Stem nee!

Europa wordt overspoeld door oncontroleerbare immigratiestromen. De EU-lidstaten zijn het zicht op wie binnenkomt en binnen is volledig kwijt. In Duitsland zijn ruim 130.000 asielzoekers zoekgeraakt. Men weet simpelweg niet waar ze gebleven zijn.

In sommige Europese steden is het voor vrouwen en homo’s ’s avonds niet langer veilig op straat. Joodse instellingen worden bewaakt. Sussende speeches van politieke prutsers vergroten het wantrouwen bij een geschokte bevolking. Het verschil tussen mediawerkelijkheid en realiteit is zo groot dat menigeen twijfelt aan zijn gezonde verstand.

Wanhoop, stageplaatsen en islamofobie
Het lijfblad van politiek-correct Amerika bracht onlangs in kaart hoe IS al jarenlang een enorm netwerk in Europa opbouwt. In onze hoofdsteden tikken tijdbommen en plannen moslimfanaten terreuraanslagen. Bloed vloeit door de straten. Moordenaars wonen in ons midden. Maar in Nederland en de EU praat men stug door over wanhoop, stageplaatsen en islamofobie.

In de huiskamers wordt volop gedebatteerd maar buitenhuis dient men zich politiek-correct te gedragen. In het openbare debat vermijden we als vanzelf de ‘verboden woorden’. Europa islamiseert in sneltreinvaart. Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

Hip cultuur-relativistisme
Europeanen hebben de ramp over zichzelf afgeroepen. Het is de consequentie van jarenlang politiek-correct stemgedrag. Sommigen stemmen gewoontegetrouw. Anderen zijn verslaafd aan de gratis-geld-kraan van onze verzorgingsstaat. Velen hebben hun voormalige geloof ingeruild voor een hippe cultuur-relativistische variant. De gekoesterde onderklasse heeft plaats gemaakt voor de meer exotische en anonieme slachtoffers van de zo laakbare westerse levensstijl.

Onze favoriete zielepoten wonen vooral in Afrika en de Arabische wereld. Rond de exploitatie van het morele schuldgevoel is een enorme goede-doelen-industrie ontstaan. De linkse kerk is doorgedrongen tot in alle instituten. Vroeger werd uitsluitend op zondag gepredikt. Tegenwoordig richten priesters, dominees en zendingsmeisjes zich dag en nacht tot het murw geslagen volk. Politici, kunstenaars en komieken strijden om een plekje op de carrièrekansel van deze kolossale kathedraal.

De vijand woont in Brussel
Wij hebben toegestaan dat boven op onze oude democratieën een ondemocratisch luchtkasteel werd gebouwd. Een gedrocht waarvan de fundering rust op de puinhopen van eerbiedwaardige parlementen. De vijand woont in Brussel. Achtentwintig hooghartige commissarissen die islamitische tirannen en terreurgroepen van geld voorzien, deals sluiten met criminelen, Europa verknopen met de politieke islam, verantwoordelijk zijn voor de grootste geldsmijterij uit onze geschiedenis, de zuigkracht van uw stofzuiger bepalen en u wegzetten als extreem rechts bij kritiek op hun krankzinnige gedrag. Achtentwintig marxisten, maoïsten, communisten, arabisten en jezuïeten die niemand van ons gekozen heeft.

Zij hebben ons opgescheept met schulden, islam, terreur en een bonte verzameling corrupte landen. En nog is het niet genoeg. “We kunnen de mensen in Oekraïne niet in de steek laten” roept bezet-gebied-labelaar Han ten Broeke (VVD) transparant. Met zo’n logica kan de hele wereld wel (aspirant)lid worden van de EU. Want verdienen niet alle stumpers en stakkers onze steun en sympathie?

Stem nee!
Oekraïne is tot op het bot verrot. Het bestuur is van oudsher bezaaid met boeven en antisemieten. Wij hebben daar niets te zoeken. Nederland steunt 28 heethoofden die een conflict met Rusland forceren. Het is levensgevaarlijk. We hebben geen adequaat leger. De EU-lidstaten betalen niet eens de helft van hun verplichte NAVO-bijdrage. We dagen uit maar kunnen niet zelfstandig terugslaan. Zonder grote broer Amerika zijn we hulpeloos.

Natuurlijk gaat het woensdag niet om het verdrag. Zelfs de amechtige ‘pang-pang’ Pechtold heeft het stuk niet gelezen. De gek geworden EU-elite moet worden gestopt. Dáár moeten we woensdag mee beginnen. Stem nee! En stem nooit meer op een eurofiele partij. Laten we het krankzinnigengesticht steen voor steen afbreken.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
4 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Iedereen naar het stemlokaal !

En ik stem NEE : vooral tegen de dictatoriale en destructieve EU.

Guardiacivil
7 jaren geleden

Een JA-stem werkt Maffia-Brussel en Maffia-Ukraïne alles in de hand. Gebruik uw verstand toch eens een keer.

Nico
Nico
7 jaren geleden

was het maar zo simpel Eric, waarom is dit dan nog niet gedaan?

Eric
Eric
7 jaren geleden

Onbegrijpelijk dat men nog steeds geloofd in een politieke oplossing door ‘nee’ te stemmen. Er rest nog maar één werkelijk effectieve oplossing. Die komt uit de loop van een snipergun. We weten wie tegen ons samenspannen, waar zij wonen en hoe hun gezinssamenstelling is. De kop van de slang komt automatisch in zicht zodra het lichaam van die slang verslonden is. Het is zó simpel.

4
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x