EU faciliteert antisemitisch moslimgeweld

Dafna Meir, een zorgzame 38-jarige Israëlische neurochirurgische-verpleegster en liefhebbende moeder van zes kinderen, waarvan de jongste twee net als Dafna geadopteerd, schilderde op zondagmiddag 17 januari de voordeur van haar woning in Otniel. Achter haar dook een 15-jarige Palestijn op, die onmiddellijk met een mes op haar instak.

De kleine Dafna vocht als een leeuwin met haar aanvaller om te verhinderen dat hij haar kinderen, die in huis aanwezig waren, kon bereiken. Na vergeefse pogingen het mes uit Dafna’s lichaam los te trekken, een worsteling waarbij de terrorist Dafna’s toegesnelde dochter Renana woedend in de ogen keek, vluchtte hij terug naar de villa van zijn vader en liet Dafna stervend achter op de drempel van haar huis.

Dafna is het 28ste dodelijke slachtoffer in de recente reeks Palestijnse moordaanslagen. Dafna werd op maandag 18 januari door haar diepbedroefde familie en vrienden begraven in Jeruzalem. Aan deze dappere vrouw is op geen enkele wijze aandacht geschonken in onze media. Ook de EU vond het niet nodig te reageren op de moord op een onschuldige Joodse moeder. Er stond die maandag immers een belangrijker thema op de agenda: de EU gaat Israëlische producten labelen uit zelfbenoemde foute gebieden.

EU vond het niet nodig te reageren op de
moord op een onschuldige Joodse moeder

Vorig jaar ontving Federica Mogherini een brief van zestien verontruste EU-ministers, waaronder Bert Koenders, met het verzoek vaart te maken met Israëlische labels. Met ongewoon snelle besluitvaardigheid werd op 10 september 2015 een label-resolutie in het EU-parlement aangenomen. Alle linkse partijen inclusief CDA en VVD stemden voor. Alleen de PVV, SGP en CU stemden tegen. Het stemgedrag van Nederlandse EU-parlementariërs is te vinden op EU-votewatch.

Terwijl Joodse instellingen in Europa door islamitische terreurdreigingen permanent worden bewaakt en Joden het continent verlaten, meent ons EU-bestuur dat labelen de weg is naar stabiliteit in het Midden-Oosten en Europa. Bestuurders beschermen islamitische antisemieten tegen vermeende islamofobie, maar beweren plechtig dat Europa haar bestaansrecht zou verliezen zonder Joodse inwoners.

Politiek-correcte mensen gebruiken antisemitisme en islamofobie voortdurend in één zin of ademtocht. Dader en slachtoffer bijeengebracht en bedreigd door een imaginaire vijand. Het is intens valse retoriek, waarachter men met recht Israël-haat en oud-Europees antisemitisme mag vermoeden. Links Europa heeft zich overgegeven aan islamofilie en virulent ‘antizionisme’. Steeds openlijker pleit men voor meer islam en boycots van Israël. Ondertussen werkt de EU aan de implementering van de politieke islam en importeert miljoenen in antisemitisme gedrenkte migranten.

miljoenen in antisemitisme gedrenkte migranten

Tien jaar geleden op 21 januari werd de 23-jarige Ilan Halimi in Parijs ontvoerd en 24 dagen lang op onbeschrijfelijke wijze gefolterd door tientallen islamitische criminelen, midden in een moslimwijk waar alle bewoners wisten van Ilans lot, maar niemand ingreep of de politie inschakelde. Zijn gruwelijke moord ontlokte de bestuurders dezelfde teksten die we nu al jaren kennen. Bestuurlijk bedrog verpakt in krokodillentranen, want deze islamitische woonwijken vol haat en geweld zijn inmiddels in heel Europa in omvang en aantal gegroeid.

Ons bestuur heeft zich hardnekkig vastgebeten in het eigen gelijk. Het zijn onfatsoenlijke mensen die onfatsoenlijke besluiten nemen. De EU is in alle opzichten moreel failliet. Zij zijn medeverantwoordelijk voor de dood van Dafna en Ilan en alle andere slachtoffers van islamitisch geweld. De EU financiert en faciliteert een moorddadige cultuur en schaadt daarmee de belangen van de hele bevolking in de EU, Israël en het Midden-Oosten.

Onttroon deze hypocriete elite. Neem hun woorden niet langer serieus. Verhef uw stem. Eis een ommekeer.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan.                                                 >>> Lees hier onze spelregels <<<

Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
3 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Janna
Janna
7 jaren geleden

Verschrikkelijk.

Cool Pete
Cool Pete
7 jaren geleden

Ik hoor Rutte, Samsom, Pechtold, en Merkel, Juncker, Mogherini, en Obama niet …….
Ze zijn vast heel tros op hun zwijgen hierover.

Annie
7 jaren geleden

Ooooooooo zo vredige religie.

3
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x