Onder moslimellende zuchtende EU gaat Israëlische producten labelen

Dus? We worden wéér gelabeld.

Gedurende de afgelopen duizend jaar werden de Joden genoodzaakt een opvallend onderscheidingsteken op hun kleding te dragen, zoals bijvoorbeeld een hoed met een bal, of een hoed met drie punten, rode merktekens op borst en rug, een lint rond de arm, etc. Dit alles is nauwgezet gedocumenteerd. En nu worden producten uit de Westbank (Judea en Samaria) gelabeld. Ook nu is er waarschijnlijk een uitmuntende grafische designer die een opvallend en felgekleurd merkteken ontwerpt.

Judea en Samaria zijn in veel Israëlische ogen en volgens de Balfour-verklaring van 1917 een deel van de Joodse staat, van Israël. Vanaf het moment dat de EU producten uit Judea en Samaria gaat labelen, zal men in Europa gemakshalve uiteindelijk helemáál geen Israëlische producten meer kopen, iets wat de Boycot, Divestment and Sanction-(BDS) beweging al jaren voor elkaar probeert te krijgen.

15.000 Palestijnen worden voor 100 procent benadeeld door het Europese embargo

De eigenaren van landbouw- en verpakkingsbedrijven en lichte en zware industrie waarbij de productie gebaseerd is op handenarbeid in Judea en Samaria, zijn momenteel erg bezorgd. Een Europees embargo zal de verkoop doen afnemen, in ieder geval gedurende het eerste jaar, totdat de omzetting naar andere markten is vervolmaakt.

De arbeiders van diezelfde fabrieken zijn óók erg bezorgd. De meesten, ongeveer 15.000, zijn Palestijnen en worden voor 100 procent benadeeld door het Europese embargo. Nogmaals, een embargo dat bedoeld was om de Joden, de Israëli’s, te benadelen. Als er en-passant ook Palestijnen worden gedupeerd, verdomd, het zij zo: het doel heiligt immers de middelen.

Hoe voelen de meeste Israëliërs zich? Zoals altijd: het is beledigend als je keer op keer in je gezicht wordt gespuugd, dat went nooit. Maar de Israëli’s beseffen dat er alternatieven moeten worden gezocht, zoals bijvoorbeeld markten in Azië en het Verre Oosten.

Bijna 68 jaar wonen wij, Israëli’s, in ons land en vechten en knokken we voor haar en ons bestaan. En al tientallen jaren heeft Israël de intimiderende optie om zichzelf te verdedigen met een sterk leger. We zijn hier niet op “proeftijd” om te proberen deze of gene huurbaas tegemoet te komen.

We zijn hier niet op “proeftijd”

Het is duidelijk dat een embargo, oorlog, raketten op dorpen, en steekaanvallen met bijlen en messen ERG onaangename gebeurtenissen zijn. Maar het is ook duidelijk dat, afgezien van overlast en een paar dode Joden, deze gebeurtenissen Israëli’s nooit huis en land zullen doen verlaten.

Wat zal de anti-Israëlische actie van de EU wél bereiken? Iedere keer als er in Europa een islamitische aanslag, demonstratie of aanval plaatsvindt, wanneer politieauto’s worden verbrand, agenten en bewoners worden gestenigd en de sharia langzaam haar intrede doet, zeggen we dat we het aan zagen komen. Misschien dat jullie dan nu eindelijk gaan begrijpen hoe gevaarlijk moslims kunnen zijn.

Israël is van hen? Kijk eens om je heen in je eigen land! Westeuropa heeft de meest geavanceerde digitale technologie van de 21ste eeuw, maar hele wijken zijn ingepikt door moslims. Jullie durven deze wijken niet binnen te gaan, want jullie wetten gelden er niet. En vooruitgang dáár, dat is de tiende eeuw! Die gebieden zijn van hen en jullie krijgen het nooit meer terug zonder gevecht.

Maar zorg er vooral voor dat producten uit Judea en Samaria duidelijk en groot worden gelabeld. Dat zal Europa zeker redden!

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
8 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Juan
Juan
7 jaren geleden

Prima, dan is in ieder geval duidelijk welk product ik zal kopen.

johannes
johannes
7 jaren geleden

kijk eens op de site van franklin terhorst naar een artikel over rampen die de vs treffen na antie Israel gedrag.
let ook op de datum van het besluit om Israel te dwarsbomen ivm product labelen,en zie wat er enkele dagen later gebeurde in frankrijk.

Rob Esveldt
Rob Esveldt
7 jaren geleden

Ik heb liever Israëlische producten.

Guardiacivil
Guardiacivil
7 jaren geleden

De Europese elite zoekt alle mogelijkheden en middelen om hun opdracht (NWO) te volbrengen. Beloning? Een later nieuw onschendbaar beschermd continent met alle toegeëigende rijkdom en beheer van alle markten.

Bob Fleumer
Bob Fleumer
7 jaren geleden

Het is een grove schande wat Israel en de Nederlander wordt aangedaan, ik zal elk gelabeld product kopen.

Hendrikaatje
Hendrikaatje
7 jaren geleden

Gelabeld? Prima, ik zal ze juist kopen!

MowDes
MowDes
7 jaren geleden

Gewoon omdraaien, als het gelabeld is kunnen we het beter kopen.

trackback

[…] Lees verder>>> […]

8
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x