De gevaarlijke praatjes van koningin Hillary en haar hofhouding

Dat vrijwel alle politici, kunstenaars en komieken in ons land links zijn of naar links overhellen blijkt uit de algemeen gedeelde afkeer van Republikeinse presidentskandidaten.

Ondanks de denderende debatten walgt weldenkend Nederland van mensen als Donald Trump. Deze aversie is niet nieuw noch uniek. Sinds de jaren ’60 wordt iedere Republikein die een gooi doet naar het presidentschap met spot en hoon begroet.

Ronald Reagan was, volgens de publieke opinie in de jaren ’80, een bespottelijk slechte B-acteur met beperkte verstandelijke vermogens. In linkse kringen werd gevreesd dat deze malloot met één druk op de verkeerde knop de Derde Wereldoorlog kon ontketenen. Nederlanders die iedere ochtend badend in het zweet uit hun nachtmerries ontwaakten, beweren nu met droge ogen dat zij Reagan altijd al een succesvolle president vonden.

een onbetrouwbare, racistische rokkenjager
met homofobe, fascistische neigingen

De gemiddelde Nederlander denkt bij een Republikeinse politicus al snel aan een onbetrouwbare, racistische rokkenjager met homofobe, fascistische neigingen. Bij een Republikeinse politica doemt het beeld op van een antifeministisch viswijf dat haar fiere houding dankt aan haar in Thatcher-staal gegoten korset.

Het zijn de Democraten die hun warmbloedige harten inzetten tot heil en verheffing van de hele wereld. Ze worden daarbij gehinderd door domme, kille Republikeinen die ‘iedere vooruitgang’ in de weg staan. Deze politiek-journalistieke beeldvorming versterkt de linkse weerzin. Daarom zien velen de verkiezingen in de VS als een strijd tussen goed en kwaad.

Obama werd als verlosser onthaald en bracht velen tot hysterie. Nu de wereld in brand staat en de Yes-We-Can-Man in eigen land ongekende armoede en rauwe etnische tegenstellingen heeft veroorzaakt is de aanbidding stilletjes verdwenen. Zijn falen wordt hem niet kwalijk genomen. Commentatoren wijzen op die nare Republikeinen die de vredesengel hebben gedwarsboomd. Volgens de messias zelf is iedereen schuldig en Israël in het bijzonder.

Waar Klaver-links vooral in de ban is van kameraad Bernie, zijn alle leden van de goede-mensen-club pro-Hillary. Het bracht Wassila Hachchi ertoe haar warme D66-nestje te verruilen voor een anoniem bestaan als folderstapelaar in de kille catacomben van Clintons campagnepaleis.

Wie is de vrouw die policor Nederland zo graag gekroond wil zien tot wereldkoningin? Als minister van Buitenlandse Zaken drukte Hillary op desastreuze wijze op een Russische reset-button, koos tijdens de Arabische lente voor Morsi en de Moslimbroederschap, liet Libië achter in totale chaos, deed niets in Syrië en loog over de terreuraanval op de ambassade in Benghazi.

folderstapelaar in de kille catacomben
van Clintons campagnepaleis

Op dit moment is ze verwikkeld in onderzoeken en schandalen rond de Clinton Foundation en haar ‘gewiste’ e-mailserver. Uit vrijgekomen correspondentie blijkt dat zij een diepe minachting koestert voor Netanyahu en de staat Israël. Hillary’s hofhouding is rijkelijk gevuld met antisemieten antizionisten als Earl Hilliard en het duo Sidney en Max Blumenthal.

Geen wonder dat de voorkeuren van ‘bezet-gebied‘ labelaars en liefhebbers van ‘transparante voorlichting’ Han ten Broeke (VVD), Sjoerd Sjoerdsma (D66) en Michiel Servaes (PvdA) uitgaan naar het nieuwe bewind van Hillary en haar advisers from hell.

Wie het oprukkende antisemitisme wil stoppen, moet ook het lef hebben om de links-policore deken van het onwelriekende Israëldebat weg te slaan. Bij de strijd tegen de abjecte ideeën van Hillary en haar Nederlandse apologeten zijn rechtse denkers en doeners onontbeerlijk.

Dat Amerikaanse Joden bij hun volle verstand stemmen op een vijand van Israël is ronduit verbijsterend. Deze helleveeg verdient geen Nederlandse steun, want de praatjes en daden van koningin Clinton en haar hofhouding zijn niet alleen beledigend, maar leugenachtig en levensgevaarlijk.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
7 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Guardiacivil
7 jaren geleden

Wie is de vraag. Wie heeft er belang bij om de aanwijzingen en evt. orders vanuit de NWO op te volgen? Dat is niet Donald Trump want die wil hier niets van weten en het liefst begint ie straks met een grote schoonmaak. Maar dan zal ie goed gescreende nieuwe schoonmaakploeg moeten samenstellen en de CIA minder macht geven.

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

De argumenten van de auteur van het artikel zijn correct.
Ik ben het er dan ook helemaal mee eens.

Billary Clinton heeft in haar [cadeau-] functie AANGETOOND, dat ze er een grote puinhoop van maakt.
Het enige waar ze op drijft, is haar uitbuiten dat ze een “vrouw” is; ze is een imposter: geen persoonlijkheid.
Ze spat van de hoogmoed en zelf-overschatting bijna uit elkaar.
Ze zal een hekserige voortzetting zijn van de softie/keniaan/moslim Barack Hussein O.

De hemel sta ons bij ……………………..

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cool Pete

om mezelf te corrigeren:
met “softie/keniaan/moslim” ,
bedoel ik:
namaak-socialist / derde-wereld-armoede-verspreider / mohammedaanse dweper

vraagstaart
7 jaren geleden

Er ontbreekt nog iemand in het illustere rijtje van adviseurs van Hillary C: Huma Abedin. Hillary kan geen stap doen zonder haar (zie http://www.vanityfair.com/news/2016/01/huma-abedin-hillary-clinton-adviser) en de banden met de Moslim Broederschap van deze dame worden op talloze sites aangehaald. Waaronder deze: http://freedomoutpost.com/hillary-clintons-muslim-brotherhood-tied-huma-abedin-i-want-muslim-refugees-to-flood-america/

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Uri

freedomoutpost.com is inderdaad geweldig, en zeer leerzaam; ’n must read.

en er staat ook nog een petitie op, voor een autopsie op de onlangs overleden opperrechter
Antonin Scalia – die kleurrijke man en onafhankelijk denkend jurist.

vraagstaart
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Uri

Dank u. En een goed idee 😉

7
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x