Wilders en de Polderbroederschap

De verbroedering tussen politiek-correcten, anti-zionisten en de Islam begint gevaarlijke trekken te vertonen. Tijdens de regiezitting van het tweede Wildersproces bleek opnieuw hoezeer deze Polderbroederschap onze rechtsstaat bedreigt.

Alleen echte kop-in-het-zand-kijkers werden op deze zittingsdag nog verrast door stuitende zaken als de niet aflatende mediahetze; doodsbedreigingen uit de Polderbroederschaponderbuik; valse aangiftes uitgelokt door een partijdig politieapparaat; het OM en criminele PvdA-politici; moskeeën die analfabete autochtonen aangifteformulieren lieten ondertekenen en regeringsleden en bestuurders, die deze massahysterie niet beteugelden maar verder aanwakkerden.

De verbazing onder Allah-aanbidders zal afgelopen vrijdag wèl groot zijn geweest, want met de arrestatie van Salah Abdeslam toonde zelfs de Almachtige zich een voorstander van minder Marrokaans tuig. Dat in Europa Gazawijken groeien waar zwaarbewapende terroristen veilig onderduiken, acties beramen, bommen bereiden en door islamitische bewoners worden vereerd, tekent het explosieve gevaar dat onze samenleving bedreigt.

Gazawijken waar zwaarbewapende
terroristen veilig onderduiken

Fortuyn heeft zijn waarschuwing met de dood moeten bekopen. Net als Theo van Gogh, die op beestachtige wijze door een Marokkaan werd vermoord. En in tijden van dreiging en terreur troost en steunt ons gehoofddoekte koningshuis de allochtone gemeenschap, drinken onderdanige bestuurders thee in de moskee en biedt verzetsuitgeverij De Bezige Bij terrorist Abou Jahjah onderdak aan. Zo walst de Polderbroederschap opstandigen plat.

Het is een VVD-premier, die ons uitlevert aan de islamist Erdogan, een misdadige, antisemitische dictator. Wie Turkije kent, weet dat valse identiteitsbewijzen overal te koop zijn. Toch heeft onze olijke Polderbroederschap-premier besloten dat 77 miljoen Turken visumvrij door Europa mogen reizen. Hij toont daarmee aan nog gevaarlijker of krankzinniger te zijn dan Timmermans en Mogherini.

In Nederland is zo’n benauwde sfeer ontstaan dat getuigen, vrezend voor reputatie-beschadiging of andersoortige represailles, afzien van deelname aan dit Wildersproces. De maatschappelijke schade die deze rechtszaak berokkent is enorm. Het ondermijnt het vertrouwen in de rechtsstaat, zaait angst en zet aan tot verdeeldheid en haat.

We glijden af naar een Polderbroederschapdictatuur waarin het vrije woord de mond wordt gesnoerd. Want waar angstige academici zich conformeren aan de broederschapsnorm is het gedaan met wetenschappelijke vrijheid. Waar justitie aangiftes aan- of ontmoedigt al naar gelang de broederschapsmoraal, is er geen sprake meer van rechtsbescherming. Waar shariapolitie door de straten patrouilleert is veiligheid verdwenen. Zo’n overheid is niet langer te vertrouwen.

Overal is sprake van Houellebecqaanse zelfcensuur en zelfislamisering. Deze week in Amsterdam ondermeer een decaan die vrouwenborsten in het studentenblad Folia verbiedt, maar de herdenking van een Palestijnse terrorist toestaat; een gemeentebestuur dat begrip toont voor een kort-rokje-en-knielaarzenverbod, maar gehoofddoekt personeel in bescherming neemt en een cultuurrelativerende hoofdcommissaris die pleit voor diversiteit in zijn korps en moordzuchtige Marokkanen snotneuzen met een kalasjnikov noemt.

een cultuurrelativerende hoofdcommissaris die pleit voor diversiteit in zijn korps

Wilders is een uitzonderlijk dappere man, levend in omstandigheden die een vrij mens zich amper kan voorstellen. Dapper, omdat hij de wraakzuchtige elites recht in de ogen kijkt en benoemt wat hij ziet: lafaards die kruipen voor een beetje aanzien en macht, ons landsbelang verkwanselen en zwichten voor ideologische terreur.

Het is misdadig machtsmisbruik om politici die men niet met argumenten kan bestrijden juridisch te vervolgen. Zulke veroordelingen boeken geen resultaat. Want al rust de Polderbroederschap niet voordat hij tot zwijgen is gebracht, toch blijft Wilders spreken.

De bevolking van het vrije Westen heeft bij de volgende verkiezingen nog een laatste kans om dit gewelddadige tij te keren. Donald Trump in de VS, Marine Le Pen in Frankrijk en Geert Wilders in ons eigen land. Laat de ommekeer snel en democratisch zijn. De tijd dringt.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
8 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Een van de beste artikelen, die ik de laatste jaren tegen gekomen ben.
Helemaal mee eens. Om te janken, zo klopt het.
Ik zie het zelf ook al een tijd zo. Het woord “Polderbroederschap” is blijvend!

Als je het goed vindt, geef ik een variant:

-In de mode – die tot onze destructie lijdt:
de laffe groeps-types, de elite, de regenten, de minachters, de globalisten, de dwang-multi-kulti’s, de islam-knuffelaars, de islam-angsthazen, de “groenen”, de “internationale socialisten”, de multi-nationals promotors, de “open border” hoogmoedswaanzinnigen, de blinde burgerlijken, de onverschilligen, de decadenten, enz,
kortom: de nieuwe totalitairen / fascisten, die zich “anti-fascist” noemen …….

-Uit de mode – die verzet plegen:
het gezond verstand, het realisme, de menslievendheid, het sociaalvoelende individuele, het onafhankelijke,
het democratische, de behoeders van de Westerse beschaving, de constructieven, de helpers,
de samenwerkers, de progressieven, enz,
kortom: die voor de vrijheid van allen vechten ……

Ferry Gerats
7 jaren geleden

Wat een goede column! Heel goed dat het gezegd wordt. Ben ook van mening dat stemmen op de PVV op dit moment het beste is, wat je kunt doen. Tegelijkertijd is het jammer dat hij woorden als: “minder, minder en kopvoddentaks” heeft geuit. Ben ervan overtuigd dat z’n aanhang vele malen groter zou zijn geweest als hij dat niet had gedaan. Trouwens ook jammer dat in de column het voor mij onbegrijpelijke woord: Houellebecqaanse voorkomt. Het is nl. ook niet zo makkelijk om op internet te achterhalen wat het betekent.

trackback

[…] Verder lezen via Opiniez […]

Harrie Vaes
7 jaren geleden

Het is triest om te constateren dat Rutte , enkel en alleen om macht en aanzien bij zijn EU collega,s ons de malaise in dirigeert.
Een andere reden kan ik me niet bedenken.
Maar zij zijn zo gefocust op macht en aanzien , dat zij niet in de gaten hebben dat , als de moslims hier de zwaarden gaan hanteren, zij de eerste zullen zijn wiens koppen gaan rollen.
Dankzij Rutte met zijn EU minkukels en de Pvda heeft Erdogan nu de macht over heel Europa.
En het is inderdaad zo, dat als bij de volgende verkiezingen het roer niet omgaat, de definitieve overgave aan de islam zal plaatsvinden.
Dus…Nederlanders….stem op de PVV.
Fransen….stem op Le Pen
Belgen….stem op de Winter
Amerikanen…Stem op Trump
ALLEEN DAN IS DE OVERLEVERING AAN DE ISLAM TE VOORKOMEN.

Guardiacivil
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Harrie Vaes

Terecht verwoord.

Guardiacivil
7 jaren geleden

Het Pakt met de duivel is gesloten. De kromzwaarden zullen het opnemen tegen de rechte zwaarden van de nieuwe kruisvaarders. De historie herhaalt zich. Wat kunnen we doen, wat gaan we doen? Krijgen we aansluiting bij het overgebleven uitgeklede leger, marine, luchtmacht of kiest deze voor het voortbestaan van de linkse elite? Allemaal vragen die terwijl de klok tikt, nog niet beantwoord kunnen worden. Wel……..de onrust wordt groter en groter, de burger begint langzamerhand zich steeds meer te roeren en laat zich horen. Wel…….het zijn er nog te weinig. Nederland mijn Vaderland zinkt langzaam in het moeras.

Arie
Arie
7 jaren geleden

De tijd dringt, inderdaad.
Het is nu al niet mogelijk om op een veilige manier afstand te nemen van massa-aanrandingen, gewelddadig antisemitisme en bloedige aanslagen. Zelfs het uitzetten van draaideurcriminelen, oorlogsmisdadigers en terroristen is onbespreekbaar. En we zitten nu pas met 6% moslims. Hoe moet dat als moslims straks 20% of 30% van onze vergrijzende samenleving uitmaken?

De pakweg 13 PvdA-ers en 18 VVD-ers die nu nog durven zeggen dat ze bomaanslagen bijna net zo ernstig vinden als islamkritiek, zullen tegen die tijd wijselijk hun mond houden. Deels om hun islamitische stemmers niet tegen het hoofd te stoten, maar vooral ook om geen fatwa over zich uit te roepen. De praktijk leert dat een land met meer dan 30% moslims automatisch in een burgeroorlog verkeert. Tenzij een extreem gewelddadige dictator bruut genoeg is om de islam te beteugelen.
Beide opties zie ik niet zo zitten.
Liever voorkom ik die ellende, maar gezien het demografische aspect van de door de EU gelegde tijdbom moeten we dan echt héél snel handelen.

8
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x