Over de amoraliteit van de VVD-premier

Het zijn gure tijden. Dat, los van de andere linkse partijen, de PvdA zich steeds openlijker van haar antisemitische kant laat zien mag geen verbazing wekken. Het is een partij die tot de nok toe is gevuld met jodenhaters in alle soorten en maten. Van complotdenkers tot anti-zionisten, van betraande antiracistische commissarissen tot ontwerpers van boycotlabels voor Joodse producten.

Maar ons land wordt notabene geleid door een VVD-premier: Mark Rutte. Een VVD-premier die breed lachend de op Holocaustontkenning gepromoveerde Abbas ontvangt voor een gezellig samenzijn in het Catshuis. Abbas, de bevriende leider, een man die zijn volk aanzet om onschuldige Joodse, bejaarde vrouwen, kinderen en baby’s te stenigen, te beschieten, in de rug te steken of simpelweg dood te rijden.

Een VVD-premier die breed lachend de op Holocaustontkenning gepromoveerde Abbas ontvangt

Dezelfde Abbas die onlangs zijn vertegenwoordiger bij de VN liet verkondigen dat Israël Palestijnen executeert vanwege hun organen. Abbas, de voorbeeldige democraat, die al elf jaar bezig is met zijn vierjarig presidentschap. Met deze Abbas prikt onze VVD-premier een lekker vorkje weg, heft nog eens een goed glas en regelt en passant een koninklijke ontvangst. Welke landsbelangen hier bij zijn gediend, blijft in duisternis gehuld.

Maar het kunnen niet anders dan dezelfde belangen zijn waardoor je op iedere universiteit in Nederland hoogleraren in collegezalen de stelling zionisten zijn nazi’s kan horen verkondigen, je de politie tijdens fascistische manifestaties protesterende Joden ziet afvoeren, men op straat en in de media Dood aan de Joden mag roepen en zich kan hullen in Hamas en IS-vlaggen, maar waar je in het parlement aan de schandpaal wordt genageld als je iets durft te zeggen over de mensenrechten in en onze relaties met landen als Turkije, Qatar en Saoedi-Arabië.

Onder een VVD-premier wordt men vervolgd voor politiek onwelgevallige meningen en cartoons en maakt men van schurken helden en van helden schurken. Het is onder het leiderschap van de VVD dat een gekozen politiek leider en politiek concurrent voor de tweede keer vervolgd gaat worden.

onder leiderschap van de VVD gaat een gekozen politiek leider en politiek concurrent voor de tweede keer vervolgd worden

Het is een VVD-premier die onze soevereiniteit verkwanselt en onbeperkt miljarden euro’s belastinggeld overmaakt aan frauderende EU-staten en terreur ondersteunende organisaties, een VVD-premier die in Oekraïne nog wat meer stenen laat gooien op zijn beroemde onderste steen en die ons land op dit moment blootstelt aan een levensgevaarlijke instroom van migranten uit een criminogene cultuur.

Het is ongelooflijk maar waar dat een VVD-premier mede verantwoordelijk is voor de maatschappelijke onrust en onvermijdelijke chaos die ons land wacht.

Dit VVD-PvdA-kabinet en de rest van bestuurlijk Nederland is moreel gezien de weg volledig kwijt. Het heeft van Nederland een kruitpakhuis gemaakt dat ligt te broeien onder een verstikkende politiek correcte deken.

Bestuurlijk Nederland leidt ons prekend en vermanend naar de afgrond en maakt een ommekeer onmogelijk. Dat het daarbij niet inziet dat het de eigen posities in de waagschaal stelt, geeft blijk van een verbijsterende kortzichtigheid, arrogantie en dedain. We leven in revolutionaire tijden en dat is niet iets om je op te verheugen.

Over de auteur

Uri van As
Uri van As
Adjunct-hoofdredacteur http://OpinieZ.com  | Schrijft stukken die worden (voor)gelezen in rechtszalen, Den Haag en redactielokalen

Reacties worden gemodereerd. Let op uw taalgebruik. Schelden en tieren is niet toegestaan. > Lees hier onze spelregels < Reacties die onze regels schenden worden verwijderd. Herhaalde overtredingen, oproepen tot geweld, beledigingen, Holocaust-vergelijkingen en antisemitisme leiden tot een permanente ban. De redactie treedt niet in discussie over de reden voor verwijdering van een reactie, noch over een ban. Ongeldige e-mail-accounts worden geblokkeerd.

Abonneren op reactie(s)
Abonneren op
guest
19 Reacties
Meeste stemmen
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
CoolPete
CoolPete
7 jaren geleden

Rutte ? een harteloze boekhouder, een smilende colporteur, een inhoudsloze mooi-prater …..
Ik kan me niets goeds/nuttigs van hem herinneren.

CoolPete
CoolPete
7 jaren geleden

Rutte ? een harteloze boekhouder, een smilende colporteur, een amorele mooi-prater …..
Ik kan me niets goeds/nuttigs van hem herinneren.

a. melse
7 jaren geleden

Ben het gewoon met de schrijver eens. Het is bekend dat alle Arabische landen, als het om Palestijnen gaat zeggen, dat hoewel je tot hun `familie` behoren ze de Palestijnen meer zien als het achterlijke neefje in de familie. Zegt mij genoeg.

JackKropotkin (@JackKropotkin)

“Onder een VVD-premier wordt men vervolgd voor politiek onwelgevallige meningen en cartoons”

Al was onze premier een zebra van SP-huize of een Vietnamese bootvluchteling met een bochel, in een rechtsstaat als de onze heeft een premier met de vervolging door het OM niets te maken. Beetje zielig anti-Rutte/VVD geneuzel. Verder wordt er onder een VVD-premier helemaal niemand vervolgd voor een cartoon.

tjonge
tjonge
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  JackKropotkin (@JackKropotkin)

“Beetje zielig anti-Rutte/VVD geneuzel.”
.
hoezo zielig? is er een reden om pro-rutte/vvd te neuzelen dan ?
noem eens 1 reden !

koddebeier
koddebeier
7 jaren geleden

De VVDer Rutte is een wolf in schaapskleren, het een linkse VVDer die de linkse adders koestert !!

R.Kroonenberg
7 jaren geleden

Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
.
maar de waarheid van vandaag, kan morgen een leugen en overmorgen een misdaad zijn !
.
E.Elias
.

trackback

[…] Lees verder>>> […]

tjonge
tjonge
7 jaren geleden

hear hear….

Cale
Cale
7 jaren geleden

“Abbas, de bevriende leider, een man die zijn volk aanzet om onschuldige Joodse, bejaarde vrouwen, kinderen en baby’s te stenigen, te beschieten, in de rug te steken of simpelweg dood te rijden”.
Netanyahu, die vorig jaar zijn leger opdracht geeft Gaza aan te vallen met als gevolg een totale verwoesting en 3000 doden, waaronder vrouwen, kinderen en bejaarden.
Wel een beetje bij de feiten blijven, aub.

Ad
Ad
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cale

U bent objectief zeg

Charles
Charles
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cale

Cale,
het artikel vermeldt de feiten, jij verdraaid ze.

Charles

Maskeroen
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cale

@ Cale Ja 3000 doden, waaronder vrouwen, kinderen en bejaarden (de militairen werden uit beeld gehouden) die DOOR DE LEIDING VAN HAMAS verplicht als burgerdoelwit werden opgesteld. Het Israelisch leger verwittigde telkens er een bombardement zou komen. Dus u mag ook een beetje bij de feiten blijven, aub.

Hendrikaatje
Hendrikaatje
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cale

Pas na vele raket aanvallen…

tjonge
tjonge
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Cale

wat zijn de feiten volgens u dan ?

Peter van Dijken
7 jaren geleden

Een premier heeft geen zeggenschap over het OM. Geen enkele premier, van welke partij dan ook, kan de vervolging van een gekozen politicus tegenhouden.

Bruls, burgemeester van Nijmegen, is overigens lid van het CDA.

koddebeier
koddebeier
7 jaren geleden
Antwoord op reactie van  Peter van Dijken

Slaap rustig verder, want de Nederlandse ‘rechtspraak’ is niet meer zo fris onder de oksels.

19
0
We zijn benieuwd naar uw reactiex
()
x