mensenwereld dat alles bij elkaar gezien wordt als EEN kwaad, om dan op de puinhopen alsnog het communistische wereldparadijs te vestigen. Als je zoekt op internet met combinaties van trefwoorden als: woke, marxism, cultural marxism, postmodernism, Alinsky, Gramsci, enzovoort, dan verschijnen er enorm veel video’s met uitleg. In hoeverre dit alles nu precies klopt, dat weet ik niet, maar dit woke en communisme is zo ongeveer de samenhang die door velen geschetst wordt. Opvallend is ook dat o.a. massa-immigratie en islam en klimaatwaan lijken te worden geinstrumentaliseerd voor die destructie van de westerse wereld. Men is uit op het ondermijnen van alle samenleven en denken en geschiedenis en normen en waarden van de westerse cultuur. In 1989 is het communisme totaal ineengestort, maar niet in de Westerse wereld. Daar ging het gewoon door in de hoofden van ultralinkse professoren en aanverwanten. En nu zitten we midden in een soort van hoogtepunt ervan, dat het de macht wil grijpen. Build Back Better, zeg maar. U zult niets bezitten, en u zult gelukkig zijn. Deze laatste zin is zo over te hevelen uit de verzamelde werken van Marx en Engels, Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, enzovoort. Schrikt men terug voor nieuwe killing fields. Ga maar uit van niet.

Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

@ Neef Jansen,

Je reactie geeft veel om dieper over na te gaan denken.
Op grond van jouw mening moet er een wereldwijd goed georganiseerde macht achter zitten terwijl mijn indruk is dat er veel ad-hoc gebeurt.

“Men wil toe naar de vernietiging van het kapitalisme en het christendom en de witte mensenwereld.”

Maar wie zijn (Men) dat dan, welke kleur hebben zij en welk voordeel is er voor deze groep?
Het klinkt mij te veel als een komplot.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

“Het klinkt mij te veel als een komplot.”
Het hangt natuurlijk van de definitie van complot af, of je het als zodanig beschouwt.
Maar in alle gevallen zijn mensen met gelijke belangen ook vrijwillig bereidt om met elkaar samen te werken. In dit geval gaat het om de grote aantallen mensen die vooral in de ‘menswetenschappen’ opgeleid zijn en afkomstig zijn uit de middenklasse, die met hun opleiding zich onvoldoende gewaardeerd weten in het milieu waaruit ze afkomstig zijn. Dit leidt tot onvrede, rancune en als deze personen hun verwachtingen niet willen bijstellen, tot narcisme. Wie de biografie bekijkt van mensen als Leroux, Diderot, Rousseau, Blanqui, Barbès, Marx, Lenin en vele linkse mensen stuit steeds weer op dezelfde elementen.

Laatste aanpassing 2 jaren geleden door Andre
Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Die rancune die u schetst, daar zal best wel wat in zitten. Maar algemeen is de sociale beweging toch vooral opgekomen als respons op de enorme uitbuiting van de arbeidersklasse in de 19e eeuw, de barbaarse werkomstandigheden, de erbarmelijke woonomstandigheden, enzovoort. Het probleem is evenwel dat de oplossing die Marx aanbiedt steeds weer een humane catastrofe bleek. Het communisme wordt dan ook door velen als een gevaarlijk totalitarisme gezien. Enige tijd terug is er evenwel, en dit als reactie waarschijnlijk op nog altijd grote sociale en ecologische kwesties, een mondiale elite opgekomen, laten we zeggen die club rondom Klaus Schwab, die denkt de mensheid te moeten redden door alsnog een soort van communistische heilstaat te stichten. Wat hier nu allemaal echt van waar is, daar ben ik nog steeds niet achter. Maar ik weet wel dat bijvoorbeeld Karel van Wolferen er heel veel uitleg over geeft.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

 Maar algemeen is de sociale beweging toch vooral opgekomen als respons op de enorme uitbuiting van de arbeidersklasse in de 19e eeuw, “
Het socialisme is rond 1830 ontstaan allereerst als een reactie op het herstel van de monarchie in Europa (ook wel bekend als de Restauratie). Socialisme in dat stadium was praktisch gelijk aan anarchisme. In Frankrijk was er op dat moment nog geen industrialisering en geen proletariaat. Socialisme draaide vooral rond het instellen van de republiek en het sterk doorvoeren van gelijkheid in de samenleving.
Dit veranderde pas na 1851, toen Napoleon III de macht greep, de socialisten verbande of opsloot. Marx vertrok naar Engeland, waar hij al vrij snel ontdekte dat de industrialisering niet meer terug te draaien was. Pas toen ging hij zich richten op het stadsproletariaat. Ook toen nog was bijvoorbeeld de invloed van Proudhon op het continent veel groter dan die van Marx. Pas aan het einde van zijn leven kregen de ideeën van Marx meer invloed, omdat de industrialisering op het continent de urbanisering en de ontwikkeling van stadsproletariaat bespoedigde.
Dus uw bewering klopt wel, maar beschrijft een tactische aanpassing van het socialisme die zich afspeelde in de periode na 1860/1870.
Ook het eurocommunisme, globalisme, ecocommunisme zijn allemaal tactische aanpassingen. Het narcisme en de rancune van de socialisten vinden een ideale uitlaatklep in dit soort wereldbeschouwingen, die inderdaad altijd uitdraaien op een humane catastrofe.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Friedrich Engels: “Wat voor Londen geldt, geldt voor Manchester, Birmingham, Leeds en geldt voor alle grote steden. Overal barbaarse onverschilligheid, hard egoïsme aan de ene kant, naamloze ellende aan de andere, overal sociale oorlog, elk huis onder beleg, overal wederzijdse plundering onder bescherming van de wet en allemaal schaamteloos en zo openlijk beleden dat men ineen krimpt voor de zich openlijk manifesterende consequenties van deze sociale toestand…” Friedrich Engels, Die Lage der arbeitende Klasse in England, 1845; citaat overgenomen uit: Philip Stokes, Filosofie. 100 Essentiële denkers, Atrium / Elmar, Rijswijk, 2003, p. 135. Karl Marx: “O ja, de arbeid produceert prachtige dingen voor de rijken, maar voor de arbeider produceert ze naaktheid. Ze produceert paleizen, maar voor de arbeider grauwe holen.” Ernst Fisher, Wat Marx werkelijk heeft gezegd, In den Toren, Baarn, 1983, p. 15.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

Hier is uitleg door Douglas Kruger. In de aankondiging schrijft men dit: “A rising tide of ‘wokeness’ is sweeping the world. David Ansara of the CRA speaks to commentator and author, Douglas Kruger, about how a growing obsession with political correctness could lead to a new ‘Dark Age’ and how commonsense people can push back against this trend.” Hij heeft het over o.a. de marxist Herbert Marcuse. Hier de video:

Frans Galjee
Frans Galjee
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

Indrukwekkende video waarin voor mij een mogelijke samenhang zichtbaar wordt gemaakt voor al die losse onderwerpen waarover ik mij de afgelopen jaren druk heb gemaakt. Onderwerpen waarvan ik wel een verband of gemene deler vermoedde maar daar niet de voor benodigde organisatie achter zag. Dat laatste is mij nog niet echt duidelijk omdat er altijd, in welk streven dan ook, er mensen beter van willen worden. Zie mijn eerdere vragen.
Ik ga deze video zeker na wat bezinning nog eens beluisteren. Er moet wat gebeuren want anders ligt die ‘dark age’ idd in het verschiet.

Matjan Tutul
Matjan Tutul
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Frans Galjee

Ik denk dat het vrij simpel is. De mens is een roedeldier. Deze linkse lieden doen alles om “erbij” te horen. Daar ontlenen ze een goed gevoel aan dat ze uit zichzelf niet kunnen genereren. Diep in hun onderbewustzijn weten ze dat ze waardeloos zijn. Het gevoel van eigenwaarde is ziek, verzwakt, aangetast. Ze missen het vermogen om zich te verzetten tegen het beuken van Links. Ze geven zich over, worden deel van vijand en hopen daardoor weer macht te verwerven. Ze zijn zielig, het is stuitend om te zien hoe ze de voeten van hun onderdrukkers likken. Ze worden mentale slaven, schoothondjes van het linkse establishment. Meelopers. Om hun meesters te plezieren staan ze aan de kant ‘nazi’ te roepen naar iedereen die het linkse roedel niet volgt en het waagt om de bazen tegen te spreken. Maar het is dit soort zwakkelingen die in andere tijden andere meesters dient. Voor WW2 hadden ze ‘sterke leiders’ van een ander sozialistisch establishment nodig om hun gevoel van eigenwaarde op te krikken. Ook toen was dit soort mensen niet in staat om zelf na te denken. Ook toen verbrandden ze boeken, vernielden ze winkels en cancelden ze dissidenten.. En ook toen gingen ze een verbond aan met het rapalje. Het was bij de Franse revolutie, in de Oktoberrevolutie en bij de Hitlerianen niet anders.

nanko55
nanko55
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Ik voel mij opeens ook heel erg Woke.
Daarom geef ik vanaf vandaag geen cent meer aan Ontwikkelingshulp voor zielige gekleurde mensen in tweede- en derdewereldlanden, geen geld meer aan gevluchte gekleurde mensen, geen geld meer aan culturele of maatschappelijke ontwikkeling van gekleurde -dus ook de witte- mensen in ons land.
Ik begrijp nu dat dit hoorde bij mijn racistische, onderdrukkende white privilege.

Andre
Andre
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Er zijn meerdere studies in vooral Noord-Amerika gepubliceerd waaruit blijkt dat vlees niet alleen heel belangrijk was voor de oerbewoners (de Indianen) van dat continent, maar dat ze bovendien veel meer jaagden dan ze nodig hadden. Een favoriete werkwijze was het opdrijven van een kudde dieren naar een klif, zodat ze over de rand dood vielen. Wat de stam niet kon opeten of bewaren, werd achtergelaten. Deze werkwijze heeft bijgedragen tot het heel snel uitsterven van alle grote dieren in Amerika meteen na het einde van de laatste ijstijd. De mythe dat de indiaan in harmonie met zijn milieu leefde en niet meer jaagde dan strikt noodzakelijk was, is een sprookje dat uit een bepaalde ideologische hoek komt.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Andre

Het opdrijven van kuddedieren over de rand van een klif is methode van de oermens. En de wiel hebben zij ook niet kunnen uitvinden. Het wiel is zo bezien ook een racistische uitvinding.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Andre

De ‘nobele wilde’, dat betreft een mythe die al de ronde doet sinds Rousseau. Die ‘fameuze’ speech van indianenchief Seatle schijnt ook grotendeels verzonnen te zijn (door communisten). Vele natuurvolkeren beroofden de buurstammen voor slaven, buit, vlees (kannibalisme), betere jachtgronden, grondstoffen, etc. Bijvoorbeeld de islam is ontstaan uit de praktijk van beroven van karavanen. Mo nam 20% van de buit, de rest was voor zijn mederovers. Heel de geschiedenis van de islam is voornamelijk een verhaal van roof en moord en slavernij.

Ni28
Ni28
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Neef Jansen

Maar de enige en echte misdaad was het komst van de christendom.

Neef Jansen
Neef Jansen
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Ni28

Lees Tom Holland z’n boek ‘Heerschappij’ en dan begrijp je dat heel de moderne cultuur en wetenschap en mensenrechten in oorsprong mogelijk zijn geworden door het christendom. Als je die moderne cultuur als een misdaad ervaart dan is de komst van het christendom inderdaad een misdaad.

r.maassen
r.maassen
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Om letterlijk ziek van te worden. De wereld gaat aan krankzinnigheid ten onder.

Johan Cramer
Johan Cramer
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Vroeger hadden we een mop. Die ging zo. Iemand heeft een kijkje in de hemel genomen, en keert terug op aarde. Hoe zag God eruit, wordt hem gevraagd. “She is black”, was het antwoord. Heden ten dage is dat geen mop meer.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

De insteek van het hele probleem berust op het elkaar vertrouwen.

Kijk als voorbeeld naar het tegendeel van vertrouwen, het onderonsje tussen de VVD en D66, aangaande de voorzitter van de tweede kamer.
Achter gesloten deuren is het al weer bekonkeld.

Dit is de bron van WANTROUWEN.
KAAG/RUTTE een pot nat.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  H.J.

Inderdaad H.J.

Lees het stuk van Franklin ter Horst

De Bilderbergers en let goed op de Nederlandse deelnemers.

Trinco
Trinco
2 jaren geleden
Artikelwaardering :
     

Over een paar weken zijn de terrassen weer open en a.s. zomer zijn waarschijnlijk de meeste corona-maatregelen verdwenen en dan zijn de meeste mensen weer bezig met zichzelf: uit eten, shoppen, vakanties en in de kroeg hangen.
En dan zakt de woke-beweging op een paar die-hards na als een lekke ballon ineen.
Of dacht je echt dat wanneer alles na anderhalf jaar van afzien weer mogelijk is dat er zich nog iemand druk maakt over politiegeweld in Amerika?

H.J.
H.J.
2 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Trinco

Trinco de echte vrijheid komt nooit meer terug.

De groepering die de andere groepering onderdrukt, gaat gewoon door, het ging ook allemaal zo makkelijk, een wappie was zo gevonden, nee Trinco de onderdrukking is er en blijft er.

Als in Nederland Rutte verdwijnt komt Kaag er voor terug enz.

39
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x